ellie1
Νεοφερμένο μέλος
και μενα στην αρχη προτιμουσαν τροφες χαμηλης ποιοτητα επειδη μαλλον εχουν πιο εντονη γευση λογω των χημικων που βαζουν μεσα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Mimikaki, θα μπορούσα να ρωτήσω τί τροφή δίνεις στην γατούλα για την πέτρα; Είναι αποτελεσματική; Έχει χρειαστεί να κάνεις κάτι πιο δραστικό σχετικά με το θέμα; Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί η δική μου η ψιψίνα έχει λίγο άθλια δοντάκια, αν και σχετικά μικρούλα σε ηλικία, πέτρα, πολλή ουλίτιδα, ο γιατρός πρότεινε καθαρισμό, εγώ θέλω να αποφύγω την νάρκωση... Διάβασα και τα παλαιότερα θέματα που έχετε δημοσιεύσει σχετικά με το ζήτημα, αν χρειαστεί θα επανέλθω με κάποια ερώτηση.
Ellie, νομίζω πως είναι λογικό να στογγυλεύουν λίγο τα γατάκια ύστερα από την στείρωση και τα 5 κιλά εμένα μάλλον δεν μου φαίνονται πολλά, αφού τόσο είναι περίπου οι δυο αγαπημένες μου γατούλες. Θέλει λίγη προσοχή στην σταθεροποίηση του βάρους τους. Στην περίπτωση την δική μας, οι γατούλες τρώνε μία μικρή κονσέρβα κάθε μέρα κι έχουν πάντα στη διάθεσή τους ξηρά τροφή. Φαντάζομαι όμως ότι το κάθε γατάκι έχει το δικό του μέτρο. Τέλος, έχω παρατηρήσει ότι το καλοκαίρι η μικρή μου η μία πάντα "ξεφουσκώνει" (αφού τρώει και λιγότερο) και το χειμώνα τροφαντεύει και πάλι.
λοιπον εμενα ειχε πολυ πετρα και αφου του εκανε μια φορα αναγκαστηκα καθαρισμο, τον ταιζα για εναν χρονο με science plan oral care. τα αποτελεσματα ηταν πολυ καλα γιατι με την τροφη η πετρα δεν ξαναεμφανιστηκε.. τωρα του πηρα την royal canin oral sensitive για αλλαγη. κοιτα σιγουρα βοηθησε γιατι απο το να του εκανα καθαρισμο καθε 6μηνο τωρα πανε 2 χρονια που ειναι καθαρος και καθολου ουλιτιδα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
παντως η δικια μου ειναι πολυ μιζερη στο φαγητο.για παραδειγμα απο ψαρια μαριδακι,γαβρο,γοπα κτλ δεν τρωει,απο τσιπουρα,συναγριδα και πανω
μια φορα της ειχαμε δωσει ανακατεμενα μικρα κομματακια απο χοιρινο και ψαρονεφρι.ε,εφαγε το ψαρονεφρι και παρατησε ολο το χοιρινο
ασε που τα φαγητα τα μαγειρεμενα θελει να της τα δινω στο στομα,αλλιως αν της τα βαλω κατω δεν τα τρωει
παντως Ασπασια μου κανει εντυπωση που ο Χιονακος δεν τρωει τις ακριβες κροκετες.ειναι φαινεται "παιδι του λαου"

georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
xtina
Νεοφερμένο μέλος
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
παντως Ασπασια μου κανει εντυπωση που ο Χιονακος δεν τρωει τις ακριβες κροκετες.ειναι φαινεται "παιδι του λαου"![]()
![]()
![]()
Τι να σου πω! Μάλλον πήρε από τη μαμά του! ΚΙ εγώ δεν θέλω με τίποτα π.χ. χαβιάρι και σαμπάνια, προτιμώ αθερίνα και ούζο!!!
Πέρα από την πλάκα, μάλλον φταίει το ότι τον τάιζα από μικρό και αυτόν όπως και όλα τα άλλα αδέσποτα με ξηρά τροφή από το Super Market και την συνήθισε. Τι να πω....
Από μαγειρευτό τρώει μόνο κοτόπουλο και όποτε φτιάχνω του δίνω. Κρεας έφαγε μόνο μια φορά τις άλλες το άφησε. Τρελλένεται για τυρί και για αλλαντικά, αλλά τα αποφεύγω γιατί έχουν πολύ αλάτι
mimikaki
Διάσημο μέλος
την τελευταια φορα ηταν 5.5, πηρε 2 ολοκληρα κιλα!!!! τι να κανω? ανησυχω!!! θα τα χασει ευκολα?? θα ελατωσω τροφη αλλα θα εχει γρηγορο αποτελεσμα???
ειναι και καλομαθημενος, αν δεν ειναι γεματο το πιατακι του χαλαει τον κοσμο!!!!
Mika
Δραστήριο μέλος
παιδια sos!!!! πριν λιγο ζυγησα τον φρου μου και εχει φτασει τα 7,5 κιλα!!!! ειχαμε πολυ καιρο να το κανουμε και τελευταια τον εχω παραμελησει λιγο με το παιχνιδι... ολο τρωει και αραζει...
την τελευταια φορα ηταν 5.5, πηρε 2 ολοκληρα κιλα!!!! τι να κανω? ανησυχω!!! θα τα χασει ευκολα?? θα ελατωσω τροφη αλλα θα εχει γρηγορο αποτελεσμα???ειναι και καλομαθημενος, αν δεν ειναι γεματο το πιατακι του χαλαει τον κοσμο!!!!
![]()
Ισως να ξεκινησεις πιο πολλα παιχνιδια να τρεχει λιγο παραπανω. Παντως δεν φαινετε χοντρουλης στη φοτο

mimikaki
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
γενικα δεν του φαινεται... και ειναι και κοντουλης... εγω δεν ειδα διαφορα αλλα η ζυγαρια δεν ψευδεται....![]()
Καλα μην το λες αυτο η δικια μου πριν μια βδομαδα με εδειξε 273 κιλα..Ειπαμε δεν ειμαι και στεκα αλλα οχι κα 273
Απλα ενταξει αν δεν του φαινετεκαι δεν φαινετε χοντρος, ισως να ρωτησεις το γιατρο, μπορει και να ην θελει διαιτα ο καημενος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και μην ξεχνάς τώρα που ανοίγει ο καιρός (γιατί πότε χάλασε?
)θα αρχίσουν να αδυνατίζουν τα μικρά μας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Τώρα που θα στειρώσω τον Ρούπι, θα χρειαστώ και εγώ οτωασπίδες όπως πολύ καλά ειπε η Ισμήνη.......γιατί εχουν συνηθίσει να ειναι το πιατάκι τους (τα πιατάκια τους για την ακρίβεια) πάντα γεμάτα!!!!....ωωω, θα έχουμε γλέντια!!!!!!!
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
τροφη light δεν μπορω να του δωσω γιατι του δινω την oralcare για την πετρα στα δοντια και τον βοηθαει πολυ.. φοβαμαι οτι αν την σταματησω θα θελει παλι καθαρισμο και δεν θα ηθελα να τον βαλω σε αυτη τη διαδικασια...
εχει κανεις αλλος ιδια κιλα γατακι???ειναι φυσιολογικο δηλαδη για αρσενικους?? ο δικος μου ειναι και μικροσωμος...

mimikaki
Διάσημο μέλος
Δίαιτα στο Φρου Φρου! (Και αγόρασε κι ένα ζευγάρι ωτοασπίδες για σένα).
ειναι ηλεκτρονικη και ειναι ακριβειας...Καλα μην το λες αυτο η δικια μου πριν μια βδομαδα με εδειξε 273 κιλα..Ειπαμε δεν ειμαι και στεκα αλλα οχι κα 273Απλα ενταξει αν δεν του φαινετεκαι δεν φαινετε χοντρος, ισως να ρωτησεις το γιατρο, μπορει και να ην θελει διαιτα ο καημενος.
στα 6 που ηταν περσυ η κτηνιατρος μου ειχε πει για διαιτα.....
αυτο με τον καιρο περιμενω και εγω γιατι παντα χανει, αλλα φοβαμαι μην εχει αρχισει να παιρνει την κατω βολτα και αντι να αδυνατησει να φουσκωνειΔεν πιστεύω πως για αρσενικό είναι υπέρβαρο.Η μαυρούλα είναι σχετικά μικρόσωμη γάτα, και ζυγίζει 3.850.Προχθές που είχαμε πάει στον Αίλουρο μας είπε οτι αν φτάσει τα 4 κιλά θα αρχίσουμε δίαιτα, όχι για άλλο λόγο αλλά επειδή έχει κοίλη.
Και μην ξεχνάς τώρα που ανοίγει ο καιρός (γιατί πότε χάλασε?)θα αρχίσουν να αδυνατίζουν τα μικρά μας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool