Ο Ωρίωνας αρρωστούλης...

Αυτό εννοείς;? :P Ε βέβαια.. αν το κάνουν λέει... :cool:

Δεν έχετε όμως καμιά ιδέα τι να κάνω με το πρόβλημά μου;; Έφτασε η ώρα του ύπνου! :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα001.jpg
    Εικόνα001.jpg
    46,6 KB · Εμφανίσεις: 31
Τι γλύκες...Όσο για την ερώτησή σου,επέμεινε με την εκπαίδευση,θα μάθουν.:DΑν παίζεις λίγο μαζί τους πριν κοιμηθούν για να πάνε εξαντλημένα στο καλαθάκι τους;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εντάξει λοιπόν! Ευχαριστώ πολύ και καλό βράδυ! :hello:

Καλό σας βράδυ!:hello:

O μαύρος γατούλης (ο ορφέας είναι ή ο Ωρίωνας; ) είναι ολόιδιος με τη Μπαστέτ μου (για τους οικείους καταχανάς )!
Το βλέμμα δε, copy-paste.:D

Υγ. Ώστε εσύ ήσουν αυτή που καπάρωσες το νικ Orion και μου το αρνήθηκε το σύστημα !

Και ίδιο nick και ίδια γάτα;:lol:

Και αν η Μπαστέτ ήταν αρσενικό θα την έλεγα Ωρίωνα μιας και είναι το nick που χρησιμοποιώ χρόνια τώρα.
(αλλά μου προέκυψε τελικά κυρία)

υγ. Τελικά είδες οι συμπτώσεις;:D

Ναι όντως μεγάλη σύμπτωση!:)
Τελικά δεν μας είπατε πως κοιμηθήκατε χτες;

Χτες για 1η φορά στις 2 βδομάδες που είναι στο σπίτι κοιμηθήκαμε σε διαφορετικά δωμάτια καθώς η Μπαστέτ κινείται μόνο σε σαλόνι τραπεζαρία.
(έστρωσε το κορμί μου που είχα πιαστεί να κοιμάμαι στον καναπέ για να μην μείνει μόνη της )

Το πρωΐ τη βρήκα πάνω στη ράχη του καναπέ -σχεδόν χωμένη κάτω απο περιοδικά που είχα ξεχάσει εκεί πάνω.
Τώρα εμένα φοβήθηκε γιατί ξέρει ότι αρχίζουν τα "ΜΗ" όταν την βλέπω εκεί; το σκοτάδι φοβήθηκε; Το λυπήθηκα το μωρό και δε φώναξα πάντως..

Χαχα!!! :D Ναι εγώ είμαι η Orion! Ο μαύρος είναι ο Ορφέας. Ο Ωρίωνας είναι ο πορτοκαλί γατούλης μου και παλιότερα είχα άλλον ένα Ωρίωνα ίδιο αλλά για πολύ λίγο..
Και οι συμπτώσεις δεν τελειώνουν..! Άκου άλλη μία:
Όταν ήταν να γραφτώ ήθελα nick Bastet αλλά υπήρχε άλλη!! :P Επίσης έτσι ήθελα να ονομάσω τη γάτα που ήθελα να πάρω αλλά τελικά ..κατέληξα με τον Ορφέα αγκαλιά! Βλέπεις, είναι πολύ ερωτεύσιμος!...
Είναι κι εσένα η δικιά σου τρυφερούλα σαν κι αυτόν;? :)

Τελικά εμείς χθες το βράδυ κοιμηθήκαμε όπως κάθε βράδυ τον τελευταίο καιρό... Με ξεφωνητά εκ μέρους του Ωρίωνα! :/: Εϊναι μετά να μην ξυπνάς έτσι;! : :blink: :sick: Άντε πες μου!

Οrion ειναι πολυ μικρα ακομη και εχουν απιστευτα αποθεματα ενεργειας
για αυτο ειναι τοσο ζωηρα και υπερκινητικα(ο Ωριωνας τουλαχιστον)
Με εκπαιδευση και πολυ,πολυ υπομονη ισως καταφερεις κατι.Προσπαθησε μα κοφτη και σταθερη φωνη να τους λες ΟΧΙ η ΜΗ πολλες φορες και σιγα, σιγα κατι θα βοηθησει.Παντα οταν τους πιανεις επ'αυτοφορω να κανουν την ζημια η την κουτσουκελα τους και τοτε μπορει να το συνδυασουν με το ΟΧΙ,εκ των υστερων δεν βοηθαει καθολου οπως φυσικα και το ξυλο:hmm:
Παντος δεν θα ειναι για παντα ετσι...πολυ αργοτερα θα κοιμουνται
ολη την μερα και οταν θα πας να τα χαιδεψεις θα κανουν μμμμ με ενοχλεις:lol:
Στις φωτο φαινονται απιστευτα τελεια με μια μικρη προτημηση απο μενα στο Ορφεα που εχει βλεμμα ολο γλυκα:up:

Καλέ το διδυμάκι του Μάπα μου ήταν αρρωστούλη???Τι κάνει ο αδυνατούλης μας???Εμάς έχει γίνει ΘΗΡΙΟ ολόκληρο!!Δεν χωράνε ΠΟΥΘΕΝΑ!!!Πες μας νέα του!!

Και οι συμπτώσεις δεν τελειώνουν..! Άκου άλλη μία:
Όταν ήταν να γραφτώ ήθελα nick Bastet αλλά υπήρχε άλλη!! :P Επίσης έτσι ήθελα να ονομάσω τη γάτα που ήθελα να πάρω αλλά τελικά ..κατέληξα με τον Ορφέα αγκαλιά! Βλέπεις, είναι πολύ ερωτεύσιμος!...
Είναι κι εσένα η δικιά σου τρυφερούλα σαν κι αυτόν;? :)

Τρυφερούλα είναι μόνο όταν βαριέται αφόρητα- γεγονός σπάνιο. Είναι πλήρως ανεξάρτητη:rolleyes:.Οταν η βαρεμάρα της φτάσει στο απροχώρητο θα έρθει να νιαουρίσει μια δυο φορές σιγανά.Θα την πάρω αγκαλιά, θα θέλει να παίξει με το πληκτρολόγιο,το τασάκι, τα στυλό και ότι αγνωστο υπάρχει (διότι είναι περιεργίδου) θα ακούσει ένα "ΜΗ" θα λουφάξει για λίγο,θα βαρεθεί ακόμα περισσότερο και θα παει να κατεβάσει οτι φτάνει στη βιβλιοθήκη.

υγ.΄και τα δυο γατίνια σου είναι πολύ όμορφα (Καλά, ο Ορφέας είναι πολύ πολύ πιο όμορφος :D )

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back