Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχα αυτο του το χω πει, η αστυνομια εχει καλεστει και εχει καταγραψει ηδη στο βιβλιο συμβαντων για αυτον οποτε του εχω πει οτι ενα να λειψει.... πας αυτοφορο
ρε παιδι μου όλοι οι τρελοι ΙΔΙΟΙ ειναι? και εγω στο παρκινγκ μου τα εχω και τα πετανε! ρε ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ χωρος....ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ειναι τους λεω.Πατε καλα???????? ( καλα η απαντηση ειναι γνωστη...ΟΧΙ!)![]()
Αμ δεν πανε καλα αλλα τα κανουν στα κρυφά σιγα μην το κάνανε μπροστα μας κιολας. Δεν κοιτάνε τις βρωμιες τους τους ενοχλούν τα μπωλακια με το νερο. Κακια πανω απ´ολα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xontrogato
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
η γατα ως κυνηγος θα σκοτωσει το ποντικι-μυγα-κατσαριδα κλπ ακομη κι αν δε το φαει μετα.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ωστόσο δεν νομίζω οτι το τάισμα είναι η αιτία που δεν κυνηγάνε ποντίκια..Παλιά είχα αυτή την ιδέα που φαίνεται λογική εξ αρχής, αλλά τώρα τείνω να πιστέψω οτι είναι θέμα χαρακτήρα.. Π.χ. η δική μου που είναι χορτάτη και της δίνω έτοιμη την τροφή, δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να μου δείξει τις κυνηγετικές της ικανότητες. Μάλιστα συνηθίζει και τρώει κάθε φορά τα "τρόπαιά" της (έντομα), εκτός κι αν προλάβω να της τα βουτήξω τελευταία στιγμή από το στόμα (τύπου "φτύσ'το αμέσως!"
) Αν το γατί είναι από τη φύση του κυνηγός, τότε ακόμα κι αν δεν φάει το θήραμα, θα παίξει μαζί του μέχρι τη φυσική του εξόντωση.
anna 21
Δραστήριο μέλος
anna 21
Δραστήριο μέλος
το βλέπουμε άλλωστε και στις οικόσιτες μας γάτες... πόσες φορές εχει μπεί κάποιο έντομο/ζωύφιο και το κυνηγησαν οι γάτες σας? Εμένα πολλές φορές και ειναι στρουμπουλοι καλοταισμένοι γάταροι!!!
ναι ναι ο δικος μου φοβερος κυνηγος! σε ολα τα περιστερια στο μπαλκονι "γρυλιζει" (ξερετε τον χαρακτηριστικο ηχο που κανουν) και χθες οταν ενα περιστερι πηγε κατα πανω του, ετρεξε να κρυφτει απο πισω μου ο δεινος κυνηγος!!

το εχουν στη φυση τους, αλλα δεν ειναι ολα το ιδιο ικανα, ειναι γεγονος
ειχε περασει μια γατα απο το πατρικο μου παλια, πολυ αγρια, αλλα ηταν απιστευτη στο κυνηγι. μεσα σε δευτερολεπτα επιανε ο,τι εβαζε στο ματι, μιλαμε για serial killer!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Που βέβαια δεν περιμένω να λέει οτι απαγορεύεται η σίτιση των αδέσποτων! Μάλιστα καλό θα ήταν το σχετικό απόσπασμα αν είναι δυνατόν να το τυπώσεις/αντιγράψεις και να το κολλήσεις κοντά σε κάδους ή εκεί που ταίζονται τα αδέσποτα, ώστε να αποθαρρύνει τους διάφορους λοξούς που ενδέχεται να τα βλάψουν..
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
μπορει να ειμαι off topic αλλα τον εφερα πανω και εχει και ψυλλους. πηγα να τον ψεκασω με frontline αλλα φοβηθηκε και αρχισε να τρεχει. υπαρχει περιπτωση να γεμισει το σπιτι ψυλλους?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
...αλλά όσο γίνεται, ας προσπαθήσεις να μη φτάσετε την κατάσταση στα άκρα. Αν τους ξανασυναντήσετε και σκούζουν πάλι, πρότεινέ τους να φωνάξουν την αστυνομία όπως απειλούν, φροντίζοντας παράλληλα να είσαι πλήρως ενημερωμένη για το νόμο, μήπως και μαζευτούν λίγο.Για τους ψύλλους, θα έλεγα ναι υπάρχει πιθανότητα, όχι σίγουρο.
Προσπάθησε πάλι ταίζοντάς τον να τον ψεκάσεις προσεκτικά(μη πέσει και μέσα στο φαγητό του)
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Με το που ακουει το σπρει χανεται φοβαται. και εχει και προβλημα το ματι του και φοβαμαι μην παει μεσα.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος

παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
φασίστες με όλη τη σημασία της λέξης και έτοιμοι για κάθε είδους ψέμα κ επίθεση.
άνθρωποι που νομίζουν πως η κάθε γειτονια τους ανηκει κ που πιστεύουν πως ακόμα κ αν μια γάτα περάσει έξω από το σπίτι τους (απο το οποίο δε βγαίνουν σχεδόν ποτέ!!)θα τους μολύνει κ θα τους στείλει σε νοσοκομείο!
πιστεύω πως σιγά σιγά...δυστυχώς για πολλά αδεσποτάκια ακόμα που θα πέσουν στα χέρια τους,η κατάσταση αλλάζει..οι νόμοι γίνονται πιο αυστηροί κ αναγκαστικά περιθωριοποιούνται.
όσο για την ερώτηση της nicole, δε γνωρίζω καθόλου τη νομοθεσία στην κύπρο.ξέρω καλά πάντως πως στην ελλάδα επιτρέπεται κ με νόμο η σίτιση αδεσπότων...θα σου έλεγα να συνεχίσεις αυτό που κάνεις...ναι,υπάρχει φόβος να στοχοποιηθούν πολλά μικρά αλλά δε φοβόμαστε εμείς, αυτοί θα πρέπει να φοβούνται!
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Υπάρχουν τρελλοί και από τα δύο στρατόπεδα. Και των ζωόφιλων και των "άλλων". Παράδειγμα. Έχουμε το πατρικό μας στην επαρχία. Δεν μένουμε εκεί, όμως, κατεβαίνουμε πολύ συχνά και για αρκετές ημέρες.Τον τελευταίο καιρό τρεις φορές βρήκαμε επάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από το σπίτι μας, κάτω από το παράθυρό μας πεταμένα τρόφιμα για τα αδέσποτα. Παράδειγμα: Γύρω στα δύο κιλά ωμά ψάρια. Πεταμένα χύμα μπλατς επάνω στο πεζοδρόμιο. Άλλο: Πάνω στο πεζοδρόμιο μισό κοτόπουλο φούρνου με τα λάδια του τα τρέχουν και να γλιτσιάζουν.Και δεν μιλάμε για πεζοδρόμιο Αθήνας. Ίσα ίσα 80 πόντοι είναι σε παλιά πόλη. Ρωτήσαμε και μάθαμε, ότι είναι μια (μουρλή την χαρακτηρίζω εγώ) που παίρνει σβάρνα τις γειτονιές και πετάει, όπου της καπνίσει φαγητά, ωμά κρέατα και ψάρια κλπ. Εγώ και τις τρεις φορές που είδα τα πεταμένα, δεν πήγε το μυαλό μου ότι κάποιος ζωόφιλος το έκανε. Ήμουν σίγουρη, ότι είναι δηλητηριασμένα για να εξολοθρεύσουν τα άγρια γατάκια και τα αδέσποτα σκυλάκια και τα πέταξα χωρίς δεύτερη σκέψη πρώτον γι αυτό και δεύτερον, γιατί πράγματι είχε γεμίσει από το ανοιχτό παράθυρο το σπίτι μύγες και σφήκες. Και τωρα όμως που το ξέρω, πάλι θα τα πετάξω στα σκουπίδια και αν την πετύχω (λίγο δύσκολο, γιατί περνάει μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, απ'οτι μου είπαν), θα τη στολίσω κανονικότατα. Κάτι τέτοιοι, που και στην προσωπική τους ζωή είναι μπιχλιάρηδες, δυσφημίζουν τη ζωοφιλία και τους ζωόφιλους. Αν λοιπόν αυτοί οι γκρινιάρηδες γέροι ανήκουν σε τέτοια περίπτωση, τους δίνω απόλυτο δίκιο.Βέβαια, στα νεύρα τους πιάστηκαν με λάθος άνθρωπο, θα είναι και στραβόξυλα, για να μην ακούνε τί τους εξηγούσες, αλλά.... Και επειδή έχει σκουπίδια, πρέπει δηλαδή, ο κάθε μπίχλας να πετάει τα αποφάγια του χύμα από δίπλα, δήθεν για τα αδέσποτα; Κι εγώ, άμα μου περισεύει κρέας, κοτόπουλο ή ψάρι, το βάζω σε ένα αλουμινόχαρτο, το αφήνω σε μια ακρίτσα κοντά στα σκουπίδια και μετά 1-2 ώρες πάω και πετάω το αλουμινόχαρτο. Αν δεν έχω περίσσευμα φαγητού, βάζω στο πεζοδρόμιο κροκετούλες, που δεν λερώνουν. Αυτά είναι, θεωρώ, αυτονόητα. Αν για κάποιους όμως δεν είναι, θα πρέπει να τα μάθουν, είτε με το καλό είτε με το άγριο. Και τα καθάρματα που σκοτώνουν και βασανίζουν τα ζωάκια (που κακό ψόφο νάχουν) και οι χαζοχαρούμενοι ζωόφιλοι, που, στην τελική, στρέφουν τους αυθεντικούς τρελλούς κατά των μόνων που δεν φταίνε. Των ζώων.
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Γι αυτό, δεν πρέπει να τους δίνουμε πατήματα, κι όποτε αντιλαμβανόμαστε ό,τιδήποτε παράνομο κάνουν, να "χτυπιούνται" ανελέητα. Γέροι, νέοι, άντρες ,γυναίκες, Έλληνες και αλλοδαποί
Βλάπτεις ένα αθώο και ανυπεράσπιστο ζωάκι; Μέσα στη μπουζού χωρίς αναστολή, υπάνθρωπε

Άσε και έχω περίπτωση, με μια γατούλα αδέσποτη, που είχε εγκατασταθεί στην πυλωτή της αδελφής μου εδώ και έξη μήνες. Ήταν γριά πολύ, εντελώς κουφή, ξεδοντιάρα, με αθριτικά. Ένας άγγελος. Καθόταν νύχτα μέρα στο χαλάκι της εισόδου. Την αποπαρασιτώσαμε, της δώσαμε αντιβίωση, γιατί φτερνιζόταν λιγάκι, την εγχειρίσαμε μόλις παρουσίασε μια λείμωξη στα δύο τελευταία της δοντάκια και με την περιποίηση και την αγάπη μας, άλλαξε η εμφάνισή της, γυάλισε η γούνα της. Σκεπτόμασταν να την παίρναμε σπίτι, αλλά αναρωτιόμασταν, μήπως σε αυτή την ηλικία δεν της άρεσε και μήπως δεν μπορούσε να υπομείνει τις ανελέητες επιθέσεις των γατιών μας (και εγώ και η αδελφή μου έχουμε από δύο μεγάλες και σκληροτράχηλες-ειδικά οι δικές μου τα καθάρματα- γάτες). Αποφασίσαμε και της βάλαμε ένα λούτρινο σπιτάκι σε μια γωνίτσα στο πάρκιγκ της αδελφής μου, όπου δεν ενοχλούσε κανέναν, φαγητά, εννοείται, δεν έμεναν ούτε για δείγμα σε κοινή θέα, μόνο το νεράκι της σε μια γωνίτσα στο πάρκιγκ της πυλωτής, επίσης. Μια εβδομάδα μετά που βάλαμε το σπιτάκι, βρήκαμε το γριουλάκι πεθαμένο
Ελπίζω να πέθανε ξαφνικά από γηρατειά, αν και το πρωί που την είχε ταΐσει η αδελφή μου, ήταν ζωηρότατη
Δεν μπορούμε να ξέρουμε, αν της έριξαν κάτι δηλητηριασμένο, γιατί το μεσημέρι που την βρήκαμε νεκρή στον κήπο, είχε προηγηθεί η τελευταία τρομερή καταιγίδα (16 Σεπτεμβρίου) και αν είχε αίμα στο στόμα ή αφρούς,πάντως, είχαν ξεπλυθεί. Ξαναλέω, ότι ελπίζω να έφυγε ξαφνικά λόγω ηλικίας. Εγώ όμως, ακριβώς, επειδή δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη με τους "ανθρώπους", για ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ φορά στη ζωή μου καταράστηκα , αν κάποιος ευθύνεται για το θάνατο αυτού του αγγέλου, να "ψοφήσει" μέσα σε φριχτούς πόνους!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 25 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool