aretha
Περιβόητο μέλος
Τέλειο βιντεάκι Κατερίνα!
Απίστευτο γατί!! Κι εμένα με πιάσανε τα γέλια και με κοιτάζουνε περίεργα οι υπόλοιποι στο γραφείο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μου θυμιζει λιγο εμενα πανω στο διαδρομο γυμναστικης!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
η καημενουλα!!!!! ισως αν της εβαζαν ενα πιατο με φαγητο μπροστα τελικα να τα καταφερνε!!

anabou
Διάσημο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος
Φοβερό video!!!Βρε κορίτσια 5 κιλά δεν είναι πολλά για γάτα.Παραπάνω από 5 είναι όμως.Παίζει ρόλο και το καλούπι βασικά.Ο δικός μου είναι 4.850 και ο Νίνο μου ήταν γύρω στα 7 αλλά ήταν βαρυκόκκαλος

ruko
Διάσημο μέλος
Πάντως το σκεμπέ του τον έχει, η αλήθεια να λέγεται. Του κάνω πιο εντατική άσκηση, αλλά το πρόβλημα είναι ότι, παρόλο που όταν παίζουμε τρέχει σαν τρελός, όλη την υπόλοιπη μέρα ραχατεύει, οπότε τι να σου κάνει η ρημάδα η άσκηση; Έτσι απλώς μειώσαμε τις μερίδες, παίρνουμε τροφή για στειρωμένα και το ρίξαμε και οι δυο στην κοτοπουλοφαγία (είμαι και εγώ σε δίαιτα).
@Mariel: Και πάλι καλά να λες που η Τσίκι μόνο με τη μαγειρευτή τροφή απαιτεί τάισμα. Η κοπέλα που έχει το πετ σοπ της γειτονιάς μού έλεγε ότι η γάτα της απαιτεί να την ταΐζει με κουταλάκι, αλλιώς δεν τρώει τίποτα!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
παιδια μια ερωτηση,ολα τα γατακια μου αρσενικα, θηλυκα ειναι στειρωμενα,το ενα θηλυκο ομως παχαινει,παχαινει και εχει φτασει τα 7,5 κιλα,τους δινω μονο τροφη γαι στειρωμενους γατους και ειναι εκτος σπιτιου.η ερωτηση ειναι:υπαρχει τροφη light διαφορων εταιριων,αν παρω αυτη την τροφη θα εχουν προβλημα τα αρσενικα γατια αν τρωνε απο αυτην και αυτα??γιατι , αλλη ειναι η τροφη γαι στειρωμενα και αλλη η light.
την ιδια απορια ειχα και εγω που του δινω την oral αλλα επρεπε και light γιατι ειχε παχυνει και κανονικα πρεπει και για στειρωμενα... μπλεξιμο!
πρεπει να παρω 3 διαφορετικες τροφες????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βρε παιδιά, η γατούλα που μάζεψα, ένα μόλις μήνα μετά τη στείρωση, και έχει αρχίσει να κάνει κοιλίτσα (εννοώ να διαγράφεται καθαρά ένα στρογγύλεμα). Είναι φυσιολογικό τόσο γρήγορα;
Να σας πω ότι το μάζεψα πολύ αδύνατο (κυριολεκτικά σώθηκε από του χάρου τα δόντια, είχε κάποιο χτύπημα και ήταν, ποιος ξέρει πόσο καιρό, χωρίς φαϊ και χωρίς νερό, τρομερά αφυδατωμένο), βέβαια το έχω ήδη δυο μήνες, έχει πάρει τα πάνω του, αλλά μήπως ακόμη δεν έχει πάρει όσο βάρος πρέπει και γι'αυτό μου χτυπάει η κοιλιά στο μάτι; Επίσης, την είχα σχεδόν δέκα μέρες σε πανσιόν, γιατί έλειπα εκτός Αθηνών, λέτε να παράφαγε; Γενικά, δηλαδή, έτρωγε πολύ από τότε που άρχισε να συνέρχεται, προσπαθούσα κι εγώ να την παχύνω και δεν της μετρούσα το φαϊ. Μου είπανε, μάλιστα, ότι κοιμόταν πολύ (όντως κοιμάται πολύ, γιατί ακόμη δεν τα έχει βρει με τη μεγάλη μου γάτα, οπότε όταν δεν μπορώ να τα προσέχω, αναγκαστικά την έχω απομονωμένη για κάποιες ώρες).
Η μεγάλη μου γάτα δεν θυμάμαι πόσο γρήγορα πάχυνε, αλλά είναι και μακρύτριχη, οπότε μπορεί και να μην το είχα πάρει χαμπάρι.. Απλά ανησυχώ μην είναι καμία παρενέργεια της στείρωσης...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπερα.

Εννοεις αυτο το κρεμασμα που υπαρχει περιπου αναμεσα στα πισω ποδαρακια;Γιατι αν ναι...φυσιολογικο ειναι.Εχω προσεξει οτι ολα τα στειρωμενα,αλλα ισως και γενικοτερα αυτα που ζουν μεσα στο σπιτι και δεν τρεχουν εξω,το κανουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βασικά, τώρα που το λες, όχι αυτό, αυτό το έχει η μεγάλη μου γάτα (και όλο της το ζουπάω
). Έχει χοντρύνει η κοιλιά της συνολικά. Μήπως απλά πάχυνε από το πολύ φαϊ και μου χτυπάει στο μάτι επειδή ήταν πολύ αδύνατο και τσάμπα ανησυχώ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε βάζεις καμια φωτογραφία να δούμε; Επίσης, ζύγισέ τη και πες μας. Περίεργο να πάχυνε τόσο γρήγορα αλλά αν τυχόν έτρωγε διπλή μερίδα κάθε φορά και μετά κοιμόταν του καλού καιρού, δεν ακούγεται ακατόρθωτο :Ρ
Μωρέ, την στούμπωνα, για να είμαι ειλικρινής. Και λόγω απομόνωσης, δεν κινείται και πάρα πολύ, ήταν και στην πανσιόν σχεδόν δέκα μέρες και δεν ξέρω τι έκανε.. Θα προσπαθήσω να φωτογραφία αύριο, να σας τη δείξω. Τώρα, να τη ζυγίσω, λίγο δύσκολο, ακόμη νιώθει ανασφάλεια και δεν κάθεται αγκαλιά (άσε που θα πρέπει να μετρήσω και τα δικά μου κιλά και έχω φάει πολύ τον τελευταίο καιρό και φοβάμαι γι'αυτό που θα δω..
) και δεν ξέρω αν θα κάτσει ακίνητη, για να τη ζυγίσω μόνη της..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Χααχαχχα πολλά αδιέξοδα :Ρ Κάντης λίγη δίαιτα λοιπόν γιατί όλα συνηγορούν στο ότι όντως άρχισε να γίνεται μπόγος και δεν είναι η ιδέα σου!
Maraki.gr
Νεοφερμένο μέλος
Η γάτα μου από τότε που στειρώθηκε έχει αρχίσει να παίρνει κιλά.Πολλά κιλά...Έχει αλλάξει εντελώς όχι από χαρακτήρα βέβαια..στο σώμα..Επίσης βαριέται και σχεδόν το μόνο που κάνει είναι να τρώει να κοιμάται και να τεμπελιάζει..
άντε που και που να τρέξει καμιά φορά αν έχει κάτι να κυνηγήσει... Τι να κάνω;; 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος
διαιτα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rouli726
Δραστήριο μέλος
σωστη διατροφη, μετρημενη ποσοτητα και κινηση. παρε παιχνιδια-μπαλακια-λειζερ και κυνηγα την εσυ μες στο σπιτι. επισης συμβουλευσου το γιατρο σας για το ποιο ειναι το ιδανικο βαρος για τη δικη σου γατουλα. δεν ειναι ολα τα γατια ιδια.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Δεν της δίνεις: Κονσέρβα κάθε μέρα, παρά μόνο 2 φορές την εβδομάδα, αντικαθιστώντας το ένα γεύμα των κροκετών.
Και σιγά σιγά τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να είναι ορατά και θα επιβεβαιώνονται και στη ζυγαριά.
AntzelaRu
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool