Ο γάτος μου κάθε βράδυ ''σεληνιάζεται''!

Giannis The Great

Νεοφερμένο μέλος

Ο Giannis The Great αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 85 μηνύματα.
Κάθε βράδυ όμως!Κάθε βράδυ έχει τρομερά νεύρα και όλα του φταίνε!Να τον χαιδέψω, νευριάζει.Να τον χτενίσω, νευριάζει.Τί να κάνω πια;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι εποχη οιστρου μηπως ειναι αστειρωτος και ηρθε η ωρα να τον στειρωσεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τον ''στειρώσω'' ?

Γιάννη ξέρεις γενικά τι είναι η στείρωση και γιατί μερικοί από εμάς την προτιμούν για τα κατοικίδια τους?

Να τον ''στειρώσω'' ?
Αχ πόσο σε καταλαβαίνω!Το ίδιο έλεγα και εγώ και ξές γιατί?Γιατί απλά δεν ήξερα!Με Πολύ ψάξιμο όμως,μία κουβέντα με τον κτηνίατρο της για το τι είναι η στείρωση και ποια τα οφέλη της για την ζωή της γάτας και αμέσως κατάλαβα οτι έπρεπε να την στειρώσω αν θέλω να έχω μια ευτυχισμένη γάτα! Παρεπιπτόντως και η δικιά μου που είναι στειρωμένη το βράδυ σεληνιάσετε:up: το καλοκαίρι :cool:ενώ όλη μέρα κοιμούντε,μετα ξυπνάνε μόλις πέσει ο ήλιος μέσα στην ενεργεια και ψάχνουν παιχνίδια όπως π.χ ο αγαπημένος τους Ιδιοκτήτης ή μάλλον το αγαπημένο τους Κατοικίδιο!Να τις έχεις πάντα παιχνίδια να εκτονώνεται...:lol::lol::lol:

Τί λέτε!?Αν τον στειρώσω, δεν θα ''ξαναπάει'' με γάτες!Κι απ' ότι ξέρω δεν θα του αρέσει καθόλου αυτό!Μήπως φταίει κάτι άλλο;Τις υπόλοιπες εποχές δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα.Μήπως φταίει ο Αύγουστος τις πανσέλινους;:D

Να τις έχεις πάντα παιχνίδια να εκτονώνεται...:lol::lol::lol:
Και να του δώσω ένα παιχνίδι ποιο το όφελος;Είναι τόσο τεμπέλης, που ούτε παιχνίδια δεν θέλει!:lol:[/quote]
Γιατί τόσο γερος είναι?Καθε γατα ενδιαφερεται για διαφορετικά παιχνίδια πρεπει να βρείς κάτι που να του κεντρίσει το ενδιαφερον!Ολες οι γατες είναι περιεργες!Πρεπει να βρεις το κουμπί του!Εγω χτες πεταξα δύο μπαλες μεσα στην μπανιερα και η δικια μου τρελάθηκε!!!Ειχε πολύ παιχνίδι και πολύ γελιο!!!!:up:

Να τις έχεις πάντα παιχνίδια να εκτονώνεται...:lol::lol::lol:
Και να του δώσω παιχνίδια ποιο το όφελος;Είναι τόσο τεμπέλης, που ούτε παιχνίδια θέλει!

Τί λέτε!?Αν τον στειρώσω, δεν θα ''ξαναπάει'' με γάτες!Κι απ' ότι ξέρω δεν θα του αρέσει καθόλου αυτό!Μήπως φταίει κάτι άλλο;Τις υπόλοιπες εποχές δεν έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα.Μήπως φταίει ο Αύγουστος τις πανσέλινους;:D

Σκέφτεσαι σαν άνθρωπος, που θεωρεί το σεξ ευχαρίστηση... Οι γάτες δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, η φύση τις καλεί και τέλειωσε. Αν στειρωθεί το γατί, θα σταματήσει να "σεληνιάζεται" κάθε τόσο και θα ηρεμήσεις κι εσύ. Είναι αυτός ο γάτος που είχε πρόβλημα στο αυτί του;

Είχα κάτι γατάκια που τους άρεσε να κυνηγάνε ένα σκοινί.Λες να του αρέσει και του Τούλη;

Σκέφτεσαι σαν άνθρωπος, που θεωρεί το σεξ ευχαρίστηση... Οι γάτες δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, η φύση τις καλεί και τέλειωσε. Αν στειρωθεί το γατί, θα σταματήσει να "σεληνιάζεται" κάθε τόσο και θα ηρεμήσεις κι εσύ. Είναι αυτός ο γάτος που είχε πρόβλημα στο αυτί του;
Ναι.Αυτός είναι.

