Ο φίλος μου φοβάται τις γάτες...

Και με μας κάπως έτσι έγινε. Μετά την επίθεση του Καίσαρα πέρασε περίπου ένας χρόνος για να ξεπεράσει ο Αριστείδης το σοκ, αφού φοβόταν και τις αδέσποτες ακόμη. Τελικά με λίγο κλάμα τον έπεισα πάλι να πάρουμε μια περσική που έχουν πιο ήρεμο χαρακτήρα και βρήκα την πιο ήρεμη γατούλα. Τώρα την κάνει μπάνιο μόνος του και ενώ στην αρχή την έκλεινε μέσα στο δωμάτιό της το βράδυ με τον φόβο μην μας επιτεθεί κι αυτή στον ύπνο μας, τώρα την έχουμε και σουλατσάρει στο κρεβάτι και στο πάτωμα όταν ζεσταίνεται. Σημασία έχει να του δείξεις πόσο σημαντική είναι για σένα η γατούλα σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

catlover ασχετο αλλα γατο η γάτα έχεις?Γιατί ο μικρός ο δικός μου είναι ιδιος και είχε ένα αδερφάκι ολοιδιο όταν τον πήραμε!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όπως αποδεικνύουν οι περιπτώσεις των κοριτσιών, όλα είναι θέμα εξοικείωσης. Ίσως αν του δώσεις την ευκαιρία να τον γνωρίσει καλύτερα (ταΐζοντας ή παίζοντας μαζί του) να καταλάβει ότι δεν υπάρχει λόγος να τα φοβάται.
Άλλωστε, λες ότι συμπαθεί τα γατάκια και ότι στεναχωρήθηκε, όταν έριξαν φόλα στον 'Αρχοντα. Αυτά είναι καλά σημάδια.:up:

λεει οτι δεν ειναι οι γατες σαν τα σκυλια αν δεν τοις δωσεις αυτο που θελουν μπορει να σου κανουν κακο ενω τα σκυλια λεει ποτε δεν θα σου κανουν ειναι παντοτε πιστοι
Αυτό το λέει και ο πατέρας μου και για πολλά χρόνια το πίστευα, αλλά δεν είναι αλήθεια! (χρειάζεται να προσθέσω ότι δεν είχαμε ποτέ ζώο; ;))
Το πόσες φορές έχω τσαλαπατήσει κατά λάθος γατιά, επειδή μπλέχτηκαν στα πόδια μου,:redface: πόσες φορές τα έχω σαβουρντίσει την ώρα που κοιμάμαι δε λέγεται! Για να μην πω για εκείνη τη φορά που χρειάστηκε να κάνω επειγόντως μπάνιο στο Φένστερ (σαν τον δικό σου είναι σε μέγεθος) επειδή έπεσε μέσα σε μπογιές.
Αν ίσχυε αυτό που λέει ο φίλος σου, απλούστατα δεν θα ήμουν καν εδώ να σας γράφω. Πες του το αυτό!

Αντωνία κι η δική μου είχε ένα αρσενικό αδερφάκι όταν την πήρα, αλλά προτίμησα την θυληκιά για να είναι πιο ήρεμη. Την πήρα από μια κυρία στο Ν.Κόσμο. Ο δικός σου πόσο χρονών είναι?

Όπως αποδεικνύουν οι περιπτώσεις των κοριτσιών, όλα είναι θέμα εξοικείωσης. Ίσως αν του δώσεις την ευκαιρία να τον γνωρίσει καλύτερα (ταΐζοντας ή παίζοντας μαζί του) να καταλάβει ότι δεν υπάρχει λόγος να τα φοβάται.
Άλλωστε, λες ότι συμπαθεί τα γατάκια και ότι στεναχωρήθηκε, όταν έριξαν φόλα στον 'Αρχοντα. Αυτά είναι καλά σημάδια.:up:

Αυτό το λέει και ο πατέρας μου και για πολλά χρόνια το πίστευα, αλλά δεν είναι αλήθεια! (χρειάζεται να προσθέσω ότι δεν είχαμε ποτέ ζώο; ;))
Το πόσες φορές έχω τσαλαπατήσει κατά λάθος γατιά, επειδή μπλέχτηκαν στα πόδια μου,:redface: πόσες φορές τα έχω σαβουρντίσει την ώρα που κοιμάμαι δε λέγεται! Για να μην πω για εκείνη τη φορά που χρειάστηκε να κάνω επειγόντως μπάνιο στο Φένστερ (σαν τον δικό σου είναι σε μέγεθος) επειδή έπεσε μέσα σε μπογιές.
Αν ίσχυε αυτό που λέει ο φίλος σου, απλούστατα δεν θα ήμουν καν εδώ να σας γράφω. Πες του το αυτό!

αυτα πεστου μπορει να στα κανουν οι ανθρωποι,απο εκδικηση,οχι ομως τα ζωα!!

οχι δεν της συμπαθουν οι γονεις του...

λες ε?

κ πιστευει επεισης οτι με της γατες μπορεις να μεινεις κ στειρα...
ενο εχω εχω αποδειξη κ εξηγηση παμπολες φορες αυτο το ζητημα:(:(:(

εγω παλι θα αλλαζα τον αντρα δεν ξερω γιατι αλλα κ ο δικος μου μια φορα με απειλησε οτι θα τα διωξει κ εγω του ανοιξα την πορτα να φυγει

catlover θα γίνει ενός στο τέλος του μήνα είναι μικρούλης ακόμα..Κ επίσης πολύ αδύνατος..Είναι φυσιολογικό βρε παιδιά γατος ενος χρονού να είναι 3,5 κιλά;;; Το λέω γιατι ο μεγάλος ειναι 6,5 και του αγοριου μου 5,5 και ειναι και κοντοτριχος..Και απο τα γατάκια που είχα κατα καιρους μονο τα θηλυκά ηταν σ αυτα τα κιλα μην πω και βαρυτερα!!Φαινεται το "κουραδος" που του λέγαμε απο μωρό τον επηρέασε ψυχολογικα!!:lol:

catlover θα γίνει ενός στο τέλος του μήνα είναι μικρούλης ακόμα..Κ επίσης πολύ αδύνατος..Είναι φυσιολογικό βρε παιδιά γατος ενος χρονού να είναι 3,5 κιλά;;;
Πόσο?:blink: Το δικό μου το μικρούλη είναι ούτε 3,5 μηνών ακόμα και είναι 2,650!!!:confused: Βέβαια εμένα παραείναι. Μου είπε ο κ.Πάνος ότι είναι σχεδόν όσο μια ενήλικη γάτα. Αν είναι η κατασκευή του να είναι μικρόσωμο μάλλον είναι εντάξει τα κιλά του....:hmm: Εμείς είμαστε μεγαλόσωμοι...:redface:

Να σας πω την αλήθεια ημιαιμο μακρύτριχο είναι φανταζόμουν θα γίνει σαν το Πασα δηλαδη γύρω στα 6 κιλά αλλα αυτο βγήκε μινιον..Η μαμα του εν τω μεταξύ ήταν πιο τεραστια και απο τον Πασα και φανταστηκα οταν τον πήρα οτι θα γίνει τερας..Μόνο τρίχα είναι κ τιποτα άλλο..Οταν τον κουρεψα τον Μαιο μια πιθαμη ηταν..Εσενα Ασπασία μοιαζει στου δικού μου το γατο που είναι θρεφταρι..Η κοιλια του κρεμεται σαν να είναι εγγυος:D Αν δεν ηταν αρσενικο και στειρωση που εχει κανει θα το υποψιαζόμασταν..Δεν ξερω τι συμβαινει με αυτα τα ασπρο-πορτοκαλι πρωην αδεσποτακια νυν καλοφαγαδικα γατουλινια!!:lol:

Αν φοβάται όπως φοβάται κάποιος τον κλειστό χώρο (κλειστοφοβία) είναι δύσκολα τα πράγματα. Αν φοβάται από πρακτικής καθαρά πλευράς, πείσε τον ότι αυτά που ξέρει είναι παραμύθια.
Μίλα του για το σκοταδισμό και τη δεισιδαιμονία που κυριαρχεί τις κοινωνίες ανέκαθεν. Και την ηλιθιότητα να χρησιμοποιούν τα ζώα ως αντικείμενα πρόκλησης φόβου.
Πες του και για τα θρίλερ με ζώα, πόσο λαθεμένη αντίληψη δημιουργούν σε ανθρώπους που δεν είχαν ποτέ επαφή με ζώα.

Και έχε υπόψη ότι οι γονείς του μπορεί τον φοβέριζαν ότι η γάτα θα του φάει το ΄΄πουλάκι΄΄.

Και έχε υπόψη ότι οι γονείς του μπορεί τον φοβέριζαν ότι η γάτα θα του φάει το ??πουλάκι??.

:blink: :lol::lol::lol::lol::lol: συγνώμη Θανάση δεν άντεξα!!
Eίναι απίστευτο το τί μπορεί να λένε!!!

Ε αφού τα έχω δει να γίνονται…

΄΄Αν δε καθίσει ήσυχα ο Γιωργάαακηης θα έρθει η γάτα και θα του φάει το πουλάκιιιι να έτσι χραπ χραπ χραπ πάει το πουλάκιιιιιι χα χα χα χα΄΄

Eίναι απίστευτο το τί μπορεί να λένε!!!
H αποδιοπομπαία γάτα
Μια μικρή ιστορία για τη σχέση των ανθρώπων με τις γάτες είναι εδω.

:lol::lol::lol::lol:
Παιδια συγγνωμη αλλα κι εγω δεν αντεξα.....
Ασχετο με το θεμα αλλα ο Πουρπουρης γιατι καταδιωκει το Γιαννη με το συγκεκριμενο θεμα;;; :lol::lol::blink::blink: Χοντρο κολλημα!!! Οποτε ερχεται ο Πουρπουρης στο κρεββατι ο γιαννης σκεπαζεται αμεσα.....:hmm::hmm: Μηπως η μαμα του πουρπουρη ειχε ακουσει κατι αναλογο;;; :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:
Παιδια συγγνωμη αλλα κι εγω δεν αντεξα.....
Ασχετο με το θεμα αλλα ο Πουρπουρης γιατι καταδιωκει το Γιαννη με το συγκεκριμενο θεμα;;; :lol::lol::blink::blink: Χοντρο κολλημα!!! Οποτε ερχεται ο Πουρπουρης στο κρεββατι ο γιαννης σκεπαζεται αμεσα.....:hmm::hmm: Μηπως η μαμα του πουρπουρη ειχε ακουσει κατι αναλογο;;; :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: μπορεί να ήταν από "αυτές" τις κακές γάτες που τρώγανε "πουλάκια" η μαμά του! :P:P:P:lol:

:lol::lol::lol:
Μαλλον αλλα ο Γιαννης δεν το εκτιμα καθολου. Μα κι αυτος.... Ευθικτος ειναι :lol::lol:

...... λεει οτι ειναι υπουλες......

:lol::lol::lol:

Έλεος..:down:

Αυτό το ακούω κι εγώ από την κοπέλα μου εδώ και πολύ καιρό κι ας μη συζούμε.. Οι γάτες, λέει, είναι κακές και μπορεί να ξυπνήσω καμμιά μέρα χωρίς μάτια (?!). Επίσης σιχαίνεται να τρίβεται η γάτα στα πόδια της..(????!!)
Οι γάτες δεν φέυγουν με τίποτα από το σπίτι, άρα δεν έρχεται και εκείνη με τίποτα στο σπίτι. :blink:

Έιναι ένα σοβαρό και ιδιαίτερο πρόβλημα αυτό ειδικά σε περιπτώσεις όπως η δική σου...
..εγώ μέχρι τώρα δεν έχω βρεί καμμία λύση, αν βρεθεί ειδοποιήστε με! :P

ΥΓ. Καλώς σας βρήκα!!! :)))

Να ζήσει η φίλη σου με τον φίλο της Φριτσακος και με τη Φριτσακος εσυ.:P

Παιδιά έχω μια ιδέα!!
Ψεκάζετε stay away ή get off ...Στους φίλους σας όμως:P:P:P:D:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back