Πάμε camping;

υπαρχουν τοσο ωραια αξεσουαρ για το καμπινγκ:up::up:
για την τουαλετα πας παντα με το σκεπαρνακι σου και τα θαβεις. το χαρτακι το πετας στα σκουπιδια.
για ντουζακι γεμιζεις αμα θες το ειδικο σακουλι που ειναι καταπληκτικο.
για κουλαρισμα κρεμας την αιωρα. για μαγειρεμα αναβεις φωτια ΜΟΝΟ στην παραλια.
για το βραδυ αναβεις κερακια και λαμπες πετρελαιου κ επειδη ειναι τοσο ρομαντικα κανεις κι ενα σουξου μουξου.:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχχχχ, ωραίο θέμα!!!
Εγώ βέβαια το camping δεν το μπορώ (το οργανωμένο γιατί έχεις τον καθένα δίπλα σου, το ανοργάνωτο γιατί κυκλοφορούν και κίνδυνοι-βλέπε φοβίες:P), αλλά για το αυτοκινούμενο τρελαίνομαι.
Όταν είμασταν μικρά και μέχρι την ηλικία των 15-16, είχαμε ένα φορτηγό, στο οποίο είχε φτιάξει ο πατέρας μου κρεββάτια (διώροφα περικαλώ) και οι διακοπές μας ήταν πάντα με το αμάξι. Σε ξενοδοχείο δεν είχαμε πάει ΠΟΤΕ. Πέρναμε την κούρσα μας, με όλα τα συμπράγκαλα(χημική τουαλέτα, ντουζιέρα, γκαζάκι κ.τ.λ.) και την κάναμε για όπου θέλαμε.
Αυτές ήταν και οι πιο ωραίες διακοπές της ζωής μου, να ξυπνάς δίπλα στην θάλασσα, να τρως δίπλα στην θάλασσα, αχχχχ τέλεια..........:rolleyes::rolleyes:
ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αυτες τις διακοπες ονειρευομαι:rolleyes:
:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα το διαβασα και εγω, πολυ ωραιο ακουγεται κωνσταντινα οντως, ετσι οπως το περιγραφεις μυριζει ωραια παιδικα χρονια...:):):)
και σε ποιες παραλιες πηγαινατε συνηθως? :D:hmm:

Έχουμε γυρίσει άπειρες παραλίες, κυρίως στην Πελλοπόνησο, αλλά και σε κάποια νησιά, όπως Κύθηρα και Σαμοθράκη. Κύθηρα ήταν απλά τέλεια, είχαμε γυρίσει πολλές παραλίες και οι περισσότερες ήταν ψιλοερημικές.
Στην Σαμοθράκη είχαμε βρει μια παραλία(με κοτρώνες βέβαια), είχε ένα ποταμάκι που έσκαγε στην θάλασσα, είχε και κάτι γουρουνάκια:blink: και κάθε πρωϊ ερχότανε ένας παπούλης με τον γαϊδαρό του και μας έφερνε γάλα και φρέσκο τυρί.

τα κυθηρα ειναι το νησι μου...μπραβο ρε κων/να, ωραιες διακοπες πραγματικα..ελευθερια κ ξεκουραση. μπραβο κ στο μπαμπα σου:D

Σε αυτόν πάνω από όλα, εμείς ψιλογκρινιάζαμε και λίγο(βλαμμένα παιδιά:P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back