Ο γάτος μου κάτι έπαθε.

HaXBoX

Νεοφερμένο μέλος

Ο HaXBoX αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Γεια σας,ειμαι νεος στο φορουμ και βιαζομε λιγο

Κατι επαθε ο γατος μου,το πρωι ηταν μια χαρα,τορα που πηγα να τον δω,νιαουριζει λυπητερα,μενει ακκινιτος,και ανασενει πολυ γρήγορα,
Ξαναπιγα να δω και εκανε τσισα,Προσεηα οτι εχει μια μικρη πληγη διπλα στο στομα του,Διστιχωσ εχω μονο 50$ για κτινιατρο :( Σας παρακαλω βοηθηστε με!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάρε ένα τηλέφωνο στον κτηνίατρο και ρώτα πόσο κοστίζει μια επίσκεψη τα χρήματά σου νομίζω είναι αρκετά γιατί πρέπει σίγουρα να τον πας σε γιατρό..και μην πανικοβάλεσαι,καλή τύχη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην φοβάσαι, πήγαινε στον γιατρό.. και ΑΝ είναι πιο ακριβά, του τα πας αύριο.. αν και δεν νομίζω...

Βιάσου γιατί νομίζω κλείνουν 830 ή 9... μετά πιάνει άλλη ταρίφα, και δεν σε συμφαίρει. Βέβαια δεν καταλαβαίνω και ποσο ανάγκη έχει ο γάτος απο γιατρό.. αλλά για παν ενδεχόμενο καλό είναι να πας.

Τρέξε, μπορεί να έχει φάει φόλα, ή να έχει καταπιεί κάτι αιχμηρό. Η επίσκεψη δεν θα είναι τόσο πολύ ακριβή, αλλά, η ζωή του γάτου σου είναι, γι'αυτό, βιάσου. Μην ντρέπεσαι, αν δεν φτάσουν τα χρήματα και, πες μας τί έγινε:(

Δεν νομιζω οτι εχει φαε ιφολα η τιποτα,οταν τον ειδαι τα πισω τοθ ποδια δεν ακουμπουσαν στο εδαφος,και ειχε μια μικρη γρατζουνια διπλα στο στοματακι του,μηπωσ πηγε να τον χτιπισει ενα αμαξι και εμαθε σοκ;
Και μολις τον ειδα εκανε τσισα,νομιζω πως δν μπορουνε να περπατησει και τα εκανε εκει.

θα παω οσο πιο γρηγορα μπορω!

Αν βγαίνει έξω.. είναι πολύ πιθανό!!!:(

Περαστικά, ελπίζω να μην είναι σοβαρό.

το σκυλι της ξαδέλφης μου οταν το χτιπισε αμαξι δεν κουνιοτανε,ετρεμε και εμεινε ακινιτο για μια μερα,βασικα ο γατος μου δεν παει πουθενα αλλου,μονο στην αυλη μου και εκει στου γειτονα.

Δεν ξέρω αν έχεις σκοπό να πας... στον γιατρό.
Το πήγε άλλος?? Η δεν θα πας????

Καθετε σαν να κοιματε μια κανονικη γατα,ματια μισο ανοιχτα,Την αναπνοη δν τιν προσεξα,δεν βαριο αννασενε,αλλα οταν πηγε να νιαουρισει πηρε βαθια ανασα,Προσεξα οτι τα πισω τα ποδια στην αρχη δν τα αφηνε να ακουμπησουν το εδαφος.

Χριστε μου μακαρι να γινει καλα... Το κτηνιατριο εχει αποσταστη περιπου 4.5 χιλιομετρα απο εδω,και ηταν ιδη 8;40.

Οτι νομίζεις.. με αμάξι είναι απόσταση 10 λεπτών.

Μπορείς και να προσευχηθείς. Δεν είμαι γιατρός, αλλα ΑΝ έχει εσωτερική αιμοραγία, ή ρίξη κανενός οργάνου, ή πνεύμονα... δεν τον βλέπω καλα. Αυτά ταιριάζουν στην δυσκολία αναπνοής. Τώρα για τα πόδια που δεν τα ακουμπάει, είναι θέμα σπονδυλικής... (παλι σοβαρό θα έλεγα.)

Κράτα τον κάπου ΖΕΣΤΑ.

Θα μπορούσες να τηλεφωνήσεις στον γιατρό να σε περιμένει.
Δικιά σου γατα είναι, εσύ αποφασίζεις.

Αυτά απο μένα. Ελπίζω όλα να πανε καλά, και να τον πάς αύριο.

Οταν τονν χαιδεβα μπορεσε να σταθει στα μπροστυνα ποδια του,αλλα στα πισω απετηχε,Αν Ζησει μεχρι αυριο (Μακαρι) θα τον παω οπος δηποτε στο κτηνιατρο.

Χαϊδεψέ τον σε όλο του το σώμα.. και πίεζε ελαφρά.. δες αν πονάει κάπου και ουρλιάξει...

Μην τον σηκώσεις και μην τον κουνήσεις, εκεί που είναι...

Μπορεί να είναι πολλά.. μαλλον αμάξι... κράτα τον ζεστό, βάλτου θερμοφόρα...,ελπίζω να τον έχεις μέσα στο σπίτι, κάπου ήσυχα...

Τρώει αν του βάλεις φαγητό?

Αν Ζησει μεχρι αυριο (Μακαρι) θα τον παω οπος δηποτε στο κτηνιατρο.

:blink: Αν δεν ζήσει θα έχεις συμβάλλει κι εσύ σε αυτό νομίζω, βρε παιδί μου. Τόσην ώρα που μιλάς, θα μπορούσες να τον έχεις πάει, από το να κάνεις υποθέσεις εδώ. :/::(
Ξέρεις το ζωάκι, δεν είναι αντικείμενο. Είναι ζωντανός οργανισμός, με όλα τα επακόλουθα που μπορούν να υπάρξουν.
Ο κτηνίατρος είναι κοντά σου; Και να έχει κλέισει, θα έχει αναρτημένη στην πόρτα ( τουλάχιστον στην Αθήνα έτσι κάνουν), τους εφημερεύοντες κτηνιάτρους για κάθε ημέρα). Πάρε τηλέφωνο τον εφημερεύοντα, πες του τι έχει ο γάτος και ότι είσαι μαθητής και έχεις λίγα χρήματα και ρώτα τον αν μπορεί να σε δεχτεί, να πας τώρα. Πριν τα ξημερώματα, γιατί θα έχεις και σχολείο αύριο.

Είναι κρίμα από την αδιαφορία σου να φύγει ένα ζωντανό πλάσμα έτσι αβοήθητο και υποφέροντας. Αν ήταν άνθρωπος, το ίδιο θα έκανες; Είσαι μεγαλο παιδί πλέον και πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις και κάποιες ευθύνες πλέον.

Εύχομαι καλή τύχη στο γατούλη και να αντέξει.:(

Τελικά τι έγινε ο γάτος; Είναι καλύτερα; επικοινώνησες με κάποιον κτηνίατρο; τι σου είπε;

Υπάρχουν νέα για το γατάκι?

:( ακόμα?

Μάλλον είναι σχολείο.:(

Πεδια,ΘΑΥΜΑ Μολισ ξυπνησα και ετοιμαστηκα για το σχολειο,ειδα τον γατο μου να ειναι μια χαρα!!! τρωει,παιζει, χαιδευεται,προχοραει,ανασενει κανονικα,τα παντα,σαν κανονικη γατα!
σας ευχαριστο που θελατε να με βοηθησετε,και παλι ευχαριστω!
Δεν ξερατε ποσο αγαπαω αφτο το γατο ^_^
Αλλα για καλου κακου να τον παω σε κανα κτηνιαρο;

Τον γατο μου τον λενε μαρκο

Πεδια,ΘΑΥΜΑ Μολισ ξυπνησα και ετοιμαστηκα για το σχολειο,ειδα τον γατο μου να ειναι μια χαρα!!! τρωει,παιζει, χαιδευεται,προχοραει,ανασενει κανονικα,τα παντα,σαν κανονικη γατα!
σας ευχαριστο που θελατε να με βοηθησετε,και παλι ευχαριστω!
Δεν ξερατε ποσο αγαπαω αφτο το γατο ^_^
Αλλα για καλου κακου να τον παω σε κανα κτηνιαρο;

Τον γατο μου τον λενε μαρκο
καλύτερα να τον πας στον κτηνίατρο και ας μην έχει τίποτα απλά για να τον δει!ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Σορρυ για τα γραματα μου,απλοσ βιαζομουνα και στο σχολειο και στο σπιτι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back