drusilia
Διάσημο μέλος
Οποτε η κατασκευή σου ακούγεται πολύ καλή ιδέα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Drusilia, μόλις τα καταφέρω θα σου το φωτογραφήσω γιατί ακόμα θέλει λίγη μελέτη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Εγώ παιδιά δεν σας φωτογραφίσω τίποτα γιατί η δικιά μου κατασκευή έχει αισθητική κλούβας....
Εντωμεταξύ ήρθαν να μας βάλουν αιρ κοντιτιον προχθες και μου λεει ο τεχνικός: "Τι είναι αυτό το πλέγμα, πρέπει να φύγει, δεν χωράει αλλιώς το κλιματιστικο!"
Όπως καταλαβαίνετε πήγα να πάθω εγκεφαλικό! Πέρα απο το ότι θα μου κατέστρεφαν τη νεροκολοκυθιά μου, θα είχα και το γάτο μου να κάνει βόλτες στην απέναντι ταράτσα.
Τελικά τα στριμωξαν κάπως και κράτησα το πλέγμα, αλλιώς δεν θα το εγκαθιστούσα καν!

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Chouzouris, η νεροκολοκυθιά είναι κολοκυθιά (τι έκπληξη!
) αλλά τα κολοκύθια που κάνει έχουν σχήματα και δεν τρώγονται, είναι κενά μέσα αν ξεραθούν. Παλιά στα χωριά τα έκαναν παγούρια ή τα χρησιμοποιούν και για διακοσμηση. Σίγουρα θα έχεις δει κάπου. Είναι σκληρά απέξω σαν καλάμι και στο σχήμα μοιάζουν σαν να έχουν χοντρή κοιλιά και κεφαλάκι.Α, και ξέχασα βέβαια να πω οτι ο Ραούλ σκαρφαλώνει σαν αράχνη στα πλέγματα αυτά και φτάνει μέχρι το ταβάνι του μπλακονιού σε ύψος... Φρίκη...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool