moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσείς τι κάνετε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
θέλω διακοπές διαρκείας.... με τα μαλλιαρά μου τερατάκια
moukelis
Επιφανές μέλος
Εμεις αναρρωσαμε εντελως και ανυπομονουμε να παραλαβουμε το μαφιοζο μας!
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσείς που ζητάτε διακοπές...αχ θα σας θυμίσω ένα αγαπημένο song με τη δική μου παραλλαγή!
"Ρίκο είσαι σπίτι;Γιατί σε παίρνω και μιλάει!Αν τελικά θα πάμε στη Χαβάη πάρε τα Whiskas σου απ'το σπίτι !"
Σσσσ πάντα ήθελα να βρω ένα ξενοδοχείο που να δέχεται και ζώα να την αράξω με τον πρίγκιπά μου!Αλλά παντα καταλήγουμε εγώ στις Κυκλάδες και αυτός στο Π.Φάληρο!

Όσο για την απεργία:Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη!

prince
Διάσημο μέλος
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντα ήθελα μακρύτριχη επειδή γενικά είναι πιο καλόβολες και υπάκουες...Είσαι τόσο τυχερή!
Εμείς πάλι μόλις τελειώσαμε τον 3ο γύρο διαπραγματεύσεων κολάρου.Πάντα βγαίνω knocked out!
prince
Διάσημο μέλος
ΣΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!
Πάντα ήθελα μακρύτριχη επειδή γενικά είναι πιο καλόβολες και υπάκουες...knocked out!
ο χαρακτηρισμός καλόβολος και υπάκουος σίγουρα δεν ταιριάζει στον πρίνς. Ο πρίνς είναι καλόβολος μόνο αν κα΄νεις ότι αυτός θέλει. Και υπάκουος μόνο αν κρατάς πάστα σολωμού και φωνάζεις "πρινς έλα"
Και δεν ταιριάζει και στην ρέινα γιατί μετά από 9 μηνών παραμονή σε κλουβί που είχε στο προηγουμενο σπιτι τησ, τώρα ξεσαλώνει...
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ερώτηση:Σ'αυτό το φόρουμ μας banάρουν για spams,διπλοποσταρίσματα κτλ?
aretha
Περιβόητο μέλος
Οι κανόνες του φόρουμ είναι εδώ, ρίξε τους μια ματιά αν θέλεις.Ερώτηση:Σ'αυτό το φόρουμ μας banάρουν για spams,διπλοποσταρίσματα κτλ?

Επίσης, για ψιλή κουβέντα υπάρχει αυτό εδώ το thread. Καλό θα είναι στα υπόλοιπα threads να προσπαθούμε να μένουμε στο θέμα, ώστε οι πληροφορίες (σχετικά με προβλήματα υγείας, διατροφή, φροντίδα κ.λπ.) να μπορέσουν να φανούν χρήσιμες και σε άλλα μέλη του φόρουμ, χωρίς να χάνονται μέσα σε σελίδες άσχετων ποστ.
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους συνομιλητές μου που ΤΟΣΟ πολύ με βοήθησαν,θα μπορούσαμε να τα πούμε σε κάποιο άλλο post και να κλειδώσει αυτό;Για να μείνει καθαρό
και να πληροφορηθεί κάποιος άλλος γατογονιός εύκολα 

prince
Διάσημο μέλος
Ήταν ευτιχώς υγιέστατη και αποπαρασιτωμένη. Παιδεύτικα πολύ όμως να ξεμπλέξω το τρίχωμα (γιατί δεν ήθελα με το που την παρέλαβα να την κουρέψω) την έκανα 2 φορές μπάνιο για να φύγει η πούδρα από πάνω της. Της έκανα θεραπία για τα ματάκια της που δάκρυζαν πααααρα πολύ. και έκτοτε παλεύω να την παχύνω. (ο κτηνίατρος λέει αν είχε φάει σωστή τροφή θα γινόταν μεγαλώσομο θηλυκό αλλά ατύχησε....) περιτό να σου πώ ότι τα δάκρυά της είχαν κρυσταλωθεί δεξιά και αριστερά από τη μύτη.
Μας πήρε 3 βδομάδες για να βουτήξει το ποντίκι του πρίνς. Πιο πολύ συγχίστηκε παρά το έπαιζε. την ίδια περίοδο χρειάστηκε για να μην εξαφανίζεται μόλις με βλέπει. Τώρα έχει αρχίσει και φαίρεται σαν φυσιολογική γάτα αν και δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την υπεράνω γάτα που αγόρασα. έχει γίνει χαδιάρα γουργουριάρα και πολυλογού.
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μα πως είναι δυνατόν να κρατάς ένα ζωάκι σε κλουβί; τσ τσ τσ!Ευτυχώς η Ρέινα βρήκε την γατομαμά που της αξίζει!Μπράβο σου!

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόλις γύρισα απ'τον original γιατρό μας ο οποίος έφριξε με το τι εκανε ο αλλος γιατρός στο παιδί μου!Σας παραθέτω τα όσα μου είπε ώστε αν έρθετε αντιμέτωποι με παρόμοια κατάσταση ,να σκεφτείτε 2πλα !
1)όταν του 'πα ότι τον έδεσε μου είπε ότι τα ζώα τα δένουμε μόνο αν τα έχουμε κοιμήσει!
2)ο καθετήρας υποτίθεται για τον 1ο γιατρό θα έπρεπε να μείνει 2 μέρες ενώ για τον δικό μου δεν έπρεπε να μείνει καθόλου!Μου είπε ότι ίσως εκείνος να μη χρησιμοποιούσε καν καθετήρα και να του έκανε ένεση στην ουροδόχο!
3)Τα ράματα που είχαν γίνει για τις πληγές ήταν άχρηστα,γιατί πολύ απλά δεν είχε πληγές...Το είδα με τα μάτια μου αυτό και φρίκαρα!
4)Φυσικά και έπρεπε να συνεχίσει αντιβίωση!
5)Καμία αλοιφή δεν ειναι απαραίτητη!
6)Επίσης πλήρωσα πολλά στον πρώτο!!!
Λυπάμαι για τα άδικα 200 ευρώ γιατί δεν μου περισσεύουν,μα πιοοοο πολύ λυπάμαι για την ταλαιπωρία που τράβηξε ο Ρίκο 2 μέρες τώρα!Θα πάρουμε μισό χαπάκι σήμερα από ένα φαρμακάκι και σε 2 μέρες θα μας ξαναδεί ο γιατρός!
P.S.:O Ρίκο τώρα είναι μια χαρά...ζωηρός ζωηρός!Μάλιστα τώρα έφαγε και μια μπουκίτσα!ΝΑΙ!

Edit:τελικά καταβρόχθισε μισό πιάτο!ΟΛΕ!
moukelis
Επιφανές μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Όσο γι' αυτά που σου είπε ο γιατρός σου, έχε υπόψη σου ότι η ιατρική δεν είναι ακριβής επιστήμη, δεν υπάρχει δηλαδή απόλυτο σωστό και απόλυτο λάθος, αλλά πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις. Σίγουρα βέβαια γίνονται και λάθη, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος. Και, μετά από παρόμοια εμπειρία που είχα κι εγώ μ' έναν κτηνίατρο, θα σου πρότεινα να αποφεύγεις αυτούς που σπεύδουν να κακολογήσουν συναδέλφους τους για να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως ειδήμονες.
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ αυτόν τον εμπιστευομαι περισσότερο απ'τον άλλον!Τον ξέρω πολλά χρόνια κι απ'την προηγούμενη γάτα μου!
Α!Μην ξεχασω να σας πω τα εξής σημαντικά για την ουρολιθίαση που συζητήσαμε!
1)Υπάρχουν 3 εκδοχές για τους λόγους που συμβαίνει!
α.Είτε λόγω τροφής:¨Εστω κι αν είναι ειδική ξηρά τροφή για στειρωμένους,δεν βοηθάει.Χρειάζεται πάντα υγρή(μιλάμε ειδικά στους στειρωμένου και προσοχή ακόμα και στους...αστείρωτους).
β.Είτε λόγω κάποιας λοίμωξης
γ.Είτε από ψυχολογικής κατάστασης του ζώου.
Τίποτα δεν είναι σίγουρο ή απόλυτο.Όλα είναι πιθανά!
2)Συμβαίνει σε όλες τις γάτες (θυληκές,αρσενικές,στειρωμένες ή μη),ειδικά όμως στους αρσενικούς.Είναι πολύ συνηθισμένη πάθηση.
3)Μπορεί να αντιμετωπιστεί.Ίσως επανεμφανιστεί αλλά δεν είναι αναγκαίο.Η άμεση αντιμετώπιση (εντός 24ώρου) είναι το καλύτερο φάρμακο για τη γάτα σας.
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η αλήθεια είναι πάντως ότι μετά το δικό του τρόπο,το γατί είναι πολύ ήρεμο,έφαγε επιτέλους και πήγε κανονικά τουαλέτα.Τι ωραία,θα κοιμηθώ απόψε!

Το σημαντικό είναι ότι βρέθηκε ένας γιατρός τη στιγμή που χρειάστηκε, αντιμετωπίστηκε το περιστατικό την ώρα που έπρεπε και σώθηκε ο γατούλης.
Όσο γι' αυτά που σου είπε ο γιατρός σου, έχε υπόψη σου ότι η ιατρική δεν είναι ακριβής επιστήμη, δεν υπάρχει δηλαδή απόλυτο σωστό και απόλυτο λάθος, αλλά πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις. Σίγουρα βέβαια γίνονται και λάθη, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτος. Και, μετά από παρόμοια εμπειρία που είχα κι εγώ μ' έναν κτηνίατρο, θα σου πρότεινα να αποφεύγεις αυτούς που σπεύδουν να κακολογήσουν συναδέλφους τους για να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως ειδήμονες.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΜΗ μου λέτε μπράβο!Ευχαριστώ πολύ πάντως.Εγώ ακόμα ανησυχώ ,θα ανησυχώ μέχρι να γίνει περδίκι!Κάθε βράδυ κοιμόμαστε αγκαλίτσα!Μπράβο κούκλα μου που φρόντισες το γατάκι σου. Νσ τον πάρεις να κοιμηθείτε αγγαλίτσα σήμερα![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool