Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο!

Ο δικός μου γάτος ''βαράει'' μύγες απο το πρωί που θα ξυπνήσει.Στοίχημα να έχει πιάσει 1-2 ποντίκια σε όλοι τη γατήσια ζωή του:P.Είναι πολύ τεμπέλης μιλάμε.Δηλαδή πρέπει να τον τρομάξω για να κουνηθεί λίγο:/:.Δεν ξέρω τι να κάνω.Είναι ο τεμπέλης γάτος που έχω δεί.Σε αυτό όμως δεν συμφωνούν οι γάτες (θηλυκές) της περιοχής!!:P:D:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε παιδιά.... και καλά πεταλουδίτσες και πουλακια.... Αφότου φάνε την κατσαρίδα και όλα τα υπόλοιπα αηδιαστικά έντομα...... πως τις απολυμαίνουμε τις γατούλες μας?? εγώ την είδα σήμερα το πρωί να τρώει μία και όλη τη μέρα δεν την έχω αφήσει ούτε να με πλησιάσει, ούτε στο κρεβάτι να ανέβει, ούτε να με γλύψει. δεν ξέρω αν το καταλαβαίνει πως την αποφεύγω εξ αιτίας αυτού του γεγονότος αλλά πραγματικά αηδιάζω και μόνο που θα με ακουμπήσει με το πατουσάκι της που το πρωί έπαιζε με την κατσαρίδα... ιιιιιουυυυυυυ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε παιδιά.... και καλά πεταλουδίτσες και πουλακια.... Αφότου φάνε την κατσαρίδα και όλα τα υπόλοιπα αηδιαστικά έντομα...... πως τις απολυμαίνουμε τις γατούλες μας?? εγώ την είδα σήμερα το πρωί να τρώει μία και όλη τη μέρα δεν την έχω αφήσει ούτε να με πλησιάσει, ούτε στο κρεβάτι να ανέβει, ούτε να με γλύψει. δεν ξέρω αν το καταλαβαίνει πως την αποφεύγω εξ αιτίας αυτού του γεγονότος αλλά πραγματικά αηδιάζω και μόνο που θα με ακουμπήσει με το πατουσάκι της που το πρωί έπαιζε με την κατσαρίδα... ιιιιιουυυυυυυ....

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Στα λόγια μου έρχεσαι......:sick::sick:

ιου
ιου
ιου
ιου
ιου
ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
:down::down::down::down::down::down:

Μην την απολυμάνεις…… Εχει απολυμανθεί μόνη της με το σάλιο της που πλένεται.
Μην είστε τόσο υπερβολικοί ρε παιδιά!

Πάψτε να φοβάστε τα μικρόβια γιατί κάνει και σε σας κακό. η αποστειρωμένη ζωή κάνει πιο επικίνδυνα τα μικρόβια.

Τα χημικά που χρησιμοποιείτε να φοβάστε που είναι καρκινογόνα!

ναι αλλά με την ιδέα και μόνο της κατσαρίδας σου κάνει κατι..... με το απολύμανση εννοουσα πως να την καθαρίσω, να την ξεβρομίσω.... υπερβολικό ήταν το "απολύμανση".... αλλά και πάλι πόσο καθαρή είναι τώρα???? είναι και το θέαμα αποκρουστικό.....

Μην την απολυμάνεις…… Εχει απολυμανθεί μόνη της με το σάλιο της που πλένεται.
Μην είστε τόσο υπερβολικοί ρε παιδιά!

Πάψτε να φοβάστε τα μικρόβια γιατί κάνει και σε σας κακό. η αποστειρωμένη ζωή κάνει πιο επικίνδυνα τα μικρόβια.

δεν ειμαι με τιποτα αλλο υπερβολικη, με τις κατσαριδες ομως ειμαι και υστεριαζω γι'αυτο

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

και γω το ίδιο... απο τη μια χαίρομαι που την έφαγε γιατί έχω έναν σιριαλ κιλερ στο σπίτι, απο την άλλη... κατσαρίδα είναι.. όπως και να το κάνεις δεν είναι και λίγο αυτό.... και όχι τπτ άλλο ξέρω πως το βράδυ θα έρθει και θα κοιμηθεί δίπλα μου, στην αγκαλιά μου κτλ.... με την ιδέα και μόνο φρίττω!

Το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να φροντιζεις για την εσωτερικη της αποπαρασιτωση τακτικα τωρα το καλοκαιρι που τρωει περισσοτερες αηδιουλες απο οτι το χειμωνα.Κατα τα αλλα,δε χρειαζεται ουτε καθαρισμα ουτε τιποτα.Με τα παπουτσια σου ξερεις ποσα αυγα εντομων φερνεις στο σπιτι;Πολλα περισσοτερα και πιο αηδιαστικα απο την κατσαριδα που εφαγε η γατα σου,απλα δεν τα βλεπεις...;)

Εσένα την σκότωσε για ιδία χρήση. Η ψυχή που έχω στο αβαταρ την είχε κάνει δωράκι και την είχε αποθέσει στο κρεβάτι.
SURPRISE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για να μην νομίζετε ότι είμαι τσάμπα κρέας, σου λέει. Μπορώ κι εγώ να φέρω φαϊ στο σπίτι!!!!!!!!!!!!!!!

Και εγω εχω μια δολοφονο μεσα στο σπιι μου...Δεν τολμαει να μπει μυγα για μυγα ...Οσες κανουν το λαθος τιμωρουνται.Ειναι ικανη να μου γκρεμισει το σπιτι για να τη πιασει. Το κακο ειναι οτι την τρωει κι ολας και μετα ξερογλυφεται.Σλρουπ μου κανει θελω κι αλλο. Θελω να μαθει να κυνηγαει και κουνουπια να ησυχασω και απο αυτα...
Τωρα για κατσαριδα...κι εγω τρελαινομαι μονο που τις βλεπω.Τις συχαινομαι.ελπιζω να μην τη δω να τρωει και κατσαριδες.Θα φρικαρω ...ιιιχχχχ.

:) Ο λόγος μάλλον για την μπουμπού μου τη Ρέινα... Αν ήταν αλανιάρα γάτα θα ήταν τρομερή κυνηγός. Έχει το ένστικτο της αυτοσυντήρισης μέσα της. Ότι κινήται της ανοίκει.... Μα μυγα, μα κατσαρίδα, μα νυχτοπεταλούδα (δεν θυμάμαι ΄πώς τα λένε), μα μέλισσα... αρκεί να κινήται... Ψώφια δεν τα θέλει...Τη μισή μέρα παραφυλαέι στο παράθυρο της κουζίνας περιστέρια, την υπόλοιπη μισή στο σιφώνι της τουαλέτας κατσαρίδες (παρεπιπτώντος το σπίτι που νοίκιασα είχε αρχικώς πρόβλημα με κατσαρίδες... έχω όμως να δώ από το φλεβάρι... μάλλον έπεσε σύρμα ότι έχω γάτες....)

Προχτές την εντόπισα να σκάβει μετά μανίας μια ζαρντινιέρα μέχρι που κατάφερε και μασούλισε ένα σκαθαράκι.... Τι να πώ....

Εν συνεχεία καλή κυνηγός έιναι και η Λυρα αλλά μπροστά στη ρέινα δεν πιάνει μία..

Τα αρσενικά είτε περιμένουν τις θυληκιές να χορτάσουν είτε απλώς περιμένουν να σκαρφαλώσουν πάνω τους τα μαμούνια...

Και να τα κοιταζουν αγανακτισμενα λεγοντας μεσα τους:κατεβα ρε,μη με κανεις να σε πιασω,βαριεμαιιιιι!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up:

Και να τα κοιταζουν αγανακτισμενα λεγοντας μεσα τους:κατεβα ρε,μη με κανεις να σε πιασω,βαριεμαιιιιι!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up:

αιωνιοι μπουνταλαδες :lol::lol::lol::lol:

Ω ναι,φαντασου τη μικρη να κυνηγαει μυγακι σε οολο το σπιτι και το Χαλβα να εχει το υφος,τι εχει η υστερω και χοροπηδαει πανω στο κεφαλι μου......μουααχχχ:lol::lol::lol:

Α ξεχασα να σας πω οτι στο κυνγι μυγων συνεργαζομαστε αψογα με την μικρη δολοφονο μου...Οταν η μυγα ή οποιοδηποτε ιπταμενο βρισκεται πολυ ψηλα για αυτην εκνευριζεται και ερχεται και μου μιαουρζει "βοηθεια δεν το φτανω". Οποτε ερχονται τα μεγαλα μεσα- εγω δηλαδη- και με μια συγχρονισμενη κινηση δινω μια στη μυγα να κατεβει πιο κατω και εκεινη την ωρα η Μπηλιω βρισκεται στον αερα και την εχει βουτιξει. Μετα αφου την εχει μασουλισει -ειναι αηδια το ξερω- μου ριχνει ενα μιαουρισμα ευχαριστιας και γλυφει τα μουστακια της. Παντως εχω ησυχασει απο το θεμα μυγας...τωρα θελω να μαθει να κυνηγαει και τα κουνουπια γινεται;;;

Εμένα η μεγάλη μου η Τιτίκα μου είναι άριστη κυνηγός,ενώ μένει πάντα μέσα στο σπίτι μου έχει φέρει:σπουργίτη,κατσαρίδες,το παπαγαλάκι της γειτόνισσας που τόλμησε να το σκάσει από το κλουβί του το άμοιρο,μέχρι και ένα χελιδόνι όταν την είχα πάρει στην Κρήτη μαζί μου:blink::blink:και όλα τα ακουμπούσε στα πόδια μου μπροστά και περίμενε την επιβράβευσή της!!:confused:
Τώρα που πάτησε τα 12 άντε καμιά κατσαρίδα και φυσικά τις μύγες...
Ο μικρός από την άλλη νιώθω οτι δεν είναι γάτα!!Πέρασε μια κατσαρίδα τις προάλλες από μπροστά του και εκεινος απλά την ακολουθούσε από πισω,κάποια στιγμή τον αντιλήφθηκε μάλλον γιατί πάγωσε και εκείνος πήγε με το ποδαράκι του ΧΩΡΙΣ ΝΥΧΙΑ προς θεού μην την πληγώσουμε και την σκούντηξε για να ξαναξεκινήσει!!Ε μέχρι και η κατσαρίδα τον κατάλαβε πόσο άσχετος είναι ακόμα πρέπει να ευγνωμονεί την καλή της τύχη και έφυγε ανενόχλητη!!:mad::mad:

Aν παρατηρησει κανεις το ζωικο βασιειο ολα τα αρσενικα ειναι μπουλιδες και μπουνταλαδες.Οι γυναικες κυνγουν αυτοι μονο διαιωνιζουν το ειδος.Αυτα να βλεπουν οι αρσενικοι διποδοι και να αναθεωρισουν ορισμενες αποψεις.:D:D:D

εμένα χθες και ενώ την είχα δει πρώτη την κατσαρίδα η Καλυψώ δεν το είχε καταλάβει και επειδή είχα κάτσει απο πάνω και την κοιτούσα με αηδία, έρχεται το μικρο στρουμπουλό μου και δεν με άφηνε να την πιάσω.... όχι ότι θα την έπιανα αλλα τελοσ πάντων. πήγαινα δεξιά έστρβε ολόκληρη και μου την έκρυβε....ε μετά απλά έγινα μάρτυρας άθελά μου ενός αηδιαστικού θεάματος. Τώρα που το θυμάμαι πέρσυ η μπουμπού μου είχε φέρει πεσκέσι 5 κατσαρίδες στο μπαλκόνι και ούρλιαζε επειδή δεν σηκονόμουν για να μου δείξει το τι είχε κάνει!!!!!! ε και όταν πήγα το μόνο που έκανε ήταν να έχει ξαπλώσει και να με κοιτάει επίμονα!!!!! αυτό θυμάμαι.. και με μύγες είχε κάνει λολ...
Μπίλιω εμένα η μικρή πρώτα έμαθε από τα κουνούπια και μετά προχώρησε στα γκουρμέ. αλλά ευτυχώς το θέμα με τα κουνούπια το έχω λύσει. και φυσικά παραμονεύει πάνω στο κρεβάτι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back