Ismini
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Gemini:Kαι εγώ που νόμιζα ότι μόνο η δικιά μου είναι "μυγοφάγος"! Mου φαίνεται τόσο σιχαμερό που ούτε που το ανέφερα πριν. Aλλά αφού το κάνει και ο δικός σου, τότε να σταματήσω να τη μαλλώνω κάθε φορά που την βλέπω να τις "χάφτει"!!!!!![]()
![]()
![]()
E και βεβαια καλέ! Τους αρέσει σαν μεζές η μύγα! Μεζεδάκι δηλαδή. Γιατί κανονικός μεζές είναι οι κατσαρίδες μπλιαχχχχχχ
(Μάλλον θα είναι όπως οι γαρίδες για μας...)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όμως όσα χρόνια είμαστε σ'αυτό το σπίτι, δεν έχω δει ποτέ καμία. Eυτυχώς η Σούμη δεν έχει γνωρίσει αυτόν το μεζέ...... μπλιαξξξξ......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
. Χριστέ μου τι λέω; 
Ismini
Διάσημο μέλος
Στην Ασια δεν ειναι που σερβιρονται μυρμηγκια ζωντατα ως κυριως πιατο (για ανθρωπους)??? Θα κανω εμετο μου φαινεται....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
Εχω δεί στην Ινδία που κάνουν κέικ με μύγες.Τις μαζέυουν με την απόχη (ε πετάνε και πολλές μαζί) και μετά τις πολτοποιούν και τις κάνουν γλύκο το οποιό μάλιστα είναι και πολύ νόστιμο!Θέλει κανείς τη συνταγή του μυγοκέικ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Οh my God!!!!Αρχική Δημοσίευση από Lady:Πρωτείνες βρε κορίτσια!Εχω δεί στην Ινδία που κάνουν κέικ με μύγες.Τις μαζέυουν με την απόχη (ε πετάνε και πολλές μαζί) και μετά τις πολτοποιούν και τις κάνουν γλύκο το οποιό μάλιστα είναι και πολύ νόστιμο!Θέλει κανείς τη συνταγή του μυγοκέικ?

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σκορπιούς-κατσαρίδες TEPAΣTIEΣ μαύρες-κατσαρίδες TEPAΣTIEΣ καφέ -σκαθάρια - σκουλίκια και κάθε λογής έντομα μεγάλων διαστάσεων που δεν τα αναγνώριζα καν.
Kαι αυτά στο δρόμο, όπως οι δικοί μας κουλουράδες, ή όπως έχουν οι Aμερικάνοι τα hot-dog......
Mπρρρρρ, το θυμήθηκα και ανατρίχιασα!
anabou
Διάσημο μέλος
Φαντάζομαι ότι μερικοί ξένοι θα φρικάρουν και με το δικό μας κοκορέτσι ή τη μαγειρίτσα
Ismini
Διάσημο μέλος

Κατερίνα Χαρισιάδου
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από anabou:Φαντάζομαι ότι μερικοί ξένοι θα φρικάρουν και με το δικό μας κοκορέτσι ή τη μαγειρίτσα
Πόσο δίκιο έχεις... Όταν ο φίλος μου δοκίμασε κοκορέτσι, δεν τρελάθηκε (παρότι του αρέσει γενικά το κρέας και δή το ψητό). Όταν μάλισατα έμαθε τί είναι
... Κάποτε είχα ακούσει σ' ένα ντοκιμαντέρ (εγώ δεν έχω τέτοιες γνώσεις), ότι οι γαρίδες, καραβίδες, αστακοί κ.λ.π. είναι έντομα τα οποία "έπεσαν" κάποτε στο νερό και προσαρμόστηκαν στο υδάτινο περιβάλλον. Οπότε, αν κάτι τέτοιο ισχύει μάλλον δεν έχουμε και τόσο μεγάλη διαφορά με τους Ασιάτες
. Βάζω -σιχαμερές- ιδέες, έέέ΄;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catgirlmiou
Νεοφερμένο μέλος
Αυτα που λετε δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που εχω περασει εγω .Η δουλεια του πατερα μου του εκανε δωρο ενα ταξιδι στην Ταιλανδη οταν γυριισε απο το ταξιδι εφερε τηγανισμενες ακριδες και κατσαριδες οπου εκει θεορουνταν εκλεκτος μεζες και ολο το ψυγειο μυριζε κατσαριδιλα

anabou
Διάσημο μέλος
Γιατί καλέ; Άλλο καλύτερο σουβενίρ δεν βρήκε;Αρχική Δημοσίευση από catgirlmiou:Αυτα που λετε δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτα που εχω περασει εγω .Η δουλεια του πατερα μου του εκανε δωρο ενα ταξιδι στην Ταιλανδη οταν γυριισε απο το ταξιδι εφερε τηγανισμενες ακριδες και κατσαριδες οπου εκει θεορουνταν εκλεκτος μεζες και ολο το ψυγειο μυριζε κατσαριδιλα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Ρε παιδια... πριν από λίγο, έφερε ο Casper ένα μικρό πουλάκι μαύρο στο σπίτι, το άφησε στη κουζίναα...
Αυτό βέβαια, χτυπημένο ήταν θα το χε δαγκάσει κι αυτός το καημενο μου....
Δώρο για μας ήταν βέβαια, αλλά το καταλυπήθυκα το καημήνο, κουνούσε λίγο τα φτεράκια του...

Τι να έκανα; Το πήρα και το κατέβασα κάτω... Δεν ξέρω, τι άλλο να έκανα... Δεν είχε ελπίδες...
Τι να κάνω αν μου φέρει κι άλλο τέτοιο δώρο; Πώς να του δείξω ότι δεν το θέλω;;;

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
και κανα σπορακι.Μαλλον πρεπει να το μαλςσεισ λιγακι στο ποπουλι καμια μικρη σφαλιαριτσα.Ελπιζω να μη σου ξαναφερει τετοιο δωρο.
Ειναι κινηγος το ατιμο!
anabou
Διάσημο μέλος
izabo
Νεοφερμένο μέλος
Εμένα παντως καμία γατα δεν μου εχει φερει τετοιο δωρο ακομα!!!! Ευτυχως!!!
anabou
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Του αφησα το φαγακι σε μια ακρουλα ειναι σαν αποθηκη αραζουν αυτοκινητα και στην αρχη τριπωσε εκει.Ελπιζω τωρα που δε θα ειμαι εκει το βραδακι να παει να φαει.Θα το τσεκαρω αυριο.Δε θα θελα να χαλασα τζαμπα το φαγακι ,ελπιζω ολο και καπιο αδεσποτακι να το φαει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool