Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Προχτές το βράδυ έχουμε παραγγείλει φαγητό απέξω. Ερχεται λοιπόν ο delivery boy και με το που ανοίγω την πόρτα ο Πέπε πετάγεται εξω. Επειδή γενικά το κάνει πάντα αυτό, βγαίνει και πάει μέχρι τη δίπλα πόρτα και ξαναγυρνάει, δεν έδωσα σημασία. Αρχίζω να του κάνω ψιψιψι και πέρνει φόρα και κατεβαίνει στον αποκάτω όροφο.
Την ίδια στιγμή το ζευγάρι που μένει ακριβως από κάτω μας (ευτυχώς είναι οι διαχειριστές και τους γνωριζουμε) μπάινει σπίτι του. Ο Πέπε λοιπόν περνάει κάτω από τα πόδια τους και πάει και κρύβεται στην κουζίνα τους!!!. Εγώ στον 5ο με σορτσάκι και ξυπόλητη και η κοπέλα από κάτω να μου φωνάζει ότι ο γάτος έχει πάει σπίτι της. Οπως καταλαβαίνετε βγήκα με το σορτσάκι και ξυπόλητη και πήγα και μάζεψα το βλαμένο από την κουζίνα των ανθρώπων, οπου είχε κρυφτεί κάτω από το τραπέζι και έκλεγε. μου έριξε και κάτι γρατζουνιές απίστευτες.
Πάλι καλά που πήγε στα παιδιά που τα ξέρουμε και δεν έχουν και πρόβλημα με τα ζώα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αφου βρηκε ευκαιρια, να μην μπει??
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Και στρώθηκε και στην κουζίνα...Κουτσομπολης γατος ο Πεπε....![]()
Αφου βρηκε ευκαιρια, να μην μπει??
Πάλι καλά που δεν τους ζήτησε να τον ταίσουν και τίποτα. Το βλαμένο!!
Εντωμεταξύ ο γιος τους αγαπάει πάρα πολύ τα ζωάκια και είχε μείνει εκστασιασμένος με τον Πεπε!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Και περίμενε να τον σερβίρουν? Τι είχαν μαγειρέψει, κανένα κοτοπουλάκι στο φούρνο και του μύρισε?Και στρώθηκε και στην κουζίνα...

Μα κι αυτοί οι άνθρωποι, αμέσως να σε πάρουν τηλέφωνο... Να μην τον τρατάρουν κάτι πρώτα?
Καθόλου φιλόξενοι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Κι ετσι αποκτήσαμε την Κείρα

anabou
Διάσημο μέλος
Α, ρε Πέπε! Εμάς η Μίτση όταν είχαμε πρωτοπάει στη Ρόδο μόλις έβλεπε ανοιχτή πόρτα την κοπανούσε επειδή εδώ ήταν ελεύθερη να αλωνίζει στη σκάλα. Συνήθως την βρίσκαμε έξω από την πολυκατοικία (ευτυχώς είναι σε παράδρομο) ή στο σπίτι της ξαδέρφης μου αν έβρισκε ανοιχτή την πόρτα τους!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι έχει ένα point η Σαρδέλα και ο Πέπε βέβαια...Ο πεπε ηθελε απλα να σας πει οτι το να παραγγελνεις απ'εξω ειναι ανθιυγειινο(το σκοτωσα) σε σχεση με το να μαγειρευεις μονος σου!!!Γι'αυτο και "κατσικωθηκε" στην κουζινα των διαχειριστων!![]()
![]()
![]()

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
λες......Ο πεπε ηθελε απλα να σας πει οτι το να παραγγελνεις απ'εξω ειναι ανθιυγειινο(το σκοτωσα) σε σχεση με το να μαγειρευεις μονος σου!!!Γι'αυτο και "κατσικωθηκε" στην κουζινα των διαχειριστων!![]()
![]()
![]()

lenakafandari
Νεοφερμένο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ντινακι μου περσι το ειχα σε ενα φιλο μου για λιγο και εξησε μαζι με κουνελι μιλαμε το ειχε στο ματι ολη την ωρα βεβαια ο κουνελος δε χαμπαριαζε
Αν δεις τη gallery μου εχω και φοτοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ακολουθώντας κι εγώ το παράδειγμα της Κατερίνας, γράφω εδώ για τη χτεσινή μου λαχτάρα.Δεν ανοίγω καινούργιο θέμα. θα γράψω εδω το κατόρθωμα του Πέπε.
Είχα βγάλει την Αρήθα στη βεράντα (είμαστε στον 4ο) για βόλτα, μπήκα μέσα για μισό λεπτό για να πιάσω το τηλέφωνο που χτυπούσε, και το τέρας πρόλαβε και πέρασε στη διπλανή πολυκατοικία, μάλλον πηδώντας πάνω στο πεζούλι (1,5 μέτρο περίπου) όπου ακουμπάει το γυάλινο διαχωριστικό και περνώντας με κάποιο τρόπο γύρω-γύρω απ'το διαχωριστικό.
Τρελάθηκα όταν την είδα!! Εκείνη βέβαια σουλατσάριζε μέσα στις γλάστρες των διπλανών σα να μην τρέχει τίποτα!!
Το κακό είναι ότι όταν τη φώναξα, είδα ότι ήθελε να έρθει πίσω, αλλά φοβόταν. Είχε κολλήσει στα κάγκελα, με κοιτούσε και μου νιαούριζε, αλλά δεν έκανε καμία κίνηση. Ευτυχώς ήταν δίπλα οι άνθρωποι και μας πήρανε χαμπάρι, βγήκαν έξω και, επειδή μάλλον την τρομάξανε, το πήρε απόφαση και έβγαλε τα δυο της ποδαράκια έξω από τα κάγκελα. Μισοκρεμάστηκα κι εγώ απ'έξω, την τσάκωσα και την έφερα πίσω...Άντε πάλι, νέα οχυρωματικά έργα...

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εμεις στο παλιο σπιτι. Αλλα ο Σιβα εσπασε τα όρια και πηγαινε στους δίπλα. Πολλες φορες ειχε μπει και μεσα στο σπιτι τους. Επισης εφερνε και κοκαλα απο κοτόπουλο γιατι συνήθιζαν να αφήνουν τα σκουπίδια τους ανοιχτά στο μπαλκόνι...Τελικά δεν είναι μόνο τα δικά μου διαόλια...!!! Εμείς έχουμε κλείσει με καλαμιά και τα περάσματα στους δίπλα.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμεις στο παλιο σπιτι. Αλλα ο Σιβα εσπασε τα όρια και πηγαινε στους δίπλα. Πολλες φορες ειχε μπει και μεσα στο σπιτι τους. Επισης εφερνε και κοκαλα απο κοτόπουλο γιατι συνήθιζαν να αφήνουν τα σκουπίδια τους ανοιχτά στο μπαλκόνι...
Καλά απίστευτος!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Πάλι καλά, τουλάχιστον παρηγοριέμαι που δεν έτυχε μόνο σε μένα γατί-διαόλι!!:greycat:
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool