ΠΡΟΣΟΧΗ - Φρικτές εικόνες!!!!

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Raisa

Περιβόητο μέλος

Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα.
Ακόμα μια απόδειξη για το πόσο άρρωστο είναι το μυαλό ορισμένων που θεωρούνται ανώτερα όντα!!!!:mad::mad::mad::mad:

https://www.couch-gesucht.de/Tierquaelerei/quaelerei_b.html

Προσοχή παιδιά, οι εικόνες είναι πολύ φρικτές.:down:
Δυστυχώς το σαιτ είναι γερμανικό...δυστυχώς δηλαδή για αυτούς που δεν ξέρουν γερμανικά....αν και οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους:mad::mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματικά φριχτές...
Αλλά από τι είναι; Από κυνομαχίες;
Μπορείς να δώσεις λίγα στοιχεία για όσους δεν ξέρουμε γερμανικά;:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματικά φριχτές...
Αλλά από τι είναι; Από κυνομαχίες;
Μπορείς να δώσεις λίγα στοιχεία για όσους δεν ξέρουμε γερμανικά;:redface:

Αν κάνεις κλικ πάνω στην κάθε φωτό σου βγάζει την ιστορία του κάθε ζώου...όχι δεν είναι απο μάχες...είναι από ανθρώπους , που τους αρέσει να βασανίζουν τα ζώα:mad::mad::mad::mad:
κάποιο το έβαλαν ζωντανό φωτιά, κάποιο άλλο το έγδαραν ζωντανώ, ένα άλλο το πέταξαν μέσα σε πίσσα...κλπ:mad::mad::mad::mad:
Αναρωτιέμαι πώς κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα τέτοια άρρωστα μυαλά, και που μπορούν ακόμα να φτάσουν....:mad::mad::mad:

Αίσχος, ρε παιδιά. Τι να πω...:cry::cry::cry:
Το μόνο παρήγορο είναι ότι για κάθε διεστραμμένο υπάρχουν πολλοί που νοιάζονται τα ζώα και προσπαθούν να τα σώσουν. Και αν κατάλαβα καλά, κάποια απ' αυτά τα σκυλάκια βρήκαν και σπίτι. Κάτι είναι κι αυτό...

δεν μπορει να συμβαίνουν τέτοια πραγματα!!!!:|:|:| ενταξη δεν ξέρω για φυλακή, για ψυχιατρείο όμως σίγουρα είναι αυτοι οι "ανθρωποι":(

Δεν άντεξα να τις δω! Είμαστε πολύ άθλια όντα:(:mad:

δεν μπορει να συμβαίνουν τέτοια πραγματα!!!!:|:|:| ενταξη δεν ξέρω για φυλακή, για ψυχιατρείο όμως σίγουρα είναι αυτοι οι "ανθρωποι":(

συμφωνώ και επαυξάνω....:down::down::down::down::down:

Παιδιά αρνούμαι να δώ τις εικόνες..ειλικρινά το έχω ξαναπεί δεν αντέχω την βία στα ζώα. Έχω να κάνω όμως τις εξείς παρατηρήσεις : αν προέρχεται από την Γερμανία, σας θυμίζω ότι υπάρχει ένα ποσοστό αρκετά μεγάλο νεοναζιστών και ο νοών νοήτω...οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι είναι ικανοί για όλα. Από την άλλη σας θυμίζω το περιστατικό που συνέβη στην χώρα μας πριν μερικά χρόνια.. κάποιοι φίλαθλοι στην Β.Ελλάδα (του ΠΑΟΚ ή του Άρη) που έκαψαν τον έρημο σκύλο γιατί κάτι στα χρωματά του τους θύμισε την αντίπαλη ομάδα...
Τι να πω ρε παιδιά, το λέω συνέχεια, σιχαίνομαι πλέον το ανθρώπινο είδος...

Δεν μπορω να καταλαβω σε τι τους εφταιξαν αυτες οι φατσουλες..αν το κανανε αυτο σε ανθρωπο θα ειχαν πολλες επιπτωσεις αλλα επειδη ειναι σε ζωακια το αφηνουν να περναει ετσι..αλλα αυτοι που φερονται ετσι θα το πληρωσουν με το ιδιο νομισμα,οπως τουσ αξιζει,και οχι απο ζωο γιατι τα ζωα ειναι καλοψυχα σε αντιθεση με αυτους,αλλα απο "ανθρωπο" που ισως κρυβει περισσοτερη κακια κ απο τους ιδιους.το καλο ειναι πως υπαρχουν κ καποιοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ακομα στον κοσμο κ τα βοηθανε να σταθουν παλι στα ποδια τους κυριολεκτικα κ μεταφορικα..

Αν φωτογραφίζαμε ολα τα περιστατικά που βλέπαμε στα σωματεια θα ειχαμε τα ιδια και χειροτερα σας πληροφορω.. σημερα μόλις μου κατήγγειλε συγγενής οτι ειδε σε ενα μπαλκόνι εναν τυπο να εχει δεμενο εναν σκυλο και να περνει μπαστουνι και να το χτυπαει μεχρι που δεν αντεχε αλλο ... φυσικα τον κατευθυνα σε δικηγόρο και στον Αργο για να καταφέρουμε να σωσουμε το ζωακι. Καθημερινα τετοια ακουω εξου και με ακουτε ετσι για στειρωσεις.. εγω θα θελα να πληρωνουν χρυσα για να παρουν ακομα και αδέσποτο .. τελος παντων εννοω να αξιζει ο ιδιοκτήτης το ζωο που του κανει την τιμή να τον αγαπάει.

να σου πώ, ξέρεις τι?ο καλύτερος τρόπος θα ήταν να υπάρχει καποιου ειδους πρόνοια.κάθε ζώο να έχει ιδιοκτητη με ονοματεπώνυμο με καποιον τρόπο...όμως θα μου πείς εδω δεν ασχολούνται με τα παιδιά θα ασχολιθούν με τα ζώα?
είχα πριν χρόνια στη θεσσαλονίκη μια γειτονισα "συλλέκτη", η οποία κακοποιουσε και το παιδι της συστηματικά,μετα απο δυο μηνες περίπου καθημερινων διαμαρτυριών της πήραν τα ζώα,και έφυγε απο κει. για το παιδάκι κανείς δεν έμαθε...:(

... εγω θα θελα να πληρωνουν χρυσα για να παρουν ακομα και αδέσποτο ..

Αυτό που λες yasmin ίσως είναι το κλειδί για την επιτυχία, για σκέψου το λίγο:hmm:....αυτό γίνεται και στη Γερμανία, όπου ακόμα και για τα μη ράτσας, και για τα αδέσποτα πληρώνεις για να τα πάρεις...διότι, κακά τα ψέματα, όταν πληρώνεις κάτι του δίνεις μεγαλύτερη αξία και προσοχή, και νομίζω ότι όταν φτάνεις στο σημείο να πληρώνεις κάποιο ποσό για να αποκτήσεις ένα κατοικίδιο, είσαι πιο συνειδητοποιημένος...αυτό, βέβαια, δεν ισχύει πάντα, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα...ίσως και να είμαι λάθος, δεν ξέρω:/:, απλώς θέλει μια δεύτερη σκέψη η πρόταση αυτή νομίζω:happy:

Παιδιά αρνούμαι να δώ τις εικόνες..ειλικρινά το έχω ξαναπεί δεν αντέχω την βία στα ζώα. Έχω να κάνω όμως τις εξείς παρατηρήσεις : αν προέρχεται από την Γερμανία, σας θυμίζω ότι υπάρχει ένα ποσοστό αρκετά μεγάλο νεοναζιστών και ο νοών νοήτω...οι αρρωστημένοι εγκέφαλοι είναι ικανοί για όλα. Από την άλλη σας θυμίζω το περιστατικό που συνέβη στην χώρα μας πριν μερικά χρόνια.. κάποιοι φίλαθλοι στην Β.Ελλάδα (του ΠΑΟΚ ή του Άρη) που έκαψαν τον έρημο σκύλο γιατί κάτι στα χρωματά του τους θύμισε την αντίπαλη ομάδα...
Τι να πω ρε παιδιά, το λέω συνέχεια, σιχαίνομαι πλέον το ανθρώπινο είδος...[/quote

Βούλα δυστυχώς να φοβάσαι και τους νεοναζιστές τους Έλληνες. Αν άκουγες την κυρία στο καταφύγιο σήμερα τι έλεγε για ζώα βασανισμένα από κυνομαχίες που γίνονται στην περιοχή θα καταλάβαινες ότι παντού υπάρχουν αυτά τα καθάρματα. Βρωμόψυχοι. Ζώα σου λέει που ακούν κλάμα ζώου και του ορμάνε γιατί έτσι έχουν μάθει. Φρίκηηηηη:down: Εγώ δεν αντέχω να δω τις εικόνες. Νευρίαζω που δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτά τα καθάρματα.

είχαν δεν είχαν τα καναν τα ζωα σαν τα μουτρα τους!!!!!:mad:

οι ανθρωποι ειναι για δεσιμο βρε παιδια.τι τους εφταιξαν οι ψυχουλες?λιγο τις ειδα κ βγηκα απο το site:cry::cry:δεν αντεξα

Αυτό που λες yasmin ίσως είναι το κλειδί για την επιτυχία, για σκέψου το λίγο:hmm:....αυτό γίνεται και στη Γερμανία, όπου ακόμα και για τα μη ράτσας, και για τα αδέσποτα πληρώνεις για να τα πάρεις...διότι, κακά τα ψέματα, όταν πληρώνεις κάτι του δίνεις μεγαλύτερη αξία και προσοχή, και νομίζω ότι όταν φτάνεις στο σημείο να πληρώνεις κάποιο ποσό για να αποκτήσεις ένα κατοικίδιο, είσαι πιο συνειδητοποιημένος...αυτό, βέβαια, δεν ισχύει πάντα, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα...ίσως και να είμαι λάθος, δεν ξέρω:/:, απλώς θέλει μια δεύτερη σκέψη η πρόταση αυτή νομίζω:happy:

Εχω σκεφτει αν ειχα καταστημα πχ να παρουσιαζα αδεσποτακια σε μεταξωτα μαξιλαρια και με πολύ ψηλες τιμες οσο αξιζει και ο χαρακτηρας τους .. αλλα δεν θεωρω καθολου οτι θα σεβαστει κανεις ειδικα στην ελλαδα οτι παρει αντιθετα ειμαι κατα της πωλησης ζωντανων υπαρξεων. Εχω διαπιστωσει επανειλημενα οτι αυτο το επιχειρημε που μου το χε πει και μενα καποιος κτηνιατρος σε πετ σοπ δεν κανει παρα να διαιωνιζει το προβλημα της αντικειμενοποίησης μιας ψυχούλας και μαλιστα σε προωωθει στο να δεις και τα παιδακια της σαν αντικειμενα.

Θα ταν μια λυση βεβαια για να καταλαβουν μερικοι αλλα νομιζω οτι ηδη οποιος εχει υιοθετησει γαακι απο τους εθελοντες που ξερω προσωπικα εχει καταλαβει πολύ καλα μεσα απο την συζητηση τον ελενχο και την βοηθεια που δινουμε ποιος τελικα υιοοθετει ποιον και ποσο αξιζει ενα γατακι που θα παρει ασχετα που δεν θα πληρωσει δραχμη.

θεωρω αντιθετα οτι τα χρηματα δεν υποκαθιστουν το ενδιαφερον τον ελενχο και την βοηθεια που χρειαζεται να δωσει κανεις σε οποιον υιοθετει μια υπαρξη. Γι αυτο και δεν προώθησα αυτη την ιδεα γιατι οδηγει στην ιδια διαστροφη : να πουλας ενα ζωακι. Για μενα οπως δεν πουλαω το παιδι μου ετσι δεν πουλαω και ζωα τα ζωα τα θεωρω ακριβως ισα με τους ανθρωπους ( μη σου πω κι ανωτερα...) γι αυτο και μαχομαι ενεργα γι αυτα και δεν μου περναει καν απο το μυαλο πια να τα θεωρησω τροφη.

να σου πώ, ξέρεις τι?ο καλύτερος τρόπος θα ήταν να υπάρχει καποιου ειδους πρόνοια.κάθε ζώο να έχει ιδιοκτητη με ονοματεπώνυμο με καποιον τρόπο...όμως θα μου πείς εδω δεν ασχολούνται με τα παιδιά θα ασχολιθούν με τα ζώα?
είχα πριν χρόνια στη θεσσαλονίκη μια γειτονισα "συλλέκτη", η οποία κακοποιουσε και το παιδι της συστηματικά,μετα απο δυο μηνες περίπου καθημερινων διαμαρτυριών της πήραν τα ζώα,και έφυγε απο κει. για το παιδάκι κανείς δεν έμαθε...:(

Συμφωνω απολυτα με την προληψη ξεκιναμε κατι αυτη τη στιγμη οποιος θελει ας ερθει να βοηθησει

:cry::cry::cry::cry:Ούτε κι εγώ άνοιξα να δω τις εικόνες,απλά δεν το ΑΝΤΕΧΩ,ναι φωνάζω.
Και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου ότι εδώ δεν προστατεύουμε τα παιδιά,θα προστατέψουμε τα ζώα.Πάντα κάποιοι θα βγουν να πουν ότι ξέρουν τι γινότανε,αλλά αυτό θα γίνει όταν θα είναι πολύ αργά.:(:(:(
Ναι είμαι από τους πρώτους που είπαν ότι δεν θέλω να ανήκω στο ανθρώπινο είδος,θέλω και μένα να με αποκαλούν Ζώο,το προτιμώ χιλιάδες φορές

...

Σημερα ειναι η μερα των καταγγελιων.τις διαβαζω και απαντω...θα συνφωνησω και μετην raisa και με την yasmin.το χρημα ειναι πραγματικοτητα το 2008 .ολα στην καθημερινοτητα μας εχουν να κανουν με το χρημα το οποιο δεν θελησα ποτε να το αποχτησω για να εχω εξουσια αλλα για να μπορω να ζω με αξιοπρεπεια.ναι και εχουμε φτασει στο σημειο να μπορουμε ως ανθρωποι να ζουμε αλλα και να πεθενουμε με αξιοπρεπεια μονο εαν εχουμε χρημα.το ιδιο συμβενει και στα ζωα...αυτα γιατι να την γλυτωσουν?για μενα τιποτε σε αυτο τον κοσμο δεν επρεπε να αγοραζετε ή να πουλιετε.υπαρχουν αγαθα για ολους μας.η γη εχει φροντισει για αυτο!αλλα ο ανθρωπος το εχει ξεχασει.πιστευω οτι και η αγορα ενος ζωου,οταν καποιος πληρωσει για το κατοικιδιο του ,θα το σκεφτει καλυτερα απο το να το παρει δωρεαν.εκει εχουμε φτασει...και το υποτιμητικο ειναι για τον ανθρωπο και οχι για το ζωο!!!το ζωο οτι και εαν κανουμε εμεις παντα θα ειναι ενα δωρο και παντα θα ειναι εκει για να μας μαθαινει..

Εγω προτεινω να δρασετε πανως κατεβαστε φυλλαδια και αφισσες απο εδω
https://www.gawf.org.uk/materials.php
και μοιραστε ,
μιληστε ,
αντιδράστε

βοηθειστε να αλλαξουν τα πραγματα..

ηδη το οτι υπαρχει το φορουμ αυτο σημαιναι πολλα για πολλα γατακια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back