ladycat
Διάσημο μέλος
συμφωνω με την μισελ αλλα κ βαλε κ οσα ταιζω εξω απο την πορτα μου κ οταν αρρωστησουν η γιατροσ μου μας εξεταζει πλεον τσαμπα κ δεν πληρωνω σχεδον τιποτα κ ξερεις τι μου ειπε μια μερα δεν θα παρω λεφτα απο εσενα που εσωσες 5 ζωες αλλα θα τα παρω απο αυτον που εχει δωσει 500 ευρω για να παρει γατα ρατσας αυτος τα εχει κ τα δινει εσυ δεν εχεις αλλα εχεις μεγαλη καρδια κ αυτο φτανειΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Ακριβώς. Αυτά που λες Bhaal ωραία θα ήταν σε μια κοινωνία με ελάχιστα αδέσποτα, των οποίων η ζωή δεν κινδυνεύει απο τη μια στιγμή στην άλλη με τόσους κάφρους όπως τώρα.
Κοίτα κι εγώ, μέχρι στιγμής περισσότερο τείνω στον τρόπο ζωής που προτείνει ο Bhaal αλλά αν έβρισκα σακούλα σκουπιδιών με γατάκια μέσα όπως η Εφροσσίνη, θα τα έπαιρνα όσο χάλια κι αν ήταν τα οικονομικά μου. Αλλιώς θα είχα μια ζωή τύψεις.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ούτε εγώ θα άφηνα τα γατάκια να πεθάνουν, Michelle. Αν μου τύχαινε, θα τα έπαιρνα σπίτι, θα τα πήγαινα σε κτηνίατρο να τα εξετάσει, θα τους έκανα εμβόλια και θα ΓΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ να τους βρω οικογένειες να τα υιοθετήσουν. Πράγμα που ήδη έχω κάνει μια φορά στη ζωή μου.
ladycat
Διάσημο μέλος
καλε ειμαι πολυ ευχαριστημενη μαζι της ηταν η μοναδικη που με υποστηριξε ψυχολογικα οταν χασαμε τον ποκυ εκανε τα παντα για νιωσω καλυτερα κ καθε φορα που με βλεπει κ τρεχω στο ιατρειο σαν τρελλη οταν αρρωσταινει κανενα πρωτα με ηρεμει εμενα γιατι λεει οτι ετσι οπως κανω θα παθω τιποτα φανταζετε αν κανω παιδια τι θα κανωΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Αυτός είναι σωστός κτηνίατρος! Respect! Δείχνει οτι πραγματικά νοιάζεται για τα ζωάκια κι όχι μόνο να πάρει λεφτά!
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έτυχες σε ευαίσθητη κτηνίατρο που αγαπάει τα ζώα. Αν, όμως, σου τύχαινε κανένας άλλος που θα ζητούσε να πληρώνεται για τις υπηρεσίες που σου προσφέρει, τι θα έκανες; Το έχεις σκεφτεί ποτέ;Αρχική Δημοσίευση από ladycat:συμφωνω με την μισελ αλλα κ βαλε κ οσα ταιζω εξω απο την πορτα μου κ οταν αρρωστησουν η γιατροσ μου μας εξεταζει πλεον τσαμπα κ δεν πληρωνω σχεδον τιποτα
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Bhaal:Μπορούμε να μη μιλάμε χρησιμοποιώντας ως παραδείγματα ακραίες περιπτώσεις; Μπορείτε να θυμώνετε όσο θέλετε μ' αυτά που λεω, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. Μπορείτε να τα βοηθήσετε ενισχύοντας οργανισμούς που πασχίζουν ν' αλλάξουν τα πράγματα στην Μπανανία και να ευαισθητοποιήσουν τους "ιθαγενείς" της.
Ούτε εγώ θα άφηνα τα γατάκια να πεθάνουν, Michelle. Αν μου τύχαινε, θα τα έπαιρνα σπίτι, θα τα πήγαινα σε κτηνίατρο να τα εξετάσει, θα τους έκανα εμβόλια και θα ΓΥΡΙΖΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ να τους βρω οικογένειες να τα υιοθετήσουν. Πράγμα που ήδη έχω κάνει μια φορά στη ζωή μου.
Με όλα αυτά που ακούγονται όμως για τις φιλοζωικές πως να ξέρεις ποιες να ενισχύσεις και ποιές τα κακομεταχειρίζονται; Άλλωστε ακόμα κι αυτές που είναι σωστότερες, νομίζεις οτι τα ταίζουν με καλής ποιότητας τροφες; Πολύ αμφιβάλλω.
Και οι περιπτώσεις δεν είναι τόσο ακραίες απο τη στιγμή που έχουν συμβεί σε τόσα μέλη του φόρουμ. Δυστυχώς, δεν είναι καθόλου ακραίες σε αυτή τη χώρα

ladycat
Διάσημο μέλος
δεν προκειτε να δωσω ποτε λεφτα σε καμια τετοια οργανωση οταν πηρα για να τιους πω για τα μικρα που βρηκα κ τι επρεπε να κανω ακομη περιμενω να με παρουν τηλεωνο να με βοηθησουνΑρχική Δημοσίευση από Bhaal:Μπορούμε να μη μιλάμε χρησιμοποιώντας ως παραδείγματα ακραίες περιπτώσεις; Μπορείτε να θυμώνετε όσο θέλετε μ' αυτά που λεω, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ. Μπορείτε να τα βοηθήσετε ενισχύοντας οργανισμούς που πασχίζουν ν' αλλάξουν τα πράγματα στην Μπανανία και να ευαισθητοποιήσουν τους "ιθαγενείς" της.
Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Εγώ δεν έχει τύχει να βρώ ποτέ. Αλλά τόσοι/ες έχουν γράψει οτι βρήκαν, δεν μπορεί να είναι και τόσο σπάνιο φαινόμενοΑρχική Δημοσίευση από Bhaal:Δηλαδή, τι μου λες, βρε Michelle; Οτι βρίσκεις γατάκια σε σακούλες σκουπιδιών κάθε μέρα;

Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν, εντάξει. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε και το θέμα λήγει.
ladycat
Διάσημο μέλος
αμε θα πηγαινα στον δημοσιο κτηνιατρο κ μετα θα εψαχνα να βρω κανεναν κανονικοΑρχική Δημοσίευση από Bhaal:Έτυχες σε ευαίσθητη κτηνίατρο που αγαπάει τα ζώα. Αν, όμως, σου τύχαινε κανένας άλλος που θα ζητούσε να πληρώνεται για τις υπηρεσίες που σου προσφέρει, τι θα έκανες; Το έχεις σκεφτεί ποτέ;
Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder
Πότε έβαλα κατακόκκινη φατσούλα?Αρχική Δημοσίευση από Bhaal:Αν είναι τα επιχειρήματα για μια διαφωνία να δηλώνονται με οργισμένες κατακόκκινες φατσούλες, τι να πω;
Λοιπόν, εντάξει. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε και το θέμα λήγει.

ladycat
Διάσημο μέλος
ο ζυλιτο μου το εκανε καταλαθος παιδια ζητω συγνωμη δεν τον ειδα που παταγε πανω στο ποπντικιΑρχική Δημοσίευση από Michelle:Πότε έβαλα κατακόκκινη φατσούλα?![]()

Bhaal
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και ο "κανονικός" κτηνίατρος για σένα είναι εκείνος που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ για τις εξετάσεις των ζώων σου; Συγγνώμη, αλλά αν ήταν να μην πληρώνομαι για τις υπηρεσίες που προσφέρω σε όσες εταιρίες/ εργοδότες έχουν οικονομική στενότητα, αυτή τη στιγμή θα ήμουν στο δρόμο. Δεν μπορεί ένας σοβαρός άνθρωπος να σκέφτεται έτσι.Αρχική Δημοσίευση από ladycat:αμε θα πηγαινα στον δημοσιο κτηνιατρο κ μετα θα εψαχνα να βρω κανεναν κανονικο
Πανέξυπνος ο ζυλίτο σου. 3 φορές έκανε αριστερό κλικ στο συγκεκριμένο εικονίδιο, και ήξερε και πού πρέπει να το βάλει.
@Michelle:
Δεν αναφερόμουν σ' εσένα.
@ Unicorn:
Ευχαριστώ που κατάλαβες για τι ακριβώς μιλάω.
Όσο για τις τροφές, έχω ξαναπεί ότι τυφλή εμπιστοσύνη δεν έχω σε καμία εταιρία. Παρόλα αυτά είχα, μέχρι που αρρώστησε ο Βαλτάσαρ και αναγκάστηκα να κάνω έρευνες, να διαβάσω και να μάθω περισσότερα για τις ασθένειες των γατών. Σε πολλές από αυτές, λοιπόν, υπάρχουν υπόνοιες ότι ευθύνονται οι τροφές. Η νεφρική ανεπάρκεια είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα. Κακής ποιότητας τροφή σημαίνει ότι περιέχει κακής ποιότητας πρωτεϊνες, και οι κακής ποιότητας πρωτεϊνες βλάπτουν τα νεφρά, δημιουργώντας τοξίνες και δυσκολεύοντας τη λειτουργία τους για την αποβολή τους από τον οργανισμό. Καταλαβαίνεις πού θέλω να καταλήξω;
ladycat
Διάσημο μέλος
δεσ ρην φοτο του που ειμαστε στον υπολογιστη κ θα καταλαβεις πως γραφω κ οσο για το κτηνιατρο θα εβρισκα εναν ΑΝΘΡΩΠΟ κ οχι καποιον που να εκμεταλευετε την τσεπη μου κ για πληροφορηση σου της δινω λεφτα οποτε εχω
Subject to change
e-steki.gr Founder
Bhaal αν έχεις δει και τις κριτικές που γράφω συμφωνώ μαζί σου. Πάντως χτες που είχα πάει τον Βεκτορ για εμβόλια (πριν ήταν αρρωστούλι και δεν μπορούσε να κάνει) έπιασα συζήτηση με την κτηνίατρο γι'αυτό το θέμα, και με προβλημάτισε αρκετά. Μου είπε ότι:Αρχική Δημοσίευση από Bhaal:Όσο για τις τροφές, έχω ξαναπεί ότι τυφλή εμπιστοσύνη δεν έχω σε καμία εταιρία. Παρόλα αυτά είχα, μέχρι που αρρώστησε ο Βαλτάσαρ και αναγκάστηκα να κάνω έρευνες, να διαβάσω και να μάθω περισσότερα για τις ασθένειες των γατών. Σε πολλές από αυτές, λοιπόν, υπάρχουν υπόνοιες ότι ευθύνονται οι τροφές. Η νεφρική ανεπάρκεια είναι το πιο τρανταχτό παράδειγμα. Κακής ποιότητας τροφή σημαίνει ότι περιέχει κακής ποιότητας πρωτεϊνες, και οι κακής ποιότητας πρωτεϊνες βλάπτουν τα νεφρά, δημιουργώντας τοξίνες και δυσκολεύοντας τη λειτουργία τους για την αποβολή τους από τον οργανισμό. Καταλαβαίνεις πού θέλω να καταλήξω;
- Καλύτερες είναι οι ξηρές τροφες απο τις κονσέρβες γιατί οι πρώτες προστατεύουν και τη στοματική υγεία της γάτας ενώ με τις κονσέρβες θα έπρεπε να τους πλένεις τα δόντια κάθε μέρα. Και πόσοι πλένουν τα δόντια της γάτας τους κάθε μερα;
- Σκουπίδια σίγουρα δεν είναι τα friskies και τα whiskas, τόσες γενιές γατιών έχουν μεγαλώσει με αυτά. Μάλιστα κατά διαβολική σύμπτωση μου έκανε ακριβώς την ίδια παρομοίωση με το φιλέτο και την μπριζόλα που έκανε η uni πιο πάνω!
- Το μαγειρευτό φαί όταν δεν γίνεται με προσοχή για τις ανάγκες της γάτας και απλώς της δίνουν απο το τραπέζι είναι πολύ χειρότερο απο κάθε ξηρά τροφή και κονσέρβες. Άλλωστε το να δίνεις στη γάτα συνέχεια πχ βραστό κοτόπουλο είναι μονοφαγία.

Subject to change
e-steki.gr Founder
Η τελευταία σου πρόταση είναι λίγο προσβλητική για έναν τέτοιο κτηνίατρο και δεν νομίζω οτι του/της αξίζει.Αρχική Δημοσίευση από Bhaal:Και ο "κανονικός" κτηνίατρος για σένα είναι εκείνος που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ για τις εξετάσεις των ζώων σου; Συγγνώμη, αλλά αν ήταν να μην πληρώνομαι για τις υπηρεσίες που προσφέρω σε όσες εταιρίες/ εργοδότες έχουν οικονομική στενότητα, αυτή τη στιγμή θα ήμουν στο δρόμο. Δεν μπορεί ένας σοβαρός άνθρωπος να σκέφτεται έτσι.
Άλλωστε απ'οσο ξέρω δεν είσαι κτηνίατρος και δεν γνωρίζεις πόσα βγάζουν - διόρθωσε με αν κανω λάθος. Αρνούμαι να δεχτώ οτι αν πχ δεν μου έπαιρνε 35 ευρώ για εμβόλια+προληπτικό χάπι για τον αχινόκοκκο ή αν μου τα έδινε στο κόστος δεν θα μπορούσε να ζήσει. Δεν λέμε να μην ζητάει λεφτά απο κανέναν αλλά αν μπορεί να τα βγάζει πέρα και να μην ζητάει απο μερικούς τότε τι σε πειράζει; Μπορεί να της φτάνουν οι άλλοι πελάτες για να ζήσει, μπορεί να έχει άλλη πηγή εσόδων κλπ κλπ κλπ. @Michelle:
Δεν αναφερόμουν σ' εσένα.
Το ξέρω. Αυτό που εννοούσα με την ερώτηση μου είναι ότι συμμετείχαμε εκείνη τη στιγμή 3 άτομα στη συζήτηση, και την αφήνεις αγανακτισμένος επειδή το ΕΝΑ έβαλε μια κόκκινη φατσούλα; Άλλωστε δεν μπορείς να την κατηγορήσεις αν νευρίασε με αυτά που είπες. Ούτε θυμάμαι να σε πρόσβαλε ούτε τίποτα.
Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συγνώμη αλλά διαφωνώ οριζοντίως, και καθέτως και διαγωνίως με αυτή την άποψη..
PS: Aν είχαν κατοικίδια μόνο όσοι το άντεχε η τσέπη τους, αφενός μόνο οι καθαρόαιμες ράτσες θα επιζούσαν, και δεύτερον, θα υπήρχανε άπειρα αδέσποτα και πεθαμένα ζωάκια στο δρόμο. Αφού υπάρχει έστω κάποιος τρόπος (με φτηνές τροφές, άμμους, και εμβόλια τα οποία δεν πληρώσαμε στον κτηνίατρο) για να σωθούν, γιατί να τον κατακρίνουμε; Μήπως μιλάμε εκ του ασφαλούς;; Όταν στέλνουμε βοήθεια στα παιδάκια του τρίτου κόσμου, τους στέλνουμε χαβιάρι και δε το΄ξερα;Αρχική Δημοσίευση από Bhaal
Και ο "κανονικός" κτηνίατρος για σένα είναι εκείνος που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ για τις εξετάσεις των ζώων σου; Συγγνώμη, αλλά αν ήταν να μην πληρώνομαι για τις υπηρεσίες που προσφέρω σε όσες εταιρίες/ εργοδότες έχουν οικονομική στενότητα, αυτή τη στιγμή θα ήμουν στο δρόμο. Δεν μπορεί ένας σοβαρός άνθρωπος να σκέφτεται έτσι.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool