Πάλη με το αμμοδοχείο

Lethe

Νεοφερμένο μέλος

Ο Lethe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 33 μηνύματα.
> Καλημέρα στη γατογειτονιά

Ισως είναι λίγο αργά να ζητήσω συμβουλές μα επειδή δεν εχω παρά 11 μήνες εμπειρία απο γάτα ας θέσω το μικρό μας πρόβλημα και ίσως βρεθεί μια λύση:
Εδω και 11 μήνες συγκατοικούμε με μια καλόβολη γατούλα- ενα πολύ γλυκό πλάσμα. Το μόνο πρόβλημα που εμφανίστηκε ήταν η αφόδευση.
Κοινώς : σκάβει την άμμο της -τοποθετείται πάνω στο μικρό λάκκο- κάνει κακά της και μετά αρχίζει ο μεγάλος αγώνας για να τα σκεπάσει.Διότι θα σκαλίσει το πάτωμα εκτός δοχείου, θα τα μυρίσει, θα τραβάει τα πλαστικά τοιχώματα του δοχείου,θα τα μυρίσει και θα δει ότι είναι ακάλυπτα, θα ξανασκαλίσει το πάτωμα -ξανά τα τοιχώματα και επειδή δια μαγείας δεν κάνουν καταδύσεις στην άμμο τα περιττώματα,θα συνεχίσει να παλεύει για κανά τέταρτο μέχρι που θα βαρεθεί και θα φύγει. Και πέρα του ότι βασανίζεται η ίδια ,βασανίζονται και οι μύτες μας διότι το αμμοδοχείο της επέλεξε να είναι σε μια γωνιά του σαλονιού (μιας και η Ζουζούνα δε βγαίνει έξω).
Στην αρχή νόμισα ότι δε μπορούσε επειδή τη μαζέψαμε περίπου 40 ημερών (αν και στην αλάνα που ζούσε ,τα κάλυπτε επιτυχώς). Για αρκετό καιρό την έπαιρνα και με τα μπροστινά ποδαράκια της σκάλιζα την άμμο.Το μόνο που έμαθε είναι το "όπου φυγει-φυγει".

Και ύστερα απο μήνες ανακάλυψε το παιχνίδι: "ξεθάβω το κακάκι και το παίζω σε όλο το σπίτι" -παιχνίδι που μου σήκωσε τις τρίχες διότι κυκλοφορώ και ξυπόλυτη στο σπίτι.

Αν υπάρχει κάποια συμβουλή θα είμαι ευγνώμων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλως ηρθες στη παρεα μας:)
Συγνωμη αλλα γελασα λιγακι με τη "γλαφυρη" περιγραφη σου!
Η γνωστη ιστορια της γατας που σκαβει μεχρι να ανοιξει τρυπα στο ταβανι του απο κατω:lol::lol:

Η τουαλετα σου ειναι σκεπαστη ή οχι? Φυσικα στη περιπτωση σου βολευει η σκεπαστη κι οχι στο σαλονι:/:....αλλος χωρος δεν υπαρχει? :hmm:
Τι αμμο χρησιμοποιεις? Η αμμος της Ever Clean για γατες που σκαβουν πολυ...(heavy duty) ειναι μια καλη λυση για τη γατουλα σου....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γειά σου Γιούλη :)

Ετσι όπως είναι λεπτοφτιαγμένη η πολυκατοικία είναι θέμα ωρών να βρεθεί η Ζουζούνα κρεμασμένη ως πολύφωτο στο ταβάνι της αποκάτω.

Στο σαλόνι τοποθετήθηκε η λεκάνη της η οποία είναι ανοιχτή σε ενα χωμένο σημείο που δεν την βλέπει κανένα μάτι. Το επέλεξε η ίδια την πρώτη μέρα που ήρθε όταν βολτάραμε τη λεκάνη σε διάφορα μέρη του σπιτιού.Βέβαια το σαλόνι μου δεν είναι σαλόνι διαστάσεων καθιστικού Μπάκινγχαμ αλλά ο πριγκιπικός πωπουδάκος της δεν ήθελε το γραφείο μου ως WC.
Εφτασα να σκέφτομαι να της πάρω μια βρεφική μπανιέρα για αμμοδοχείο.
Θα είμαστε τσίμα τσίμα μέσα στο σπίτι αλλά θα γλυτώσουμε απο το σκόρπισμα της άμμου και το βολτάρισμα των κακακίων.

Μετά απο δοκιμές κάμποσων εταιρειών συμπεριλαμβανομένης και της Εver clean καταλήξαμε στην αρωματική Friskies μιας και η στάση ήταν ακριβώς η ίδια.

Aσε δε,που με πονάνε λιγότερο οι κόκκοι της friskies στις πατούσες όταν φτάνω σε ακτίνα δυο μέτρων.:D

γειά σου Γιούλη :)

Ετσι όπως είναι λεπτοφτιαγμένη η πολυκατοικία είναι θέμα ωρών να βρεθεί η Ζουζούνα κρεμασμένη ως πολύφωτο στο ταβάνι της αποκάτω.

Στο σαλόνι τοποθετήθηκε η λεκάνη της η οποία είναι ανοιχτή σε ενα χωμένο σημείο που δεν την βλέπει κανένα μάτι. Το επέλεξε η ίδια την πρώτη μέρα που ήρθε όταν βολτάραμε τη λεκάνη σε διάφορα μέρη του σπιτιού.Βέβαια το σαλόνι μου δεν είναι σαλόνι διαστάσεων καθιστικού Μπάκινγχαμ αλλά ο πριγκιπικός πωπουδάκος της δεν ήθελε το γραφείο μου ως WC.
Εφτασα να σκέφτομαι να της πάρω μια βρεφική μπανιέρα για αμμοδοχείο.
Θα είμαστε τσίμα τσίμα μέσα στο σπίτι αλλά θα γλυτώσουμε απο το σκόρπισμα της άμμου και το βολτάρισμα των κακακίων.

Μετά απο δοκιμές κάμποσων εταιρειών συμπεριλαμβανομένης και της Εver clean καταλήξαμε στην αρωματική Friskies μιας και η στάση ήταν ακριβώς η ίδια.

Aσε δε,που με πονάνε λιγότερο οι κόκκοι της friskies στις πατούσες όταν φτάνω σε ακτίνα δυο μέτρων.:D
Δηλαδη αν της την βαλεις σε αλλο δωματιο δεν θα παει να τα κανει εκει?
θα σου προτεινα κλειστη αμμολεκανη παντως εφοσον τα σκορπα...και τη Friskies για τις μυρωδιες δεν την εμπιστευομαι...
Μου ειπαν για την αμμο Biocat fresh ακομα δεν τη δοκιμασα...οτι δεν μυριζει καθολου...θα την βαλω στο δωματιο της Καλυψως που θα ειναι μονη της μολις γεννησει και θα σου πω...

Ωστε πλησιάζει ο καιρός που θα γίνουν γονείς η Καλυψώ και ο Μορφέας.Εύχομαι εύκολος να είναι ο τοκετός και ασφαλής η διαδικασία για τη γατομαμά και τα μωρά.

Οπότε θα δοκιμάσω την κλειστή αμμολεκάνη και ελπίζω να τη δεχτεί γιατί ήδη είναι ενήλικη γάτα οπότε πόσο εύκολα μπορεί να δέχεται αλλαγές στη ρουτίνα της;
Οταν μου τελειώσουν τα αποθέματα άμμου θα δοκιμάσω αυτή που πρότεινες.

Και η συγκεκριμένη γάτα έχει πρόγραμμα στη ζωή της- δε ξέρω αν έχουν άλλες γάτες αλλά η Ζουζούνα έχει συγκεκριμένη ώρα που θα παίξει,συγκεκριμένη ώρα που θα χαιδευτεί ,που θα κοιμηθεί και που θα βαρεθεί του θανατά και θα γκρινιάζει.

Σ'ευχαριστώ Γιούλη

Ωστε πλησιάζει ο καιρός που θα γίνουν γονείς η Καλυψώ και ο Μορφέας.Εύχομαι εύκολος να είναι ο τοκετός και ασφαλής η διαδικασία για τη γατομαμά και τα μωρά.

Οπότε θα δοκιμάσω την κλειστή αμμολεκάνη και ελπίζω να τη δεχτεί γιατί ήδη είναι ενήλικη γάτα οπότε πόσο εύκολα μπορεί να δέχεται αλλαγές στη ρουτίνα της;
Οταν μου τελειώσουν τα αποθέματα άμμου θα δοκιμάσω αυτή που πρότεινες.

Και η συγκεκριμένη γάτα έχει πρόγραμμα στη ζωή της- δε ξέρω αν έχουν άλλες γάτες αλλά η Ζουζούνα έχει συγκεκριμένη ώρα που θα παίξει,συγκεκριμένη ώρα που θα χαιδευτεί ,που θα κοιμηθεί και που θα βαρεθεί του θανατά και θα γκρινιάζει.

Σ'ευχαριστώ Γιούλη
Σε ευχαριστω! :)

Παρε πρωτα τη νεα αμμολεκανη και βαλε τη χρησιμοποιημενη αμμο για να μυρισει τη δικη της τη παλια...μολις συνηθισει τη νεα αμμολεκανη, βαλε μεσα λιγη απο τη παλια της αμμο με τσισα και τη νεα αμμο...;)
Καλη επιτυχια...

Με το που διαβασα τον τιτλο θυμηθηκα παλιες καλες ωραιες εποχες της εκμαθησης της γατοτουαλετας. Πραγματικη σπαζοκεφαλια ηταν....με την ενοια οτι ηθελα να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο απο τα νευρα μου.:P

Της ειχα αμμολεκανη αλλα ειχα το θεμα της μοιρωδιας και του σκορπισματος της αμμου. Μου ειπαν για τη σκεπαστη αμμολεκανη. Πηγα και της την πηρα...εκει να δειτε φρικη...Η λεκανη οντως πανεμορφη σα σπιτακι σχημματος ιγγλου ειναι...Δεν της βαζω το πορτακι για να μη τρομαξει το χρυσο μου...Βαζω και καθαρη αμμο την εκανα κουκλα. Τη βλεπει η Μπηλιω και ξετρελαθηκε. Αλλα το βλαμμενο το περασε για σπιτι και μπηκε μεσα και μου πεταγε την αμμο ολη μα ολη εξω. Εκει να δειτε φρικη η αμοιρη γατομανα. Πηγαινα και τη μαζευα με τα χερια (ευτυχως ηταν καθαρη) και την εβαζα μεσα αυτη εκει μπαστακας στη πορτα μου την πεταγε κατω.Σα να μου ελεγε μη μου βρωμιζεις το σπιτι με αμμο κυρα μου.!!Ξαπλωνε εκανε τουμπες...μονο κακα δεν εκανε. Μεχρι και χρηιμοποιημενη αμμο εριξα μεσα να τη μοιρισει η μποχα να συνειδητοποιησει οτι αυτο το πραμμα ειναι τουαλετα και οχι σπιτι. Τρεις μερες το παλεψα (ειχα και την αλλη τουαλετα καβαντζα βεβαια). Την τεταρτη μερα τα περνω στη κρανα πεταω την παλια τουαλετα και την ειχα μονο με την καινουρια. Ε λεω δεν μπορει δε θα τα καταπιει....Στο τελος τα εκανε εκει μεσα και σταματησε το παιχνιδι πια.
Μετα απο τοσο καιρο εχω φτασει στο εξης συμπερασμα. Η γατα μου δε δεχεται παραπανω αμμο στη λεκανη απο το κανονικο. Εαν δει οτι εχω βαλει παραπανω τη βγαζει εξω. Ισως δηλαδη εκεινο το καιρο της εκμαθησης να ειχα βαλει too much...
Φυσικα το προβλημα των σκορπιων κοκκιων αμμου στο σπιτι δεν το εχω γλυτωσει....Δεν την πεταει πια αλλα καθε φορα που μπαινει μεσα οταν βγαινει καθονται μερικα στα ποδια της οποτε...Ουτε και με την μοιρωδια εχω ξεμπερδεψει....
Χρησιμοποιω την Cats Pride γιατι διαβασα εδω στο φορουμ οτι ειναι ειδικη στο να μη μεταφερεται ευκολα εκτος τουαλετας. Αλλα μπα....τιποτα. Παλαιοτερα ειχα την everclean αλλα οχι την heavy duty...Οταν τελειωσει η cats pride (που απο οτι βλεπω σε κανα χρονο θα τελειωσει...) τοτε θα δοκιμασω την heavy duty να δω θα μου την πηγαινει βολτα στο σπιτι??

Εγω την εχω στην κουζινα παντως...

Με το που διαβασα τον τιτλο θυμηθηκα παλιες καλες ωραιες εποχες της εκμαθησης της γατοτουαλετας. Πραγματικη σπαζοκεφαλια ηταν....με την ενοια οτι ηθελα να χτυπησω το κεφαλι μου στον τοιχο απο τα νευρα μου.:P

Της ειχα αμμολεκανη αλλα ειχα το θεμα της μοιρωδιας και του σκορπισματος της αμμου. Μου ειπαν για τη σκεπαστη αμμολεκανη. Πηγα και της την πηρα...εκει να δειτε φρικη...Η λεκανη οντως πανεμορφη σα σπιτακι σχημματος ιγγλου ειναι...Δεν της βαζω το πορτακι για να μη τρομαξει το χρυσο μου...Βαζω και καθαρη αμμο την εκανα κουκλα. Τη βλεπει η Μπηλιω και ξετρελαθηκε. Αλλα το βλαμμενο το περασε για σπιτι και μπηκε μεσα και μου πεταγε την αμμο ολη μα ολη εξω. Εκει να δειτε φρικη η αμοιρη γατομανα. Πηγαινα και τη μαζευα με τα χερια (ευτυχως ηταν καθαρη) και την εβαζα μεσα αυτη εκει μπαστακας στη πορτα μου την πεταγε κατω.Σα να μου ελεγε μη μου βρωμιζεις το σπιτι με αμμο κυρα μου.!!Ξαπλωνε εκανε τουμπες...μονο κακα δεν εκανε. Μεχρι και χρηιμοποιημενη αμμο εριξα μεσα να τη μοιρισει η μποχα να συνειδητοποιησει οτι αυτο το πραμμα ειναι τουαλετα και οχι σπιτι. Τρεις μερες το παλεψα (ειχα και την αλλη τουαλετα καβαντζα βεβαια). Την τεταρτη μερα τα περνω στη κρανα πεταω την παλια τουαλετα και την ειχα μονο με την καινουρια. Ε λεω δεν μπορει δε θα τα καταπιει....Στο τελος τα εκανε εκει μεσα και σταματησε το παιχνιδι πια.
Μετα απο τοσο καιρο εχω φτασει στο εξης συμπερασμα. Η γατα μου δε δεχεται παραπανω αμμο στη λεκανη απο το κανονικο. Εαν δει οτι εχω βαλει παραπανω τη βγαζει εξω. Ισως δηλαδη εκεινο το καιρο της εκμαθησης να ειχα βαλει too much...
Φυσικα το προβλημα των σκορπιων κοκκιων αμμου στο σπιτι δεν το εχω γλυτωσει....Δεν την πεταει πια αλλα καθε φορα που μπαινει μεσα οταν βγαινει καθονται μερικα στα ποδια της οποτε...Ουτε και με την μοιρωδια εχω ξεμπερδεψει....
Χρησιμοποιω την Cats Pride γιατι διαβασα εδω στο φορουμ οτι ειναι ειδικη στο να μη μεταφερεται ευκολα εκτος τουαλετας. Αλλα μπα....τιποτα. Παλαιοτερα ειχα την everclean αλλα οχι την heavy duty...Οταν τελειωσει η cats pride (που απο οτι βλεπω σε κανα χρονο θα τελειωσει...) τοτε θα δοκιμασω την heavy duty να δω θα μου την πηγαινει βολτα στο σπιτι??

Εγω την εχω στην κουζινα παντως...

Καλά, αυτές οι περιγραφές σας είναι άπαιχτες... μας φτιάχνουν την ημέρα :lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:

Να είστε καλά κορίτσια, χαμογέλασε το χειλάκι μου με τις μυρωδάτες εμπειρίες σας:D:DΕμένα, με ζήλεψε η καταραμένη η μοίρα μου ,κι ενώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με λέρωμα από γάτα, μου κουβάλησε ο σύζυγος τον ορφανό κούταβο, κι έχω δει το Δεσπότη Παναγιώτη, η μανιακή με την καθαριότητα γυναίκα!!:(:(Δεν βρίσκεται και κανας χριστιανός να τον πάρει, που αρχίσαμε όλοι δουλειά .......Τελος πάντων, καλή μου Lethe, οι συμβουλές των κοριτσιών είναι απόλυτα σωστές, για την κλειστή τουαλέττα και για την ποσότητα και τη μάρκα της άμμου. Επίσης, η κλειστή τουαλέττα θα εμποδίσει τη βρωμιλίτσα σου να κάνει βόλτα τα κακάκια της:D:D:D:D Για να ξέρεις, όμως ,μεγάλη σημασία στην αποφυγή οσμών έχει και η ποιότητα της τροφής. Όταν η τροφή έχει υψηλό ποσοστό από άμυλα κλπ, οι ακαθαρσίες μυρίζουν πολύ (εν τω μεταξύ, γράφω αυτά και πίνω τσάι συγχρόνως:mpliaks::mpliaks::lol::lol:)

Σας ευχαριστώ για τα χρήσιμα TIPS γιατί αν φτάσω να πάρω σκεπαστή τουαλέτα και η Ζουζούνα τη δει μόνο ως παιχνίδι θα καταλήξω με την βρεφική μπανιέρα (και μόνο αυτό λείπει ώστε να γίνει εντελώς τσίρκο το σπίτι μου) :D

Ελένη,
Πάντα της έδινα κροκέτες εκτός απο ελάχιστες φορές που έχει φάει κονσέρβα αν και τις αποφεύγω λογω συντηρητικών. Είδα μείωση των οσμών όταν τη σταθεροποίησα στις Royal canin sterilised .(γι αυτό και στέκονται ακόμα οι μύτες μας στη θέση τους).

Να είστε καλά κορίτσια, χαμογέλασε το χειλάκι μου με τις μυρωδάτες εμπειρίες σας:D:DΕμένα, με ζήλεψε η καταραμένη η μοίρα μου ,κι ενώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με λέρωμα από γάτα, μου κουβάλησε ο σύζυγος τον ορφανό κούταβο, κι έχω δει το Δεσπότη Παναγιώτη, η μανιακή με την καθαριότητα γυναίκα!!:(:(Δεν βρίσκεται και κανας χριστιανός να τον πάρει, που αρχίσαμε όλοι δουλειά .......Τελος πάντων, καλή μου Lethe, οι συμβουλές των κοριτσιών είναι απόλυτα σωστές, για την κλειστή τουαλέττα και για την ποσότητα και τη μάρκα της άμμου. Επίσης, η κλειστή τουαλέττα θα εμποδίσει τη βρωμιλίτσα σου να κάνει βόλτα τα κακάκια της:D:D:D:D Για να ξέρεις, όμως ,μεγάλη σημασία στην αποφυγή οσμών έχει και η ποιότητα της τροφής. Όταν η τροφή έχει υψηλό ποσοστό από άμυλα κλπ, οι ακαθαρσίες μυρίζουν πολύ (εν τω μεταξύ, γράφω αυτά και πίνω τσάι συγχρόνως:mpliaks::mpliaks::lol::lol:)
Σωστο κι αυτο:up::up:

Υπομονη..ισως τη δει για παιχνιδι στην αρχη.Εσυ εκει αγεροχη μη κανεις πισω καθολου...Στην αρχη βγαλε το πορτακι για να μη τρομαξει. Αν και η δικια μου δεν την ενοχλισε καθολου η υπαρξη της πορτας..Ακομα και οτα την ειχα βαλει γα μη μου βγαζει την αμμο απεξω. Μιλαμε φτυαρι εκανε την πατουσα της.

Για τη μοιρωδια μου ειπανε και για μαγειρικη σοδα...δεν το εχω δοκιμασει ομως ακομα

Μετά απο όλα αυτά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η ιδέα 'υπάρχει τρόπο να μάθει να τα σκεπάζει" είναι μια τρελή ιδέα και καλά θα κάνω να τη βγάλω απο το μυαλό μου;;

υγ. πάντως θα τα δοκιμάσω αυτά που προτείνατε και θα σας πω το συντομότερο δυνατό.

οταν αλλαξεις τουαλετα βαλε κακακια και ουρα απο την παλια στην καινουρια για να μη την δει ως παιχνιδι. Γιατι δεν βαζετε ομως το κουτι με την αμμο στο μπανιο; Νομιζω ειναι η καλυτερη λυση. Εγω εκει το εχω και οταν δεν τα σκεπαζει δεν εξαπλωνεται η μυρωδια σε ολο το σπιτι. Εφυγαν οι καλες οι μερες που εκανε την αναγκη του μεσα στην τουαλετα και δεν μυριζε καθολου. Παντως και ο δικος μου σκαβει με τις ωρες και μετα προσπαθει να τα σκεπασει και δεν μπορει, αυτο που παρατηρησα ειναι οτι οταν εχει πολυ αμμο μεσα παντα τα σκεπαζει, οταν εχει λιγη τα αφηνει ετσι. Μια λυση για λιγοτερες οσμες ειναι να εχεις το κουτι ακριβως διπλα στην τουαλετα και οταν κανει κακακια να τα μαζευεις και να τα ριχνεις στην τουαλετα. Εγω ριχνω και τα ουρα μεσα επειδη ειναι βιοδιασπωμενη η αμμος, εσυ ομως μπορεις να ριχνεις τα κακακια. Πλεον δεν μυριζει το μπανιο μας ασχημα (παλια μυριζε αρκετα) και σταματησα να χρησιμοποιω αρωματικη baking soda για τις μυρωδιες. Καθαρισμα της αμμολεκανης πρωι και βραδυ για λιγοτερες οσμες.

Σε δυο δωμάτιο στο σπίτι δεν επιτρέπεται η είσοδος της
στο μπάνιο και στην κουζίνα.
Στο μπάνιο, όσες φορές εχει μπει, θρονιάζεται μέσα στη μπανιέρα και γλυφει το σιφόνι και τα τοιχώματα και επειδή χρησιμοποιώ διάφορα απορρυπαντικά συν χλωρίνες δεν την αφήνω ώστε να μην την δω πράσινη και αφρώδη κάποια στιγμή.

''Ξύσιμο'' της άμμου

Γεια σας! Εδώ και καμιά εβδομάδα η γατούλα μας (8 χρονών στειρωμένη χωρίς να έχει επαφή με άλλες γάτες αλλα ευτυχισμένη πάααρα πολύ) ξίνει την άμμο της αμμολέκάνης της με αποτέλεσμα να την βγάζει έξω μιας και η αμμολεκάνη είναι κλειστή.
Εγώ σκέφτηκα μήπως αυτό γίνεται διότι θα ήθελε να ζευγαρώσει γιατί έχουμε κάτω στην αυλή ένα γατούλη ''πειρασμό'' όπου η γατούλα μας κάθε φορά ανεβαίνει στο πεζουλάκι του παραθύρου για να τον δει... Τι λέτε;
:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: ''Ξύσιμο'' της άμμου

Τι εννοείς ξύνει την άμμο της αμμολεκάνης; Παίζει, χωρίς να κάνει κακά/τσίσα; Ή μήπως εννοείς τον πάτο;
Πάντως, έχω ακούσει και περιπτώσεις στειρωμένων γατιών που ζευγάρωναν κανονικά. Φαντάζομαι, βέβαια, είναι κάπως σπάνιο. Όσον αφορά τον 'πειρασμό', άλλα τα γούστα τα δικά μας, άλλα των γατιών. :P
Ίσως, απλώς, να θέλει παρέα. Ή ίσως απλά την παραμελείς τον τελευταίο καιρό. Μήπως σου'χει πέσει πολλή δουλειά;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα. Μήπως της αλλάξατε πρόσφατα αμμο και η νέα δεν της αρέσει?
επίσης πάει κανονικά τουαλέτα? Παρακολουθήσε τον γιατί ίσως έχει θεματάκι
ευχομαι να μην ειναι θέμα υγείας αλλά να παίζει ;)

Ίσως, απλώς, να θέλει παρέα. Ή ίσως απλά την παραμελείς τον τελευταίο καιρό. Μήπως σου'χει πέσει πολλή δουλειά;
Όχι...:confused:

καλημέρα. Μήπως της αλλάξατε πρόσφατα αμμο και η νέα δεν της αρέσει?
επίσης πάει κανονικά τουαλέτα? Παρακολουθήσε τον γιατί ίσως έχει θεματάκι
ευχομαι να μην ειναι θέμα υγείας αλλά να παίζει ;)
Όχι είναι η ίδια...
Πάει κανονικότατα...

καλησπέρα σας!! και εγώ είμαι καινούρια εδώ κι έχω μια περσική 2 χρονων... η δικη μου ξύνει τον πάτο τις αμμολεκανης, το τοίχο που υπάρχει διπλα και πολλές φορες τον χώρο έξω από την αμμολεκανη... δεν έχω καταλάβει ακόμη γιατί, αλλα μήπως χρειάζεται περισσότερη άμμο?

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back