Ο φίλος μου φοβάται τις γάτες...

Kakerlak

Περιβόητο μέλος

Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα.
τα τελευταια 2 χρονια μενω με τον φιλο μου... δυστηχος ο φιλος μου δεν θελει της γατες της φοβατε... λεει οτι ειναι υπουλες... τι να κανω να τον πεισω οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα?οτι καθε γατα εχει τον δικο της χαρακτηρα...

το δικο μου γατι το εχω αφησει στο πατρικο μου κ μου λειπει πολυ...
ειμαι βεβαια 100% σιγουρη οτι εκει το αγαπανε οσο κ εγω...
ειδικα η μητερα μου...

αλλα πειτε μου τι μπορω να κανω να του αλλαξω γνωμη:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hmm: Δύσκολο αυτό...
Αλλά αν δεν τις γνωρίσει δεν πρόκειται να καταλάβει το μεγαλείο τους!
Και ο δικός μου ήταν σκυλόφιλος αλλά μετά αφού τις γνώρισε τις λάτρεψε!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

oταν παμε στο πατρικο αυτη η κακομοιρα παει κ τριβετε στα ποδια του κ αυτος... την διωχνει κ τσατιζετε που δεν την βαζουμε σε αλλο δωματιο λεει οτι δεν σεβομαστε αυτο που θελει:(

Α δηλαδή "τα παίρνει" τρελά με τις γάτες?? Δεν τις "πάει" καθόλου...:(
Όυτε τα μικρά γατάκια γουστάρει??

σε αυτα δεν εχει προβλημα.... κ αυτο γιατι δεν τα φοβατε...

ο γατος μου οπως βλεπεις κ στην φωτο ειναι τερας 5,5 κιλα κ πολυ τρυχωμα κ δεν τον θελει...

πολύ όμορφος είναι ο άρχοντας:inlove::inlove: και φαίνεται και πολύ γλυκός γατούλης... Αναρωτιέμαι πώς δεν τον συμπαθεί το αγόρι σου...:hmm:

δεν ειναι οτι δεν το συμπαθει.... την αλλη φορα του ριξαν φολα (ευτυχος τον προλαβαμε) κ τον ειδα οτι στεναχωρηθηκε κ αυτος

απλα τον φοβατε...

λεει οτι δεν ειναι οι γατες σαν τα σκυλια αν δεν τοις δωσεις αυτο που θελουν μπορει να σου κανουν κακο ενω τα σκυλια λεει ποτε δεν θα σου κανουν ειναι παντοτε πιστοι

λεει οτι δεν ειναι οι γατες σαν τα σκυλια αν δεν τοις δωσεις αυτο που θελουν μπορει να σου κανουν κακο ενω τα σκυλια λεει ποτε δεν θα σου κανουν ειναι παντοτε πιστοι

Πού το στηρίζει αυτό???Αφού δεν τις έχει γνωρίσει τις γάτες....Αν ήταν έτσι όσοι έχουν γάτες δεν θα ζούσαν ή θα ήταν ανάπηροι επειδή οι "σατανικές" γάτες τους τους έκαναν κακό...:P

Πάντως αν τις φοβάται είναι χειρότερο από το να μην τις "πάει", γιατί ένας φόβος δύσκολα αντιμετωπίζεται:/:....Μήπως έχει κανένα ψυχολογικό τραύμα με γάτα μικρός?? Οι γονείς του τις συμπαθούν τις γάτες??:hmm:

οχι δεν της συμπαθουν οι γονεις του...

λες ε?

κ πιστευει επεισης οτι με της γατες μπορεις να μεινεις κ στειρα...
ενο εχω εχω αποδειξη κ εξηγηση παμπολες φορες αυτο το ζητημα:(:(:(

οχι δεν της συμπαθουν οι γονεις του...

λες ε?

κ πιστευει επεισης οτι με της γατες μπορεις να μεινεις κ στειρα...
ενο εχω εχω αποδειξη κ εξηγηση παμπολες φορες αυτο το ζητημα:(:(:(

Ωχ ωχ!!!:down::down: Κακό αυτό....Πιστεύω πως οι γονείς παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτό...Αν αυτός σαν παιδάκι άκουγε συνέχεια από τους γονείς του πως "οι γάτες είναι κακές" , ή "οι γάτες έχουν αρρώστειες" κλπ σίγουρα του έχει γίνει "πλύση εγκεφάλου"...

Κρίμα πολύ κρίμα...Δεν ξέρω τι να σου πώ...Αλήθεια δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου... μάλλον θα μου "έβγαινε" άσχημη αντίδραση απέναντι του κάποια στιγμή, γιατί εμένα οι γάτες είναι μια από τις μεγάλες μου αγάπες...

Τι να πώ...με το ζόρι βέβαια δεν μπορείς να κάνεις κάποιον να του αρέσει κάτι, αλλά πραγματικά πιστευώ πως δεν ξέρει τί χάνει...Αν άφηνε τον εαυτό του ελεύθερο, πέρα από τις προκαταλήψεις, θα τις λάτρευε είμαι σίγουρη γιαυτό...

σε καταλαβαινω... που εσυ δεν ξερεις τι θα εκανες...

αλλα αν θα πρεπει να διαλεξεις αναμεσα στην μεγαλη σου αγαπη τον αντρα σου? κ την αλλη μεγαλη σου αγαπη τοις γατες τι θα εκανες?

:):):)
Αχ δυσκολη κατασταση.... Αυτη την ερωτηση μου την εχει κανει ο αντρας μου αρκετες φορες. Κι επειδη δεν μπορω να απαντησω λεει παντα πως αν δεν ειχε δεχτει τα γατακια δεν θα ημουν μαζι του... Πραγματικα δυσκολο. Γα εμενα ειναι αδυνατο να φανταστω τη ζωη μου χωρις γατακι η χωρις εκεινον... :happy::happy: Ευτυχως δεν χρειαστηκε να διαλεξω.
Καταρχην να ρωτησω κατι. Ο γατουλης προυπηρχε του φιλου σου; Οταν γνωριστηκατε τον ειχες ηδη; Θα σου προτεινα να μιλησετε και να του εξηγηγσεις ποσο σημαντικος ειναι για εσενα ο γατουλης και ποσο σε κανει χαρουμενη (οχι ανταγωνιστηκα με το φιλο σου, ειναι διαφορετικη η χαρα σε καθε περιπτωση). Σε μια σχεση χρειαζονται αμοιβαια συμβιβασμοι. Για παραδειγμα αν δεχτει το γατουλη σπιτι, μην τον βαζεις στη κρεβατοκαμαρα. Σιγουρα τα σκυλακια μπορουν να προκαλεσουν μεγαλυτερη ζημια απο ενα γατακι, κι ας ειναι 5,5 κιλα.
Ευχομαι τα καλυτερα παντως

αλλα αν θα πρεπει να διαλεξεις αναμεσα στην μεγαλη σου αγαπη τον αντρα σου? κ την αλλη μεγαλη σου αγαπη τοις γατες τι θα εκανες?

πραγματικά πολύ δύσκολή ερώτηση....Νομίζω πώς δεν θα το άντεχα.....Φάντάζομαι ότι κάποια στιγμή (μετά από πολύ μπλαμπλά για το πόσο σημαντικό είναι για μένα κλπ) θα του εμφάνιζα κάποιο γατάκι, και αν "δεν" αυτομάτως θα "ξενέρωνα"...:/:
Στη δικιά σου περίπτωση που είχες ήδη τον γατούλη...., δεν νομίζω να ήμουν μαζί του.....:/:

ίσως να θέλει το χρόνο του για να νίωσει άνετα, σίγουρα η γνώμη των γονιών του παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά επιστεύω ότι με τον καιρό θα νιώσει πιο άνετα, είναι πολλοι αυτοί που δεν συμπαθουν ή φοβούνται τις γάτες, αλλά μόλις τις γνωρίσουν καλύτερα και ζήσουν λίγο με αυτές θα καταλάβουν την χαρά και την ευτυχία που σου δίνουν. Γι'αυτό υπομονή!!!

πρεπει να ασχοληθει μαζι του.εγω ετσι και ερθει ανθρωπος στο σπιτι και δω οτι τις φοβαται ή τις σιχαινεται δεν ησυχαζω αν δεν του αλλαξω γνωμη:lol:πεισε τον μια φορα να την χαιδεψει,μετα απο 1-2 μερες,πες του"σε παρακαλω βαζεις φαι στην γατα γιατι τωρα δεν μπορω?μετα παιζε μαζι της και αστον να σε κοιταει,πετα το μπαλακι και πες του να το πεταξει και αυτος στην γατα,και τετοια παρομοια,που θα παει κατι θα καταφερεις!

σε καταλαβαινω... που εσυ δεν ξερεις τι θα εκανες...

Θα διάλεγα τις γάτες! Συνήθως δεν μπορείς να τις δώσεις εύκολα όταν είναι ενήλικες. Αντίθετα ο άντρας μπορεί να βρει άλλη γυναίκα!
Ευτυχώς δεν μου έχει προκύψει τέτοιο δίλλημα ποτέ.
Ενα από τα βασικά που με γοήτευαν (και ακόμα με γοητεύουν) στους άντρες και γενικά στους ανθρώπους, είναι να αγαπούν τα ζώα και τα παιδιά.:)

Στην περίπτωσή μου και οι δύο δεν συμπαθούσαμε ιδιαίτερα τις γάτες. Τάιζα τις αδέσποτες, αλλά μέχρι εκεί. Μέχρι που βρέθηκε ο Χιόνης στο δρόμο μου που μετά από άκαρπες προσπάθειες 2 μηνών σχεδόν να τον δώσω λόγω του ότι ήταν 10 μηνών δεν τον ήθελε κανείς, όλοι ψάχναν μικρά, έθεσα βέτο και τον ανέβασα στο σπίτι από την αποθήκη που τον είχα, αντιμετωπίζοντας γκρίνια και μούτρα από τον άνδρα και την μητέρα μου. Μέχρι και ψιλοεκβιασμούς είχα του τύπου "θα ψάξω να βρω σπίτι να πάω να μείνω" (η μητέρα μου) και "ή αυτός ή εγώ!" (ο άνδρας μου). Αφού απάντησα "Κάντε ότι καταλαβαίνετε. Ο γάτος θα μείνει!!!":mad: το ξανασκέφτηκαν και οι δύο και στην πορεία τον αγάπησαν και αυτόν και τον Πίπη που βρήκα αργότερα. Ο άνδρα μου που δεν ήθελε με τίποτα τις γάτες κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με δύο και η μητέρα μου που ήθελε να φύγει από το σπίτι γιατί δεν μπορούσε να ζήσει με γάτα, τα ταίζει, τα καθαρίζει, τους μιλάει, κοιμάται τα μεσημέρια που λείπουμε μαζί τους και δεν μ'αφήνει να τα πάρω μαζί μου στο εξοχικό μας τώρα που θα φύγω διακοπές για να μην ταλαιπωρήθούν στο ταξίδι και να τα έχει και παρέα.
Λίγη προσπάθεια χρειάζεται από μέρους σου και σιγά-σιγά ο φίλος σου θα τον αγαπήσει το γατούλη σου. Είναι τόσο αξιαγάπητα όλα τα γατούλια!!!:inlove::inlove::inlove:

Οταν το αγόρι μου έμαθε οτι στο σπίτι μου είχα 2 γάτους και μια σκυλίτσα δυσαρεστήθηκε..Θα ερχόταν για σαβ/κο τοτε που σπούδαζα και μου είπε να καθαρίσω πολύ καλά να μην έχει τρίχες το σπίτι μιας και οι γατοι μακρύτριχοι μαδούσαν παρα μα πάρα πολυ.. Το έκανα για 1 νύχτα έκλεισα για πρώτη φορα τη πορτα της κρεβατοκάμαρας το πρωί ο μεγάλος μου την ανοιξε μόνος του..Και πήγε και κοιμήθηκε στην αγκαλιά του:D Απο τότε λατρεψε κυριόλεκτικά τις γάτες μέχρι που μετά απο 1 χρόνο συμβίωση με τις δικές μου πήρε στο πατρικό του..Η μαμα του είχε και έχει τρέλα με την καθαριότητα οταν της ειπα οτι εχω γάτες μου είπε πω πω δεν σιχαινεσαι κ.α. τετοια τρελα..Περιττο να σας πω οτι κοιμαται αγκαλια με το γάτο τους έχουν τρομερες αγαπες και μέχρι και διακοπές που πήγαμε τον πήραμε μαζι για να μη μείνει μόνος του.. Ολα είναι θέμα οικογένειας τελικα και μια γάτα πιστευω πως παντα σε κατακταει αν τη ζήσεις απο κοντά..

Αυτό το πρόβλημα με τις τρίχες το είχαμε και εμείς...Γκρίνιαζε συνέχεια για τρίχες που έβρισκε ακόμη και στα φρεσκοπλυμένα ρούχα...Εγώ του έλεγα πως :" μπορεί να έχει τρίχες αλλά τουλάχιστον είναι πλυμένες τρίχες!!":P:P:cool:

Ευτυχώς έχουμε βρει τη λυση του κουρέματος τουλάχιστον για τους καλοκαιρινούς μήνες..Το κακό είναι ότι το αγαπημένο του χρωμα είναι το μαύρο και οι γάτοι είναι ασπροι πορτοκαλι!!:hmm: Βεβαια τώρα ουτε που τον νοιαζει έχουμε μια ταινια και κανει καταπληκτική δουλεια!!:DΧωρίς τρίχες όλα!!Αποτελεσματική λυση δοκιμάστε τη!!Αν αντέχεται να μείνετε τυλιγμένοι με ταινια σαν μουμιες..Εμεις αυτό κανουμε!!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back