stellak
Διάσημο μέλος
Μιλάω για 2 συγκεκριμένα γατάκια, το πολύ 7-8 μηνών, ένα κορίτσι κι ένα αγόρι. Προσπαθώ να τα εξημερώσω μήνες ολόκληρους χωρίς αποτέλεσμα και απορούσα μέχρι σήμερα γιατί είναι τόσο τρομαγμένα. Σήμερα την είδα να τα κυνηγάει μπροστά στα μάτια μου, επιδεικτικότατα και χωρίς λόγο. Όπως ήταν φυσικό τη «βούτηξα». Μου απάντησε ότι είναι αλλεργική. Της είπα πως αλλεργική μπορεί να είναι όσο θέλει στο σπίτι της κι αν δε θέλει να μείνει και φαλακρή στην καλύτερη ή ανάπηρη το πιθανότερο, να μην ξαναπλησιάσει τις γάτες όταν δεν την ενοχλούν. Μετά έχασα την ψυχραιμία μου δυστυχώς και την έβρισα σα λιμενεργάτης. Ενημερώθηκα από τη διαχειρίστρια για όλα τα πιο πάνω που περιγράφω (διότι φροντίζει να τα κάνει όταν λείπω στο γραφείο) κι ότι όλοι σηκώνουν τα χέρια ψηλά κι όλοι φοβούνται μην δηλητηριάσει τις γάτες.
Αν κάποιος έχει ανάλογη εμπειρία παρακαλώ ας προτείνει κάτι. Αν πάω στην Αστυνομία να της κάνουν σύσταση, θα καταφέρω τίποτε; Δε θέλω να κάνω κάτι που θα έχει αντίκτυπο στα γατιά, διότι μετά θα πάω φυλακή και δεν το θέλουμε αυτό. Επίσης, ενώ όλοι τη σιχαίνονται, δεν είμαι και τόσο σίγουρη ότι θα ακολουθήσουν στην περίπτωση καταγγελίας (και τους καταλαβαίνω. Ποιός θέλει να μπλέξει με την προσωποποίηση της παλαβομάρας ; ). Και κάτι τελευταίο: δεν καταλαβαίνει από αφίσες – νόμους σε πίνακες ανακοινώσεων. Περνάει, τα βουτάει και τα σκίζει. Ακόμα και ανακοινώσεις της διαχείρισης, άσχετες με τα ζώα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αν πάλι δεν έχεις κανέναν πρόχειρο, ίσως θα μπορούσες να απευθυνθείς σε κάποιον δικηγόρο από αυτούς που συνεργάζονται με φιλοζωικά σωματεία και δουλεύουν και τους σχετικούς νόμους.
Αν και φοβάμαι πως το πρόβλημα της τύπισσας είναι γενικότερο και μάλλον... ιατρικής φύσης.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Λοιπον,η κυρια ειναι ιδοκτητρια διαμερισματος ή νοικαρισσα?Γενικες συνελευσεις η πολυκατοικια σας δεν κανει?Εφοσον εχεις στο πλευρο σου ολους τους υπολοιπους,τοτε θα μπορουσατε να το κανετε θεμα σε μια Γ.Σ.,να την ξεμπροστιασετε,να την απειλησετε στην τελικη με μηνυσεις αλλα οοοοολοι μαζι!!!Δεν μπορει να κανει ο,τι θελει η %$$#^%#^%$^!!!!!!!!!!!!!Ειστε πολλοι και ειναι μια!!!!Βαλτε καμερες στην πυλωτη ή πειτε της οτι βαλατε και οτι ειναι αποδεικτικο στοιχειο σε ενδεχομενη δικη!!!!!Αυτα...δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
Βρε μηπως να της ξαμολησουμε το Νινο και τη Leia στο σπιτι της καμια μερα να της το κανουν λαμπογυαλο???
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρε Στελλα....
Λοιπον,η κυρια ειναι ιδοκτητρια διαμερισματος ή νοικαρισσα?Γενικες συνελευσεις η πολυκατοικια σας δεν κανει?Εφοσον εχεις στο πλευρο σου ολους τους υπολοιπους,τοτε θα μπορουσατε να το κανετε θεμα σε μια Γ.Σ.,να την ξεμπροστιασετε,να την απειλησετε στην τελικη με μηνυσεις αλλα οοοοολοι μαζι!!!Δεν μπορει να κανει ο,τι θελει η %$$#^%#^%$^!!!!!!!!!!!!!Ειστε πολλοι και ειναι μια!!!!Βαλτε καμερες στην πυλωτη ή πειτε της οτι βαλατε και οτι ειναι αποδεικτικο στοιχειο σε ενδεχομενη δικη!!!!!Αυτα...δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
Βρε μηπως να της ξαμολησουμε το Νινο και τη Leia στο σπιτι της καμια μερα να της το κανουν λαμπογυαλο???
Συμφωνω 100%, αφου υπαρχει διαχειριστης, να συγκαλεσει μια γενικη συνελευση, να την συνετισετε ετσι. Μια φιλη μου εκανε το λαθος να φωναξει στις σκαλες της πολυκατοικιας που μενει ενα απογευμα, και την επομενη την πηρε τηλεφωνο η σπιτονοικοκυρα και της ειπε οτι μαζευουν υπογραφες για να την διωξουν, επειδη κανει πολυ φασαρια... Και θα κολλησουμε στην τρελη? Ακομα και αν η αστυνομια δεν παρει στα σοβαρα αυτα που κανει στις γατες, το οτι βρεχει τα αυτοκινητα σας με βρωμονερα για παραδειγμα, στοιχειοθετει βαση για μηνυση (δεν ειμαι σιγουρη με ποιο νομο, γιατι δεν προκειται για βλαβη, με την ουσιαστικη εννοια. Θα το ψαξω να σας πω) Οι καμερες ειναι μια καλη ιδεα, ενημερωστε την και για τον τυπο που εφαγε 9 μηνες φυλακιση για το σκυλακι και επιβεβαιωστε την οτι αν βρεθει νεκρο γατι θα φροντισετε να φαει φυλακη. Οτι και αν γινει ομως, πρεπει να εχεις τους παντες στο πλευρο σου. Οποτε, αρχισε το ψηστηρι.
stellak
Διάσημο μέλος
). Τον άλλο μήνα αναλαμβάνει άλλος τη διαχείριση και της τα'χει πολλά μαζεμένα. Συν ότι του πέταξε το καλαθάκι που είχε βάλει για τα γατάκια στο πάρκινγκ του, η ζουρλή, και της το φυλάει. Αλλά πραγματικά, δεν ξέρω αν θα δεχτούν να την απειλήσουμε. Θα προσπαθήσω να το κουβεντιάσω, αλλά ξέρετε πως είναι. Σκέφτεται ο άλλος: κι αν μου κάνει ζημιά στο αμάξι; λόγου χάρη. Ως τότε αν πειράξει τα γατιά, θα μας ακούσετε στις ειδήσεις. Ευχαριστώ για τις ιδέες, θα δω τι μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Θες μήπως να ντύσουμε τη Βούλα δικηγόρο και να της κάνει μια επίσκεψη;

Πάντως σίγουρα σαν πρώτη κίνηση τύπωσε αφισάκια και κόλλα και ας τα σκίσει η βλαμμένη.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

Δυστυχώς όπως είπες οι περισσότεροι ένοικοι - γείτονες κλπ συνήθως δε θέλουν να μπλέξουν.
Πραγματικά εξοργίζομαι με κάτι τέτοια άτομα... και ακόμα περισσότερο που ξέρω ότι συνήθως πρέπει να δράσω μόνη μου, ενώ ξέρω ότι αν υπήρχε συνεργασία θα υπήρχαν πολύ καλύτερα αποτελέσματα.
Voula
Διάσημο μέλος
Θες μήπως να ντύσουμε τη Βούλα δικηγόρο και να της κάνει μια επίσκεψη;![]()
Υπονοείτε κάτι κυρία μου για μένα
? Είμαι τρομακτικός τύπος μήπως ??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
.Για σκέψου να πάω εγώ, ποιος θα με πιστέψει;

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πες εσυ το "ναι" και θα σου βρω εγω.... ουουουουουοουουυ
starter
Δραστήριο μέλος
Οτι και αν κάνετε μην δείξετε σε καμία περίπτωση ανωτερότητα αλλά και μην ασχολείστε μαζί της σε αντιπαραθέσεις. Τέτοιους ανθρώπους οι καβγάδες και οι εντάσεις τους θρέφουν.Και στο υπογράφω, αν της φέρετε την αστυνομία μια φορά έστω και για ψύλλου πήδημα θα κάτσει στα αυγά της για πολύ καιρό,δυστυχώς όχι για πάντα. Είναι χαρακτηριστική περίπτωση γυναίκας που την έχουν στη μπάτσα και στη δουλειά αλλά και στο σπίτι της και αν έχει άντρα στάνταρ την κερατώνει ή την αγνοεί οπότε όλο τον συσσωρευμένο θυμό της τον βγάζει εκεί που μπορεί. Ρίξτε κανένα βρωμόνερο στη δικιά της μπουγάδα ή αυτοκίνητο, κλείστε της την πόρτα στα μούτρα όταν μπαίνει απο πίσω σας στην είσοδο, απαξιώστε την χωρίς να την αγνοείτε για να μην νομίζει οτι έχει και πεδίο να δράση και θα δεις τι καλά. Επίσης κάντε της κριτική, για το ποιόν της τη συμπεριφορά της ,των παιδιών της και οτι άλλο μπορεί να πειράξει μια μικροαστή συντηρητική καθωσπρέπει κακιασμένη και ανέραστη κατίνα και θα δείτε τι καλά θα το κόψει. Επίσης αν έχει κλείσει κανέναν ημιυπαίθριο ή οτιδήποτε άλλο απειλήστε την με καταγγελία.
Μπορεί να σου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά αλλά πίστεψέ με επειδή το έχω περάσει η κατινιά και η φτήνια αυτών των ανθρώπων πολεμιέται μόνο με το ίδιο μέσο. ΔΕΝ παίρνει απο λόγια, ΔΕΝ θα συνετιστεί πολιτισμένα γιατί πολύ απλά θεωρεί τον ευατό της σωστό και εσάς γραφικούς. Φοβάται και τον ίσκιο της όμως και αν σας βρει ενωμένους θα αλλάξει σκοπό ,στάνταρ.
Αν σου έρχεται πιο ευκολο βέβαια βρείτε της ένα γκόμενο

julia
Διακεκριμένο μέλος

Μετά,
απειλές, τσακωμοί πείσματα, πόλεμος απο τον Διαχειριστή.. το μόνο που θα την κάνουν είναι να πεισμώσει χειρότερα, και να την πληρώσουν αμάξια ή και γατιά...
Θα μπορούσατε...θα..
της μιλήσει κάποιος ήρεμα, με επιχειρήματα.. και να της εξηγήσει ότι η αλλεργία πρώτον βελτιώνετε..και δεύτερον μπορεί να είναι απο 1002 άλλους λόγους.. γύρη, σκόνη, κλπ...
Επίσης ότι θα τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα για τους κλέφτες και επειδή έχουν παρατηρηθεί διαρρήξεις σε αμάξια ... δεν θα πείτε ότι είναι γιαυτήν.., και μπορείτε να το βάλετε το κύκλωμα και για δική σας καλύτερη προστασία, μπορείτε και όχι...(εφόσον είσαστε και όλοι ιδιοκτήτες..)
επίσης/ή,
θα μπορούσατε να το παίξετε τρελοί και εσείς και να βρείτε το ευαίσθητο σημείο της...
πχ είναι δεισιδαίμων ... πιστεύει σε μάγια (θα βρίσκει διάφορα στην πόρτα της...), θέλει ησυχία- θα βαράτε μουσική..., θα βρίσκει σακούλες σκουπιδιών στην πόρτα της κλπ κλπ..(Βέβαια όλα αυτά το μόνο που θα καταφέρουν είναι να χειροτερέψουν την ένταση...)
Ιδέες γράφω... γιατί είναι δύσκολη περίπτωση.

stellak
Διάσημο μέλος

Επειδή διαβάζω και γράφω στα κλεφτά
απαντώ σε ό,τι συγκράτησα. Νεκταρία, το βλέπω να μου'ρχεται. Πάλι μόνη μου θα βγάλω το φίδι από την τρύπα... Κλαίρη, πόσο μέσα μπορεί να έχεις πέσει; Απλώς δεν πρόκειται για μικροαστή απατημένη, αλλά για κατίνα σκέτη και αγ...τη εντελώς και τέτοιος που είναι ο άντρας της, κόβω το κεφάλι μου ότι δεν γίνεται να έχει γκόμενα. Τα παιδιά της είναι μικρά και δεινοπαθούν (αλλά ας τα κοιτάξει άλλος...) και δεν είναι άτακτα διότι δεν τα αφήνει να κάνουν τίποτε. Εάν της πετάξω νερά, αυγά, υγρό μπαταρίας στο αμάξι (πόσο καλά μπορεί να με ξέρεις, Κάτια;
) κι επειδή όλοι είμαστε πιο πάνω από αυτή, μπορεί να μπλέξει οποιονδήποτε και δε θέλω να την πληρώσει άλλος (είμαι και ζώον, τι να κάνω
). Την πόρτα στα μούτρα την τρώει στάνταρ κι επίσης αλλάξαμε την κεντρική πόρτα διότι την παλιά δεν την έκλεινε ποτέ, με αποτέλεσμα η πολυκατοικία να είναι "μπάτε σκύλοι" από τη μέρα που ήρθε, που κακό χρόνο... Τώρα βάλαμε πόρτα κάστρου
που κλείνει μόνη της έτσι κι αλλιώς. Στη μπουγάδα δεν μπορώ αν της πετάξω τίποτε διότι θα πάρει μπάλα τα αμάξια μας και δε μου φταίνε οι άλλοι. Ξαναλέω πως αφισάκια και λοιπές ανακοινώσεις τα κάνει χαρτοπόλεμο - είναι ψυχοπαθολογική περίπτωση, από τους ανθρώπους που η φύση έπρεπε να μεριμνά α) να μη γεννηθούν ποτέ ή β) να στειρώνονται για να μην συνεχίζουν το φρικαλέο γονίδιό τους.
Κουμπάρα, θυμάσαι τι πόλεμο μας έκανε όταν ήρθες να πιάσουμε τη Θάλεια; Αυτή που κοπανούσε την άδεια (!!!) απλώστρα για σπάσιμο ήταν.
Τζούλια, λυπάμαι που το λέω αλλά αν εγώ έχασα την περίφημη γερμανική ψυχραιμία μου στο χτεσινό συμβάν, κανένας δε θα μπορέσει να την κουβεντιάσει. Θα την πλακώσουν και περνάμε σε άλλη πίστα μετά. Νομίζω πως απλώς θα πρέπει να ενημερώσω άμεσα την επόμενη διαχείριση που της τη φυλάει, να δράσει άμεσα με συστάσεις κλπ. Έτσι κι αλλιώς και εντελώς μεταξύ μας, δυστυχώς είναι της ιδίας περίπου συνομοταξίας.
Τα γατάκια το πρωί ήταν alive and kicking αλλά εμένα θα με τρώει η έννοια τους

konstans
Περιβόητο μέλος

Τουλάχιστον σαν πρώτη φάση θες να έρθει κάποιος να κολλήσει αφισάκια με το νόμο περί κακοποίησης; Να ζητήσουμε από κάποιο σωματείο, έτσι ώστε να καταλάβει ότι αν κάνει κάτι δεν θα τα βάλει μόνο με ένα άτομο, αλλά με ολόκληρη οργάνωση.
Επίσης προσφέρομαι αφιλοκερδώς
να έρχομαι ανά δύο μέρες και να της ζαλίζω τα αρχ$$δια
. Θες με μουσική, θες με νερά, θες με αφίσες, θες με χτύπημα κουδουνιών
, ότι θες!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Έστω και τον άλλο μήνα, επειδή ξέρω πόσο πνίγεσαι. Για τις μεθόδους τρέλας που προσφέρεις αφιλοκερδώς, σου έχω αληθινό κέρδος! Θα πίνεις καφεδάκι με το Νίνοοοοο
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool