izabo
Νεοφερμένο μέλος
Η izabo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 83 μηνύματα.
13-03-08
10:32
10 ετων...
Πριν απο 1 μηνα υοθετησα ενα γατουλη 10 ετων γιατι το αφεντικο το θα τον αφηνε στο δρομο. Δεν εχω κανενα προβλημα. Ειναι το ιδιο παιχνιδιαρης και χαδιαρης με ενα μικρο γατακι. Η ηλικια δεν εχει σημασια... η αγαπη ειναι το φαρμακο για ολα!!!!!
Πριν απο 1 μηνα υοθετησα ενα γατουλη 10 ετων γιατι το αφεντικο το θα τον αφηνε στο δρομο. Δεν εχω κανενα προβλημα. Ειναι το ιδιο παιχνιδιαρης και χαδιαρης με ενα μικρο γατακι. Η ηλικια δεν εχει σημασια... η αγαπη ειναι το φαρμακο για ολα!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
13-03-08
10:33
τα συγχαρητηρια μου izabo εύχομαι να περάσετε πολλές πολλές ευτυχησμένες στιγμές με τον γατουλη σου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
13-03-08
10:35
Μπράβο Ιζαμπώ!
Και ο Ραουλ μου ειναι 8 και εξισου ζωηρος με οταν ηταν 1 ετους!
Να εισαι καλά κι εσύ και ο νεος ψιψινος!
Και ο Ραουλ μου ειναι 8 και εξισου ζωηρος με οταν ηταν 1 ετους!

Να εισαι καλά κι εσύ και ο νεος ψιψινος!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
13-03-08
17:33
Παιδιά και εμένα η Νίνα μου μέχρι λίγο πριν τα 10 της που με άφησε μέχρι την τελευταία μέρα έπαιζε σαν μικρό γατάκι ίσως ήταν και πιο παιχνιδιάρα από πριν. Ο λόγος δε που έφυγε δεν ήταν σίγουρα η ηλικία της. Ηταν πολύ δυνατή γατούλα. Η ηλικία λοιπόν είναι πραγματικά μύθος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum