Ο Ωρίωνας και ο Ορφέας !

• Thread starter Thread starter Orion1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Orion1

Νεοφερμένο μέλος

Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα.
Τα δυο μικρά αδερφάκια, ο Ωρίωνας (πορτοκαλής) κι ο Ορφέας (μαύρος) ήρθαν στο σπιτάκι τους σήμερα το μεσημέρι :inlove:
Μέχρι τώρα έχουν εξερευνήσει όλο το σπίτι, στην αρχή ήταν διστακτικά κι εμένα ακόμα με φοβούνται, όμως παίζουνε, κυνηγιούνται, τρώνε, κοιμήθηκαν κάτω απ'τον καναπέ :P και ο Ωρίωνας μόλις μείνει μόνος του αρχίζει και νιαουρίζει για να λάβει απάντηση! Ο Ορφέας ακόμα χέζ**** με την παρουσία μου όμως σιγά σιγά με συνηθίζουν. Ήδη έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο :)
Ακόμα όμως δεν τα κάναμε στην άμμο μας και με βάζει σε σκέψεις αυτό.. για να μη μου τα κάνουν αλλού!
Ο Ορφέας τελικά καταδέχεται μόνο τις κροκέτες. Ο Ωρίωνας τρώει τα πάντα! :lol: Άρχισε ν'ανεβαίνει και στους καναπέδες. Επίσης την καταβρήκε μ'ένα ποντικάκι παιχνιδάκι και αν τα πάρει μαζί του νιαουρίζει κιόλας!! :up: Είναι πολύ δυναμική προσωπικότητα. Ο άλλος είναι πιο βαρύς και πιο ντελικάτος ;). Πάντως παίζουν συνέχεια.

Αυτά τα νέα απ'τα μικρά μου αγγελουδάκια. Θα δείξει πώς θα είναι το πρώτο μας βράδυ και οι επόμενες μέρες. Από αύριο κιόλας μπορεί να τα πάω στο γιατρό για να τα δει και να μας δώσει ίσως κάποια αλοιφή για τα ενδοπαράσιτα όπως είπε.

Θα ακολουθήσουν φωτό :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλωσηρθαν τα γατουλάκια σου στο σπίτι!
Ναι αυριο κιολας στο γιατρό!Μην ανησυχείς για την άμμο,βάλε τα εκεί να τη μυρίσουν και πιάσε το πατουσάι τους και κάνε όπως όταν σκάβουν,θα το πιάσουν αμέσως το νόημα.Θέλουμε φωτόοοοοοο!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσουν τα γατουλίνια σου. Περιμένουμε με ανυπομονησία της φωτογραφίες τους

Μπήκαν στο κρεβατάκι που τους έφτιαξα εξαντλημένα από το πολύ παιχνίδι και πήγα αμέσως να τα ηρεμήσω χαϊδεύοντάς τους.
Και ναι ο Ωρίωνας γουργουρίζει :P και ο αρκουδόφατσας Ορφέας έπαιζε με το χέρι μου μέχρι που...παραδόθηκε στα χάδια! :redface:
Τώρα πια, κοιμούνται όρθια! :P :up:

Ορίστε και τα αποδεικτήρια:

Θα ακολουθήσουν κι άλλες ;)

Συνημμένα

• DSC00646.jpg
    DSC00646.jpg
    128,2 KB · Εμφανίσεις: 57
  • DSC00648.jpg
    DSC00648.jpg
    183 KB · Εμφανίσεις: 75
Εγώ δηλώνω θαυμάστρια Ορφέα...Τι τρίχωμα είναι αυτό!Αλλά κι ο Ωρίωνας δεν πάει πίσω...

Μπήκαν στο κρεβατάκι που τους έφτιαξα εξαντλημένα από το πολύ παιχνίδι και πήγα αμέσως να τα ηρεμήσω χαϊδεύοντάς τους.
Και ναι ο Ωρίωνας γουργουρίζει :P και ο αρκουδόφατσας Ορφέας έπαιζε με το χέρι μου μέχρι που...παραδόθηκε στα χάδια! :redface:
Τώρα πια, κοιμούνται όρθια! :P :up: Ορίστε και τα αποδεικτήρια: Θα ακολουθήσουν κι άλλες ;)
Ο Ορφέας είναι πολύ παιχνιδιάρης κ ο Ωρίωνας πολύ κούκλος:up::up::up:

moukelis είναι βελούδινο!!:rolleyes:
Τώρα κοιμούνται τα αγγελούδια μου :)
Θα κάνω κάποια στιγμή την gallery τους.

Συνημμένα

• DSC00647.jpg
    DSC00647.jpg
    139,6 KB · Εμφανίσεις: 45
  • DSC00644.jpg
    DSC00644.jpg
    111,6 KB · Εμφανίσεις: 53
  • DSC00645.jpg
    DSC00645.jpg
    212,4 KB · Εμφανίσεις: 53
τι μικράκια ειναι αυτά?? να σου ζήσουν ειναι πανέμορφοι και οι δύο. Ο Ορφέας σαν ημιμακρυτριχος μου φαίνεται..:hmm:
Φιλια στις μουρίτσες

Είναι το γατουλάκι που έχει το παράξενο χρώμα που μου έλεγες;Κουκλιά και τα δύο,να σε χαίρονται!:)

Ναι αυτό είναι, πράγματι φαίνεταιγια ημιμακρύτριχο. Σήμερα θα τα καθαρίσω και με λίγο χαμομηλάκι να μοσχοβολάνε :)

Τα βάζω και μουσικούλα και είναι πραγματικά σαν αγγελούδια... :inlove:

Συνημμένα

• DSC00637.jpg
    DSC00637.jpg
    245,3 KB · Εμφανίσεις: 55
  • DSC00641.jpg
    DSC00641.jpg
    178,7 KB · Εμφανίσεις: 44
  • DSC00633.jpg
    DSC00633.jpg
    233,1 KB · Εμφανίσεις: 55
Ax!!! Ερωτεύτηκα!!! Καθόλου απίθανο να είναι προς το μακρύτριχα. Η "θεία" τους τέτοια είναι.
Κατά τα άλλα, έμαθα για την αδερφή τους ότι ενώ την πρώτη φορά έκανε μια 'αταξία' εκτός άμμου, μόλις της την έδειξαν ξανά πήγε και κατούρησε κανονικά στην άμμο. Δυστυχώς (ΓΚΡΡΡ) εκείνη είναι μόνη της και δεν έχει ποιον να παίζει, αλλά ασχολείται αρκετά με το ποντίκι της και κάνει ανασκελιές να της χαϊδέψουν κοιλίτσα.

:D να σου ζησουν! κουκλια ειναι ...!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! :up:
Εδώ πάντως αυτά έχουν προσαρμοστεί τελείως, παίζουν συνέχεια, χωροπηδάνε, τρέχουν δεξιά αριστερά και ανεβαίνουν παντού!! :lol:
Έχω πάθει την πλάκα μου γιατί και στην άμμο τους πάνε από μόνα τους που είναι στο μπάνιο και στην τροφή τους που είναι στην κουζίνα πηγαίνουν όποτε θέλουν να φάνε και στο κρεβατάκι τους όταν θέλουν να ξεκουραστούνε! Δεν κουράστηκα σε τίποτα, τα κάνουν όλα μόνα τους!! :up:
Και το βράδυ - το πρώτο μας - ούτε κιχ δεν έβγαλαν τα καλά μου, ήταν τόσο ήσυχα που αναρωτιόμουν αν ζούσαν! :P
Ο Ορφέας τα κακάκια του τα έκανε χθες το βράδυ και δεν τα σκέπασε και βρώμισε όλο το σπίτι... :sick: Ο Ωρίωνας ως πιο νοικοκύρης τα'κανε σήμερα το πρωί και τα σκέπασε. Αυτός επίσης πάει συχνά, σκάβει σκάβει, κάθεται αλλά δεν κάνει τίποτα! :confused: Αλλά με το που τον ακουμπάω αρχίζει και γουργουρίζει..! Κι αυτός ανεβαίνει και πάνω μου, ο άλλος..ακόμα απλησίαστος... :|
Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι φταρνίζονται πού και πού. Λέτε να έχουν κρυώσει;..
Αύριο το πρωί θα πάμε στο γιατρό γιατί σήμερα λόγω μαθημάτων δεν μπορέσαμε.
Αυτά τα νέα μας προς το παρόν, αναμείνατε για..νέες εκλπήξεις! :P :up:

Καλή μου χαίρομε πολύ για τα μικρούλια σου, καλώς τα δεχτηκες:up::up::up: Στην τελευταία συνάντηση που είχαμε τα περίμενες!!!! Ολα θα πάνε καλά και αυτά και εσύ θα συνηθήσετε μία χαρά αύριο που θα τα πας στον γιατρό θα σου πεί αν όλα είναι καλά και για το φτερνισμα και για όλα όσο για τα μυρωδάτα κακάκια καμιά φορά φταίει και το τι τρώνε η κονσέρβα ας πούμε μυρίζει πιο πολύ από τις κροκέτες.....θα δείς ανάλογς:lol::lol::lol::lol:

Καλώς τα δέχτηκες:up: ....είναι τέλεια τα ζουζούνια σου....ειδικά το μαυρούλι, πρέπει να ομολογήσω, μου έκλεψε την καρδιά:inlove: ...να σου ζήσουν και να περάσετε πολλά πολλά ευτυχισμένα χρόνια μαζί!:)

Ειναι και τα δυο τους τοοοοοοοοοσο γλυκουλια.....:inlove::inlove::baby:

για γουτσου-γουτσου και χουρχουρισμα:baby::baby::baby::baby:

γνωστες φατσες....πανεμορφα τα αδελφακια να τα χαρεις οrion. ο καφε φαινεται ζωηρος οπως κ ηταν αλλα κ ο μαυρος δειχνει χαλαρος κ ηρεμος αλλη προσωπικοτητα... οσον αγορα το τεταρτο μελος της οικογενειας τον μικρο ασπρο,ειναι πραγματικος διαολος(δεν μπορω να σκεφτω αλλο ονομα γι'αυτον) συναμα ομως ειναι κ πολυ χαδιαρης κ ησυχος οταν κοιματε... στην αμμο παει κανονικοτατα κ ειδικευεται στο σκαρφαλωμα.ειναι υπεροχος κ μαλλον θα τον κρατησουμε εμεις,η μαμα τελος χτεσ ηταν αρκετα ανησυχη σαν να τα ψαχνε σημερα ειναι λιγο πιο ηρεμη, ο μικρος την θυλαζει αλλα οχι για πολυ ακομα...καθως θα την παμε για στειρωση κ τον μικρο για check up. τυχερα τα μικρα βρηκαν το καλυτερο δυνατο κ ολα αυτα οφειλονται στην Ανθη που πραγματικα ηταν τελεια κ τρομερα φιλοξενη.

Στο σκαρφάλωμα φαίνεται όλα ειδικεύονται! :)
Μ'έχουν καταγρατζουνίσει τα χρυσά μου. Ευτυχώς ο Ορφέας δε με φοβάται πια τόσο κι έρχεται από μόνος του για να χαϊδευτεί. :) Ο Ωρίωνας όμως μας βγήκε πιο χαδιάρης τελικά..
Αυτή τη στιγμή κοιμούνται, ο Ωρίωνας στο κρεβατάκι του και ο Ορφέας στο δικό μου κρεβάτι κάτω απ'τα σκεπάσματα!! :up:

Orion ωραία υπογραφή!:up:

Ναι ακόμα τη διαμορφώνω! :P
Όταν γυρνάνε τα άτιμούλικα και με κοιτάνε στα μάτια λιώνω...!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back