PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Πράγματι!Ωραία θα είναι!

Δε βαριέσαιΌχι!Θεσσαλονίκη είμαι εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς,όπως το πάρει κανείς!![]()
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν θελω να σε προσβαλω ''κυρα μου'' αλλα ειπα την γνωμη μου.Τοσο κακο ειναιΜε προσβάλεις.Λοιπόν,άκου να σου πω κυρά μου,εγώ σε πόλη ζω,αλλά όχι σε δρόμο με κίνηση,και μια χαρά Πάσχα κάνω.
Άντε τώρα!
Δηλαδή αν είχες τον πύργο του Άιφελ και όλα τα φώτα μπροστά σου που κάνουν τη νύχτα μέρα θα σου κακόπεφτε;Ακούς εκεί!![]()
αν σου αρεσει εσενα καλα κανεις,εμενα δεν μου αρεσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Δεν θελω να σε προσβαλω ''κυρα μου'' αλλα ειπα την γνωμη μου.Τοσο κακο ειναιαν σου αρεσει εσενα καλα κανεις,εμενα δεν μου αρεσει
![]()
Ααααααα,θες να βγεις και από πάνω;

Έλα μωρέ πλάκα κάνω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχεις δικιο Αγνη.Και ενας συναθητης μου θα κανει Πασχα στην Αθηνα.Στην πολη δεν θα ειναι σχεδων κανεις γιατι ολοι πανε στην εξωχη και ετσι αυτοι που θα κανουν Πασχα σε πολη, θα περασουν την μερα αυτη χωρις φασαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Με προσβάλεις.Λοιπόν,άκου να σου πω κυρά μου,εγώ σε πόλη ζω,αλλά όχι σε δρόμο με κίνηση,και μια χαρά Πάσχα κάνω.
Άντε τώρα!
Δηλαδή αν είχες τον πύργο του Άιφελ και όλα τα φώτα μπροστά σου που κάνουν τη νύχτα μέρα θα σου κακόπεφτε;Ακούς εκεί!![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι καλε απλος ειπα οτι οποιος κανει Πασχα στην πολη δεν θα εχει φασαρια γιατι ολοι θα πανε στην εξωχη.Καταλαβες?????Και ξαναλεω...εινω η γνωμη της ,ειναι η γνωμη μου και στη τελικη δεν τα ειπαμε ολα αυτα στα σοβαρα![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
.Δεν χαιρομαι και καθολου γιατι δεν θελω να παω αλλα τι να κανω θα παω για τα μπανια στην θαλασσα!!!!!!!
.Θα μου λειξετε:cry::cry::cry:

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αυριο θα παμε στην Σκυρο.Δεν χαιρομαι και καθολου γιατι δεν θελω να παω αλλα τι να κανω θα παω για τα μπανια στην θαλασσα!!!!!!!
.Θα μου λειξετε:cry::cry::cry:
![]()
Γιατί δεν θες να πας;

Και εμάς θα μας λείψεις!

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν εχω παρεα και το σπιτι μας ειναι σε ενα μοναχικο μερος που ειναι μονο η θεια μου με τον θειο μου ,η γιαγια με τον παππου,η προγιαγια μου και τα ξαδερφια μου τα οποια ειναι ολα αγορια και μεγαλα μερικα..Γενικα τα ξαδερφια μου απο το σοι της μαμας μου ειναι ολα αγορια
Μα ολα αγορια.......
Αλλα τα πιο μεγαλα ξαδερφια μου κανουν τα χαρτιρια και τα πιο μικρα τα δουλευουμε εμεις οι μεγαλοι

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
τεσπα.Μολις πηρα τα Πασχαλινα δωρα απο τη νονα.Μου εφερε ενα σοκολατενιο αυγο και ενα τσουρεκι.Μια λαμπαδα με ροζ κορδελα με κατι μπιχλιμπιδια πανω(η πιο ωραια λαμπαδα που μου εχει φερει,μπορει να βαλω photo)και παπουτσια μαυρα.κοντα ALL STAR 
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου εφερε μια πολυ ωραια λαμπαδα ,ενα τσουρεκι και ενα σοκολατενιο αυγο αλλα εγω καθε χρονο που μου φερνει σοκολατενιο αυγο δεν το τρωω γιατι δεν μου αρεσει
.Εκτος αν το αυγο ειναι kinder
Τοτε το τρωω !!!!Το αυγο ειναι στο ψυγειο ακομα και εκει θα μεινει
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Εμενα η νονα μου εφερε ενα σταυρο απο λευκοχρυσο!!!!Ειναι τελειοΜου εφερε μια πολυ ωραια λαμπαδα ,ενα τσουρεκι και ενα σοκολατενιο αυγο αλλα εγω καθε χρονο που μου φερνει σοκολατενιο αυγο δεν το τρωω γιατι δεν μου αρεσει
.Εκτος αν το αυγο ειναι kinder
Τοτε το τρωω !!!!Το αυγο ειναι στο ψυγειο ακομα και εκει θα μεινει
![]()
Αυτά τα Πασχαλινά δώρα είναι τέλεια!Τελικά είμαστε τυχερά εμείς τα παιδιά!

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Εβγαλα photo τα δωρα.Να τα:
Τέλεια!Και παπούτσια σου έφερε;Μεγιά!

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Παιδιά εμένα ο νονός μου(αδελφός της μαμάς μου)μένει στη Γερμανία,μου στέλνει λεφτά και παίρνω ότι θέλω.Με τα λεφτά που μου έστειλε πήρα αυγό,τα heeles και κάποια ρούχα.Λαμπάδα δεν πήρα γιατί φτιάξαμε στο σχολείο.Θα σας βάλω φωτογραφία αύριο!

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρουχα εχω ενα σορο απο την νονα και δεν θαλω αλλαΑπο ρουχα-παπουτσια τι επαιξε;;;την ειδα σμερα τη νονα σου στον Μορφοπουλο.Ημουν μαζι με τη μαμα και της μιλησαμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool