Orion1
Νεοφερμένο μέλος

Μέχρι τώρα έχουν εξερευνήσει όλο το σπίτι, στην αρχή ήταν διστακτικά κι εμένα ακόμα με φοβούνται, όμως παίζουνε, κυνηγιούνται, τρώνε, κοιμήθηκαν κάτω απ'τον καναπέ
και ο Ωρίωνας μόλις μείνει μόνος του αρχίζει και νιαουρίζει για να λάβει απάντηση! Ο Ορφέας ακόμα χέζ**** με την παρουσία μου όμως σιγά σιγά με συνηθίζουν. Ήδη έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο 
Ακόμα όμως δεν τα κάναμε στην άμμο μας και με βάζει σε σκέψεις αυτό.. για να μη μου τα κάνουν αλλού!
Ο Ορφέας τελικά καταδέχεται μόνο τις κροκέτες. Ο Ωρίωνας τρώει τα πάντα!
Άρχισε ν'ανεβαίνει και στους καναπέδες. Επίσης την καταβρήκε μ'ένα ποντικάκι παιχνιδάκι και αν τα πάρει μαζί του νιαουρίζει κιόλας!!
Είναι πολύ δυναμική προσωπικότητα. Ο άλλος είναι πιο βαρύς και πιο ντελικάτος
. Πάντως παίζουν συνέχεια.Αυτά τα νέα απ'τα μικρά μου αγγελουδάκια. Θα δείξει πώς θα είναι το πρώτο μας βράδυ και οι επόμενες μέρες. Από αύριο κιόλας μπορεί να τα πάω στο γιατρό για να τα δει και να μας δώσει ίσως κάποια αλοιφή για τα ενδοπαράσιτα όπως είπε.
Θα ακολουθήσουν φωτό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι αυριο κιολας στο γιατρό!Μην ανησυχείς για την άμμο,βάλε τα εκεί να τη μυρίσουν και πιάσε το πατουσάι τους και κάνε όπως όταν σκάβουν,θα το πιάσουν αμέσως το νόημα.Θέλουμε φωτόοοοοοο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Orion1
Νεοφερμένο μέλος
Και ναι ο Ωρίωνας γουργουρίζει
και ο αρκουδόφατσας Ορφέας έπαιζε με το χέρι μου μέχρι που...παραδόθηκε στα χάδια! 
Τώρα πια, κοιμούνται όρθια!

Ορίστε και τα αποδεικτήρια:
Θα ακολουθήσουν κι άλλες

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ο Ορφέας είναι πολύ παιχνιδιάρης κ ο Ωρίωνας πολύ κούκλοςΜπήκαν στο κρεβατάκι που τους έφτιαξα εξαντλημένα από το πολύ παιχνίδι και πήγα αμέσως να τα ηρεμήσω χαϊδεύοντάς τους.
Και ναι ο Ωρίωνας γουργουρίζεικαι ο αρκουδόφατσας Ορφέας έπαιζε με το χέρι μου μέχρι που...παραδόθηκε στα χάδια!
Τώρα πια, κοιμούνται όρθια!![]()
Ορίστε και τα αποδεικτήρια: Θα ακολουθήσουν κι άλλες
![]()

Orion1
Νεοφερμένο μέλος

Τώρα κοιμούνται τα αγγελούδια μου

Θα κάνω κάποια στιγμή την gallery τους.
Συνημμένα
RedCat
Διάσημο μέλος

Φιλια στις μουρίτσες
moukelis
Επιφανές μέλος

Orion1
Νεοφερμένο μέλος

Τα βάζω και μουσικούλα και είναι πραγματικά σαν αγγελούδια...

Συνημμένα
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κατά τα άλλα, έμαθα για την αδερφή τους ότι ενώ την πρώτη φορά έκανε μια 'αταξία' εκτός άμμου, μόλις της την έδειξαν ξανά πήγε και κατούρησε κανονικά στην άμμο. Δυστυχώς (ΓΚΡΡΡ) εκείνη είναι μόνη της και δεν έχει ποιον να παίζει, αλλά ασχολείται αρκετά με το ποντίκι της και κάνει ανασκελιές να της χαϊδέψουν κοιλίτσα.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
να σου ζησουν! κουκλια ειναι ...!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orion1
Νεοφερμένο μέλος

Εδώ πάντως αυτά έχουν προσαρμοστεί τελείως, παίζουν συνέχεια, χωροπηδάνε, τρέχουν δεξιά αριστερά και ανεβαίνουν παντού!!

Έχω πάθει την πλάκα μου γιατί και στην άμμο τους πάνε από μόνα τους που είναι στο μπάνιο και στην τροφή τους που είναι στην κουζίνα πηγαίνουν όποτε θέλουν να φάνε και στο κρεβατάκι τους όταν θέλουν να ξεκουραστούνε! Δεν κουράστηκα σε τίποτα, τα κάνουν όλα μόνα τους!!

Και το βράδυ - το πρώτο μας - ούτε κιχ δεν έβγαλαν τα καλά μου, ήταν τόσο ήσυχα που αναρωτιόμουν αν ζούσαν!

Ο Ορφέας τα κακάκια του τα έκανε χθες το βράδυ και δεν τα σκέπασε και βρώμισε όλο το σπίτι...
Ο Ωρίωνας ως πιο νοικοκύρης τα'κανε σήμερα το πρωί και τα σκέπασε. Αυτός επίσης πάει συχνά, σκάβει σκάβει, κάθεται αλλά δεν κάνει τίποτα!
Αλλά με το που τον ακουμπάω αρχίζει και γουργουρίζει..! Κι αυτός ανεβαίνει και πάνω μου, ο άλλος..ακόμα απλησίαστος... 
Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι φταρνίζονται πού και πού. Λέτε να έχουν κρυώσει;..
Αύριο το πρωί θα πάμε στο γιατρό γιατί σήμερα λόγω μαθημάτων δεν μπορέσαμε.
Αυτά τα νέα μας προς το παρόν, αναμείνατε για..νέες εκλπήξεις!

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Στην τελευταία συνάντηση που είχαμε τα περίμενες!!!! Ολα θα πάνε καλά και αυτά και εσύ θα συνηθήσετε μία χαρά αύριο που θα τα πας στον γιατρό θα σου πεί αν όλα είναι καλά και για το φτερνισμα και για όλα όσο για τα μυρωδάτα κακάκια καμιά φορά φταίει και το τι τρώνε η κονσέρβα ας πούμε μυρίζει πιο πολύ από τις κροκέτες.....θα δείς ανάλογς

Raisa
Περιβόητο μέλος
....είναι τέλεια τα ζουζούνια σου....ειδικά το μαυρούλι, πρέπει να ομολογήσω, μου έκλεψε την καρδιά
...να σου ζήσουν και να περάσετε πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί!
fru_fru
Δραστήριο μέλος

για γουτσου-γουτσου και χουρχουρισμα

amarantos
Νεοφερμένο μέλος
Orion1
Νεοφερμένο μέλος

Μ'έχουν καταγρατζουνίσει τα χρυσά μου. Ευτυχώς ο Ορφέας δε με φοβάται πια τόσο κι έρχεται από μόνος του για να χαϊδευτεί.
Ο Ωρίωνας όμως μας βγήκε πιο χαδιάρης τελικά..Αυτή τη στιγμή κοιμούνται, ο Ωρίωνας στο κρεβατάκι του και ο Ορφέας στο δικό μου κρεβάτι κάτω απ'τα σκεπάσματα!!

moukelis
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool