ellie1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γωγω
Δραστήριο μέλος
ellie1
Νεοφερμένο μέλος
ellie1
Νεοφερμένο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
τροφη light του εδινα στην αρχη της hills αλλλα τωρα αναγκαστηκα να αλλαξω γιατι παιρνω μια ειδικη για τηνν πετρα στα δοντια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κινείται καθόλου; Πρέπει να κάνει και... γυμναστική. Χωρίς πλάκα ε! Έχω δει παρόμοια περίπτωση στην γάτα μιας φίλης μου. Είχε πάρει κιλά παραπάνω. Αυτή ήταν φαν της ακινησίας και των χαδιών. Έτσι κάθε μέρα έπαιζε μαζί της για μια ώρα με διάφορα παιχνίδια κάθε μέρα ένα και διαφορετικό για να μην βαρεθεί και τελικά έχασε κιλά.ειναι 2 χρονων και ειναι παχια μονο στην κοιλιτσα της σαν να ειναι εγκυος
Την δικιά μου, την έχω στειρώσει εδώ και μια βδομάδα. Αλλά δεν ανησυχώ μην παχύνει, διότι είναι πολύ φαν του τρεξίματος και σκαρφαλώματος.
Δεν νομίζω να παίζει ρόλο η τροφή αλλά η ποσότητα που δίνεις καθημερινά. Η κτηνίατρος μου είπε να της δίνω ότι θέλει να τρωει. Π.χ. μια μικρή κονσέρβα ή ότι τρωμε εμείς το πρωί, το βράδυ μόνο ξηρή τροφή και να πίνει πολυ νέρο.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Την Hills ουτε να την δει. Την Purina το ίδιο. Κάπως τρώει τα Friskies, αλλά και πάλι όχι πολύ. Πάει στο πιάτο τα μυρίζει κι αρχίζει να νιαουρίζει στα πόδια μου σα να με παρακαλάει να του δώσω να φάει. Έτσι έχει αδυνατίσει γιατί μάλλον δεν τρώει όσο πρέπει, οπότε ούτε αυτό είναι καλό.Δεν ξέρω τι να κάνω! Το είπα στο γιατρό και μου είπε ότι προκειμένου να μένει νηστικός, ας του δίνω ότι του αρέσει. Απ'το super market θέλει? Τέτοια να του δίνω....
Έχω δοκιμάσει ακόμα και να του την ανακατεύω, αλλά ο πονηρός, τρώει τα κομμάτια που του αρέσουν και μένει στο μπωλ η υπόλοιπη ξηρά τροφή!!!
Πάντως δεν τον βλέπω να ξαναπαχαίνει ακόμα και να ξαναρχίσει να τρώει γιατί τον έχει τρελλάνει στο παιχνίδι ο άνδρας μου!

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
πρεπει να την αρχισω κι εγω στα παιχνιδια γιατι προβλεπω να γινεται γουρουνιτσα
Μετα την στειρωση δεν αντιμετωπισε καποιο προβλημα με τα κιλα της.(βασικα, δεν την εχω ζυγισει ποτε)

mimikaki
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ούτε εγώ τον έχω ζυγίσει, γαιτί δεν πιάνεται αγκαλιά για να τον ζυγίσω...Εμενα ποτε δεν ηταν παχια, αν και τωρα τελευταια στρογγυλεψε λιγο...![]()
Μετα την στειρωση δεν αντιμετωπισε καποιο προβλημα με τα κιλα της.(βασικα, δεν την εχω ζυγισει ποτε)![]()
Αλλά όταν στην αρχή είχε παχύνει φαινόταν αισθητά η διαφορά! Βέβαια εμένα ήταν και άρρωστος πριν που ζούσε στο δρόμο οπότε είναι μεγάλη η διαφορά των κιλών πριν τον πάρω και μετά που ήρθε σπίτι και στειρώθηκε...

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ασπασια,ουτε στον κτηνιατρο καθεται να ζυγιστει?(ρωταω,γιατι εμενα στον κτηνιατρο απο το φοβο της ουτε που κουνιεται και δεν προβαλλει καμια αντισταση.μονο χτες μουγκρισε οταν της εβαλε το θερμομετρο-ξερετε που-παρ'ο,τι ειχε και λιπαντικο πανω![]()
)
Σοβαρα?
Σε ενα γατακι μονο εβαλε θερμομετρο και αυτο λιγο τσιτισε, αλλα εκατσε.

rotonda
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
κουκλος ο γατουλης!!λατρευω τα γκρι γατακια!!και δε φαινεται ιδιαιτερα χοντρος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool