Ο (γάτο)πρίγκιπας (της καρδιάς σας) Έκτορας!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

natalouko

Επιφανές μέλος

Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
«Ο Έκτορας είναι πρίγκιπας - αρχηγός των Τρώων και των συμμάχων κατά την υπεράσπιση της Τροίας. Είναι ένα απ' τα κεντρικά πρόσωπα της Ιλιάδας, ένας γνήσιος πολεμιστής που πιστεύει ότι οι μάχες κερδίζονται με κριτήριο τον προσωπικό δυναμισμό των μαχητών. Πρέπει όμως να πούμε ότι ο Έκτορας, παρά τη σκληρότητα του χαρακτήρα του εξαιτίας της στρατιωτικής του ιδιότητας, ήταν ένας άνθρωπος με κατανόηση και ευαισθησία. Αυτό φαίνεται από τη λεπτότητα με την οποία φέρεται σε όλες τις γυναίκες της Τροίας, όταν αφήνει για λίγο το πεδίο της μάχης. Ο Αχιλλέας σκοτώνει τον Έκτορα σε μονομαχία και ατιμώνει το νεκρό του σώμα για εκδίκηση για το θάνατο του φίλου του Πάτροκλου, ο οποίος σκοτώθηκε από τον Έκτορα……»

Ο μόλις 35 ημερών Έκτορας, είναι ήδη πρίγκιπας στη καρδιά των παιδιών που τον φιλοξενούν. Είναι ένα από τα πιο υπέροχα γατιά του σπιτιού τους, ένας γνήσιος αγωνιστής που απέδειξε ότι οι μάχες της ζωης κερδίζονται με κριτήριο τον προσωπικό δυναμισμό των μαχητών!!!! Παρά τα όσα πέρασε μέσα στα σκουπίδια, είναι ένα πλάσμα με τρυφερότητα κι ευαισθησία.. Αυτό φαίνεται από την λεπτότητα με την οποία φέρεται σε ανθρώπους και ζώα, όταν αφήνει για λίγο το πεδίο του…παιχνιδιού!!! Ο Έκτορας είναι χαδιάρης, έξυπνος και χουρχουρίζει συνέχεια μόλις βρει αγκαλιά….Δεν έχει σκοπό να εμπλακεί σε καμιά μονομαχία και με κανένα…..Διεκδικείστε τον με…ειρηνικούς τρόπους κι αν έχετε καλούς σκοπούς γι αυτόν, σε Κανά 2 βδομάδες θα έρθει στο σπίτι σας υγιής, γοητευτικός κι έτοιμος να σας κατακτήσει…….

Θα δοθεί με βιβλιάριο υγείας και με φόρμα υιοθεσίας από το σύλλογο ʽʼΦίλοι των ζώων Χαλανδρίουʼʼ.

Όποιος υποκύψει στη πριγκηπική γοητεία του, δεν έχει παρά να επικοινωνήσει με την Όλγα στο 6945386096 ή στο 6986008025, αλλά και με τη Ναταλία στο 6936753008. Αν προτιμάτε την διαδικτυακή ενημέρωση στείλτε στο olgazoa@yahoo.gr [FONT=&quot]ή[/FONT][FONT=&quot] στο [/FONT]katourida@yahoo.gr ή στο natalouκο@yahoo.gr
img1076z.jpg

img1092w.jpg

img1093oo.jpg

img1094ex.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φοραει και την κορωνα του!!Καλη τυχη Εκτορα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φοραει και την κορωνα του!!Καλη τυχη Εκτορα!
Όπως αρμόζει σε πρίγκηπες!!!:P:P
Ευχαριστούμε Δωράκι μας!!!:D:D:D

Εδώ είμαι και εγώ!!!:P:P
img1081pf.jpg

img1091d.jpg

Ο μικρός είναι τόσο τρυφερός και χαδιάρης που έχουμε πάθει την πλάκα μας!!!:redface::redface::P:P

Ενα πριγκιπικο θεμα που αρμοζει μονο σε πριγκιπες οπως ο Εκτωρας!!:D:D:D
Καλοτυχο να ειναι Λουκο μου ο μικρος!! αν και απο την στιγμη που επεσε στα χερια σας..σιγουρα θα ειναι!!!:clapup::clapup::clapup:

Σε ευχαριστούμε Σιμωνάκι!!!:D:D:P:PΚαλότυχος θα είναι γιατί είναι εκπληκτικό γατόνι και θα γεμίσει πολύ χαρά όποιον τον υιοθετήσει!!!:D:D:P:P
Καλή τύχη και στα δικά σου φιλοξενούμενα!!!:P:P:P

Καλή τύχη και στα δικά σου φιλοξενούμενα!!!:P:P:P

σε λιγο θα ανταλλασουμε μεταξυ μας ευχες για τα δικα μας φιλοξενουμενα!:lol::lol::lol::P:P μηπως να τα ανταλλασουμε και μεταξυ μας να μην πλητουμε???:P:P:P

σε λιγο θα ανταλλασουμε μεταξυ μας ευχες για τα δικα μας φιλοξενουμενα!:lol::lol::lol::P:P μηπως να τα ανταλλασουμε και μεταξυ μας να μην πλητουμε???:P:P:P
Μια χαρά το ακούω αυτό!!!:P:PΈχεις και τα γατόνια που μου αρέσουν!!:whistle::whistle:

Μια χαρά το ακούω αυτό!!!:P:PΈχεις και τα γατόνια που μου αρέσουν!!:whistle::whistle:

κι εσυ αυτα που μου αρεσουν...:whistle::whistle::whistle: πορτοκαλομπουκιτσες..:D:D:D νομιζω ειναι δικαιη η ανταλλαγη!:P

κι εσυ αυτα που μου αρεσουν...:whistle::whistle::whistle: πορτοκαλομπουκιτσες..:D:D:D νομιζω ειναι δικαιη η ανταλλαγη!:P
Έτσι νομίζω και εγώ!!!:P:P

κουκλιιι!!! καλη τυχη!!!!:)

Μακάρι να είναι τυχερό το ζουζουνάκι μου και να βρει ένα καλό σπιτάκι!!!:P:P:D:D:D

Ο Εκτοράκος είναι ο πιο γλυκός γατούλης που έχω γνωρίσει!!:P:P:D:D Μόλις φωνάξεις το όνομα του αρχίζει το γουργουρητό και σταματημό δεν είναι!!!:P:P:D:DΤου αρέσει να χώνεται στο λαιμό μας, να βάζει τα χεράκια γύρω μας και να κοιμάται!!!:P:P:D:D Αλλά είναι και παιχνιδιάρης...:D:D:D:P:PΚυνηγάει ότι κινείται για να το πιάσει, και του αρέσουν πολύ οι κορδέλες!!!:P:P:D:D Έχει μάθει να μην κάνει ζημιές και είναι υπάκουος:P:P
Αυτό το φατσάκι ποιος θα το πάρει?????:P:P:P
img1108a.jpg

img1111z.jpg

img1112t.jpg

Τα ματάκια του αρχίζουν να πρασινίζουν ή μου φαίνεται; Όπως και να 'χει είναι κουκλάκι ζωγραφιστό!!

Ναι, έχουν αρχίσει και αλλάζουν χρώμα!!!:D:D:P:P:P Είναι πολύ πιο μικρός απ ότι βγαίνει στις φώτος αλλά είναι τόσο τρυφερός και χαδιάρης, όσο δεν πάει!!!:P:P:D:DΑν μπορούσε να είναι χωμένος συνέχεια σε μια αγκαλιά, θα ήταν η καλύτερή του!!!:P:P:D:D Και βέβαια όπου πηγαίνουμε μέσα στο σπίτι μας ακολουθεί διακριτικά....:P:P:P

Το όνειρο κάθε γατογονέα!!! Ένας τρυφερός και χαδιάρης γάτος!!! Περιττό να πω ότι τον έχω ερωτευθεί σφόδρα!!!!!

Που να τον δεις και από κοντά Χριστινάκι!!:D:D:D
Είναι τόσο τσαχπίνης και τόσο ναζιάρης που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά!!!:D:D:P:P:P

Τί τέλειο μωράκι είναι αυτό; Γρήγορα να βρει το τυχερό του σπίτι....... ή και παλάτι, όχι δεν θα πει:D:D:D:D:D

Ο Εκτοράκος είναι το πιο γλυκό μωρό που έχω γνωρίσει!!!:P:P:D:DΘα είναι πολύ τυχερός όποιος ζήσει μαζί του!!!:D:D:P
img1139e.jpg

Τώρα που μάθαμε να πίνουμε νεράκι μόνοι μας, του δίνουμε και καταλαβαίνει!!!:P:P
img1126ya.jpg

Κοιμόμαστε και σαν ''παπαγαλάκια'' στον ώμο του μπαμπά μας!!!:P:P:D:D:redface::redface:
img1150md.jpg

img1151x.jpg

Axxx παιδιά, είναι ένα απίστευτο πλάσμα ο Εκτοράκος!!! Ο γατογονιός που θα τον πάρει δεν θα ψάχνει πια για τον πρώτο αριθμό του λαχείου γιατί θα τον έχει βρεί:) Ζουζουνάκι γλυκό, τρυφερό, χουζούρικο και παιχνιδιάρικο!!! Και όμορφο!!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back