Ο ''υπέροχος'' γείτονάς μου

Λυπάμαι πάρα πολύ παιδιά για τα ψυχάκια που χάσατε... Οι "άνθρωποι" που τα κάνουν αυτά, για'μένα, είναι βαριά άρρωστοι. Πώς γίνεται κάποιος να παίρνει ικανοποίηση κάνοντας κάτι τόσο αηδιαστικά απαίσιο;;; Κανένας υγιής νους δε θα μπορούσε να διανοηθεί τέτοιες πράξεις!! Το συγκλονιστικό -κατά τη γνώμη μου πάντα- είναι πως κατά τα άλλα μπορεί να θεωρούν τους εαυτούς τους καλούς ανθρώπους επειδή π.χ. δεν κλέβουν, αγαπάνε τη μαμά τους και τέτοια!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πω ρε παιδια δεν ηξερα οτι γινονται τετοια πραγματα τουλαχιστον να προσεχεις τα αλλα 2.. απο οτι καταλαβαινω ισως συνεχισει αυτος ο γειτονας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πω ρε παιδια δεν ηξερα οτι γινονται τετοια πραγματα τουλαχιστον να προσεχεις τα αλλα 2.. απο οτι καταλαβαινω ισως συνεχισει αυτος ο γειτονας

Κι εγω αυτο φοβαμαι οτι θα συνεχισει...ειναι λιγο δυσκολο να τα προσεχω συνεχεια γιατι σημερα θα φυγουμε και θα ερθουμε παλι την Παρασκευη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back