Orion1
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Αν παίζεις λίγο μαζί τους πριν κοιμηθούν για να πάνε εξαντλημένα στο καλαθάκι τους;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orion1
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Edge
Νεοφερμένο μέλος
Το βλέμμα δε, copy-paste.

Υγ. Ώστε εσύ ήσουν αυτή που καπάρωσες το νικ Orion και μου το αρνήθηκε το σύστημα !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Edge
Νεοφερμένο μέλος
(αλλά μου προέκυψε τελικά κυρία)
υγ. Τελικά είδες οι συμπτώσεις;

moukelis
Επιφανές μέλος

Τελικά δεν μας είπατε πως κοιμηθήκατε χτες;
Edge
Νεοφερμένο μέλος
(έστρωσε το κορμί μου που είχα πιαστεί να κοιμάμαι στον καναπέ για να μην μείνει μόνη της )
Το πρωΐ τη βρήκα πάνω στη ράχη του καναπέ -σχεδόν χωμένη κάτω απο περιοδικά που είχα ξεχάσει εκεί πάνω.
Τώρα εμένα φοβήθηκε γιατί ξέρει ότι αρχίζουν τα "ΜΗ" όταν την βλέπω εκεί; το σκοτάδι φοβήθηκε; Το λυπήθηκα το μωρό και δε φώναξα πάντως..
Orion1
Νεοφερμένο μέλος
Ναι εγώ είμαι η Orion! Ο μαύρος είναι ο Ορφέας. Ο Ωρίωνας είναι ο πορτοκαλί γατούλης μου και παλιότερα είχα άλλον ένα Ωρίωνα ίδιο αλλά για πολύ λίγο..Και οι συμπτώσεις δεν τελειώνουν..! Άκου άλλη μία:
Όταν ήταν να γραφτώ ήθελα nick Bastet αλλά υπήρχε άλλη!!
Επίσης έτσι ήθελα να ονομάσω τη γάτα που ήθελα να πάρω αλλά τελικά ..κατέληξα με τον Ορφέα αγκαλιά! Βλέπεις, είναι πολύ ερωτεύσιμος!...Είναι κι εσένα η δικιά σου τρυφερούλα σαν κι αυτόν;?

Τελικά εμείς χθες το βράδυ κοιμηθήκαμε όπως κάθε βράδυ τον τελευταίο καιρό... Με ξεφωνητά εκ μέρους του Ωρίωνα!
Εϊναι μετά να μην ξυπνάς έτσι;! :
Άντε πες μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
για αυτο ειναι τοσο ζωηρα και υπερκινητικα(ο Ωριωνας τουλαχιστον)
Με εκπαιδευση και πολυ,πολυ υπομονη ισως καταφερεις κατι.Προσπαθησε μα κοφτη και σταθερη φωνη να τους λες ΟΧΙ η ΜΗ πολλες φορες και σιγα, σιγα κατι θα βοηθησει.Παντα οταν τους πιανεις επ'αυτοφορω να κανουν την ζημια η την κουτσουκελα τους και τοτε μπορει να το συνδυασουν με το ΟΧΙ,εκ των υστερων δεν βοηθαει καθολου οπως φυσικα και το ξυλο

Παντος δεν θα ειναι για παντα ετσι...πολυ αργοτερα θα κοιμουνται
ολη την μερα και οταν θα πας να τα χαιδεψεις θα κανουν μμμμ με ενοχλεις

Στις φωτο φαινονται απιστευτα τελεια με μια μικρη προτημηση απο μενα στο Ορφεα που εχει βλεμμα ολο γλυκα

katerina10
Περιβόητο μέλος
Edge
Νεοφερμένο μέλος
Και οι συμπτώσεις δεν τελειώνουν..! Άκου άλλη μία:
Όταν ήταν να γραφτώ ήθελα nick Bastet αλλά υπήρχε άλλη!!Επίσης έτσι ήθελα να ονομάσω τη γάτα που ήθελα να πάρω αλλά τελικά ..κατέληξα με τον Ορφέα αγκαλιά! Βλέπεις, είναι πολύ ερωτεύσιμος!...
Είναι κι εσένα η δικιά σου τρυφερούλα σαν κι αυτόν;?![]()
Τρυφερούλα είναι μόνο όταν βαριέται αφόρητα- γεγονός σπάνιο. Είναι πλήρως ανεξάρτητη
.Οταν η βαρεμάρα της φτάσει στο απροχώρητο θα έρθει να νιαουρίσει μια δυο φορές σιγανά.Θα την πάρω αγκαλιά, θα θέλει να παίξει με το πληκτρολόγιο,το τασάκι, τα στυλό και ότι αγνωστο υπάρχει (διότι είναι περιεργίδου) θα ακούσει ένα "ΜΗ" θα λουφάξει για λίγο,θα βαρεθεί ακόμα περισσότερο και θα παει να κατεβάσει οτι φτάνει στη βιβλιοθήκη.υγ.΄και τα δυο γατίνια σου είναι πολύ όμορφα (Καλά, ο Ορφέας είναι πολύ πολύ πιο όμορφος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool