anna 21
Δραστήριο μέλος
Αυτός ο γατούλης κτυπήθηκε από αυτοκίνητο κι έμεινε παράλυτος. Τώρα, μέσα από το κολύμπι, σταδιακά ανακτά την ικανότητα να κινείται και πάλι καθώς η νευρολογική ζημιά που υπέστηκε βελτιώνεται..
Καλή ανάρρωση εύχομαι και στον δικό σου γατούλη![]()
φοβερο! μακαρι ο γατος να ηταν τοσο ηρεμος οταν ηταν τη μπανιερα και μακαρι να ειχα προσβαση και σε τετοια πισινα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21
Δραστήριο μέλος
κανω και θα κανω ο,τι μπορω αλλα δυστυχως μολις ξαναρχισουν τα μαθηματα μου ο χρονος μου θα ειναι πολυ περιορισμενος... (ειμαι φοιτητρια και τωρα στο πτυχιο) και ο γατουλης δεν ηταν καν δικος μου τον φιλοξενουσα μεχρι να βρει σπιτι. θα συνεχισουμε να προσπαθουμε αυτο ειναι το μονο σιγουρο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
liana88
Νεοφερμένο μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Φροντισε το νερο να ειναι χλιαρο και οχι παγωμενο και μετα καλο στεγνωμα με πετσετα μην αρπαξει καμμια πουντα.
Μια φορα που αναγκαστηκα να κανω μπανιο τον δικο μου τον στεγνωσα με το πιστολακι (που φοβοταν και ακομα φοβαται λιγοτερο ομως) και γουργουριζε!!!!
Ενω τον κρατουσα τυλιγμενο με την πετσετα τον χαιδευα και με τη χαμηλη ταχυτητα του σεσουαρ αρχισα να τον στεγνωνω.
Του μιλουσα γλυκα και τον ενθαρρυνα και ενω στην αρχη αντιδρουσε μολις αρχισε να καταλαβαινει οτι του κανει καλο και τον ζεσταινει, γουργουριζε και μπορω να πω οτι δεν ηθελε να φυγει!
Αν το κανεις προσεχε να βρεις τη σωστη αποσταση ωστε να μην ειναι πολυ κοντα και ο αερας τον καψει ουτε πολυ μακρια και του ερχεται παγωμενος.
anna 21
Δραστήριο μέλος
ναι μην ανησυχεις προσεχω πολυ και το νερο και το στεγνωμα μετα
ναι του κανω και πιστολακι δεν του αρεσει αλλα και δεν το φοβαται τρελα- τον κραταω απο το σβερκο και δεν αντιδραει καθολου ειδικα σημερα που βρηκα και τη σωστη αποσταση δεν εδειχνε να ενοχλειται- βεβαια αυτο ειναι το λιγοτερο μετα απο οσα εχει περασει εδω και 2 βδομαδες χεχεχε (καταναγκαστικο μπανιο, ταξιδια, αδειασμα κυστης απο αγνωστους και προσπαθεια να βαλουμε καθετηρα, κτηνιατροι να τον ποναν για να κανουν διαγνωση και φυσικα το σοκ που πιαστηκε στην ανακλιση για 1 ωρα και τον εβγαλαν πυροσβεστες) αφου οποτε ειμαστε σε κτηνιατρο και τον βγαζω απο το κλουβακι μπαινει μεσα τρεχοντας κυριολεκτικα μετα 
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Μακαρι να αποδειχθει δυνατος και συνεργασιμος ωστε με τη βοηθεια σου να γινει καλα.
Ωραια, αφου καθεται με το πιστολακι πιστευω πως θα το συνηθισει συντομα.
Ευχομαι να ειναι καλα τα νεα, την επομενη φορα που θα μας γραψεις....
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος

anna 21
Δραστήριο μέλος
Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον γατούλη σου... Ξέρω περίπτωση που η ανάκληση σκότωσε την γατούλα μία φίλης μ...![]()
ευχαριστουμε πολυ. λυπαμαι για τη γατουλα της φιλης σου... ειναι τοσο αδικο να φευγει ενα ζωο ετσι.
anna 21
Δραστήριο μέλος
ευχαριστουμε για τη θετικη ενεργεια και για το ενδιαφερον! φαινεται οτι ο μικρουλης ηταν τυχεροςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ναν εισαι καλα κουκλα μου που το φροντιζεις τοσο πολυ!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Χαίρομαι πολύ που όλα πηγαίνουν καλά με το μικρό!
Εύχομαι τα καλύτερα και να είναι πάντα γερός.

gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Παντα λεω οτι τα γατονια ειναι μαχητές.
Να η αποδειξη.
Κι εσυ πρεπει να νοιωθεις πιο καλα απ'ολους.

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
!είναι καλά!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

liana88
Νεοφερμένο μέλος

Συγχαρητήρια σε εσένα για όλα όσα έκανες για το γατούνι σου αλλά και σε αυτό που αποδείχθηκε μεγάλος μαχητής ζωής

anna 21
Δραστήριο μέλος
φυσικα σε συνδυασμο με τον αγωνα που εκανε ο ιδιος ο γατουλης.. μου ειχε πει και η κτηνιατρος οτι ειναι πολυ σημαντικο να θελει και ο ιδιος να προσπαθησει να ξαναπερπατησει δε φτανει να επανελθει η δυνατοτητα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εξάλλου, έχει πολλά ακόμη να εξερευνήσει!

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool