Ο "μύθος" της ηλικίας

10 ετων...

Πριν απο 1 μηνα υοθετησα ενα γατουλη 10 ετων γιατι το αφεντικο το θα τον αφηνε στο δρομο. Δεν εχω κανενα προβλημα. Ειναι το ιδιο παιχνιδιαρης και χαδιαρης με ενα μικρο γατακι. Η ηλικια δεν εχει σημασια... η αγαπη ειναι το φαρμακο για ολα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα συγχαρητηρια μου izabo εύχομαι να περάσετε πολλές πολλές ευτυχησμένες στιγμές με τον γατουλη σου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Ιζαμπώ!
Και ο Ραουλ μου ειναι 8 και εξισου ζωηρος με οταν ηταν 1 ετους! :)
Να εισαι καλά κι εσύ και ο νεος ψιψινος!

Παιδιά και εμένα η Νίνα μου μέχρι λίγο πριν τα 10 της που με άφησε μέχρι την τελευταία μέρα έπαιζε σαν μικρό γατάκι ίσως ήταν και πιο παιχνιδιάρα από πριν. Ο λόγος δε που έφυγε δεν ήταν σίγουρα η ηλικία της. Ηταν πολύ δυνατή γατούλα. Η ηλικία λοιπόν είναι πραγματικά μύθος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back