Ο κλεφτοκοτάς

Raktia

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα.
Η ακόλουθη ιστορία αυτή την φορά δεν αφορά τα δικά μου καμάρια αλλά τον γατούλη μιας γνωστής μου.
Οπως εμένα έτσι και εκείνης, το μπαλκόνι συνορεύει με ένα άλλο. Η γνωστή μου, έκπληκτη μια μέρα δέχτηκε τα πυρά από την γειτόνισσα της η οποία την κατηγορούσε για την απαγωγή ενός κοτόπουλου. Το σκηνικό έχει ως εξής:
Σε ημέρα γιορτής η γειτόνισσα είχε ψήσει εκτός των υπολοίπων ένα κοτόπουλο. Το εν λόγω κοτόπουλο τοποθετήθηκε σε μια πιατέλα με πατατούλες τριγύρω του, και πάνω στο τραπέζι που δυστυχώς ήταν σε άλλο δωμάτιο. Απροστέτευτο και μόνο, το κοτόπουλο έμελε να γίνει βορά στα νύχια του αδίστακτου γατούλη, που οδηγήθηκε από τα κτηνώδη ενστικτά του.
Το θύμα παρασύρθηκε σε ερημική τοποθεσία, κάτω από το τραπέζι, και αφού κατακρεουργήθηκε και διαμελίστηκε έμεινε ψημένο και μόνο να περιμένει κάποια βοήθεια....
Ο ληστής κατάφερε να διαφύγει με την μια πλευρά του κοτόπουλου στο στόμα, προς άγνωστη κατεύθυνση.
Τα ίχνη του κλέφτη οδήγησαν την ιδιοκτήτρια στο διπλανό διαμέρισμα όπου εκεί ο δράστης συνελήφθη να γευματίζει ανενόχλητος κάτω από ένα κρεβάτι.
Πραγματικά το τι άκουσε η γυναίκα για λογαριασμό του κλεφτοκοτά γατούλη, δεν λέγεται!

Και επι τη ευκαιρία να σας πω και κατι δικό μου. Χθες βρήκα στην βεράντα μου, μισό κρουασανάκι. Το άλλο μισό μπορώ να φανταστώ που πήγε. Το θέμα είναι ότι στο σπίτι μου έχει χρόνια να μπει κρουασανάκι από την ορθή οδό.;):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ευτυχώς που το δικό μου μπαλκόνι δεν συνορεύει με κανένα άλλο, γιατί θα με είχαν διώξει απ' την πολυκατοικία (να μη σου πω κι απ' τη χώρα), τέτοιος λήσταρχος που είναι ο Φένστερ.:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου θυμισες τωρα τη Νταιζη, ενα χασκι που αυτη τη στιγμη το εχει σε χωριο ο αρραβωνιαστικος μου. Πριν την υιοθετησουμε, την φιλοξενουσα εγω στην Αθηνα, σε σπιτι με αυλη. Ξυπνησα ενα πρωι και χωρις να φοραω γυαλια, ειδα κατι γκρι στη αυλη,.Πλησιασα, και βρηκα ενα σωρο απο πουπουλα... Φορεσα γυαλια, εψαξα καλυτερα, και βρηκα και το στηθος απο κοτα που ειχε προλαβει να απομεινει...
Ψαχνοντας μετα καλυτερα, βρηκα ιχνη αιματος που οδηγουσαν απο το σπιτι μου, στο πεζοδρομιο και μετα κατευθειαν στο ατυχες κοτετσι της διπλανης αυλης....
Να μην ψαχνει ο κακομοιρης ο γειτονας ποιος του βουτηξε την κοτα, να ερθει κατευθειαν σε μενα! Τι καλο σκυλακι....:lol:

Ελπίζω να τα σφουγγάρισες εγκαίρως.:lol::lol:

Εμένα έχει αρπαχθεί : κείκ καρότο, βρασμένα παντζάρια, φακές, κολοκυθάκια βραστά, κλπ ( απο το vegeterian menu..)

Μετά είχαμε και εμείς διάφορα ατυχήματα με κρεατικά...:redface:

Το Πάσχα σουβλίζουν οι γείτονες όλοι στους κήπους τους... καταλαβαίνετε ΤΙ ακούμε!!:(:redface:
Φέτος δε, την ομάδα καταδρομής θα οδηγεί η Μασκοφόρος Λήσταρχος Λου...:cool:
Με βλέπω απο τώρα.. θα ξαναβγώ απο το σπίτι τον Αύγουστο...:/::lol:

Υψώστε οχυρωματικά έργα, κορίτσια, γιατί υπάρχουν και σκουπόξυλα και μερικοί μερικοί, τα χρησιμοποιούν ωραιότατα στα κεφάλια ζωηρών κατοικιδίων;)

Στο παραδιπλανό μου διαμλερισμα έχουν βάλει μεταλλικό πλέγμα στο σημείο που συνορεύει με το διπλανό τους γιατί δεν άντεχαν άλλες.... υπουλες επιθέσεις.
Ευτυχώς οι διπλανοί μου δεν έχουν πει ακόμα κάτι αν και ξέρω ότι θα έχουν δεχτει και αυτοί επιθέσεις. (να'ναι καλα οι άνθρωποι)
Το προαναφερθέν κρουασανάκι μπορεί να είναι απ'οπουδήποτε. Από τους διπλανούς, τους απο πάνω, τους διπλανούς των απο πάνω κοκ...
Ακόμα δεν μου το έχει ζητήσει κανεις....:D:D:D

χαχαχα... πραγματικά γέλασα πολύ με την ιστορία!
Η γάτα μου θα έχει ηρωίδα την εν λόγω ψιψίνα, καθότι και η δικιά μου είναιμία κλέφτρα πρώτης τάξεως και το πιο τρελό είναι ότι συνεργάζεται με τον σκύλο!!!

Μέχρι στιγμής μας έχεις κλέψει:
ένα κοτόπουλο μέσα από την πλαστικοποιημένη σακούλα που τα βάζουν όταν τα αγοράζεις ψημένα έτοιμα και το καταβρόχθησαν μαζί με τον Κόφι. Εμείς φάγαμε μισό στήθος και μία φτερούγα που απέμειναν όταν τα ανακαλύψαμε.

6 μιλφέιγ από τη Δέσποινα (το ζαχαροπλαστείο). Το κουτί ήταν συσκευασμένο, τυλιγμένο με κορδέλα, και μέσα σε σακούλα πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Μπαίνουμε στην μουζίνα και βρίσκουμε και τους δύο με κάτασπρα μουσούδια από την άχνη ζάχαρη και από τα μουστάκια να κρέμονται κρέμες! Έγινα έξαλλη! Πώς διάολο έβγαλαν τη συσκευασία?

1 κουτί μπισκότα (θα πάθουν τίποτε πλέον αυτά τα σκατόπουλα με τις βλακείες τους)

1 πακέτο με πίτες για σουβλάκια που εκλάπη μέσα από τη σακούλα με τα χώνια του σούπερ μάρκετ, άνοιξαν το νάυλον και το έφαγαν

1 σνίτσελ που το είχα βγάλει να ξεπαγώσει αλλά το πρόλαβα γιατί άκουσα που άνοιγε το νάυλον σακουλάκι και την ανακάλυψα να το'χει βάλει στο πάτωμα και να το παλεύει...

1/2 σνίτσελ που είχα κάτσει στον καναπέ με δίσκο στα πόδια να φάω και έρχεται από μακρυά, πηδάει πάνω στον καναπέ, με μαεστρία αρπάζει το μισό σνίτσελ μέσα από το πιάτο και άρχισε να τρέχει! (και γω να κυνηγάω το σνίτσελ)

:blink::blink::lol::lol::lol:
Εχω μείνει άφωνη με τις ιστορίες που διάβασα!;):lol::lol:
Ευτυχώς που τα δικά μου δεν παρουσίασαν μέχρι στιγμής τέτοιες τάσεις.:D Η Μυρτώ είναι πολύ ¨αξιοπρεπής" για κάτι τέτοια;) και ο κλαψιάρης Αρης μόνο ζητιανεύει οτι τρώω, και ξέρει φυσικά οτι θα του δώσω έστω και λιγάκι.:D

Μου είναι πολύ γνώριμο αυτό το σκηνικό:hmm:.Στην δική μου γατοοικογένεια ο λήσταρχος είναι η Φοίβη.Ετσι και της μυρίσει κάτι και δεν της δώσεις ,τότε θα το αρπάξει με τον γνωστό τρόπο:D.Την έχω βρεί μέσα στο ταψί με το ψητό κοτόπουλο και τις πατάτες ,που το είχα αφήσει πάνω στα μάτια για να κρυώσει:/::/:,να τρώει του καλού καιρού(τρελαίνεται για κοτόπουλο).Εχει φάει το φαγητό του γιού μου ,μέσα απο το πιάτο του όσο αυτός έπλενε τα χέρια του και πόσα άλλα.:confused:Εχω κι άλλες 2 κεραμιδόγατες οι οποίες είναι κυρίες.Οσο για τον Σπίθα το σιάμ, είναι υπεράνω τέτοιων σκηνικών:).Η Φοίβη λοιπόν αξίζει για 4:up::up:.

Η ακόλουθη ιστορία αυτή την φορά δεν αφορά τα δικά μου καμάρια αλλά τον γατούλη μιας γνωστής μου.
Οπως εμένα έτσι και εκείνης, το μπαλκόνι συνορεύει με ένα άλλο. Η γνωστή μου, έκπληκτη μια μέρα δέχτηκε τα πυρά από την γειτόνισσα της η οποία την κατηγορούσε για την απαγωγή ενός κοτόπουλου. Το σκηνικό έχει ως εξής:
Σε ημέρα γιορτής η γειτόνισσα είχε ψήσει εκτός των υπολοίπων ένα κοτόπουλο. Το εν λόγω κοτόπουλο τοποθετήθηκε σε μια πιατέλα με πατατούλες τριγύρω του, και πάνω στο τραπέζι που δυστυχώς ήταν σε άλλο δωμάτιο. Απροστέτευτο και μόνο, το κοτόπουλο έμελε να γίνει βορά στα νύχια του αδίστακτου γατούλη, που οδηγήθηκε από τα κτηνώδη ενστικτά του.
Το θύμα παρασύρθηκε σε ερημική τοποθεσία, κάτω από το τραπέζι, και αφού κατακρεουργήθηκε και διαμελίστηκε έμεινε ψημένο και μόνο να περιμένει κάποια βοήθεια....
Ο ληστής κατάφερε να διαφύγει με την μια πλευρά του κοτόπουλου στο στόμα, προς άγνωστη κατεύθυνση.
Τα ίχνη του κλέφτη οδήγησαν την ιδιοκτήτρια στο διπλανό διαμέρισμα όπου εκεί ο δράστης συνελήφθη να γευματίζει ανενόχλητος κάτω από ένα κρεβάτι.
Πραγματικά το τι άκουσε η γυναίκα για λογαριασμό του κλεφτοκοτά γατούλη, δεν λέγεται!

Και επι τη ευκαιρία να σας πω και κατι δικό μου. Χθες βρήκα στην βεράντα μου, μισό κρουασανάκι. Το άλλο μισό μπορώ να φανταστώ που πήγε. Το θέμα είναι ότι στο σπίτι μου έχει χρόνια να μπει κρουασανάκι από την ορθή οδό.;):P
:up:Καλα ε ,περιγραφη του εν λογω παραπτωματος,τυφλα να εχει ο Π.Σομπολος.Οσο για τον κλεψηματια ,απαλλασεται ,διοτι κοτης φρεσκοψημενος ,λιχουδια λαχταριστη ,γατος λυγουρης ,ποινη :ελευθερος:up:

Κακομαθημενα. και αναξιόπιστα... Τις ημέρες του Πάσχα καθώς και όλες τις γιορτινές ημέρες γίνεται πιο επίκαιρο το θέμα των γάτων- κλεφτών. Το σπίτι είναι γεμάτο με πειρασμούς, με κουλουράκια, τσουρεκάκια και βέβαια κόκκινα αυγουλάκια!!!;)
Δηλαδή και φαγητό και παιχνίδι. ΟΛΕ!!!
Ευκαρίας δοθείσης λοιπόν τα γατόνια μου ανα τα χρόνια πάντα δημιουργούσαν προβλήματα. Ο Χωσούλης μου έχει ιδιαίτερη αδυναμια στην ωμή ζύμη για τσουρέκια. Και αφού η εν λόγω ζύμη πρέπει να μείνει για να φουσκώσει, είναι ένας διαρκής πειρασμός που πρέπει να έχει περιφρούρηση για να αντέξει τα χτυπήματα.

Εσείς που κρύβετε τα κουλουράκια και τα μπισκότα; (μπας και πάρω καμιά ιδέα):hmm::hmm:

Για δοκιμαστε και μεγαλα μεταλλικα κουτια για μπισκοτα....Εγω δυσκολευομαι να τα ανοιξω (μεταξυ μας,για τα γατια δεν κοβω το σβερκο μου,φανταζομαι οτι καποιο τροπο θα βρουν:rolleyes::P)

Για δοκιμαστε και μεγαλα μεταλλικα κουτια για μπισκοτα....Εγω δυσκολευομαι να τα ανοιξω (μεταξυ μας,για τα γατια δεν κοβω το σβερκο μου,φανταζομαι οτι καποιο τροπο θα βρουν:rolleyes::P)

Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Δεν γίνεται τίποτα!!!
Βρίσκουν πάντα τρόπο να το ανοίξουν. Αν είναι σε κάποιο μέρος ψηλά, έχω δει τον Χωσούλη να το πετάει κάτω για να ανοίξει. Δεν τα καταφέρνει βέβαια πάντα αλλά το έχει μάθει το κόλπο πλέον. Η μόνη λύση είναι να βρίσκεται κάπου που δεν έχει πρόσβαση. Και καλά τα κουλουράκια. Τα τσουρέκια που είναι και μεγάλα που τα κρύβουν;;;:hmm:

εμεις τα αφηνουμε ολα πανω σε τραπεζια. Δεν προκειται να φαει τιποτα οποτε δεν ανησυχουμε. Εχουμε φτασει σε σημειο να τον παρακαλαμε να φαει αλλα αυτος τιποτα. Δεν εχει κλεψει τιποτα, ντροπιαζει και τις αλλες γατες με την συμπεριφορα του :( Χθες ειχαμε αφησει ενα ψητο κοτοπουλο στο τραπεζι να κρυωσει και αυτος μονο το κοιταζε. Αν δεν του δωσεις με το χερι σου δεν τρωει (καλα ουτε με το χερι τρωει τις περισσοτερες φορες).
Η γατα που ειχα στην ελλαδα πρεπει να ειχε σκοτωσει ενα κουνελι μια φορα γιατι μου ειχε αφησει ενα ποδι απο κουνελι εξω απο την πορτα.Δεν ξερω αν εκλεβε απο διπλανα σπιτια, αλλα ολο και κατι θα εκανε αφου μολις εβλεπε φαγητο εκανε σαν τρελη (μεχρι και παγωτο μπανανα ετρωγε).

Εγώ πλέον έχω καταλήξει να βάζω πράγματα μέσα στο φούρνο για να τα γλιτώσω(με τον φούρνο σβηστό, φυσικά)... και αν χρειαστεί να βγάλω από το φούρνο κάτι για να κρυώσει... στήνω... παγίδα ήχου! Το σκεπάζω με την πετσέτα της κουζίνας, με τα γάντια και τις πιάστρες για τα καυτά φαγητά και από πάνω άζω αλουμινόχαρτο που όμως δεν το στερεώνω, ώστε με το παραμικρό κούνημά του να κάνει ήχο!!!

Το γενικότερο πρόβλημα είναι ότι η γάτα και ο σκύλος συνεργάζονται... Πάει αυτός και στήνεται κάτω από τον πάγκο... ανεβαίνει αυτή η σκατούλα επάνω... ο Κόφι εντωμεταξύ έρχεται σε μας που είμαστε στο γραφείο και μας απασχολεί... η Πέπσι με το στόμα της μεταφέρει το "ποθητό" κάτω... ο Κόφι πάει και ανοίγει τη συσκευασία.
Αν είναι κάτι που κάνει ήχο μεγάλο, έχει καλός, αλλιώς εμείς μαζεύουμε μετά τα.. "λείψανα"! χαχαχα...
Αυτό με το μπισκοτόκουτο ωραία ιδέα μου φαίνεται. Δε θα αφήνει νε ξεφύγει και η δελεαστική μυρωδιά προς τα έξω, να τα προκαλέσει να το πετάξουν κάτω και να το ανοίξουν... Θα το δοκιμάσω τώρα που έρχεται Πάσχα.

Τι τυχερή που είσαι, δε φαντάζεσαι! Μακάρι να ήταν έτσι και η χέστρα μου. Η δικιά μου μέχρι και γρανίτα λεμόνι μπορεί να καταβροχθήσει, δεν έχει κολλήματα το κορίτσι μου. Από σαλάτα μαρούλι, μέχρι γιαούρτια, φρούτα και κρεατικά...

εμεις τα αφηνουμε ολα πανω σε τραπεζια. Δεν προκειται να φαει τιποτα οποτε δεν ανησυχουμε. Εχουμε φτασει σε σημειο να τον παρακαλαμε να φαει αλλα αυτος τιποτα. Δεν εχει κλεψει τιποτα, ντροπιαζει και τις αλλες γατες με την συμπεριφορα του :( Χθες ειχαμε αφησει ενα ψητο κοτοπουλο στο τραπεζι να κρυωσει και αυτος μονο το κοιταζε. Αν δεν του δωσεις με το χερι σου δεν τρωει (καλα ουτε με το χερι τρωει τις περισσοτερες φορες).
Η γατα που ειχα στην ελλαδα πρεπει να ειχε σκοτωσει ενα κουνελι μια φορα γιατι μου ειχε αφησει ενα ποδι απο κουνελι εξω απο την πορτα.Δεν ξερω αν εκλεβε απο διπλανα σπιτια, αλλα ολο και κατι θα εκανε αφου μολις εβλεπε φαγητο εκανε σαν τρελη (μεχρι και παγωτο μπανανα ετρωγε).

Περίμενα το σχόλιο σου αγαπητή! Τι να μας πεις κι εσυ με το γατάκι-αρνακι;:blink::blink:
Σου το έχω ξαναπεί. Θα έρθει καιρός που θα μετανιώνεις που δεν τον θες φλώρο τον κούκλο σου. Καλά καλά, θα δεις......

kyveli πες της τα γιατί δεν εκτιμάει αυτό που έχει.https://www.mypetz.gr/member.php?u=17856

Ωραίες ιστορίες παιδιά, εγώ ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα....
Τού (Υuri) άφηνα λεφτά, στο βαζάκι του τραπεζιού, και όποτε ήθελε κάτι πήγαινε και ψώνιζε μόνος του.
Με τον Marty, όμως θα ακολουθήσω άλλη τακτική. Εσώκλειστος σε αυστηρό σχολείο. όπου η ηθική είναι βασικός παράγων διαπεδαγώγησης...

Ωραίες ιστορίες παιδιά, εγώ ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα....
Τού (Υuri) άφηνα λεφτά, στο βαζάκι του τραπεζιού, και όποτε ήθελε κάτι πήγαινε και ψώνιζε μόνος του.
Με τον Marty, όμως θα ακολουθήσω άλλη τακτική. Εσώκλειστος σε αυστηρό σχολείο. όπου η ηθική είναι βασικός παράγων διαπεδαγώγησης...
Θα στείλω την Φοίβη μου στον Yuri να της μάθει πως να χρησιμοποιεί τα χρήματα:D.Υπάρχει βέβαια πάντα ο κίνδυνος να του μάθει αυτή πως να βουτάει:up::up:

Συνημμένα

• 054.jpg
    054.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 42
:hmm:Προταση:o yuri προσλαμβανεται.Ασφαλεια,μισθος ικανοποιητικος ,πριμ και με προοπτικη εξελιξης.Να μας βαλει σε μια σειρα βρε αδερφε!!!!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back