Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο!

Αρχική Δημοσίευση από Gemini:
Kαι εγώ που νόμιζα ότι μόνο η δικιά μου είναι "μυγοφάγος"! Mου φαίνεται τόσο σιχαμερό που ούτε που το ανέφερα πριν. Aλλά αφού το κάνει και ο δικός σου, τότε να σταματήσω να τη μαλλώνω κάθε φορά που την βλέπω να τις "χάφτει"!!!!! :lol: :lol: :lol:

E και βεβαια καλέ! Τους αρέσει σαν μεζές η μύγα! Μεζεδάκι δηλαδή. Γιατί κανονικός μεζές είναι οι κατσαρίδες μπλιαχχχχχχ:mpliaks: (Μάλλον θα είναι όπως οι γαρίδες για μας...)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MΠΛIAΞΞΞΞΞ..... Oύτε να το σκεφτώ δεν θέλω ότι μπορεί να τρώει κατσαρίδες. Όλα τα έντομα σιχαίνομαι, αλλά τις κατσαρίδες....... τις α π ε χ θ ά ν ο μα ι !!!!
Όμως όσα χρόνια είμαστε σ'αυτό το σπίτι, δεν έχω δει ποτέ καμία. Eυτυχώς η Σούμη δεν έχει γνωρίσει αυτόν το μεζέ...... μπλιαξξξξ......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ναι ουτε κι ο Σιβα. ΕΥΤΥΧΩΣ ουτε ειμεις εχουμε κατσαριδες....αλλα εχουμε ακριδες το καλοκαιρι.

Μάλλον οι μύγες είναι κάτι σαν το συμιακό γαριδάκι (πολύ μικρό) και οι κατσαρίδες κάτι σαν τις καραβίδες :P . Χριστέ μου τι λέω; :mpliaks:

χα χα χα:lol: Στην Ασια δεν ειναι που σερβιρονται μυρμηγκια ζωντατα ως κυριως πιατο (για ανθρωπους)??? Θα κανω εμετο μου φαινεται....

Πρωτείνες βρε κορίτσια!:DΕχω δεί στην Ινδία που κάνουν κέικ με μύγες.Τις μαζέυουν με την απόχη (ε πετάνε και πολλές μαζί) και μετά τις πολτοποιούν και τις κάνουν γλύκο το οποιό μάλιστα είναι και πολύ νόστιμο!Θέλει κανείς τη συνταγή του μυγοκέικ?

Αρχική Δημοσίευση από Lady:
Πρωτείνες βρε κορίτσια!:DΕχω δεί στην Ινδία που κάνουν κέικ με μύγες.Τις μαζέυουν με την απόχη (ε πετάνε και πολλές μαζί) και μετά τις πολτοποιούν και τις κάνουν γλύκο το οποιό μάλιστα είναι και πολύ νόστιμο!Θέλει κανείς τη συνταγή του μυγοκέικ?
Οh my God!!!!:P

Και στην Αφρικη τρωνε μυρμιγκια, σαν μεζεδακια! Επισης και αλλα εντομα, οπως κατσαριδες (τις μεγαλες οπως στο fear factor), σκουλικια κ.α. Πολυ περιεργα γουστα μερικοι πολιτισμοι... :down:

Δε θα θέλατε με τίποτα να δείτε κάτι φωτογραφίες που μου είχαν στείλει παλιά με mail, με θέμα διάφορα σουβλάκια που τρώνε σε Kίνα-Iαπωνία.
Σκορπιούς-κατσαρίδες TEPAΣTIEΣ μαύρες-κατσαρίδες TEPAΣTIEΣ καφέ -σκαθάρια - σκουλίκια και κάθε λογής έντομα μεγάλων διαστάσεων που δεν τα αναγνώριζα καν.
Kαι αυτά στο δρόμο, όπως οι δικοί μας κουλουράδες, ή όπως έχουν οι Aμερικάνοι τα hot-dog......
Mπρρρρρ, το θυμήθηκα και ανατρίχιασα!

Τι να πω... Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :)
Φαντάζομαι ότι μερικοί ξένοι θα φρικάρουν και με το δικό μας κοκορέτσι ή τη μαγειρίτσα

Τι να πουνε και για τον πατσα? Μπλιαχχχχ και στη λεξη μονο....:|

Αρχική Δημοσίευση από anabou:
Φαντάζομαι ότι μερικοί ξένοι θα φρικάρουν και με το δικό μας κοκορέτσι ή τη μαγειρίτσα

Πόσο δίκιο έχεις... Όταν ο φίλος μου δοκίμασε κοκορέτσι, δεν τρελάθηκε (παρότι του αρέσει γενικά το κρέας και δή το ψητό). Όταν μάλισατα έμαθε τί είναι:/: :/: :/: ... Κάποτε είχα ακούσει σ' ένα ντοκιμαντέρ (εγώ δεν έχω τέτοιες γνώσεις), ότι οι γαρίδες, καραβίδες, αστακοί κ.λ.π. είναι έντομα τα οποία "έπεσαν" κάποτε στο νερό και προσαρμόστηκαν στο υδάτινο περιβάλλον. Οπότε, αν κάτι τέτοιο ισχύει μάλλον δεν έχουμε και τόσο μεγάλη διαφορά με τους Ασιάτες:lol: . Βάζω -σιχαμερές- ιδέες, έέέ΄;

μπλιαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αυτα που λετε δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που εχω περασει εγω .Η δουλεια του πατερα μου του εκανε δωρο ενα ταξιδι στην Ταιλανδη οταν γυριισε απο το ταξιδι εφερε τηγανισμενες ακριδες και κατσαριδες οπου εκει θεορουνταν εκλεκτος μεζες και ολο το ψυγειο μυριζε κατσαριδιλα:mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :blink: :mpliaks:

Αρχική Δημοσίευση από catgirlmiou:
Αυτα που λετε δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που εχω περασει εγω .Η δουλεια του πατερα μου του εκανε δωρο ενα ταξιδι στην Ταιλανδη οταν γυριισε απο το ταξιδι εφερε τηγανισμενες ακριδες και κατσαριδες οπου εκει θεορουνταν εκλεκτος μεζες και ολο το ψυγειο μυριζε κατσαριδιλα:mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :mpliaks: :blink: :mpliaks:
Γιατί καλέ; Άλλο καλύτερο σουβενίρ δεν βρήκε; :)

Ω ρε....

Ρε παιδια... πριν από λίγο, έφερε ο Casper ένα μικρό πουλάκι μαύρο στο σπίτι, το άφησε στη κουζίναα...:( Αυτό βέβαια, χτυπημένο ήταν θα το χε δαγκάσει κι αυτός το καημενο μου....:(

Δώρο για μας ήταν βέβαια, αλλά το καταλυπήθυκα το καημήνο, κουνούσε λίγο τα φτεράκια του...:(:/:

Τι να έκανα; Το πήρα και το κατέβασα κάτω... Δεν ξέρω, τι άλλο να έκανα... Δεν είχε ελπίδες...

Τι να κάνω αν μου φέρει κι άλλο τέτοιο δώρο; Πώς να του δείξω ότι δεν το θέλω;;;:bye:

καλε πηγαινε δεσε τη φτερουγα του και δωστου λιγο νερακι
και κανα σπορακι.Μαλλον πρεπει να το μαλςσεισ λιγακι στο ποπουλι καμια μικρη σφαλιαριτσα.Ελπιζω να μη σου ξαναφερει τετοιο δωρο.
Ειναι κινηγος το ατιμο!

Ξέρω είναι πολύ δυσάρεστο το θέαμα η γάτα μας η Μίτσυ το συνηθίζει και δυστυχώς δεν νομίζω ότι κόβεται το χούι είναι μάλλον θέμα ενστίκτου. 16 χρονών γάτα και με την πρώτη ευκαιρία που θα εντοπίσει υποψήφιο θύμα του επιτίθεται. Αν την προλάβουμε επί το έργον έχει καλώς αλλιώς μας φέρνει το θήραμα.

ΜΑ τι δωρο!!!

Εμένα παντως καμία γατα δεν μου εχει φερει τετοιο δωρο ακομα!!!! Ευτυχως!!!

Μάλλον εξαρτάται από την γάτα ο Σάκης ποτέ δεν μου έχει φέρει δωράκι μόνο με κάτι μύγες έχει ασχοληθεί (φάει) και δεν μπορώ να πω ότι χαλάστηκα. Αυτός είναι πιο φοβητσιάρης που ποιο πιθανό είναι να τον φάει το πουλί παρά το αντίθετο.

Να πω και εγω με την ευκαιρια τι μου σινεβει μεχρι πριν λιγο.Ακουγα νιαουρισματα απο ενα γατακι εξω στο δρομο κατεβαινω προσεχτικα τα σκαλια μη με παρει κανεισ χαμπαρι παω και βλεπω εναν γατο να το σκαει απ τη πορτα(μενω σε στενο μεσα εχει μια 2 οροφη πολικατοικια και κατω απο μενα ειναι ο αδερφοσ του ιδιοκτητη ενας χαζεμενοσ γερος)Παω και βρισκω και το αλλο διπλα σε μια μοτοσικλετα οταν ακουν αμαξι κριβονται κατω απ τα σταματημενα του κανω πσπσ τπτ κριβονται.Ερχομαι παω και περνω ενα γουρμετ αρνακι (το ειχα να το παω στο ντινο)παω να το δωσω αλλα το ενα που βρηκα κριμενο του δηχνω το φαει τπτ το σκαει και παει στο προαβλιο τησ εκκλησιας απ τα καγελα εκανε ενα θεαματικο σαλτο!:D Του αφησα το φαγακι σε μια ακρουλα ειναι σαν αποθηκη αραζουν αυτοκινητα και στην αρχη τριπωσε εκει.Ελπιζω τωρα που δε θα ειμαι εκει το βραδακι να παει να φαει.Θα το τσεκαρω αυριο.
Δε θα θελα να χαλασα τζαμπα το φαγακι ,ελπιζω ολο και καπιο αδεσποτακι να το φαει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back