JohnDVM
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος
Κι ο γιατρός μας καθυσηχαστικός είναι!
Μην πάει ο νους μας κατευθείαν στο χειρότερο σενάριο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολλές φορές η επιστήμη διαψεύδει τον εαυτό της και τις θεωρίες της.Δε μπορούμε να είμαστε απόλυτοι σε μια άποψη.Για να το λέει ένας κτηνίατρος θέλω να πιστεύω ότι εκφράζει τεκμηριωμένη άποψη.Εξάλλου διευκρινίζει σε πια περιπτωση ισχύει.Δε ξέρω άποψή μουοι ερευνητές βρήκαν άλλα στοιχεία για το FIV, ότι κολλάει συχνά στις γάτες που ζουν μαζί, αν γλύφονται, ή τρώνε, ή πίνουν νερό απ'το ίδιο πιατάκι (σε περίπτωση που υπάρχει αμυχή στο στόμα, ή αλλάζουν δόντια)...

drusilia
Διάσημο μέλος
Γιατι πέρα απο τα επιστημονικά δεδομένα υπάρχει και η πρακτική εμπειρία. Και οταν σε σελτερ του εξωτερικου που επισκέφτηκα γατάκια με FIV και γατάκια χωρίς ζουν ολα μαζί χωρίς να κολάει το ένα το άλλο, σημαίνει οτι η μετάδοση δεν είναι τοσο εύκολη.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πραγματικά στενοχωρήθηκα πολύ με αυτά που άκουσα...
Αλλά κι εγώ το θεωρώ δύσκολο να κολλήσει η Ρεγγίνα.
Απλά ο κύριος Πανος με ενημέρωσε πως υπάρχει πιθανότητα σε όλα τα χρόνια που θα ζουν μαζί ο Μέλας και η Ρεγγίνα, η Ρεγγίνα να κολλήσει FIV, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα νοσήσει οποιοδήποτε από τα δύο.
moukelis
Επιφανές μέλος
Και τωρα μαμα,ασε τις υπεκφυγες και βαλε μας φωτο των παιδιων να δουμε πως μεγαλωσαν!
Havana
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ κορίτσια για τη στήριξη...
Έτσι του είπα κι εγώ, για τις έρευνες (διάβασα κι εγώ αρκετές), αλλά με αντέκρουσε ισχυρά λέγοντας πως στο τελευταίο συνέδριο που έγινε στο Εδιμβούργο οι ερευνητές βρήκαν άλλα στοιχεία για το FIV, ότι κολλάει συχνά στις γάτες που ζουν μαζί, αν γλύφονται, ή τρώνε, ή πίνουν νερό απ'το ίδιο πιατάκι (σε περίπτωση που υπάρχει αμυχή στο στόμα, ή αλλάζουν δόντια)...
απλα για ενημερωση σας το τελευταιο παγκοσμιο συνεδριο κτηνιατρικης εγινε τον Αυγουστο στην Αμερικη και μελετες απεδειξαν ακριβως το αντιθετο, οτι η λανθανουσα μορφη dna (σε προσβεβλημενο κυτταρο) που μεταλλασει το rna διαβαζοντας τον σαν αρρωστο κυτταρο, γεννετικη και αιματολογια δενε χουν σχεση με τα σαλια. μιλαμε για μια αρρωστα αιματος που μεταδιδεται μονο με αν ερθει η γατα σε επαφη εμ μολυσμνεο αιμα, ουρα , κπρανα , σαλια τριχες και λοιπα δεν μολυνουν
Desdemona
Διάσημο μέλος
Εγώ δεν ενημερώθηκα, διότι πολύ απλά δεν κατάλαβα γρυαπλα για ενημερωση σας

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
απλα πραματα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool