ΠΡΟΣΟΧΗ - Φρικτές εικόνες!!!!

παιδες τα πραγματα ειναι τρομερα ισως και χειροτερα απο οσο νομιζουμε θα σας πω οτι μια μερα ενας φιλος μου βρηκε ενα γερμανικο ποιμενικο (καθαροαιμο ξερετε το 5ο δαχτυλο)σχεδον νεκρο μαλιστα νομιζε οτι ηταν νεκρο και πηγε να το πεταξει... οταν ειδε οτι το σκυλι εκανε σπασμους το πηρε το πηγε στον κτηνιατρο το κανανε 3 ενεσεις και το κρατισε τρεις μερες στο ιατρειο για να το κανει καπως καλα ο γιατρος μασ διαβεβαιωσε οτι το σκυλι ειχε χασει σε καποια μαχη καθως ηταν εκπαιδευμενο για σωματοφυλακη μια εκπαιδευση που πληρωνεται κοντα στα 600 ευρω τις 2 πρωτες εβδομαδες και παει λεγοντας. πληρωσαμε κοντα στα 300 ευρω για να γινει τελικα καλα ο σκυλος και με το που τον πηραμε σπιτι μετα απο 20 μερες ηρθε ενας τυπος και αποδιξε οτι το σκυλι ηταν δικο του ο φελιξ τωρα μενει μαζι μας μονο και μονο επειδη ο γιατρος ειχε τραβιξει φοτογραφιες με το πως εφτασε οσκυλος στα χερια του και η δικαιοσυνη αποφασισε ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ αλλα εχασε τον ακριβοπληρωμενο σκυλο του.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω,πω Τι λες τωρα! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδες τα πραγματα ειναι τρομερα ισως και χειροτερα απο οσο νομιζουμε θα σας πω οτι μια μερα ενας φιλος μου βρηκε ενα γερμανικο ποιμενικο (καθαροαιμο ξερετε το 5ο δαχτυλο)σχεδον νεκρο μαλιστα νομιζε οτι ηταν νεκρο και πηγε να το πεταξει... οταν ειδε οτι το σκυλι εκανε σπασμους το πηρε το πηγε στον κτηνιατρο το κανανε 3 ενεσεις και το κρατισε τρεις μερες στο ιατρειο για να το κανει καπως καλα ο γιατρος μασ διαβεβαιωσε οτι το σκυλι ειχε χασει σε καποια μαχη καθως ηταν εκπαιδευμενο για σωματοφυλακη μια εκπαιδευση που πληρωνεται κοντα στα 600 ευρω τις 2 πρωτες εβδομαδες και παει λεγοντας. πληρωσαμε κοντα στα 300 ευρω για να γινει τελικα καλα ο σκυλος και με το που τον πηραμε σπιτι μετα απο 20 μερες ηρθε ενας τυπος και αποδιξε οτι το σκυλι ηταν δικο του ο φελιξ τωρα μενει μαζι μας μονο και μονο επειδη ο γιατρος ειχε τραβιξει φοτογραφιες με το πως εφτασε οσκυλος στα χερια του και η δικαιοσυνη αποφασισε ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΜΕΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ αλλα εχασε τον ακριβοπληρωμενο σκυλο του.....

Φρίκη :mad: Που ζούμε θα το λέω και θα το ξαναλέω

γμτ... Ε Ι Ν Α Ι Α Θ Λ Ι Ο Ι ...
Μην πάμε μακριά. Στο χωριό απ' όπου κατάγομαι - 220 άτομα μένουν τον
χειμώνα - κάποιος έριξε οξύ στον σκύλο του θείου μου. Και το άμοιρο
έτρεχε ουρλιάζοντας για ώρες, μέχρι που κατέρρευσε... Τα σημάδια που
του έμειναν είναι ανατριχιαστικά. Όλοι απορρησαν πως
έζησε. Τουλάχιστον έζησε. Όσο για τον δράστη; Άφαντος. Θα χάθηκε
αναμέσα στο πλήθος (...)

Προβληματικοί άνθρωποι είναι εγώ τους λυπάμαι..γιατί δεν καταλαβαίνω..τι νοιώθουν με αυτό???Ευχαρίστηση???Λυπάμαι και τα θύματα τους όμως γιατί υποφέρουν τόσο άδικα..ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!

Μάγκας ο κύριος...αφού του γιατρέψατε το σκυλί ήρθε να το πάρει:mad:...μωρέ μπράβο...τι άλλο θ΄ακούσουμε πια:down::down::down:

Ξερω Γερμανικά....
Πατώντας κάθε φώτο, ανοιγει η ιστορία του... Τα πιο πολλά έχουν γίνει καλά, έχουν αναρρώσει και έχουν βρει σπιτάκι...

Κάποια αλλα πάλι ήταν πολύ αργά, ή τόση η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ζημιά που δεν γινόταν κάτι...

Αν κάποιος/α θέλει λεπτομερειες για κάποια απο τις υποθέσεις ας μου πει.... :(

Συγνώμη αλλα με το που άνοιξαν οι φωτογραφίες ανατρίχιασα και δάκρυσα!:( :cry: Δεν μπορεί να κάνουν τέτοια πράγματα σε ζώα! Τι τους έκανα?
Ειλικρινά αυτά τα πλάσματα δεν πρέπει να λέγονται άνθρωποι! Βάζουν ανυπεράσπιστα ζωάκια να σκοτώνονατι μεταξύ τους για να βγάλουν λεφτά!:mad:
Αίσχος!!!!!

αν το συνγκεκριμενο περιστατικο ειχε γινει στην Αμερικη και συνγκεκριμενα στην California ο ιδιοκτητης θα ετρωγε περιπου 3.000 $ προστιμο θα φυλακιζοταν 3 μηνες και θα του αφαιρουσαν το δικαιωμα να βρισκεται κοντα σε ζωα ααα και φυσικα θα πληρωνε ολα τα εξωδα των γιατρων!!!!!!

Εγώ παιδιά κάποια χρόνια πριν παρολίγο να φάω ξύλο από πορτιέρηδες στην Σκιάθο γιατί τους έριξα μπινελίκια γιατί βασανίζαν ένα γατάκι πετώντας στου στα μάτια το σπρέι που προκαλεί προσορινή τύφλωση και αυτό σπάραζε το καημένο.
Τους το πήρα και έφυγα και αυτοί φωνάζαν να τους επιστρέψω το παιχνίδι τους:mad::mad::mad:

Για τις φωτο,το μονο που νιωθω ειναι πονο...και οργη...Οσο γι'αυτο που προταθηκε,οτι το υψηλο κοστος θα αποφερει αποτελεσματα 1ον:γνωριζω περιπτωσεις ΄΄ανθρωπων'' που πληρωσαν για σκυλακια και οταν τα βαρεθηκαν,τους ενοχλουσαν,αρρωστησαν,πηγαν διακοπες κλπ. τα παρατησαν στην Παρνηθα,στην Χασια,στην Πεντελη,σε οποιο ευκαιρο βουνο βρηκαν(ισως για να μη δουν οι υπολοιποι το εγκλημα τους) με πολυ ελαφρα την καρδια και 2ον:ολοι εμεις,που λατρευουμε τα ζωα,αλλα δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα,θα στερηθουμε ολα αυτα τα συναισθηματα και τα ζωακια θα στερηθουν την ανιδιοτελη αγαπη μας;;;Δηλαδη το να εχεις κατοικιδιο θα ειναι προνομιο μονο καποιων κοινωνικων ταξεων;;Μηπως θα πρεπει να πληρωνουμε και το τεκμηριο που πληρωναν καποτε οσοι αποκτουσαν ακριβο αυτ/το;Η αγαπη δεν αγοραζεται,μαλλον εκπαιδευση χρειαζεται αυτος ο τομεας,οπως και ολοι οι τομεις της ζωης μας.Η' μηπως δεν θα'πρεπε να υπαρχει αντιστοιχο μαθημα στα σχολεια απο μικρη ηλικια;Ναι στην εκπαιδευση σχετικα με το σεβασμο προς το περιβαλλον,αλλα και Σ Ε Β Α Σ Μ Ο Σ Σ Τ Α Ζ Ω Α ! ! !

Παιδιά δεν ήθελα να τα δω τα βιντεάκια..Δεν αντέχω τον πόνο γενικά και τα βασανηστήρια..ούτε θριλερ ούτε τίποτα τέτοιο!!

Ουρανία μου...ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ!!!Δεν νομίζω να είχα την δύναμη να κάνω κάτι τέτοιο!!!Ντρέπομαι και μόνο που το λέω..

Γεωργία είναι κάτι που με προβληματίζει και εμένα αυτό!!!Τα λεφτά αγοράζουν πλέον τα πάντα ακόμα και τη ζωή που την πετούν?????Δεν είναι θέμα παιδείας και εκπαίδευσης για μένα αλλά ανατροφής και συνείδησης..!!!

Ουρανία μου...ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ!!!Δεν νομίζω να είχα την δύναμη να κάνω κάτι τέτοιο!!!Ντρέπομαι και μόνο που το λέω..

Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο αλλά ξέρεις είναι το μόνο πράγμα που δεν αντέχω να βλέπω να κακοποιούν ζώα και εκεί δεν υπολογίζω τον κίνδυνο. Κι άλλη μια φορά στην περιοχή της Πλάκας ένα ζευγάρι έτρωγε σουβλάκια. Πήγε ένα σκυλάκι πεινασμένο και στάθηκε μπροστά τους και ο ηλίθιος του έριξε κλωτσιά στην μούρη. Δεν άντεξα και είπα στην γυναίκα Να τον χαίρεσαι τον μ.........α σου. Ούτε που ανοίξαν το στόμα τους. Είναι όμως επικίνδυνο :/:

Όυρανία..εγώ έχω τύχει μόνο σε ανθρώπινες μ@@@@@@κιες (μεταξύ τους)!!!Και πήρα θέση και παρα λίγο να με πάρουν στο κυνήγι!!!Αλλά μπράβο σου!!!Πάντως οκ σε κλωτσιές σε γάτε έχω χώσει σε πολλούς βλάκες ασυνείδητους φίλους μου (ήμασταν παιδιά).Αλλά τίποτα πια..Η περιοχή που μένω περιβάλλεται από φύλακες αγγελους πλέον!!!Πολύ το χαίρομαι!!

Όυρανία..εγώ έχω τύχει μόνο σε ανθρώπινες μ@@@@@@κιες (μεταξύ τους)!!!Και πήρα θέση και παρα λίγο να με πάρουν στο κυνήγι!!!Αλλά μπράβο σου!!!Πάντως οκ σε κλωτσιές σε γάτε έχω χώσει σε πολλούς βλάκες ασυνείδητους φίλους μου (ήμασταν παιδιά).Αλλά τίποτα πια..Η περιοχή που μένω περιβάλλεται από φύλακες αγγελους πλέον!!!Πολύ το χαίρομαι!!

Και η Καισαριανή που μένω εγώ ευτυχώς προστατεύει τα ζωάκια εκτός βέβαια πάντα εξαιρέσεων που θα υπάρχουν πάντα

Σαν να αρχίζουμε να σηνειδητοποιούμαστε ε???Καλό αυτό!!!!

Για τις φωτο,το μονο που νιωθω ειναι πονο...και οργη...Οσο γι'αυτο που προταθηκε,οτι το υψηλο κοστος θα αποφερει αποτελεσματα 1ον:γνωριζω περιπτωσεις ΄΄ανθρωπων'' που πληρωσαν για σκυλακια και οταν τα βαρεθηκαν,τους ενοχλουσαν,αρρωστησαν,πηγαν διακοπες κλπ. τα παρατησαν στην Παρνηθα,στην Χασια,στην Πεντελη,σε οποιο ευκαιρο βουνο βρηκαν(ισως για να μη δουν οι υπολοιποι το εγκλημα τους) με πολυ ελαφρα την καρδια και 2ον:ολοι εμεις,που λατρευουμε τα ζωα,αλλα δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα,θα στερηθουμε ολα αυτα τα συναισθηματα και τα ζωακια θα στερηθουν την ανιδιοτελη αγαπη μας;;;Δηλαδη το να εχεις κατοικιδιο θα ειναι προνομιο μονο καποιων κοινωνικων ταξεων;;Μηπως θα πρεπει να πληρωνουμε και το τεκμηριο που πληρωναν καποτε οσοι αποκτουσαν ακριβο αυτ/το;Η αγαπη δεν αγοραζεται,μαλλον εκπαιδευση χρειαζεται αυτος ο τομεας,οπως και ολοι οι τομεις της ζωης μας.Η' μηπως δεν θα'πρεπε να υπαρχει αντιστοιχο μαθημα στα σχολεια απο μικρη ηλικια;Ναι στην εκπαιδευση σχετικα με το σεβασμο προς το περιβαλλον,αλλα και Σ Ε Β Α Σ Μ Ο Σ Σ Τ Α Ζ Ω Α ! ! !
Συμφωνώ απολύτως με την εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση από παιδική ηλικία! Πρέπει να γίνει συστηματικά αυτό και οργανωμένα.

Γνώρισα κι εγώ κατα τα άλλα "ευυπόληπτους" ανθρώπους που εγκατέλειψαν ή κακοποίησαν ή τάχα έχασαν τα γατάκια τους και άλλους που λένε ότι όταν βλέπουν ένα ζωάκι τους έρχεται διάθεση για κακομεταχείρηση. Πλέον αυτούς δεν τους συναναστρέφομαι, αλλά υπάρχουν και θεωρούνται εκλεκτά μέλη της κοινωνίας. Ο κόσμος είναι γεμάτος από κρυφά εγκλήματα.

Όχι τις εικόνες δεν τις άνοιξα. Μια φορά πριν καιρό είδα μια εικόνα που μου έχει γίνει εφιάλτης. Όχι δεν το αντέχω!
---------------------------------------------------------

Γεωργία είναι κάτι που με προβληματίζει και εμένα αυτό!!!Τα λεφτά αγοράζουν πλέον τα πάντα ακόμα και τη ζωή που την πετούν?????Δεν είναι θέμα παιδείας και εκπαίδευσης για μένα αλλά ανατροφής και συνείδησης..!!!
Κατερινα10,συμφωνω απολυτα οτι ειναι θεμα ανατροφης και συνειδησης,αλλα οταν η οικογενεια ''πασχει'' σ'αυτο τον τομεα,τοτε τον ρολο αυτο πρεπει να τον παιξει η κοινωνια και το σχολειο..Οσο για την συνειδηση,θα μου πεις ειτε την εχεις ειτε οχι.Κι ομως,συνειδηση μας χαρισε η φυση απλοχερα,το θεμα ειναι αν αφυπνιστηκε οταν επρεπε...Μαλλον οχι..:|

Αυτοί οι "άνθρωποι" που τα βάζουν με τα ζωάκια είναι κομπλεξικοί και επειδή δεν μπορούν να φανούν " δυνατοί" αλλιώς τα βάζουν με ψυχές που δεν μπορούν να αντισταθούν, ούτε να φωνάξουν, ούτε να τους βλάψουν.
Και υπάρχει νόμος που προστατεύει τα ζωάκια απο αυτούς τους ανώμαλλους!!!:mad:
Οπότε μην φοβόσαστε να αντιδράσετε σας προστατεύει ο νόμος!Μην τους αφήνετε ατιμώρητους, θα το ξανακάνουν και μπορεί την επόμενη φορά να είναι το δικό σας ζωάκι!!!!

Εχεις απολυτο δικιο,Αντζελα.Ας τολμησει κανεις να απλωσει χερι πανω στα μωρα μου και θα'χει να κανει οχι με δικηγορους ουτε με νομους πλεον αλλα με τις γροθιες και τα νυχια μου γκρρ...:mad:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back