Πάμε camping;

μια και η φιλη μου η γιουλη ειναι δεινη καμπιστρια μου εστειλε αυτο το θεμα.
εγω κανω μονο ελευθερο καμπινγκ και σχετικα λιγο καιρο.
εχετε να προτεινετε μερη για ελευθερο??
π.χ. εγω πηγα στη γαυδο που ειναι τελεια και επισης στο ποταμι πλατανιστου στη νοτια ευβοια.
φετος θα παμε νισυρο και τηλο. στη νισυρο θελαμε να μεινουμε σε σκηνη αλλα ανακλαυψαμε οτι δεν υπαρχει δεντρο για δειγμα.
στη τηλο βεβαια ειναι καλυτερα. εκει θα παμε με σκηνη.
οποιος ξερει καποιο μερος ειτε για σαββατοκυριακο ή για διακοπες που δεν κυνηγανε το ελευθερο ας μας ενημερωσει please
Συγνώμη για την αδιακρισία αλλά έχω μια απορία: κακά, τσίσα και πλύσιμο του σώματος που κάνετε όταν είσαστε ελεύθερο κάμπιγκ?
Και μένα μου άρεσε ως ιδέα όταν ήμουν νεαρή αλλά ποτέ δεν το τόλμησα γι αυτούς τους λόγους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για μένα Μαρία camping είναι αυτό:

free-camping-newark-bay.jpg

τα οργανωμένα είναι ημίμετρα , ή κάνεις κάτι ή οχι :)

(και για να εξηγούμαστε μου αρέσει πολύ η ιδέα αλλά ένεκα των περιπτώσεων δε το έχω κάνει ποτέ έτσι για διακοπές.. :rolleyes: )
Τι υπέροχο!!!! Δείχνει σαν φθινόπωρο ή σαν καλοκαίρι στις βόρειες θάλασσες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνώμη για την αδιακρισία αλλά έχω μια απορία: κακά, τσίσα και πλύσιμο του σώματος που κάνετε όταν είσαστε ελεύθερο κάμπιγκ?
Και μένα μου άρεσε ως ιδέα όταν ήμουν νεαρή αλλά ποτέ δεν το τόλμησα γι αυτούς τους λόγους.
στη γαυδο κακα και τσισα στη φυση, οσον αφορα για πλυσιμο καναμε στις ταβερνες με το λαστιχο. ηταν πολυ ωραια.
ολη μερα στη θαλασσα με το μαγιο και το παρεο και το βραδυ αναβεις φωτια στην παραλια με ποτακια και βραδυνο μπανιο κι αντε γεια.
ξυπνας το πρωι και για να ξυπνησεις κανεις μια βουτια:up::up:
για μενα 1 εβδομαδα καμπινγκ ειναι σαν ενας μηνας διακοπες, γιατι εισαι συνεχεια στη φυση.
και φετος καμπινγκ θα κανω:up::up::up: στην τηλο
γενικα μου φαινεται ευκολο το καμπινγκ.

για μένα Μαρία camping είναι αυτό:

free-camping-newark-bay.jpg

τα οργανωμένα είναι ημίμετρα , ή κάνεις κάτι ή οχι :)

(και για να εξηγούμαστε μου αρέσει πολύ η ιδέα αλλά ένεκα των περιπτώσεων δε το έχω κάνει ποτέ έτσι για διακοπές.. :rolleyes: )
ναι ωραίο είναι αυτό δεν λέω και το έχω κάνει κιόλας αλλά δεν είναι για πολλές μέρες ενώ το οργανωμένο μπορεί να μην είναι τόσο ωραίο αλλά σου επιτρέπει να κάτσεις πιο πολλές μέρες.Και δεν ανησυχείς για τις ανάγκες που αναφέρει η Anima:happy:

Αν έχει ειπωθεί πιο πριν συγχωρέστε με....
Λοιπόν, απίστευτο μέρος, για σύντομο όμως, ελευθερο καμπινκγ είναι στην Ευβοια, κατά μηκος του ποταμού (δεν θυμάμαι όνομα), στην διαδρομή που οδηγεί στον Αϊ Γιάννη τον Ρώσσο. Πλατάνια, βραχάκια, νεράκια που τρέχουν χαλια χαλια χαλια.....

παντως για ντουσακι υπαρχει ειδικη συσκευη για ελευθερους καμπερς που χωρα καποια λιτρα νερου κ την παιρνεις μαζι σου οπου πας. ειναι και παμφθηνη :D:D

επισης να πω οτι καλο ειναι οσοι κανουμε ελευθερο να προσεχουμε λιγο τα δαση που παμε κ τα κανουμε. ειχα παει περσι στο σχοινο για ελευθερο κ ηταν μεσα στη βρωμα απο ακαθαρσιες, μην πω τωρα τι, καταλαβαινετε. αν ειναι να κανουμε ετσι ελευθερο κ να βρωμιζουμε τη φυση για την οποια υποτιθεται παμε, ειμαι υπερ της απαγορευσης.
σακουλιτσες παιδια κ σεβασμος στο περιβαλλον, ειναι απλο. :D:D

παντως για ντουσακι υπαρχει ειδικη συσκευη για ελευθερους καμπερς που χωρα καποια λιτρα νερου κ την παιρνεις μαζι σου οπου πας. ειναι και παμφθηνη :D:D
γενικα ο εξοπλισμος για ελευθερο camping ειναι πολυ ευρυς:)
παντως το σκεπαρνακι για τα...σχετικα αποβλητα, απαραιτητο...:P:lol:
επισης να πω οτι καλο ειναι οσοι κανουμε ελευθερο να προσεχουμε λιγο τα δαση που παμε κ τα κανουμε. ειχα παει περσι στο σχοινο για ελευθερο κ ηταν μεσα στη βρωμα απο ακαθαρσιες, μην πω τωρα τι, καταλαβαινετε. αν ειναι να κανουμε ετσι ελευθερο κ να βρωμιζουμε τη φυση για την οποια υποτιθεται παμε, ειμαι υπερ της απαγορευσης.
Ακριβως :up:και μην ψηνετε κατω απο τα δεντρα:/:

Ακριβως :up:και μην ψηνετε κατω απο τα δεντρα:/:

ετσι ακριβως. ξερεις ποσο βρωμικα ηταν? δε μπορεις να φανταστεις...περιττωματα και βρωμικο χαρτι υγειας παντου. κριμα δεν ειναι ? :/: μετα δεν εχουν αδικο να φωναζουν...:/:
και αυτο για το ψησιμο επισης σωστο...μια σπιθα να φυγει παει...:/:
απλη λογικη χρειαζεται :):)

ετσι ακριβως. ξερεις ποσο βρωμικα ηταν? δε μπορεις να φανταστεις...περιττωματα και βρωμικο χαρτι υγειας παντου. κριμα δεν ειναι ? :/: μετα δεν εχουν αδικο να φωναζουν...:/:
και αυτο για το ψησιμο επισης σωστο...μια σπιθα να φυγει παει...:/:
απλη λογικη χρειαζεται :):)
Παιδεια χρειαζεται Ιωαννα μου...που ξεκινα απο την οικογενεια...και ο Ελληνας δεν την εχει...δυστηχως...
Αστα..ποναω τοσο οταν βλεπω τις γυφτιες μας...

Αστα..ποναω τοσο οταν βλεπω τις γυφτιες μας...

α καλα, απο παιδεια πασχουμε. μην πουμε για τα σκουπιδια στις παραλιες το τι βρισκουμε κατω...τρωνε πινουνε κ αφηνουνε σουβενιρ στους επομενους. παρε μια σακουλιτσα βαλε τα σκουπιδακια σου μεσα κ πετα τα στον πλησιεστερο καδο (οπου σε πολλες παραλιες δεν υπαρχουν βεβαια...):mad::mad:

και ξερεις τι μου τη δινει πιο πολυ?
που στα σπιτια μας το παιζουμε νοικοκυραιοι και παστρικοι αλλα στους δημοσιους χωρους στα τετοια μας...τουλαχιστον οι γυφτοι ειναι ετσι εκ πεποιθησεως....εμεις δεν σεβομαστε το περιβαλλον και το γειτονα μας, αλλα στο σπιτακι μας ολα λαμπουν...

Με λίγα λόγια, μην ξεχάσετε την άμμο σας!!!:lol::lol::lol:

και ξερεις τι μου τη δινει πιο πολυ?
που στα σπιτια μας το παιζουμε νοικοκυραιοι και παστρικοι αλλα στους δημοσιους χωρους στα τετοια μας...τουλαχιστον οι γυφτοι ειναι ετσι εκ πεποιθησεως....εμεις δεν σεβομαστε το περιβαλλον και το γειτονα μας, αλλα στο σπιτακι μας ολα λαμπουν...

ετσι ειναι, εχεις δικιο...ας ειναι το σπιτι μας καθαρο κ ολα τα αλλα κομματια να γινουν...:down::down::down:

ειχα παει στην κινετα για μπανιο κ εκτελουσα χρεη καθαριστριας. πραγματικα σου μιλαω ειχε τοσα σκουπιδια που τα πηρα κρανιο κ αρχισα να τα μαζευω. καδος ουτε για δειγμα εντωμεταξυ, τα εβαλα στο αμαξι κ τα πεταξα πιο μακρια. πηρα τηλ στο δημο τους, τους εριξα ενα ωραιο χεσιμο που δεν εχουν ουτε ενα καδο, εβαλα κι αλλους κ πηρανε και μετα απο λιγες μερες εβαλαν καδους.

Με λίγα λόγια, μην ξεχάσετε την άμμο σας!!!:lol::lol::lol:
α....ολα κι ολα Μελινακι, χωρις την ever clean μου, δεν κανω βημα:lol::lol::lol:

ετσι ειναι, εχεις δικιο...ας ειναι το σπιτι μας καθαρο κ ολα τα αλλα κομματια να γινουν...:down::down::down:

ειχα παει στην κινετα για μπανιο κ εκτελουσα χρεη καθαριστριας. πραγματικα σου μιλαω ειχε τοσα σκουπιδια που τα πηρα κρανιο κ αρχισα να τα μαζευω. καδος ουτε για δειγμα εντωμεταξυ, τα εβαλα στο αμαξι κ τα πεταξα πιο μακρια. πηρα τηλ στο δημο τους, τους εριξα ενα ωραιο χεσιμο που δεν εχουν ουτε ενα καδο, εβαλα κι αλλους κ πηρανε και μετα απο λιγες μερες εβαλαν καδους.
μπραβο Ιωαννα! Τα ιδια κανουμε με το Μαριο στο Κορφο...αλλα οι κυριοι το νου τους μονο στο συλλογο ψαραδων...σταματω γιατι τα παιρνω παρα πολυ με ολα αυτα και ειμαι και σε κρισιμη ηλικια:P

σταματω γιατι τα παιρνω παρα πολυ με ολα αυτα και ειμαι και σε κρισιμη ηλικια:P

γιατι εγω δεν ειμαι? εχουν πεσει οι ηλικιες στα εγκεφαλικα κ τα καρδιακα :P:lol::lol::lol:

Λοιπόν, να σας πω κι εγώ τι μου τη σπάει; Δεν είναι φαινόμενο που παρατηρείται μόνο σε κάμπινγκ ή παραλία, αλλά παντού:
Όλοι αυτοί οι κάφροι που την ώρα που οδηγούν ή με σταματημένο το αυτοκίνητο, ανοίγουν το παράθυρο και πετάνε έξω προίκα ολόκληρη, ό,τι σκουπίδι βρουν μέσα στο αυτοκίνητό τους :mad:
Επίσης, μου τη δίνουν οι γείτονές μου στην πολυκατοικία, οι οποίοι αδειάζουν τα τασάκια του αυτοκινήτου τους μέσα στο γκαράζ, δίπλα στην πόρτα τους :mad: κι εκείνοι που κατεβάζουν τα σκουπίδια τους και γεμίζουν υγρά το ασανσέρ και τις σκάλες... :mad::mad:
Αυτά για μένα είναι η απόλυτη έλλειψη παιδείας... και να σκεφτείτε ότι οι περισσότεροι γείτονες είναι άνθρωποι μορφωμένοι και με παιδιά, που έχουν αντιγράψει καρμπόν τη γουρουνοσυμπεριφορά τους :down:

Όλοι αυτοί οι κάφροι που την ώρα που οδηγούν ή με σταματημένο το αυτοκίνητο, ανοίγουν το παράθυρο και πετάνε έξω προίκα ολόκληρη, ό,τι σκουπίδι βρουν μέσα στο αυτοκίνητό τους :mad:

αυτο με βιδωνει και εμενα. το αμαξι να λαμπει κι ας γινει εξω σκουπιδοτοπος. ρε ουστ :mad:

Αχχχχ, ωραίο θέμα!!!
Εγώ βέβαια το camping δεν το μπορώ (το οργανωμένο γιατί έχεις τον καθένα δίπλα σου, το ανοργάνωτο γιατί κυκλοφορούν και κίνδυνοι-βλέπε φοβίες:P), αλλά για το αυτοκινούμενο τρελαίνομαι.
Όταν είμασταν μικρά και μέχρι την ηλικία των 15-16, είχαμε ένα φορτηγό, στο οποίο είχε φτιάξει ο πατέρας μου κρεββάτια (διώροφα περικαλώ) και οι διακοπές μας ήταν πάντα με το αμάξι. Σε ξενοδοχείο δεν είχαμε πάει ΠΟΤΕ. Πέρναμε την κούρσα μας, με όλα τα συμπράγκαλα(χημική τουαλέτα, ντουζιέρα, γκαζάκι κ.τ.λ.) και την κάναμε για όπου θέλαμε.
Αυτές ήταν και οι πιο ωραίες διακοπές της ζωής μου, να ξυπνάς δίπλα στην θάλασσα, να τρως δίπλα στην θάλασσα, αχχχχ τέλεια..........:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back