HaXBoX
Νεοφερμένο μέλος
Κατι επαθε ο γατος μου,το πρωι ηταν μια χαρα,τορα που πηγα να τον δω,νιαουριζει λυπητερα,μενει ακκινιτος,και ανασενει πολυ γρήγορα,
Ξαναπιγα να δω και εκανε τσισα,Προσεηα οτι εχει μια μικρη πληγη διπλα στο στομα του,Διστιχωσ εχω μονο 50$ για κτινιατρο
Σας παρακαλω βοηθηστε με!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Βιάσου γιατί νομίζω κλείνουν 830 ή 9... μετά πιάνει άλλη ταρίφα, και δεν σε συμφαίρει. Βέβαια δεν καταλαβαίνω και ποσο ανάγκη έχει ο γάτος απο γιατρό.. αλλά για παν ενδεχόμενο καλό είναι να πας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

HaXBoX
Νεοφερμένο μέλος
Και μολις τον ειδα εκανε τσισα,νομιζω πως δν μπορουνε να περπατησει και τα εκανε εκει.
θα παω οσο πιο γρηγορα μπορω!
julia
Διακεκριμένο μέλος

Περαστικά, ελπίζω να μην είναι σοβαρό.
HaXBoX
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το πήγε άλλος?? Η δεν θα πας????
HaXBoX
Νεοφερμένο μέλος
Καθετε σαν να κοιματε μια κανονικη γατα,ματια μισο ανοιχτα,Την αναπνοη δν τιν προσεξα,δεν βαριο αννασενε,αλλα οταν πηγε να νιαουρισει πηρε βαθια ανασα,Προσεξα οτι τα πισω τα ποδια στην αρχη δν τα αφηνε να ακουμπησουν το εδαφος.Αν βγαίνει έξω.. είναι πολύ πιθανό!!!
Χριστε μου μακαρι να γινει καλα... Το κτηνιατριο εχει αποσταστη περιπου 4.5 χιλιομετρα απο εδω,και ηταν ιδη 8;40.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μπορείς και να προσευχηθείς. Δεν είμαι γιατρός, αλλα ΑΝ έχει εσωτερική αιμοραγία, ή ρίξη κανενός οργάνου, ή πνεύμονα... δεν τον βλέπω καλα. Αυτά ταιριάζουν στην δυσκολία αναπνοής. Τώρα για τα πόδια που δεν τα ακουμπάει, είναι θέμα σπονδυλικής... (παλι σοβαρό θα έλεγα.)
Κράτα τον κάπου ΖΕΣΤΑ.
Θα μπορούσες να τηλεφωνήσεις στον γιατρό να σε περιμένει.
Δικιά σου γατα είναι, εσύ αποφασίζεις.
Αυτά απο μένα. Ελπίζω όλα να πανε καλά, και να τον πάς αύριο.
HaXBoX
Νεοφερμένο μέλος
Οταν τονν χαιδεβα μπορεσε να σταθει στα μπροστυνα ποδια του,αλλα στα πισω απετηχε,Αν Ζησει μεχρι αυριο (Μακαρι) θα τον παω οπος δηποτε στο κτηνιατρο.Αν βγαίνει έξω.. είναι πολύ πιθανό!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μην τον σηκώσεις και μην τον κουνήσεις, εκεί που είναι...
Μπορεί να είναι πολλά.. μαλλον αμάξι... κράτα τον ζεστό, βάλτου θερμοφόρα...,ελπίζω να τον έχεις μέσα στο σπίτι, κάπου ήσυχα...
Τρώει αν του βάλεις φαγητό?
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν Ζησει μεχρι αυριο (Μακαρι) θα τον παω οπος δηποτε στο κτηνιατρο.
Αν δεν ζήσει θα έχεις συμβάλλει κι εσύ σε αυτό νομίζω, βρε παιδί μου. Τόσην ώρα που μιλάς, θα μπορούσες να τον έχεις πάει, από το να κάνεις υποθέσεις εδώ. 

Ξέρεις το ζωάκι, δεν είναι αντικείμενο. Είναι ζωντανός οργανισμός, με όλα τα επακόλουθα που μπορούν να υπάρξουν.
Ο κτηνίατρος είναι κοντά σου; Και να έχει κλέισει, θα έχει αναρτημένη στην πόρτα ( τουλάχιστον στην Αθήνα έτσι κάνουν), τους εφημερεύοντες κτηνιάτρους για κάθε ημέρα). Πάρε τηλέφωνο τον εφημερεύοντα, πες του τι έχει ο γάτος και ότι είσαι μαθητής και έχεις λίγα χρήματα και ρώτα τον αν μπορεί να σε δεχτεί, να πας τώρα. Πριν τα ξημερώματα, γιατί θα έχεις και σχολείο αύριο.
Είναι κρίμα από την αδιαφορία σου να φύγει ένα ζωντανό πλάσμα έτσι αβοήθητο και υποφέροντας. Αν ήταν άνθρωπος, το ίδιο θα έκανες; Είσαι μεγαλο παιδί πλέον και πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις και κάποιες ευθύνες πλέον.
Εύχομαι καλή τύχη στο γατούλη και να αντέξει.

Dimitrius
Νεοφερμένο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος
ακόμα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

HaXBoX
Νεοφερμένο μέλος
σας ευχαριστο που θελατε να με βοηθησετε,και παλι ευχαριστω!
Δεν ξερατε ποσο αγαπαω αφτο το γατο ^_^
Αλλα για καλου κακου να τον παω σε κανα κτηνιαρο;
Τον γατο μου τον λενε μαρκο
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
καλύτερα να τον πας στον κτηνίατρο και ας μην έχει τίποτα απλά για να τον δει!ελπίζω να πάνε όλα καλά!Πεδια,ΘΑΥΜΑ Μολισ ξυπνησα και ετοιμαστηκα για το σχολειο,ειδα τον γατο μου να ειναι μια χαρα!!! τρωει,παιζει, χαιδευεται,προχοραει,ανασενει κανονικα,τα παντα,σαν κανονικη γατα!
σας ευχαριστο που θελατε να με βοηθησετε,και παλι ευχαριστω!
Δεν ξερατε ποσο αγαπαω αφτο το γατο ^_^
Αλλα για καλου κακου να τον παω σε κανα κτηνιαρο;
Τον γατο μου τον λενε μαρκο
HaXBoX
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool