Δεν ανοίγω καινούργιο θέμα. θα γράψω εδω το κατόρθωμα του Πέπε.
Προχτές το βράδυ έχουμε παραγγείλει φαγητό απέξω. Ερχεται λοιπόν ο delivery boy και με το που ανοίγω την πόρτα ο Πέπε πετάγεται εξω. Επειδή γενικά το κάνει πάντα αυτό, βγαίνει και πάει μέχρι τη δίπλα πόρτα και ξαναγυρνάει, δεν έδωσα σημασία. Αρχίζω να του κάνω ψιψιψι και πέρνει φόρα και κατεβαίνει στον αποκάτω όροφο.
Την ίδια στιγμή το ζευγάρι που μένει ακριβως από κάτω μας (ευτυχώς είναι οι διαχειριστές και τους γνωριζουμε) μπάινει σπίτι του. Ο Πέπε λοιπόν περνάει κάτω από τα πόδια τους και πάει και κρύβεται στην κουζίνα τους!!!. Εγώ στον 5ο με σορτσάκι και ξυπόλητη και η κοπέλα από κάτω να μου φωνάζει ότι ο γάτος έχει πάει σπίτι της. Οπως καταλαβαίνετε βγήκα με το σορτσάκι και ξυπόλητη και πήγα και μάζεψα το βλαμένο από την κουζίνα των ανθρώπων, οπου είχε κρυφτεί κάτω από το τραπέζι και έκλεγε. μου έριξε και κάτι γρατζουνιές απίστευτες.
Πάλι καλά που πήγε στα παιδιά που τα ξέρουμε και δεν έχουν και πρόβλημα με τα ζώα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.