Ο γατούλης παρέλυσε στα πίσω πόδια...

Αυτός ο γατούλης κτυπήθηκε από αυτοκίνητο κι έμεινε παράλυτος. Τώρα, μέσα από το κολύμπι, σταδιακά ανακτά την ικανότητα να κινείται και πάλι καθώς η νευρολογική ζημιά που υπέστηκε βελτιώνεται..

Καλή ανάρρωση εύχομαι και στον δικό σου γατούλη :)

φοβερο! μακαρι ο γατος να ηταν τοσο ηρεμος οταν ηταν τη μπανιερα και μακαρι να ειχα προσβαση και σε τετοια πισινα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φτάνει που το ψάχνεις και κάνεις ότι είναι δυνατόν :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω πολυ :) κανω και θα κανω ο,τι μπορω αλλα δυστυχως μολις ξαναρχισουν τα μαθηματα μου ο χρονος μου θα ειναι πολυ περιορισμενος... (ειμαι φοιτητρια και τωρα στο πτυχιο) και ο γατουλης δεν ηταν καν δικος μου τον φιλοξενουσα μεχρι να βρει σπιτι. θα συνεχισουμε να προσπαθουμε αυτο ειναι το μονο σιγουρο!

Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια!!

Καλη δυναμη στο γατουλη και σε σενα.
Φροντισε το νερο να ειναι χλιαρο και οχι παγωμενο και μετα καλο στεγνωμα με πετσετα μην αρπαξει καμμια πουντα.
Μια φορα που αναγκαστηκα να κανω μπανιο τον δικο μου τον στεγνωσα με το πιστολακι (που φοβοταν και ακομα φοβαται λιγοτερο ομως) και γουργουριζε!!!!
Ενω τον κρατουσα τυλιγμενο με την πετσετα τον χαιδευα και με τη χαμηλη ταχυτητα του σεσουαρ αρχισα να τον στεγνωνω.
Του μιλουσα γλυκα και τον ενθαρρυνα και ενω στην αρχη αντιδρουσε μολις αρχισε να καταλαβαινει οτι του κανει καλο και τον ζεσταινει, γουργουριζε και μπορω να πω οτι δεν ηθελε να φυγει!
Αν το κανεις προσεχε να βρεις τη σωστη αποσταση ωστε να μην ειναι πολυ κοντα και ο αερας τον καψει ουτε πολυ μακρια και του ερχεται παγωμενος.

ευχαριστουμε!
ναι μην ανησυχεις προσεχω πολυ και το νερο και το στεγνωμα μετα ;) ναι του κανω και πιστολακι δεν του αρεσει αλλα και δεν το φοβαται τρελα- τον κραταω απο το σβερκο και δεν αντιδραει καθολου ειδικα σημερα που βρηκα και τη σωστη αποσταση δεν εδειχνε να ενοχλειται- βεβαια αυτο ειναι το λιγοτερο μετα απο οσα εχει περασει εδω και 2 βδομαδες χεχεχε (καταναγκαστικο μπανιο, ταξιδια, αδειασμα κυστης απο αγνωστους και προσπαθεια να βαλουμε καθετηρα, κτηνιατροι να τον ποναν για να κανουν διαγνωση και φυσικα το σοκ που πιαστηκε στην ανακλιση για 1 ωρα και τον εβγαλαν πυροσβεστες) αφου οποτε ειμαστε σε κτηνιατρο και τον βγαζω απο το κλουβακι μπαινει μεσα τρεχοντας κυριολεκτικα μετα :P

Τι περναει ο καημενος! και ειναι και τοσο ωραιο μουτρακι.
Μακαρι να αποδειχθει δυνατος και συνεργασιμος ωστε με τη βοηθεια σου να γινει καλα.
Ωραια, αφου καθεται με το πιστολακι πιστευω πως θα το συνηθισει συντομα.
Ευχομαι να ειναι καλα τα νεα, την επομενη φορα που θα μας γραψεις....

Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον γατούλη σου... Ξέρω περίπτωση που η ανάκληση σκότωσε την γατούλα μία φίλης μ... :(

Εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον γατούλη σου... Ξέρω περίπτωση που η ανάκληση σκότωσε την γατούλα μία φίλης μ... :(

ευχαριστουμε πολυ. λυπαμαι για τη γατουλα της φιλης σου... ειναι τοσο αδικο να φευγει ενα ζωο ετσι.

ενημερωνω για οσους παρακολουθουσαν την ιστορια του γατουλη : τα νεα μας ειναι πολυ ευχαριστα! ο γατουλης πλεον δε σερνει τα πισω ποδια αλλα περπαταει εχοντας τα αρκετα πιο ανοιχτα απο το κανονικο. σαν βατραχακι δηλαδη! τον πηγα και στην πανεπιστημιακη κλινικη του απθ και απο την κλινικη εξεταση και απο την ακτινογραφια μου ειπαν οτι ολα ειναι οκ και στη θεση τους και φαινεται οτι θα επανελθει πληρως σιγα σιγα!:clapup: ευχαριστουμε για τη θετικη ενεργεια και για το ενδιαφερον! φαινεται οτι ο μικρουλης ηταν τυχερος

Δεν ξερεις ποσο πολυ χαρηκα που διαβασα τα νεα σας!!:clapup::clapup::clapup:Ναν εισαι καλα κουκλα μου που το φροντιζεις τοσο πολυ!:kissing:

Πολύ ευχάριστα νέα, Άννα! :clapup:
Χαίρομαι πολύ που όλα πηγαίνουν καλά με το μικρό!
Εύχομαι τα καλύτερα και να είναι πάντα γερός. :)

πολυ χάρηκα και εγω............

Μπραβο!!! Πολυ ωραια αυτα τα νεα.
Παντα λεω οτι τα γατονια ειναι μαχητές.
Να η αποδειξη.
Κι εσυ πρεπει να νοιωθεις πιο καλα απ'ολους. :) :) :)

ωραία νέα :D!
είναι καλά! :D

Στάθηκε όντως πολύ τυχερό αυτό το ζωάκι γιατί συνάντησε στο δρόμο του εσένα, Άννα.. :)

Συγχαρητήρια για τα ευχάριστα νέα:clapup:
Συγχαρητήρια σε εσένα για όλα όσα έκανες για το γατούνι σου αλλά και σε αυτό που αποδείχθηκε μεγάλος μαχητής ζωής:clapup::clapup:

ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια να στε καλα! ναι ειμαι κι εγω παρα πολυ χαρουμενη που ολο το τρεξιμο και η προσπαθεια η δικη μου και του φιλου μου (που με βοηθησε απιστευτα πολυ) ειχαν αποτελεσμα :D φυσικα σε συνδυασμο με τον αγωνα που εκανε ο ιδιος ο γατουλης.. μου ειχε πει και η κτηνιατρος οτι ειναι πολυ σημαντικο να θελει και ο ιδιος να προσπαθησει να ξαναπερπατησει δε φτανει να επανελθει η δυνατοτητα..

Επειδή είναι πολύ μικρός ακόμη, ήταν πολύ πιο εύκολο να ξεπεράσει και τον ψυχολογικό παράγοντα και να αρχίσει να περπατάει ξανά.
Εξάλλου, έχει πολλά ακόμη να εξερευνήσει! :hehe:

παιδια να ρωτησω κατι;σε μια φιλη εδω στην πατμο συνεβει το ιδιο,το γατακι της 9 μηνων περιπου παρελυσε στα πισω ποδια εντελως ξαφνικα,χθες το βραδυ ηταν λυποθυμο και σημερα απ οτι εμαθα απ τη κορη μου,που κανει παρεα με τα κοριτσακια της φιλης,συνηλθε εντελως,του δωσε κορτιζονη και αντιβιωση,τι να συμβαινει;το γατακι κυκλοφορει κι εκτος σπιτιου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back