Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
.Είναι πολύ τεμπέλης μιλάμε.Δηλαδή πρέπει να τον τρομάξω για να κουνηθεί λίγο
.Δεν ξέρω τι να κάνω.Είναι ο τεμπέλης γάτος που έχω δεί.Σε αυτό όμως δεν συμφωνούν οι γάτες (θηλυκές) της περιοχής!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Βρε παιδιά.... και καλά πεταλουδίτσες και πουλακια.... Αφότου φάνε την κατσαρίδα και όλα τα υπόλοιπα αηδιαστικά έντομα...... πως τις απολυμαίνουμε τις γατούλες μας?? εγώ την είδα σήμερα το πρωί να τρώει μία και όλη τη μέρα δεν την έχω αφήσει ούτε να με πλησιάσει, ούτε στο κρεβάτι να ανέβει, ούτε να με γλύψει. δεν ξέρω αν το καταλαβαίνει πως την αποφεύγω εξ αιτίας αυτού του γεγονότος αλλά πραγματικά αηδιάζω και μόνο που θα με ακουμπήσει με το πατουσάκι της που το πρωί έπαιζε με την κατσαρίδα... ιιιιιουυυυυυυ....
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Στα λόγια μου έρχεσαι......

ιβανα
Επιφανές μέλος
ιου
ιου
ιου
ιου
ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην είστε τόσο υπερβολικοί ρε παιδιά!
Πάψτε να φοβάστε τα μικρόβια γιατί κάνει και σε σας κακό. η αποστειρωμένη ζωή κάνει πιο επικίνδυνα τα μικρόβια.
Τα χημικά που χρησιμοποιείτε να φοβάστε που είναι καρκινογόνα!
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μην την απολυμάνεις…… Εχει απολυμανθεί μόνη της με το σάλιο της που πλένεται.
Μην είστε τόσο υπερβολικοί ρε παιδιά!
Πάψτε να φοβάστε τα μικρόβια γιατί κάνει και σε σας κακό. η αποστειρωμένη ζωή κάνει πιο επικίνδυνα τα μικρόβια.
δεν ειμαι με τιποτα αλλο υπερβολικη, με τις κατσαριδες ομως ειμαι και υστεριαζω γι'αυτο
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
SURPRISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για να μην νομίζετε ότι είμαι τσάμπα κρέας, σου λέει. Μπορώ κι εγώ να φέρω φαϊ στο σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα για κατσαριδα...κι εγω τρελαινομαι μονο που τις βλεπω.Τις συχαινομαι.ελπιζω να μην τη δω να τρωει και κατσαριδες.Θα φρικαρω ...ιιιχχχχ.
prince
Διάσημο μέλος
Ο λόγος μάλλον για την μπουμπού μου τη Ρέινα... Αν ήταν αλανιάρα γάτα θα ήταν τρομερή κυνηγός. Έχει το ένστικτο της αυτοσυντήρισης μέσα της. Ότι κινήται της ανοίκει.... Μα μυγα, μα κατσαρίδα, μα νυχτοπεταλούδα (δεν θυμάμαι ΄πώς τα λένε), μα μέλισσα... αρκεί να κινήται... Ψώφια δεν τα θέλει...Τη μισή μέρα παραφυλαέι στο παράθυρο της κουζίνας περιστέρια, την υπόλοιπη μισή στο σιφώνι της τουαλέτας κατσαρίδες (παρεπιπτώντος το σπίτι που νοίκιασα είχε αρχικώς πρόβλημα με κατσαρίδες... έχω όμως να δώ από το φλεβάρι... μάλλον έπεσε σύρμα ότι έχω γάτες....)Προχτές την εντόπισα να σκάβει μετά μανίας μια ζαρντινιέρα μέχρι που κατάφερε και μασούλισε ένα σκαθαράκι.... Τι να πώ....
Εν συνεχεία καλή κυνηγός έιναι και η Λυρα αλλά μπροστά στη ρέινα δεν πιάνει μία..
Τα αρσενικά είτε περιμένουν τις θυληκιές να χορτάσουν είτε απλώς περιμένουν να σκαρφαλώσουν πάνω τους τα μαμούνια...
marzep
Δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Και να τα κοιταζουν αγανακτισμενα λεγοντας μεσα τους:κατεβα ρε,μη με κανεις να σε πιασω,βαριεμαιιιιι!!!
![]()
αιωνιοι μπουνταλαδες

marzep
Δραστήριο μέλος

billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος

και όλα τα ακουμπούσε στα πόδια μου μπροστά και περίμενε την επιβράβευσή της!!
Τώρα που πάτησε τα 12 άντε καμιά κατσαρίδα και φυσικά τις μύγες...
Ο μικρός από την άλλη νιώθω οτι δεν είναι γάτα!!Πέρασε μια κατσαρίδα τις προάλλες από μπροστά του και εκεινος απλά την ακολουθούσε από πισω,κάποια στιγμή τον αντιλήφθηκε μάλλον γιατί πάγωσε και εκείνος πήγε με το ποδαράκι του ΧΩΡΙΣ ΝΥΧΙΑ προς θεού μην την πληγώσουμε και την σκούντηξε για να ξαναξεκινήσει!!Ε μέχρι και η κατσαρίδα τον κατάλαβε πόσο άσχετος είναι ακόμα πρέπει να ευγνωμονεί την καλή της τύχη και έφυγε ανενόχλητη!!

billio
Πολύ δραστήριο μέλος

Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μπίλιω εμένα η μικρή πρώτα έμαθε από τα κουνούπια και μετά προχώρησε στα γκουρμέ. αλλά ευτυχώς το θέμα με τα κουνούπια το έχω λύσει. και φυσικά παραμονεύει πάνω στο κρεβάτι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool