aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι το κυνήγι… το ενδιαφέρον για εύρεση τροφής για το μωρό. γιατί το κυνήγι διδάσκεται αλλιώς, κι από όσο ξέρω οι γάτες δείχνουν στα παιδιά τους να κυνηγούν κυνηγώντας μαζί. Και τα περισσότερα ζώα οχι μονο οι γατες.Επειδη μια προταση απο μονη της μπορει να παρεξηγηθει, θελω να εξηγησω πως ακριβως αναφερεται ο morris στο θεμα με τα θηραματα.
Καταρχην με τη λεξη -αθλιοι- κηνυγοι, γινεται σαρκαστικος, οχι επειδη ειρωνευεται τον ανθρωπο αλλα επειδη θαυμαζει και εκτιμαει πολυ τις γατες. Ειναι το τελειωμα σε ενα κεφαλαιο που μιλαει για το ενστικτα που εχει η γατα ως αιλουροειδες. Οπως μια μαμα λιονταρινα φερνει στο μικρο λιονταρακι της το θηραμα στο στομα για να του δειξει πως πρεπει να το κανει και αυτο με τη σειρα του, ετσι και η γατα το φερνει στο αφεντικο, οχι για να τον ικανοποιησει, ουτε γιατι ειναι αφεντικο αγελης ( οι γατες δεν λειτουργουν σε αγελες) αλλα για να μας δειξουν πως γινεται το κηνυγι!
Εκει ειπε ο Morris -για να μας δειξουν ποσο αθλιοι κηνυγοι ειμαστε-
Μην την διαβαζεται τη προταση σαν να ειναι ανθρωπος η γατα. Δεν εχει ειρωνια το ζωο, αλλα περηφανια και ο morris χιουμορ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Το φερνει για φαγητο ναι, αλλα συχνα η λιονταρινα το φερνει μισοπεθαμενο για να του δειξει του μικρου πως να το σκοτωσει, και αυτο ειναι η αρχη της εκμαθησης ενως κηνυγιου. Δεν τρεχουν κατευθειαν για κηνυγι. Στην αρχη -παιζουν- με το φαγητο τους πριν το σκοτωσει η μανα και συχνα τα προτρεπει να το σκοτωσουν εκεινα.
Να κηνυγανε τα μαθαινει η μανα αλλα νομιζω οτι δεν ζουν σε αγελες οι αγριες γατες. Χωριζουν οι δρομοι τους( Βλεπε Αυστραλια)
Τα λιονταρια εχουν αγελες
Δεν εχει τυχει σε κανεναν η γατα να φερνει μισοπεθαμενο ενα ζωακι μπροστα του και να παιζει με αυτο πριν το σκοτωσει;
Εμενα η γατα που ειχα παλια, μου εφερε περιστερι και το σκοτωσε μπροστα μου. Για να με ικανοποιησει το εκανε; Δεν ικανοποιηθηκα!
Αυτα ειναι ανθρωπινα μετρα και σκεψεις.
Αν υπαρχει καπου η λεξη ικανοποιηση ειναι σιγουρα στη λεξη κυνηγι για τις γατες
Ismini
Διάσημο μέλος
Οχι μονο ικανοποιηση...ηδονη θα ελεγα, βλεποντας το δικο μου γατο με τις ακριδες, τα ποντικια, το πουλακι...Αν υπαρχει καπου η λεξη ικανοποιηση ειναι σιγουρα στη λεξη κυνηγι για τις γατες
Αφου το τελευταιο το μαζεψα νεκρο (το ειχε σκοτωσει οταν ελειπα) και φωναζε σαν τρελος γιατι το ηθελε πισω!
anabou
Διάσημο μέλος
Εντελώς! Η Μίτσυ πριν χρόνια στο χωριό κυνηγούσε ένα μικροσκοπικό ποντικάκι και σε κάποια φάση της ξέφυγε και κρύφτηκε σε μία τρύπα. Επί μισή ώρα καθόταν πάνω από την τρύπα και έκλαιγε!Οχι μονο ικανοποιηση...ηδονη θα ελεγα, βλεποντας το δικο μου γατο με τις ακριδες, τα ποντικια, το πουλακι...
Αφου το τελευταιο το μαζεψα νεκρο (το ειχε σκοτωσει οταν ελειπα) και φωναζε σαν τρελος γιατι το ηθελε πισω!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου εκανε εντυπωση οτι τα ειχαν μαζι με αλλα, δηλαδη υπρχαν 4-5 σε καθε κλουβι!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ειδα που το εγραψε και η ισμινη και δεν καταλαβα!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλειψα τρεις μέρες από το σπίτι και είχα αφήσει στο γατόνι μου τρία πιατάκια με κροκέτες.Επίσης είχα αφήσει ανοιχτή μία μπαλκονόπορτα έτσι ώστε να βγαίνει..γιατί τις κακές συνήθειες δεν μπορούμε να τις κόψουμε

Μπήκα στο σπίτι και οι κροκέτες ήταν σχεδόν όπως τις άφησα...λέω δεν θα της άρεσαν και θα έχει μείνει νηστικό το μωράκι μου.Αυτή, άφαντη!Μετά από λίγα λεπτά κουβαλούσα μέσα τη βαλίτσα όταν πρόσεξα πάνω σε ένα χαλάκι κάτι περίεργο...το μυστήριο λύθηκε όταν πλησίασα πολύ κοντά και άρχιζα να φωνάζω..ήταν ένα να πουλάκι
...για την ακρίβεια ό,τι είχε απομείνει από αυτό ...μαδημένο
. Για την ακρίβεια το έφαγε όλο εκτός από τα ποδαράκια του και κάμποσα φτερά που είχε σκορπίσει εκεί γύρω... με λίγο αίμα.Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω?Είναι δυνατόν να το έκανε επειδή της άφησα κροκέτες και όχι κονσέρβα?
Το κακόμοιρο το πουλάκι...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λγο περιεργο ακουγετε...ελειψες τοσες ημερες και δεν ειχε το γατακι σου αγιξει ΚΑΘΟΛΟΥ το φαι του....γιατι εχει φαει μονο ενα μικρο πουλακι>>>???
Lora
Νεοφερμένο μέλος
Εμένα έπιασε ένα μικρό σπουργίτη, το πήγε στη φωλιά της και το έπαιζε. Όταν το είδα το κούνησα λίγο και αυτό πέταξε. Μετά πήγε και το έψαχνε, στεναχωρέθηκε που έχασε το παιχνίδι της...

vicki v.
Δραστήριο μέλος
Για την ακριβεια εγω ειδα τα απομειναρια απο το καημενο.

mimikaki
Διάσημο μέλος
Και τα γατια στον κηπο επιασαν ενα πουλακι χθες.
Για την ακριβεια εγω ειδα τα απομειναρια απο το καημενο.![]()
στης μαμάς μου κάθε τόσο σκοτώνουν και ένα... βρίσκει μόνο τα φτερα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool