Ο Napalm είπε να σας πει ένα γειά απόψε

Napalmaki

Νεοφερμένο μέλος

Η Napalmaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά,

δεν έχω ξαναγράψει για οποιοδήποτε θέμα και κάνω μια πρώτη απόπειρα τώρα Ο μικρός που βλέπετε στην φωτογραφία είναι ο Napalm, εντάξει μην γελάτε.. ήμουν μικρή τότε και μου ακουστηκε ωραίο. Με τον μικρό της φωτογραφίας είμαστε μαζί 14 χρόνια και απο την πρώτη μέρα φάνηκε πόσο σούργελο είναι μιας και έκλαιγε 2 ωρες ασταμάτητα και μόλις τον βρήκα και τον πήρα νιαούρισε μετά απο δύο χρόνια!!!
Πρίν περιπου 3 χρόνια του διέγνωσαν υπερθυρεοειδισμό και σας πληροφορώ ότι η διαγνωση έγινε στον τρίτο κτηνίατρο που άλλαξα και χρονικά μας κόστισε 1 έτος ταλαιπωρίας για τον πιτσιρίκο.. Μετά την διάγνωση και με συνέπεια στην χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής δεδομένου ότι ήταν ήδη μεγάλος για χειρουργική επέμβαση πήρε τα πάνω του μέσα σε λίγους μήνες.. Δυστυχώς η χαρά μας δεν κρατησε πολύ γιατί τους τελευταίους μήνες διαγνώστηκε με οστεοσάρκωμα στο κεφάλι.. απο όλα τα μέρη του σώματος.. σε εκείνο το ένα που πραγματικά δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Ο μικρός σήμερα εχει ξεπεράσει καθε προσδόκιμο ζωής , μέσα στην ατυχία μας οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο οργανισμός του θα άντεχε την φαρμακευτική αγωγή αλλα όχι για πάνω απο 2 μήνες.. Πάνε τώρα 4 μήνες και κάθε φορά που γυρίζω απο το γραφείο φοβάμαι μήπως έρθει εκείνη η ημέρα που θα πρέπει να τον πάω στον γιατρό για τελευταία φορά. Οι μέρες περνούν τόσο γρηγορα που δεν τις προλαβαίνω.. Ξέρω ότι καποια στιγμή θα τον έχανα.. όπως και να έχει θα ζούσε λιγότερο.. όμως δεν μου πέρασε ποτέ απο το μυαλό ότι θα έπρεπε να επιλέξω εγώ το πότε. Ξέρω ότι είναι το σωστό.. Ξέρω ότι διαφορετικά θα υποφέρει και είναι το τελευταίο πράγμα που θα επέτρεπα να του συμβεί. Όμως ρε παιδιά με έχει πιάσει κατάθλιψη.. τον βλέπω πόσο έχει αλλάξει, έχει παραμορφωθεί το κεφαλάκι του και τα μάτια του πιέζονται απο τους όγκους και προσπαθεί να με κοιτάξει να δεί τι θα κάνω όποτε παώ να τον πειράξω και πονάει η ψυχή μου.. Ξέρετε οταν γύριζα πάντα ήταν στην πόρτα και με περίμενε...(μολις ήρθε απο εδώ να δεί τι κάνω το σούργελο θέλει να τα ξέρει όλα) αφού οι φίλοι τον φώναζαν ''γατοσκυλο''...
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο απο το να τον κρατάω και να λέω ότι όλα θα πάνε καλά...
Συγνώμη που έβαλα το θέμα στα γενικής συζήτησης αλλα δεν είμαι ακόμα έτοιμη για αποχαιρετισμό... δηλαδή.. σαν χθές ήταν που τον βρήκα σε ένα οικόπεδο και χώραγε στην παλάμη μου..

ck

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λυπαμαι πολυ για το γατο σου:bye::(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ!...είναι πολύ άσχημο το αίσθημα το να αποφασίσεις ο ίδιος αν και πότε πρέπει να γίνει αυτό...μου έχει τύχη πολλές φορές σε γάτες όχι δικές μου που έτυχε να δώ ότι υπόφέρουν. Ο σκύλος μου που έφυγε τον Απρίλιο, δεν άντεξε τα φάρμακα, ήταν σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούσα να σκεφτώ την ευθανασία. Πάντα είχα την ελπίδα ότι θα γίνει καλά. Ήμουν όμως τυχερή που δεν τον είδα στις τελευταίες του ώρες να υποφέρει..τότε ίσως αν μπορούσα θα σταμάταγα τον πόνο με την γαλήνη....
Δεν ξέρω τί πρέπει να σου πώ...ο πόνος θα υπάρχει όπως και να χει...:( ...μακάρι να μπορούσε να αλλάξει κάτι...

ειναι στα αληθεια πολυ λυπηρο...........σε καταλαβαινω απολυτα,αλλα το θεμα πρωτα απο ολα ειναι να μην υποφερει το πλασμα που αγαπας τοσο πολυ....πιστευω οτι πρεπει να ρωτησεις τον γιατρο σου αν ποναει....αν ναι,νομιζω οτι ειναι κριμα να υποφερει...και ισως θα πρεπει να σκεφτεις αυτο που ολοι απευχομαστε...ξερω οτι ακουγεται σκληρο αυτο που σου λεω,αλλα για μας...για τον γατουλη θα ειναι λυτρωση....:(:)

Έχοντας κι εγώ μια γατούλα για ολόκληρα 14 χρόνια σαν συντροφιά, καταλαβαίνω απόλυτα την κατάσταση σου. Και μόνο που σκέφτομαι ότι θα πάθει κάτι το μωρό μου κλαίω.
Απ'την άλλη όμως, ούτε να την βλέπω να υποφέρει δεν θα μπορούσα.
Νομίζω ότι θα καταλάβεις πότε ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί, όταν πλέον η ζωούλα του δεν θα έχει καμία ευχαρίστηση αλλά μόνο πόνο:/:.

Τι τύχη για τον μικρό Ναπαλμ να βρεθεί στα χέρια σου. Τι τύχη και για σένα που τον έχεις 14 χρόνια συντροφιά. Δεν θα μιλήσω πόσο τυχεροι είστε και οι δύο για την αγαπη που μοιραστήκατε και μοιραζοσαστε ακόμη..ζήστε τις ώρες σας καθημερινά αλλωστε αυτές αξίζουν πολλά πολλά. Εύχομαι να μην υποφέρει ο γατούλης πολύ και ευχομαι να έχεις το κουράγιο για να του δίνεις δύναμη μέχρι την τελευταία στιγμή..

Παιδιά σας ευχαριστω όλους..

Πως ειναι ο γατουλης σου σημερα;:)

το θεμα πρωτα απο ολα ειναι να μην υποφερει το πλασμα που αγαπας τοσο πολυ....πιστευω οτι πρεπει να ρωτησεις τον γιατρο σου αν ποναει....

Νομίζω ότι θα καταλάβεις πότε ήρθε η ώρα να ξεκουραστεί, όταν πλέον η ζωούλα του δεν θα έχει καμία ευχαρίστηση αλλά μόνο πόνο:/:.
Νομίζω πως αυτά τα δύο σχόλια πιάνουν ακριβώς την ουσία.
Αν ο γατούλης σου δεν πονάει κι αν καταφέρνει να χαίρεται τη ζωή του κάνοντας αυτά που του αρέσουν (φαγητό, χάδια, ύπνος, παιχνίδι ίσως), δεν υπάρχει λόγος να βάζεις στο μυαλό σου σκοτεινές σκέψεις.
Εγώ στη θέση σου θα πήγαινα τον γατούλη στον κτηνίατρο για εξετάσεις κι έπειτα θα έβαζα τον κτηνίατρο να μου πει σε τι κατάσταση είναι και τι εξελίξεις προβλέπονται. Εύχομαι ολόψυχα τα νέα να είναι καλά.
Στο μεταξύ, όπως είπε και η Nota, φρόντιζε να τον παραχαϊδεύεις, να τον τζατζανεύεις, να τον κακομαθαίνεις, να τον χαϊδολογάς και να του λες 500 φορές τη μέρα πόσο τον αγαπάς! :) Είμαι σίγουρη πως αυτό θα κάνει τον γατούλη τρισευτυχισμένο!

Η ευθανασία είναι πολύ δύσκολη απόφαση αλλά καμιά φορά έρχεται η στιγμή που πρέπει να βάλουμε τη γαλήνη του γατιού μας πάνω από τον δικό μας φόβο της απώλειας. Το πέρασα φέτος, στις 17 Ιουνίου, όταν αναγκάστηκα να πάω για ευθανασία το λατρεμένο μου το Αρνόγατο, την κούκλα που έχω στο avatar. 11 χρονών. Πριν από δύο χρόνια είχε εμφανίσει καρκίνο του μαστού, ο οποίος (ανάθεμα τη μαύρη ώρα) τελικά έκανε μετάσταση στους πνεύμονες. Δυστυχώς δεν υπήρχε άλλη λύση... :(

Ο μικρός και εγώ είμαστε δυνατή ομάδα

Καλησπέρα παιδιά,

ο γατουλης δεν πονάει.. να είστε σίγουροι όλοι ότι δεν θα τον αφήσω να πονέσει... αυτό ποτέ δεν θα αφήσω να γίνει. Με τον κτηνίατρο έχω μελετήσει τα πάντα.. είμαστε με αγωγή που τον κρατάει καλά προς το παρών... οι σκέψεις που κάνω δεν είναι παρα ο φόβος της στιγμής που θα κρατήσει τόσο λίγο και... και ξέρετε τα υπόλοιπα.. το ξέρω ότι θέλω πολλά... αλλά...

Για να σας δώσω μία μικρή εικόνα απο την ζωή στο γατοστρουμφοχωριό (σπιτι) σήμερα του άνοιξα 3 κονσέρβες (απο μια ηλικία και μετά επιλεκτικότατος ο μικρός και ναι ότι δεν τρώει πάει κατευθείαν στις γάτες της γειτονίας) και εκεί που πήγα να ανοίξω και εγώ ένα κουτάκι μπύρα να πιώ πετάαααααααααααχτηκε απο το πουθενά για να μυρίσει και αυτή την κονσέρβα.... εντάξει με έπιασε νευρικό γέλιο.. δεν μπορούσε να πιστέψει ο μικρός ότι δεν του άνοιξα και τέταρτη!!!... μετά έκανα το λάθος να αφήσω το πιάτο μου για 2 λεπτά μόνο του και ναι μεν βρήκα το πιάτο στο τραπέζι αλλα το φαγητό στον καναπέ και το καλύτερο όταν μάζεψα το κάλυμα τσατίστηκε!!!! και όλα αυτά που κάνει το κάθε τι.. είναι το πιο ξεχωριστό πράγμα και το πιο μοναδικό ξέρετε και εσείς πως είναι, όπως η ιστορία του μικρού πρίγκηπα που μέσα απο τα χιλιάδες τριαντάφυλλα βρήκε εκείνο το ένα, και εκείνο ήταν το μοναδικό τριαντάφυλλο..

Αυτό που με έχει τρομάξει περισσότερο απο όλα είναι ότι ξέρω ότι απο την μια στιγμη στην άλλη ( κυριολεκτώ σε αυτό που λέω) ο μικρός δεν θα είναι έτσι.Δεν θα μπορεί να σταθεί, όπως ήταν πριν την αγωγή και αυτό το τρέμω...

Ελπίζω να μην σας κούρασα αλλα δεν σας κρύβω ότι η στάση σας με βοηθάει και εμένα και τον μικρό..

Λυπάμαι για τη γατούλα σου Zbeebz και σε θαυμάζω για την στάση σου απέναντι μου..

Σ'ευχαριστώ

υ.γ. και μια καλύτερη φωτό του κάτω

ακουγεται καπως περιεργο...αλλα μεσα σε ολη αυτην την κατασταση χαιρομαι πραγματικα που δεν υποφερει...ναι καταλαβαινω τους φοβους σου....και δεν μας κουραζεις καθολου...εδω δεν ειμαστε μονο για να ανταποδιδουμε η μια στην αλλη φιλοφρονησεις για τα ζουζουνια μας,αλλα κυριως για να συμπαραστεκομαστε η μια στην αλλη.....μην διστασεις ουτε στιγμη να μας γραφεις...........:):)

Χαίρομαι που έχεις καλή συνεργασία με τον κτηνίατρο. Σε τέτοιες περιπτώσεις μετράει πολύ αυτό, είναι πολύ σημαντικό!
Χαίρομαι επίσης που ο ψιψίνος δεν πονάει! :up:

Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να συνεχίσεις να τον χαϊδολογάς, να του γλυκομιλάς, να τον παραχαϊδεύεις και να τον αγαπάς τον γατούλη! Έχει φτάσει ήδη σε μια σεβάσμια γατοηλικία και κάθε στιγμή που περνάς μαζί του είναι πια δώρο της φύσης! :)

Κάτι μου λέει πως είναι πολύ τυχερός που έχει εσένα για προσωπικό του δίποδο... :hmm: :rolleyes::D

14...

Σήμερα κλείνουμε 14 χρονια :)

Να κλεισετε κι αλλα τοσα!:up:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑ!!!!!! ευχομαι τα καλύτερα για τον γατουλη σου, και να ερθουνε ακομα πολλα χρονια μαζι!:)

Να τον χαίρεσαι!!! Εύχομαι να περνάτε και οι δύο καλά στα υπόλοιπα χρόνια μαζί.... :)

Να σας ευχηθώ κι εγώ! Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα στον γατούλη! Να τον χαίρεστε και να σας χαίρεται κι εκείνος! :D:up::up::up:

1-2-3.......14 :)

Παιδιά ευχαριστώ για τις ευχές σας, αν και καθυστερημένα ανταποκρίνομαι.. Πέσανε πολλά τον τελευταίο καιρό, ο μικρός έχει αποδειχθεί μεγάλος μαχητής..

Ο πιτσιρίκος έφυγε..

Παιδιά καλησπέρα,

ο μικρούλης ''έφυγε'' την προηγούμενη Δευτέρα το βράδυ όσο πιο ήρεμα γινόταν.. Δεν έτρωγε πια και ειχε αρχίσει να κάνει διάφορες λοιμώξεις ο οργανισμός του.. Ο κτηνιατρος μου είπε ότι ήταν η καλύτερη στιγμή για να μην ταλαιπωρηθεί άλλο. Απλά είπα να σας το πώ γιατι πιστεύω ότι θα αναρωτιέστε. Μου λείπει φριχτά.. Ξέρω ότι ότι έκανα το έκανα για όλους τους σωστούς λόγους αλλα.. ξέρω επίσης ότι ήταν και μεγάλος σε ηλικία αλλα αυτό δεν αλλάζει το πώς νιώθω.

σ'αγαπάω πρασινομάτη μου...

Καλό κατευόδιο και καλή ανάπαυση στον Ναπαλμάκο που αγαπήθηκε πολύ... :cry:
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω. Στις 17 Ιουνίου έφυγε με ευθανασία η Ζιζίκα μου, το λατρεμένο γατί που έχω στο avatar. Είχε καρκίνο στους μαστούς ο οποίος είχε κάνει μετάσταση στον πνεύμονα...

Είναι σκληρό για μας που μένουμε πίσω αλλά είναι ό,τι πιο λυτρωτικό μπορείς να κάνεις για μια τετράποδη ψυχούλα που υποφέρει. Αντίθετα από ό,τι λέγεται, δεν θέλει δύναμη και κουράγιο για να το κάνεις. Θέλει αγάπη και ανθρωπιά...

Όσο για τον Ναπαλμάκο, είμαι σίγουρη ότι την αγάπη σου τη νιώθει ακόμα κι εκεί που πήγε τώρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back