Αλλο το σεξ για τον ανθρωπο και άλλο για ενα ζώο!Μην τα μπερδεύεις,τραγικο λάθος!Και εγώ αργησα να το καταλάβω και αυτο που εγινε ειναι να μην κλείσω ματι νυχτες και να παρακολουθω την Ντάλια να βασανίζεται!Εκλαιγε συνέχεια πρωι βράδυ,τριγυρνουσε μεσα στο σπιτι και εψαχνε διεξοδο,καθοταν στην αγκαλια μου και εκλαιγε και εκλαιγε χωρις φυσικα να καταλαβαινει και η ιδια τι της συμβαίνει!Δεν την ειχα και ουτε προκειται ομως να την ξαναδω ετσι!Αν λοιπόν δεν τον στειρώσεις και δεν τον ζευγαρωσεις θα βασανίζεται μπροστα στα ματια σου και πιστεψε με δεν θα το αντεξεις!Επίσης μπορεί να αναπτυξει πιο ευκολα καρκινώματα και καποια στιγμή θα γυρίσεις σπιτι και θα στην έχει κανει γιατι ειδικα τα αρσενικα πηδανε και απο τον πεμπτο οροφο οταν εχουν οιστρο!Παντα βρισκουν τρόπο!Ετσι χαθηκαν και πεθαναν παρα πολλα γατια!
Αν πάλι δεν τον στειρωσεις θα πρεπει σιγουρα να τον ζευγαρωσεις αλλα με την καταλληλη γατα(οχι αδεσποτο για να μην κολήσει τίποτα )και Φυσικά να φροντίσεις όλα τα γατάκια που θα γεννηθουν γιατι αν σκοπευεις να τον αφηνεις να ξεδινει και να γεμισει αδεσποτα παντου που θα βρεθουν στους δρομους η στις ροδες η κακοποιημένα τοτε ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΟΥ!Θες μια ευτυχισμενη γατα σιγουρα και όλοι εδω απο πείρα και πολυ κακες εμπειριες θα σου πουνε το ιδιο!Απλά για να σε βοηθησουν για το καλύτερο...

Οσο αναφορά τα παιχνιδάκια του οτι κινειτε ή βγάζει ηχους τις τρελαινει τις γατες!!!Τρελαινοντε να κυνηγάνε οτιδηποτε κινειτε μην ξεχνας οτι είναι εκπληκτικοι κυνηγοι απο τη φυση τους!:up:Ενα λειζερ για παραδειγμα θα τον τρελάνει!Η δικιά μου τουλάχιστον το κυνηγαει σαν τρελή!Και όπως διάβασα και στον Αίλουρο <Η καλύτερη χορευτρια του κοσμου δεν ειναι δυνατον να ζει σε ενα μερος που τιποτα δεν κινειτε.Αν δεν υπαρχει οπτική διεγερση θα αρχίσει να πλήτει.Χωρις αναζωογόνηση η γατα βαριεται και δραπετευει με τα ονειρά της σε τόπους που ζητα η ψυχη της>Μπές αν θες στο www.ailouros.gr και θα βρεις πολλές χρήσιμές πληροφορίες!Kαλή τύχη...:up:

Να τον βλέπατε εχτές το βράδυ!Του έσερνα εκείνο το σκοινί που είπα εχτές και του άρεσε!Έπαιζε μαζί του!:lol:

Να τον βλέπατε εχτές το βράδυ!Του έσερνα εκείνο το σκοινί που είπα εχτές και του άρεσε!Έπαιζε μαζί του!:lol:
Παρα πολύ ωραία!!!Δοκίμασε κι άλλα αντικείμενα!Είπαμε:
ότι κινείτε εκτελείτε!!!!!:up:

Και τώρα το απόγευμα είχε περρισέψει ένα μπιφτέκι και είπαμε να του το δώσουμε.Και έτσι του το έδεσα σε ένα σκοινί και το κυνηγούσε.:lol:Απόψε το βράδυ θα του ξανακάνω το κόλπο με το σκοινί.Τη μέρα δεν θέλει να παίζει.Το βράδυ όμως, θέλει χαδάκια...:inlove::lol::inlove:

Οσο αναφορά τα παιχνιδάκια του οτι κινειτε ή βγάζει ηχους τις τρελαινει τις γατες!!!
Να του δέσω να κυνηγήσει και μια κουδουνίστρα που βγάζει ήχο?

Μπορείς να του φέρεις και τον εξορκιστή!!!!!:lol::lol::lol:

Γιάννη σε μας ειπες,στον γιατρό τον πήγες τώρα που πέρασαν τα γενέθλια της μαμάς σου;Γιατί η εξέταση και τα εμβόλια προέχουν απο τα παιχνιδάκια του.:hmm:

Ναι.Τον πήγα, αλλά μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.Απλά μια μικρή και ακίνδυνη μικρομόλυνση.Μου είπε να του βάζω καθημερινά λίγο Betadine και να του κρατώ σταθερό το κεφάλι για να μην το τινάζει.Έχει δείξει κάποια πρόοδο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back