Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Αχ πόσο σε καταλαβαίνω!Το ίδιο έλεγα και εγώ και ξές γιατί?Γιατί απλά δεν ήξερα!Με Πολύ ψάξιμο όμως,μία κουβέντα με τον κτηνίατρο της για το τι είναι η στείρωση και ποια τα οφέλη της για την ζωή της γάτας και αμέσως κατάλαβα οτι έπρεπε να την στειρώσω αν θέλω να έχω μια ευτυχισμένη γάτα! Παρεπιπτόντως και η δικιά μου που είναι στειρωμένη το βράδυ σεληνιάσετεΝα τον ''στειρώσω'' ?
το καλοκαίρι
ενώ όλη μέρα κοιμούντε,μετα ξυπνάνε μόλις πέσει ο ήλιος μέσα στην ενεργεια και ψάχνουν παιχνίδια όπως π.χ ο αγαπημένος τους Ιδιοκτήτης ή μάλλον το αγαπημένο τους Κατοικίδιο!Να τις έχεις πάντα παιχνίδια να εκτονώνεται...

Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος

NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Και να του δώσω ένα παιχνίδι ποιο το όφελος;Είναι τόσο τεμπέλης, που ούτε παιχνίδια δεν θέλει!Να τις έχεις πάντα παιχνίδια να εκτονώνεται...![]()
[/quote]Γιατί τόσο γερος είναι?Καθε γατα ενδιαφερεται για διαφορετικά παιχνίδια πρεπει να βρείς κάτι που να του κεντρίσει το ενδιαφερον!Ολες οι γατες είναι περιεργες!Πρεπει να βρεις το κουμπί του!Εγω χτες πεταξα δύο μπαλες μεσα στην μπανιερα και η δικια μου τρελάθηκε!!!Ειχε πολύ παιχνίδι και πολύ γελιο!!!!

Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
Και να του δώσω παιχνίδια ποιο το όφελος;Είναι τόσο τεμπέλης, που ούτε παιχνίδια θέλει!Να τις έχεις πάντα παιχνίδια να εκτονώνεται...![]()
Fotini
Διάσημο μέλος
Τί λέτε!?Αν τον στειρώσω, δεν θα ''ξαναπάει'' με γάτες!Κι απ' ότι ξέρω δεν θα του αρέσει καθόλου αυτό!Μήπως φταίει κάτι άλλο;Τις υπόλοιπες εποχές δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα.Μήπως φταίει ο Αύγουστος τις πανσέλινους;![]()
Σκέφτεσαι σαν άνθρωπος, που θεωρεί το σεξ ευχαρίστηση... Οι γάτες δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, η φύση τις καλεί και τέλειωσε. Αν στειρωθεί το γατί, θα σταματήσει να "σεληνιάζεται" κάθε τόσο και θα ηρεμήσεις κι εσύ. Είναι αυτός ο γάτος που είχε πρόβλημα στο αυτί του;
Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
Ναι.Αυτός είναι.Σκέφτεσαι σαν άνθρωπος, που θεωρεί το σεξ ευχαρίστηση... Οι γάτες δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, η φύση τις καλεί και τέλειωσε. Αν στειρωθεί το γατί, θα σταματήσει να "σεληνιάζεται" κάθε τόσο και θα ηρεμήσεις κι εσύ. Είναι αυτός ο γάτος που είχε πρόβλημα στο αυτί του;
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Αν πάλι δεν τον στειρωσεις θα πρεπει σιγουρα να τον ζευγαρωσεις αλλα με την καταλληλη γατα(οχι αδεσποτο για να μην κολήσει τίποτα )και Φυσικά να φροντίσεις όλα τα γατάκια που θα γεννηθουν γιατι αν σκοπευεις να τον αφηνεις να ξεδινει και να γεμισει αδεσποτα παντου που θα βρεθουν στους δρομους η στις ροδες η κακοποιημένα τοτε ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΟΥ!Θες μια ευτυχισμενη γατα σιγουρα και όλοι εδω απο πείρα και πολυ κακες εμπειριες θα σου πουνε το ιδιο!Απλά για να σε βοηθησουν για το καλύτερο...
NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Ενα λειζερ για παραδειγμα θα τον τρελάνει!Η δικιά μου τουλάχιστον το κυνηγαει σαν τρελή!Και όπως διάβασα και στον Αίλουρο <Η καλύτερη χορευτρια του κοσμου δεν ειναι δυνατον να ζει σε ενα μερος που τιποτα δεν κινειτε.Αν δεν υπαρχει οπτική διεγερση θα αρχίσει να πλήτει.Χωρις αναζωογόνηση η γατα βαριεται και δραπετευει με τα ονειρά της σε τόπους που ζητα η ψυχη της>Μπές αν θες στο www.ailouros.gr και θα βρεις πολλές χρήσιμές πληροφορίες!Kαλή τύχη...
Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος

NTALIA
Νεοφερμένο μέλος
Παρα πολύ ωραία!!!Δοκίμασε κι άλλα αντικείμενα!Είπαμε:Να τον βλέπατε εχτές το βράδυ!Του έσερνα εκείνο το σκοινί που είπα εχτές και του άρεσε!Έπαιζε μαζί του!![]()
ότι κινείτε εκτελείτε!!!!!

Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
Απόψε το βράδυ θα του ξανακάνω το κόλπο με το σκοινί.Τη μέρα δεν θέλει να παίζει.Το βράδυ όμως, θέλει χαδάκια...

Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool