Πάει ο Περικλής

Λοιπον πηρε η γυναικα του τηλεφωνο την ιδιοκτητρια του σπιτιου και τι της ειπε η πατσαβουρα?

Οτι ειμαι π....α (σορρυ κιολας) και πως λειπω ολη μερα και εχω μαζεψει ενα σκυλο και ενα γατο και τσακωνονται ολη μερα και τους ενοχλουν!!! Οτι εχουν ολοι στην πολυκατοικια προβλημα μαζι μου ,οτι βαζω την μουσικη δυνατα ,και πως αν παθει κατι ο αντρας της θα παει να της καψει το σπιτι.(η παλιογρια).

Ηρθε η γυναικα (ιδιοκτητρια ) με τον αντρα της απο το μαγαζι.
της εξηγησα πως εγιναν τα πραγματα και επεσε απο τα συννεφα... Δεν της ειχε πει πως τους κατηγορουσα οτι μου σκοτωσαν τον περικλη.(κουβεντα....) λες και τι ...
Αν αυτο δεν ειναι αποδειξη της ενοχης τους τοτε τι ειναι?

Να πω βεβαια εδω πως εχω σχεση εδω και 4 χρονια - ο σκυλος μου επειδη ειναι πρωην αδεσποτο δεν γαυγιζει και ειναι εξαιρετικα φιλικος - τα ζωακια δεν τσακωνονταν αλλα παιζανε και εμεις γελαγαμε μαζι τους- λειπω απο το σπιτι ολη μερα και το βραδυ παιζουμε παιχνιδια στο pc ή βλεπουμε καμια ταινια - οταν ακουμε δυνατα μουσικη (ενα δυο τραγουδια) ειναι συνηθως απογευμα ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τέτοιους "ανθρώπους" δεν βγάζεις άκρη. Για αυτούς αν έχεις σχέση με 1 ή 100 ποσός τους ενδιαφέρει. Ο σκοπός τους είναι να φύγουν τα ζώα που τους μολύνουν τον αέρα που αναπνέουν (το έχω ακούσει κι αυτό). Όλοι μας λίγο πολύ εδώ θα έχουμε ακούσει/ζήσει κάτι παρόμοιο. Εγώ για χρόνια είχα πρόβλημα με 2 από την πολυκατοικία και όταν έφτασαν τα πράγματα στο αμήν δλδ απειλούσαν την κόρη μου, παραμόνευαν την ώρα που γύριζε από το σχολείο και της έλεγαν πως αν δεν φύγουν τα σκυλιά μας θα μας βάλουν εμάς (τους γονείς) φυλακή κι αυτή με τον αδελφό της στο ορφανοτροφείο κ.α.Τα σκυλιά για να τα κάνουν να γαυγήσουν χτύπαγαν την πόρτα και το κουδούνι φωνάζοντας και πέταγαν μπουκάλια και πορτοκάλια στο μπαλκόνι.Αυτό το μαρτύρησαν οι άλλοι 2 ένοικοι του ορόφου που αν και τους έκαναν παρατήρηση γιατί ενοχλούν τα σκυλιά ενώ είναι ήσυχα πήραν την απάντηση :να κοιτάζουν τη δουλεία τους. Τους έδωσα λοιπόν κάτι ωραιότατα εξώδικα και για το πότε όλα ηρέμησαν δεν λέγεται. Τότε κατάλαβα αυτό που μου λέγανε φίλοι μου, πως τέτοια άτομα είναι θρασύδειλα και μόλις δουν πως εσύ δεν κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια λουφάζουν. Αν θέλεις έχω το τηλ. της δικηγόρου μου, έχει πείρα στα φιλοζωικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ κοπέλα μου. Τι καθικια. καθικια. καθαρματα. Συγγνωμη αλλα συγχυστηκααααααααααααααααααααααααααααα! Σε παρακαλώ κάνε κάτι, ένα εξωδικο, μια μήνυση, πλήρωσε μπράβους να τους δείρουν, κάτι.

Και γώ είμαι της άποψης να κινηθείς νομικά. Μία σύσταση στην αστυνομία και ένα εξώδικο θα είναι καλύτερο από το τίποτε. Τίποτε ίσως και αφισούλες που να δείχνεις το γάτο σου και να λές το λόγο για τον οποίο έφυγε από τη ζωή. Ενημέρωσε ποιο είναι το μοναδικό σημέιο που είχε πρόσβαση ο γάτος. Τύπωσε και το νόμο για τις φόλες και άσε τη γειτονιά να κρίνει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back