Πήρα μια τρομάρα χθες....

fru_fru

Δραστήριο μέλος

Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα.
Ποσες πιθανοτητες υπαρχουν στο εκατομμυριο να μπει στο σπιτι καποιου εν Αθηναις ......νυχτεριδα ????:blink:

Ε!!! Εμενα μου συνεβη σημερα ξημερωματα!!!!:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

(μηπως να γραψω κανενα 'τζοκερ'???):P

Παιδια, πηρα μια τρομαρα... μα μια τρομαρα...και το καημενο ηταν μια σταλια πραγματακι :redface: κατι σαν ποντικι με πτερυγια :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπρρρρρρ ξανακοιμηθηκες μετα?:lol:

οσο για τζοκερ παιξε παιξε αφου σου μπηκαν σπιτι οχι μονο κοκκαλακια νυχτεριδας αλλα ολη η νυχτεριδα :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μυρτος,

παλι καλα που ημουν ξυπνια και δεν εγινε κανενα "γκαγκαν" με τα σκυλια!!!:blink:

δεν ειχα ξαναδει ποτε νυχτεριδα απο κοντα... κλειστηκαμε με τα σκυλια στο υπνοδωματιο μου και ανοιγα καθε λιγο την πορτα λιιιιιιιιιγο για να δω τι γινεται...:redface::redface::redface::redface::redface:

κλειστηκαμε με τα σκυλια στο υπνοδωματιο μου και ανοιγα καθε λιγο την πορτα λιιιιιιιιιγο για να δω τι γινεται...:redface::redface::redface::redface::redface:

:lol::lol::lol::lol::lol: εχει βγει τωρα η ειναι καπου αναποδα και κοιμαται?:blink::P

:lol::lol: απίστευτο :lol::lol:

μυρτος, αν ηταν αναποδα και κοιμοταν, εγω θα ημουν ακομα στο δωματιο μου τρομοκρατημενη απο το μια σταλια πλασμα!!!

:blink::blink:

ε ναι!!!! Νομιζω πλεον τα ειδα ολα!!!!:blink::D:D:D:D

μα.... νυχτεριδα εν Αθηναις? (εν Καλλιθεαις καλυτερα :P) και δη να εχει χασει το προσανατολισμο της και να μπει απ το παραθυρο?? :blink: απ, οτι εχω ακουσει δε βλεπουν, αλλα διαισθανονται τα εμποδια (τοιχοι, δενδρα κλπ)....

μια σταλια πλασμα μιλαμε, κατι μεταξυ περιστεριου και σπουργιτιου!!!

Μικρό και άμαθο θα ήταν :lol::lol: μόνο μην του γίνει συνήθεια :lol::lol: και γίνει οικόσιτο :lol::lol:

Αχ μωρε την καημενη...Κι εμας ειχε μπει μια φορα στο σπιτι.Τι εκανες,την εβγαλες εξω;

Μικρό και άμαθο θα ήταν :lol::lol: μόνο μην του γίνει συνήθεια :lol::lol: και γίνει οικόσιτο :lol::lol:

Μωρε αν ειχα ξαναδει νυχτεριδα καταφατσα ισως δε θα τρομαζα τοσο:blink: !!! Περιστερια εχουν μπει πολλες φορες στο σπιτι (τους βαζω ψωμακι βρεγμενο εξω και μερικες φορες νομιζουν πως ειναι "του σπιτιου" ) και πια ξερω πως να τα ....οδηγω στο μπαλκονι, αλλα ..... νυχτεριδα?? Στην Αθηνα??? :hmm:

Βρε ματι δεν εκλεισα λεμε ολο το βραδυ!!!!

Μωρε αν ειχα ξαναδει νυχτεριδα καταφατσα ισως δε θα τρομαζα τοσο:blink: !!! Περιστερια εχουν μπει πολλες φορες στο σπιτι (τους βαζω ψωμακι βρεγμενο εξω και μερικες φορες νομιζουν πως ειναι "του σπιτιου" ) και πια ξερω πως να τα ....οδηγω στο μπαλκονι, αλλα ..... νυχτεριδα?? Στην Αθηνα??? :hmm:

Βρε ματι δεν εκλεισα λεμε ολο το βραδυ!!!!

Για τα πάντα υπάρχει μια πρώτη φορά :D Το καϊμένο θα είχε χάσει το δρόμο του. Δεν νομίζω όμως να σου ξανασυμβεί εκτώς αν υπάρχει καμιά φωλιά κοντά.

Αλλά και να ξανασυμβεί το πολύ πολύ να αποκτήσεις ένα διαφορετικό "περιστέρι":lol:
Στο πατρικό μου είναι μια κουκουβάγια που έχει κάνει φωλιά πάνω από το παράθυρο του υπνοδωμάτιου μου και την έχουμε στα πούπουλα:lol: μας κάνει και καντάδα τα βράδυα (αν φυσικά πάρεις τις τσιρίδες της για καντάδα) :lol:

Αχ μωρε την καημενη...Κι εμας ειχε μπει μια φορα στο σπιτι.Τι εκανες,την εβγαλες εξω;

μουκελις...

Σιγα μην την εβγαζα ΕΓΩ εξω!!:blink: Κλειδαμπαρωθηκα στο υπνοδωματιο με Φρου και Μπιζου )
Οχι οτι εχω προβλημα με τις νυχτεριδουλες απλα ηταν απροσμενο.. εντελως ομως!!!!! Και δεν ειχα ξαναδει τετοιο πλασμα δια ζωσης.

Ειχα κατα νου να την κουκουλώσω με το μπουρνουζι μου και να την εβγαζα στο μπαλκονι, αλλα .... μετα απο 3-4 ωρες αποκλεισμου μου στο δωματιο μου ακουσα απ το δωματιο μου εναν ηχο περιεργο (κατι μεταξυ σφυριγματος και κροταλισμου) μετα απο 2-3 ωρες και εφυγε μονη της. (Ελπιζω, εψαξα παντου και δεν ειδα κατι, και σιγουρα τα δυο 'πατσαβουρια' μου θα την ειχαν βρει)

Λες να ειναι ακομα μεσα??:blink:

Ποτε δεν ξερεις...:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
Οχι βρε δε νομιζω,θα το ειχε μυρισει ο Φρου και θα ειχε χαλασει τον κοσμο...

Nehalennia,

Σιγουρα εχασε το δρομο της και σκεφτομαι οτι επειδη φυσουσε δυνατα ο ανεμος εδω πανω (μενω στο δεκατο οροφο και ειναι σαν ...ξεκαρφωτο το σπιτι μου.. :/:) μαλλον την εσπρωξε?? τεςπα, νομιζω εφυγε μονη της:hmm:

ΥΓ. Αν ηταν ακομα στο σπιτι υποθετω τα δυο πατσαβουρια σκυλακια μου θα την ειχαν εντοπισει...

Βρε τι τρομαρα ηταν αυτη...:blink:

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα:)εγώ παρακαλάω να μου δω κάποια από κοντά καί δεν μου κάθετε καμιά!Δεν της έλεγες να έρθει προς Βύρωνα μεριά:lol:Σκέψου αν τρόμαξες εσύ τόσο τι λαχτάρα πήρε η νυχτερίδα.

Πέρασε τώρα πάει :D

Πάρε καμιά απόχη να έχεις για καλού κακού μην σου ξανατύχει :lol:

Ποτε δεν ξερεις...:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:
Οχι βρε δε νομιζω,θα το ειχε μυρισει ο Φρου και θα ειχε χαλασει τον κοσμο...

Λεγε μου τετοια εσυ να μεινω και σημερα αγρυπνη!!!:P

Μπα, ο Φρου τη τελευταια φορα που ειχε μπει ηρεμα και καλα περιστερι στο σπιτι ηρθε διαμαρτυρομενος (κυριολεκτικα μου μιλουσε γαβγιζοντας) στο δωματιο μου με την ουρα στα σκελια και τα αυτακια καθετα πισω και ετσι το καταλαβα... κοινως ειναι 'χεστης'

Η Μπιζου ειναι πιο τσακαλι, και αφου αυτη ειναι ηρεμη και χαλαρουα, υποθετω οτι εφυγε το .....ον :blink:

Αλλα, ειναι μια καλη ευκαιρια να δω τι και πως ειναι οι νυχτεριδες.

και.... φυσικα να γραψω ενα 'τζοκερ', γιατι ποτε δε ξερεις!! Αλλοι κυνηγουν ενα ...κοκκαλακι τους , σωστα ??:D:D:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κοίτα να δεις κάτι πράγματα:)εγώ παρακαλάω να μου δω κάποια από κοντά καί δεν μου κάθετε καμιά!Δεν της έλεγες να έρθει προς Βύρωνα μεριά:lol:Σκέψου αν τρόμαξες εσύ τόσο τι λαχτάρα πήρε η νυχτερίδα.

Αχ, Πηνελοπη, ειλικρινα μολις την ειδα απλα εκλεισα την πορτα του δωματιου!!! Ανοιγα καθε λιγο και λιγακι για να δω τι κανει και μετα εκλεινα ξανα .... (με κλειδι κιολας μη με φαει το ...πλασμα των 200 γραμμαριων!) :blink:

Νοιωθω τελειως βλακας, αλλα τα ...χρειασθηκα χθες :D:D

Αχ, Πηνελοπη, ειλικρινα μολις την ειδα απλα εκλεισα την πορτα του δωματιου!!! Ανοιγα καθε λιγο και λιγακι για να δω τι κανει και μετα εκλεινα ξανα .... (με κλειδι κιολας μη με φαει το ...πλασμα των 200 γραμμαριων!) :blink:

Νοιωθω τελειως βλακας, αλλα τα ...χρειασθηκα χθες :D:D

Κοίτα εγώ εάν δω κατσαρίδα κάνω χειρώτερα. Σταματάει το μυαλό μου από τον πανικό που παθαίνω.Καταλαβαίνω απόλυτα τον πανικό σου.

Τι λετε παιδια,εγω για κατσαριδα εχω κλεισει εξαωρο πανω στο πλυντηριο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back