Πάσχα..!!!

Ωραία θα είναι!
Πράγματι!:inlove:

Όχι!Θεσσαλονίκη είμαι εγώ δυστυχώς ή ευτυχώς,όπως το πάρει κανείς!:P
Δε βαριέσαι:P!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με προσβάλεις.;)Λοιπόν,άκου να σου πω κυρά μου,εγώ σε πόλη ζω,αλλά όχι σε δρόμο με κίνηση,και μια χαρά Πάσχα κάνω.:mad::mad:Άντε τώρα!:down::mad::mad::mad:;););)

Δηλαδή αν είχες τον πύργο του Άιφελ και όλα τα φώτα μπροστά σου που κάνουν τη νύχτα μέρα θα σου κακόπεφτε;Ακούς εκεί!:mad::mad::mad::mad:
Δεν θελω να σε προσβαλω ''κυρα μου'' αλλα ειπα την γνωμη μου.Τοσο κακο ειναι:confused:αν σου αρεσει εσενα καλα κανεις,εμενα δεν μου αρεσει;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θελω να σε προσβαλω ''κυρα μου'' αλλα ειπα την γνωμη μου.Τοσο κακο ειναι:confused:αν σου αρεσει εσενα καλα κανεις,εμενα δεν μου αρεσει;)

Ααααααα,θες να βγεις και από πάνω;:mad::mad::mad:

Έλα μωρέ πλάκα κάνω!:lol::lol::lol:

I'm joking too:lol:

Με προσβάλεις.;)Λοιπόν,άκου να σου πω κυρά μου,εγώ σε πόλη ζω,αλλά όχι σε δρόμο με κίνηση,και μια χαρά Πάσχα κάνω.:mad::mad:Άντε τώρα!:down::mad::mad::mad:;););)

Δηλαδή αν είχες τον πύργο του Άιφελ και όλα τα φώτα μπροστά σου που κάνουν τη νύχτα μέρα θα σου κακόπεφτε;Ακούς εκεί!:mad::mad::mad::mad:
Εχεις δικιο Αγνη.Και ενας συναθητης μου θα κανει Πασχα στην Αθηνα.Στην πολη δεν θα ειναι σχεδων κανεις γιατι ολοι πανε στην εξωχη και ετσι αυτοι που θα κανουν Πασχα σε πολη, θα περασουν την μερα αυτη χωρις φασαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up:

Και ξαναλεω...εινω η γνωμη της ,ειναι η γνωμη μου και στη τελικη δεν τα ειπαμε ολα αυτα στα σοβαρα;)

Και ξαναλεω...εινω η γνωμη της ,ειναι η γνωμη μου και στη τελικη δεν τα ειπαμε ολα αυτα στα σοβαρα;)
Ναι καλε απλος ειπα οτι οποιος κανει Πασχα στην πολη δεν θα εχει φασαρια γιατι ολοι θα πανε στην εξωχη.Καταλαβες?????:)

Ok...

Αυριο θα παμε στην Σκυρο:|.Δεν χαιρομαι και καθολου γιατι δεν θελω να παω αλλα τι να κανω θα παω για τα μπανια στην θαλασσα!!!!!!!:up:.Θα μου λειξετε:cry::cry::cry::bye::bye::bye:

Αυριο θα παμε στην Σκυρο:|.Δεν χαιρομαι και καθολου γιατι δεν θελω να παω αλλα τι να κανω θα παω για τα μπανια στην θαλασσα!!!!!!!:up:.Θα μου λειξετε:cry::cry::cry::bye::bye::bye:

Γιατί δεν θες να πας;:)
Και εμάς θα μας λείψεις!:(

:DΔεν εχω παρεα και το σπιτι μας ειναι σε ενα μοναχικο μερος που ειναι μονο η θεια μου με τον θειο μου ,η γιαγια με τον παππου,η προγιαγια μου και τα ξαδερφια μου τα οποια ειναι ολα αγορια και μεγαλα μερικα..Γενικα τα ξαδερφια μου απο το σοι της μαμας μου ειναι ολα αγορια:rolleyes:Μα ολα αγορια.......:/:Αλλα τα πιο μεγαλα ξαδερφια μου κανουν τα χαρτιρια και τα πιο μικρα τα δουλευουμε εμεις οι μεγαλοι:up::redface::D

Ελα που δεν σου αρεσει.Ο παππους σου εχει αλογα και δεν σου αρεσει;εγω ολο εκει θα ηθελα να ημουν.Κι εμας ομως δεν θα μας λειξεις αλλα λυψεις:lol:τεσπα.Μολις πηρα τα Πασχαλινα δωρα απο τη νονα.Μου εφερε ενα σοκολατενιο αυγο και ενα τσουρεκι.Μια λαμπαδα με ροζ κορδελα με κατι μπιχλιμπιδια πανω(η πιο ωραια λαμπαδα που μου εχει φερει,μπορει να βαλω photo)και παπουτσια μαυρα.κοντα ALL STAR :up:

Εμενα η νονα μου εφερε ενα σταυρο απο λευκοχρυσο!!!!Ειναι τελειο:up:Μου εφερε μια πολυ ωραια λαμπαδα ,ενα τσουρεκι και ενα σοκολατενιο αυγο αλλα εγω καθε χρονο που μου φερνει σοκολατενιο αυγο δεν το τρωω γιατι δεν μου αρεσει:mpliaks:.Εκτος αν το αυγο ειναι kinder:up:Τοτε το τρωω !!!!Το αυγο ειναι στο ψυγειο ακομα και εκει θα μεινει:up:

Απο ρουχα-παπουτσια τι επαιξε;;;την ειδα σμερα τη νονα σου στον Μορφοπουλο.Ημουν μαζι με τη μαμα και της μιλησαμε.

Εμενα η νονα μου εφερε ενα σταυρο απο λευκοχρυσο!!!!Ειναι τελειο:up:Μου εφερε μια πολυ ωραια λαμπαδα ,ενα τσουρεκι και ενα σοκολατενιο αυγο αλλα εγω καθε χρονο που μου φερνει σοκολατενιο αυγο δεν το τρωω γιατι δεν μου αρεσει:mpliaks:.Εκτος αν το αυγο ειναι kinder:up:Τοτε το τρωω !!!!Το αυγο ειναι στο ψυγειο ακομα και εκει θα μεινει:up:

Αυτά τα Πασχαλινά δώρα είναι τέλεια!Τελικά είμαστε τυχερά εμείς τα παιδιά!:up::cool::P

Εβγαλα photo τα δωρα.Να τα:

Συνημμένα

• DSC00001.jpg
    DSC00001.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 8
Ευχαρισω εσενα τι σου εφερε ή θα σου φερει;;;;της-του εχεις πει να σου φερει κατι συγκεκριμενο ή ειναι εκπληξη;;;

Ευχαρισω εσενα τι σου εφερε ή θα σου φερει;;;;της-του εχεις πει να σου φερει κατι συγκεκριμενο ή ειναι εκπληξη;;;

Παιδιά εμένα ο νονός μου(αδελφός της μαμάς μου)μένει στη Γερμανία,μου στέλνει λεφτά και παίρνω ότι θέλω.Με τα λεφτά που μου έστειλε πήρα αυγό,τα heeles και κάποια ρούχα.Λαμπάδα δεν πήρα γιατί φτιάξαμε στο σχολείο.Θα σας βάλω φωτογραφία αύριο!:)

Απο ρουχα-παπουτσια τι επαιξε;;;την ειδα σμερα τη νονα σου στον Μορφοπουλο.Ημουν μαζι με τη μαμα και της μιλησαμε.
Ρουχα εχω ενα σορο απο την νονα και δεν θαλω αλλα:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back