tsakalaki-7
Νεοφερμένο μέλος
Μου σκοτωσαν τον περικλη .
του ριξαν φολα.
Δεν το καταλαβα αμεσως.
Τωρα ειναι σε κωμα - παω να τον παρω απο τον γιατρο.Ειναι ζητημα ωρων μου ειπε....Μα ηταν μολις 10 μηνων....Γιατι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsakalaki-7
Νεοφερμένο μέλος
Αγορασα και καλαμι να κλεισω τελειως την μεσοχωρηση.Δυστυχως δεν προλαβα....
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
πηγε στο διπλα μπαλκονι...δεν ηταν αδεσποτος μονο μεσα εμενε το καλικαντζαρακι μου.Εκανε ομως αυτο το λαθος- ηρθε ο τυπος και μου εκανε παρατηρηση..τον εκλεισα και εγω μεσα- εφερα μεσα και την αμμο του για να μην ενοχλει.
Αγορασα και καλαμι να κλεισω τελειως την μεσοχωρηση.Δυστυχως δεν προλαβα....
Και συγνώμμη σ αυτό τον τύπο δεν θα κάνεις τίποτα? Το λιγότερο να του κάνεις το αμάξι λαμπόγυαλο. άμα ξέρεις ποιος είναι κάντου μήνυση. Όσο για το γατάκι δεν έχει ελπίδες?

tsakalaki-7
Νεοφερμένο μέλος
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
πολύ λυπάμαι.Καλά και με τον άλλον τον μα...κα δεν μίλησες,δεν του τα'χωσες??
τι βλαμμένος...!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ θέλω να ελπίζω...
moukelis
Επιφανές μέλος
tsakalaki-7
Νεοφερμένο μέλος
δεν ξερω, ισως επρεπε να παω να του κανω σκηνη ... ισως να του ανοιξω το κεφαλι.
νομιζω ομως πως η ικανοποιηση που θα με δει δακρυσμενη θα ειναι μεγαλυτερη απο τον πονο ή την ντροπη που θα του προκαλεσουν τα λογια μου.
Στ'αληθεια μου φαινεται ματαιο - τελειως.
οσο το να λεω σε παρακαλω περικλη ξυπνα σ'αγαπαμε ξυπνα μικρακι μου σε παρακαλω ...
Δεν ξυπναει ρε παιδια...........
moukelis
Επιφανές μέλος
Ειλικρινά,αν δεν τα καταφέρει νομιζω οτι θα ξεσπασεις.Τι να πω,μακάρι να τα πάει καλύτερα,κι αυτός ο βλάκας να πάρει αυτό που του αξίζει.ειμαι λοιπον και δειλη...
δεν ξερω, ισως επρεπε να παω να του κανω σκηνη ... ισως να του ανοιξω το κεφαλι.
νομιζω ομως πως η ικανοποιηση που θα με δει δακρυσμενη θα ειναι μεγαλυτερη απο τον πονο ή την ντροπη που θα του προκαλεσουν τα λογια μου.
οσο το να λεω σε παρακαλω περικλη ξυπνα σ'αγαπαμε ξυπνα μικρακι μου σε παρακαλω ...

tsakalaki-7
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Καημένο μικρό...Καλό του ταξίδι...εχει πεθανει ο περικλης... παιδια, δεν τον προλαβα.Μεχρι να παω στο γιατρο ειχε πεθανει!Δεν του εδωσα ουτε ενα φιλακι....

tsakalaki-7
Νεοφερμένο μέλος
θα τρελαθω...
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος

Προσπαθώ να δω σαν μέρος του κύκλου της ζωής. Γιατί αν το σκεφτείς λογικά αυτό είναι.
Στην περίπτωση όμως των βασανιστηρίων και του άδικου θανάτου ζώων από κακόβουλους ανθρώπους, δεν μπορώ... οργίζομαι!
Αλήθεια, θέλει πολύ κόπο να γίνεις πιο ζώο από τα ζώα! Μήπως να γράφαμε μια "συγχαρητήρια επιστολή" στο γείτονα για το κατόρθωμά του;

tsakalaki-7
Νεοφερμένο μέλος
πεσανε να με φανε με την γυναικα του !!!!τους σκυλοβρισα και μετα απο λιγο ηρθε η χοντρη κορη του με την επισης χοντρη εγγονη του
moukelis
Επιφανές μέλος
Βρε γι'αυτο σου είπα...Παραδέχτηκαν ότι το έκαναν αυτοί;Κάνε μια εκτύπωση το νόμο και κόλλα τον στην πολυκατοικία και στη γειτονιά να τους τρίξεις τα δόντια...λοιπον δεν αντεξα και του χτυπησα την πορτα!
πεσανε να με φανε με την γυναικα του !!!!τους σκυλοβρισα και μετα απο λιγο ηρθε η χοντρη κορη του με την επισης χοντρη εγγονη του
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
2. καταλαβαινω πως αισθανεσαι τωρα αλλα δεν χρειαζεται κανεις να σε δει δακρυσμενη το πραγμα ειναι απλο πας , καταγελλεις στην αστυνομια και μετα σε δικηγορο.. ο τυπος θα δει το χαρτι του δικηγορου και θα μαθει οτι δεν ειναι δυνατον οποιο γατι δε του αρεσει να το φολιαζει.
Εαν δεν πας πολύ απλα δε θα εχεις υπερασπισει το αγαπημενο σου γατακι και δεν νομιζω οτι του αξιζει κατι τετοιο ειναι σαν να συμφωνεις με αυτο που γινεται και να θεωρεις οτι ο αλλος ειναι παντα πιο δυνατος και μπορει να κανει οτι του καπνισει. Κανεις δεν εχει δικαιωμα να σκοτωνει κι εσυ εχεις σιγουρα καθε δικαιωμα να κλαις οταν κατι που αγαπας πεθαινει. Ο μαλα...ς ειναι αυτος οχι εσυ που εκφραζεις τα συναισθηματα σου. Ειναι ενδειξη δυναμης κι οχι αδυναμιας αυτο.
ειμαι λοιπον και δειλη...
menia
Δραστήριο μέλος

Όπως και να'χει κουράγιο, πραγματικά εύχομαι όσοι ρίχνουν φόλες σε αθώες ψυχές να φάνε φόλα και στη ζωή τους...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ο πονος μιας τετοιας αδικης απωλειας σιγουρα ειναι δυσβασταχτος.
Σιγουρα πια δεν θα γυρισει πισω.Πιθανον και εγω στην θεση σου να αντιδρουσα ετσι.Ομως αν μπορεις να το αποδειξεις οτι πραγματι το εκενε αυτος ο τυπος σκεψου, μολις συνελθεις λιγο, το ενδεχομενο να το κυνηγησεις.Μπορεις να βρεις δικηγορους που συνεργαζονται με φιλοζωικες οργανωσεις και να αναλαβουν αυτην την διαδικασια.
Και να τον κραξεις δημοσια του αξιζει γιατι συνηθως κατι τετιοι τυποι ειναι θρασυδειλοι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool