Πέντε πανέμορφα γατομωράκια

• Thread starter Thread starter Guest User 74802
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Guest User 74802

Επισκέπτης

Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
Γειά σας. Ένας γείτονας που δεν έχει ίντερνετ με ενημέρωσε πως στην πυλωτή της πολυκατοικίας του γέννησε μια αδέσποτη γατούλα πέντε πανέμορφα και υγιέστατα γατομωράκια (κοριτσάκια και αγοράκια) :baby:. Γεννήθηκαν στη Νέα Σμυρνη στις 11/03/16 και ψάχνουν οικογένεια. Του είπα πως κοινοποιώντας την αγγελία θα βοηθήσω να βρούν σωστές και καλές οικογένειες. Μακάρι... Η μανούλα θα στειρωθεί μόλις σταματήσει να θηλάζει. Είναι πολύ καθαρά, παίζουν συνέχεια και μεγαλώνουν με σωστή φροντίδα. Μπορείς να τα χαζεύεις με τις ώρες! :inlove:Θα δοθούν σε φιλόζωους μόλις απογαλακτιστούν με συμβόλαιο υιοθεσίας και με προυπόθεση τη διαμονή εντός σπιτιού και την στείρωση στην κατάλληλη ηλικία. Σας στέλνω και μερικές φωτογράφιες γιατί ό,τι και να σας πω είναι λίγο. Επίσης, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα δεί απο κοντά και να τα ερωτευτεί!!!
Τηλέφωνο επικοινωνhttp: 6945221288.

Αριθμός Ηλεκτρονικής Σήμανσης: 551 /2013.
Φιλοζωική Περιβαλλοντική Δράση Εθελοντών Π. Φαλήρου και Ν. Σμύρνης Α. Π. 28824 /28 - 01 -14

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 1.zip
    1.zip
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 2.zip
    2.zip
    8,3 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 3.zip
    3.zip
    8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 4.zip
    4.zip
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 25
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Γατο-μπουκίτσες, πανέμορφες και λαχταριστές!
smileys-love-027316.gif

Να βρουν τα καλύτερα σπιτάκια και τις πιο ζεστές αγκαλιές να μεγαλώσουν και να ζήσουν πανευτυχή, είναι η ευχή μου Χ
smileys-letter-331143.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματικες γατομπουκιτσες :inlove:
ειναι πανεμορφα γλυκα πλασματακια, ευχομαι να βρουν ζεστο σπιτακι και παντοτινη οικογενεια που τους αξιζει :D

Πραγματικά υπέροχα μωράκια...εύχομαι να είναι τυχερά και να βρεθεί ένα καλό σπιτάκι για όλα τους!!!

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! :)Με ενημέρωσε ο γέιτονας πως δέχτηκε ένα τηλεφώνημα απο κάποιον που θέλει αύριο να τα δεί με τα παιδιά του και ενδιαφέρεται για 2! Έχω χαρεί :clapup:αλλά έχω αγχωθεί και λίγο:worry:. Ζήτησα να βρίσκομαι και εγώ στο ραντεβού για να τον δω και να τον ρωτήσω κάποια πράγματα, δε θέλω να πάνε κάπου στα τυφλά. Ψάχνω λοιπόν κάποιο υπόδειγμα συμβολαίου υιοθεσίας. Έχετε υπόψη σας που μπορώ να βρώ ένα; Το καλό είναι πως έχουμε χρόνο γιατί πρέπει πρώτα να απογαλακτιστούν.

Και ήρθαν τα ευχάριστα τα νέα!:clapup:Ένα πρότυπο συμβολαίου υιοθεσίας βρήκα εδώ το οποίο μπορείς να αντιγράψεις.
Καλή αρχή λοιπόν, για όλα τα μωρούδια, να βρουν το δρόμο τους για τα νέα τους σπιτάκια
smileys-cats-841516.gif

σας ευχαριστω και μακαρι να βρουν ολα σπιτακια!τελικα ο κυριος που ειπε οτι θελει δυο,δεν εμφανιστηκε ποτε.ειχα κακο προαισθημα για τον συγκεκριμενο.ηρθε ομως ενα ζευγαρι και μου φανηκαν παρα πολυ καλοι.θελουν να παρουν το ενα τιγρακι και συμφωνουν σε ολα ακομα και στο microchip.χαρηκα πολυ για αυτους!θα περιμενουν να απογαλακτιστουν.τα μωρακια ειναι φανταστικα...τα ζουπιξα ολα!η μαμα του δε ειναι μια πανεμορφη calico.αχχχ ευχομαι να ειναι ολα καλοτυχα!

Μπραβο, με το καλο να βρουν ολα σπιτακι με καλους ανθρωπους που θα τα μεγαλωσουν και θα τα προσεχουν!! Ευχομαι να ειναι και τα πεντε πανεμορφα μωρουδακια τυχερα!!!:)

Πανέμορφα είναι όλα!! Καλότυχα να είναι :)

Και ήρθαν τα ευχάριστα τα νέα!:clapup:Ένα πρότυπο συμβολαίου υιοθεσίας βρήκα εδώ το οποίο μπορείς να αντιγράψεις.
Συγγνώμη για το τελείως off topic, αλλα διάβασα το συμβόλαιο που στελνεις και μου έκανε εντύπωση κάτι στα ιατρικά.. Είναι απαραίτητο να γίνετε εξέταση αίματος αίματος κάθε χρόνο; Είχα την εντύπωση οτι εξέταση αίματος γίνεται μονο αν υπάρχουν κάποια συμπτώματα και θέλουμε να κάνουμε ακριβή διάγνωση. Θα πρέπει να γίνεται και προλυπτικά μια φορά το χρόνο;

Καλημέρα σας. Ανέβασα την αγγελία και στη xe για να αυξήσω τις πιθανότητες και έφτιαξα αυτό το συμβόλαιο υιοθεσίας, οπότε είμαι έτοιμη και περιμένω...για περάστε για περάστε...χαχαχαχα

Συνημμένα

Πανέμορφα είναι όλα!! Καλότυχα να είναι :)

Συγγνώμη για το τελείως off topic, αλλα διάβασα το συμβόλαιο που στελνεις και μου έκανε εντύπωση κάτι στα ιατρικά.. Είναι απαραίτητο να γίνετε εξέταση αίματος αίματος κάθε χρόνο; Είχα την εντύπωση οτι εξέταση αίματος γίνεται μονο αν υπάρχουν κάποια συμπτώματα και θέλουμε να κάνουμε ακριβή διάγνωση. Θα πρέπει να γίνεται και προλυπτικά μια φορά το χρόνο;

Όχι δεν είναι απαραίτητο, απλώς μια σύσταση κάνει (αν προσέξεις σε ορισμένους όρους γράφει "υποχρεωτικό") και μπορεί να παραλειφθεί. Ωστόσο, όταν το ζώο φθάσει μια προχωρημένη ηλικία, καλό θα ήταν να γίνεται μια ετήσια εργαστηριακή εξέταση, προληπτικά :)

Καλημέρα σας. Ανέβασα την αγγελία και στη xe για να αυξήσω τις πιθανότητες και έφτιαξα αυτό το συμβόλαιο υιοθεσίας, οπότε είμαι έτοιμη και περιμένω...για περάστε για περάστε...χαχαχαχα

Το συμβόλαιο σωστό και πλήρες :thumbup: Εύχομαι λίαν συντόμως να καταφθάσουν και οι υποψήφιοι γατο-γονείς που θα το συμπληρώσουν και θα χαρίσουν στα μικρούλια μια όμορφη ζωή
smiley-signs003.gif

Καλημέρα. Σε ευχαριστώ Alcyone. Έχω οργανωθεί, εκτύπωσα και αφισάκια αλλά δε βλέπω ανταπόκριση. Ελπίζω να γίνει κάτι με τη xe....για να δούμε!!! Γιατί τα μικρά έχουν αρχίσει και προσπαθούν να βγουν έξω και πολύ το φοβάμαι.

Απο τα κουκλάκια τα παραπάνω, ποια είναι θηλυκά και ποια αρσενικά; Για να τα προωθήσω κατάλληλα!

Γειά σας και Χρόνια Πολλά! Sovjohn, θυμάμαι πως το γκρί είναι κοριτσάκι και το κίτρινο αγοράκι. Θα τα δω όμως ξανά και θα σου στείλω. Σε ευχαριστώ για την κοινοποίηση!

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!
Να'ναι και τυχερά τα μικρά, να βρουν όλα τους τα καλύτερα σπιτάκια και αγάπη πολλή
smileys-flowers-692800.gif

2016_05_05_213936.jpg

Σας ευχαριστώωωω...μακάρι! Χθες μου έστειλε μήνυμα μια κοπέλα πως ενδιαφέρεται για το μαυράκι αναλόγως το φύλο του και θα της απαντήσω σήμερα που θα πάω να τα δώ. Δεν ξέρω τι προτιμάει.

Καλημέρα. Τα μωρά μεγαλώνουνν και είναι πολύ ζιζάνια. Προσπαθούσα να τα βγάλω φωτογραφία για να φρεσκάρω την αγγελία τους και δεν καθόντουσαν ήρεμα ούτε για 2 δευτερόλεπτα, όλες οι φωτογραφίες βγήκαν κουνημένες! :hehe: Αν κατάλαβα καλά το μαύρο και το κίτρινο είναι αγοράκια ενώ το γκρί και το άσπρο είναι κοριτσάκια. Είναι όλα ένα και ένα πανέμορφα τριχομπαλάκια! Μεθαύριο θα γίνουν 2 μηνών. Θηλάζουν λιγότερο, πηγαίνουν στην άμμο τους, τρώνε κροκέτες, έχουν αποπαρασιτωθεί και περιμένουν τους γονείς τους. Πάντως και οι 4 περιπτώσεις που έδειξαν ενδιαφέρον και ήθελαν οπωσδήποτε να πάρουν γατάκι...εξαφανίστηκαν. Ούτε στο τηλέφωνο δεν απαντάνε.:/: Για να δούμε τώρα που πέρασε το Πάσχα και γύρισε ο κόσμος αν θα υπάρξει ενδιαφέρον, γιατί είναι κρίμα τόσο όμορφα και υγιή γατάκια να μείνουν χωρίς σπίτι!

Πάντως Κωνσταντίνα μου να είστε προετοιμασμένοι και για τέτοιες συμπεριφορές, φοβάμαι πως έχουν γίνει κάτι παραπάνω από συνηθισμένες τα τελευταία χρόνια... :/:
Να ευχηθώ για άλλη μια φορά να βρεθούν σύντομα οι οικογένειες που θα τα αγαπήσουν και θα αγαπηθούν από αυτά, εκείνες θα κερδίσουν και το ξέρουμε καλά όσοι έχουμε γατάκια. :D

Πως γίνεται να μην εχουν υιοθετηθεί ακόμα; Αν μπορουσα θα τα έπαιρνα και τα 5! :jumpy:

Γίνεται, δυστυχώς..Όσο υπάρχουν απείρως περισσότερα γατάκια που περιμένουν να υιοθετηθούν, απ'όσους ανθρώπους είναι συνειδητά αποφασισμένοι να ανοίξουν την αγκαλιά τους και να τα πάρουν στο σπίτι τους, ανθρώπους άξιους να γίνουν "θετοί" γονείς ενός ζώου, που θα είναι πραγματικοί φιλόζωοι κι όχι απλώς "ιδιοκτήτες κατοικιδίου". Που χωρίς δεύτερη σκέψη, θα στειρώσουν το ζωάκι όταν θα φτάσει στην κατάλληλη ηλικία και δεν θα προτιμήσουν την "εύκολη λύση" να το αφήσουν να αναπαραχθεί (χωρίς προηγουμένως να έχουν εξασφαλίσει οτι τα μωρά του θα διατεθούν σε σπίτια) και κατόπιν να ξεφορτωθούν τα μικρά στο δρόμο (αρκετά συχνά και το ίδιο το κατοικίδιο που εξ αρχής υιοθέτησαν) διαιωνίζοντας αυτή την κατάσταση.
Γι αυτό χρειάζεται προσοχή και μεγάλη υπομονή. Καλύτερα να δοθούν στο σωστό άνθρωπο (κι ας είναι λίγο αργότερα). Με το ίδιο σκεπτικό, τόσο η φίλη μας η Βάσω που είναι η πλέον έμπειρη σ'αυτά τα θέματα, όσο και άλλα μέλη της παρέας μας μαζί με την αγάπη και την εγκαρτέρησή τους, έχουν βοηθήσει αμέτρητα γατιά να βρουν τα σπιτάκια τους και σήμερα να ζουν ευτυχισμένα.
Εύχομαι το ίδιο τυχερά κι ευτυχισμένα να γίνουν και τα 5 αυτά κουκλάκια :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back