Παζάρι Αγάπης

Εχω χασει ομως το τλφ. τους, μηπως μπορεις να τους ρωτησεις αν εχουν νεκροταφειο ζωων?? Ισως ειναι απλη συνονυμια, απ οτι θυμαμαι ηταν καπου προς Μαλακασα μερια..

φρουφρου

Ε...Φρουφρου, μη λες τέτοια κ' μας τρομάζεις βραδιάτικα...:redface:
Όντως είναι απλή συνονυμία,εμείς όταν μιλάμε για Αγ.Φραγκίσκο αναφερόμαστε πάντα στο σωματείο-καταφύγιο με τα τόσα υπέροχα σκυλάκια που βρίσκεται στο Κορωπί. Όποτε θέλεις να έρθεις να τα δεις είσαι καλοδεχούμενη!
Θα γνωρίσεις απίστευτες φατσούλες κ' πολλές ουρίτσες να κουνιούνται!:P:P:P[/quote]

-----

Απαντησουλα λοιπον...

Γιατι να σας τρομαξω βρε?? Ημουν εκει και εβαλα και το αγαπημενο του παιχνιδι μαζι.. Αντε!!! Παω να βρω ακρη γιατι δε μου λεει το βλασταρι μου που στην ευχη μας πηγε:mad: Γκρουμφ!!:mad: (πλακα-πλακα πληηηηηηηηηηζζζζζζζζζζζζζζ οσοι ξερουν το συγκεκριμενο πες τε μου:()

Οσο το για να τα δω τα ζουζουνια στο καταφυγιο... γμτ... Κυριακες μονο μπορω.. (αν φερω το φρουφρου μαζι για να μην ειναι μονος του πειραζει???:D:D:D:D εναμιση κιλο κοτοπουλο ειναι τρομαρα μου !!!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φρουφρου αλα θα σε ζαλισουν στα γαβ αμα δουν τη σφουγκαριστρα σου.... αλλα κι εγω το σκεφτομουν να κουβαλησω την δικη μου σφουγγαριστρα εκει.....:lol:
μαλλον πρεπει να απρεις τον δημο μαλακσασσας να σου πει το τηλ!!!!!
αλλα εχει πινακιδες για το νεκροταφειο ζωων:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φρου κ κισεκι....οτι θελετε για το νεκροταφειο ζωων της μαλακασας....εγω.....προσοχη!!!!να τα πουμε πριβε γιατι εδω θα βρισω χοντρα κι απαγορευεται!!!!αγγελικουλα εχεις το τηλ μου.....μπορω να σας δωσω το κο..τηλ εκει...μην τηλ. πριν μιλησουμε!!!!2295022491!!!!αχ τι μου θυμιζετε!!!!μακρια!!!!!

παιδια προτεινω να ανοιξετε νεο θεμα για το νεκρατοφειο ζωων ειναι πολλοι που θα ηθελαν να ξερουν
:)

:mad::mad::mad:Θύμωσα τώρα με μένα κι εγώ θα μπορούσα να έρθω σήμερα και να βοηθήω με πράγματα,απλά δεν τα προλαβαίνω όλα.Ας με ειδοποίει κάποιος με pm για τέτοια πράγματά.:/:

Καλημέρα :)
Εύχομαι σέ όλους καλή άνοιξη!!!

΄Εχει αύριο στη πλατεία Βικτωρίας, Τό παζάρι τής αγάπης; Θά μού πεί κάποιος, σάς παρακαλώ.Νομίζω πώς κάπου διάβασα γιά 23 Μαρτίου.

Νίνα:rolleyes::P

ναι ναι ισχυει το αυριο....!!!
μια κυριακη το μηνα ειναι τελικα!!!!:)

Παιδιά, εγώ μόλις παρέδωσα το δέμα στα ΚΤΕΛ (ο άντρας δηλαδή):cool::D:D
Θα φτάσουν Αθήνα 18.30 στη στάση Κηφισός μου είπε;)
Ελπίζω να φανούν χρήσιμα:)

στεγη αδεσποτων ,παζαρι αυριο στη βικτωρια, προωθειστε τον μανολακη

καλησπερα και παλι, σημερα η απογραφη ολοκληρωθηκε σε ολες τις εξωτερικες πτεριγες!
Μπορω να πω πως στερεψαμε απο ονοματα!:P
παρθηκε η αποφαση επειδη το ποσο για να αγορασουμε αντιπαρασιτικα λουρακια ειναι απαγορευτικο , να ραντησουμε τη στεγη με υγρο σκαλιμπου και φροντλινε για σκυλους .το οποιο θα το αγορασουμε σε αντλια και οχι σε αμπουλες.
αυτο πρεπει να γινει μεχρι τα μεσα απριλιου για να μη σφιξουν και αλλο οι ζεστες και γινει της σκνιπας και του τσιμπουριου εκει περα:/:

επισης χρειαζομαστε εθελοντες για να κουρεψουμε μερικα ζωακια που μοιαζουν με προβατακια ιμαλαιων με αυτα τα ατιθασα μαλλια!!
οποιος ενδιαφερετε μπορει να δηλωσει ενδιαφερον με πμ η και απο εδω ανοιχτα!
Για το αυριαννο παζάρι υπαρχει μια εκπληξη!!!!
ΓΚΕΣΤ-ΣΤΑΡ ο Μανωλακης !!!!!
το μικροσκοπικο κουταβακι που "καποιοι ευσυνηδητοι ριξαν στη στεγη"

θα αφησει τη καγκελενια πορτα του κορωπιου και θα παραβρεθει στο παζαρι με σκοπο να αναζητησει οικογενεια!
επειδη ειναι σχετικα δυσκολο καποιος που ενδιαερετε να δει ενα κουταβακι να πηγαινει στα μεσογεια σκεφτηκαμε με αφορμη το παζαρι να κατεβει ο μικρος πιο κεντρικα ετσι ωστε οι πιθανοτητες να υιοθετηθει να ειναι αν μη τι αλλο περισσοτερες!!!
Δυστηχως θα ειναι εκει μονο για αυριο, αν δεν υιοθετιθει θα πρεπει να επιστρεψει πισω στη στεγη
γιαυτο θα σας παρακαλουσα να το προωθησετε το θεμα του εστω κι απο στομα σε στομα , ωστε αν καποιος ψαχνει για σκυλακι να παει να τον δει!!!
δυστηχως σε αντιστοιχα φορουμ για σκυλια δεν μας δινουν βημα για αγγλιες αδεσποτων.:/:

σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ευχαριστησω αλλη μια φορα την φρουφρου ,για την οικονομικη ενισχιση , τη ραισα που παραχωρησε πραγματα για το παζαρι, την drusilia που ανελαβε μια στειρωση,τη βουλα που επισης παραχωρησε πραγματα.
ελπιζω ο καταλογος να μεγαλωσει.
ξερω οτι εχουν πεσει πολλα σε ενα φορουμ για γατες, πραγματικα ξερω οτι ειναι δυσκολο, ας ελπιζουμε και στα νεοτερα μελη μας,και σιγουρα θα κανουμε διαλογο και με διαφορους φορεις που οφειλουν να βοηθησουν!!!

φρου κ κισεκι....οτι θελετε για το νεκροταφειο ζωων της μαλακασας....εγω.....προσοχη!!!!να τα πουμε πριβε γιατι εδω θα βρισω χοντρα κι απαγορευεται!!!!αγγελικουλα εχεις το τηλ μου.....μπορω να σας δωσω το κο..τηλ εκει...μην τηλ. πριν μιλησουμε!!!!2295022491!!!!αχ τι μου θυμιζετε!!!!μακρια!!!!!

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ....:blink:

Βρε, σταματα να με αναφερεις γιατι σιγα το τι εκανα..

Δε μας λες, αυριο τι ωρα ειναι και που το παζαρι ??

(μια υπενθυμιση χρειαζεται!!!)

αν και... θα παω στο κεντρο.. να δω τον .. (ελπιζω) γιοκα μου !!!!:redface::redface::redface::redface::redface::redface:

Το επόμενο φιλοζωικό παζάρι του Αγίου ΦΡαγκίσκου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Μαρτίου (10.30 - 16.00), Μονής Προδρόμου 9-11 κοντά στην Πλατεία Βικτωρίας.
Έχει αρκετό ενδιαφέρον, πωλούνται κάθε λογής ετερόκλητα αντικείμενα σε πολύ χαμηλές τιμές.

guest-star ο μανωλακης το μικροσκοπικο κουταβι!!!!!!
προσφερεται για υιοθεσια!!!:up:

βαλε βρε μια φωτο του μανωλακη!!!! τι μεγεθους θα γινει και ολα τα σχετικα... ;)

Και να ο Μανωλάκης που αύριο θα κάνει grand entrance στο παζάρι!:)
Είναι ημίαιμο ντομπερμανάκι κ' θα γίνει μικρομεσαίος.
Είναι απίστευτα τρυφερός κ' ερωτεύσιμος!:inlove: Αύριο είναι η μεγάλη του μέρα!
Ας του δώσουμε την οικογένεια που τόσο του λείπει!

Συνημμένα

• Cnv0551.jpg
    Cnv0551.jpg
    201,4 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Cnv0573.jpg
    Cnv0573.jpg
    360,9 KB · Εμφανίσεις: 36
Kiseki, τα πράγματα έφτασαν καλά;:(....πρώτη φορά στέλνω με ΚΤΕΛ και είχα μια αγωνία να φτάσουν πραγματικά:|...ξέρω υπερβάλλω:redface:

ραισα η κισεκι τα παρελαβε, ειπε οτι ηταν μια λουλουδενια συσκευασια!!!:up:

Raisa, σ' ευχαριστούμε πολύ για το μεγάλο πακέτο που μας έστειλες!:up:
Πήγα στις 6.30 στα ΚΤΕΛ κ' παρέλαβα ένα καλόγουστο λουλουδένιο δέμα κ' αρκετά βαρύ.
Μην ανησυχείς έφτασε όπως ακριβώς το παρέδωσες.Ελπίζω αύριο να πουληθούν
τα πραγματάκια σου που έφτασαν από μακριά με αγάπη γι'αυτά τα ζωάκια!:D

με αγαπη απο τη θεσσαλονικη

:redface:αι στο καλο συγκινηθηκα!!!:(
με τοσες αιδιες που ακουσα σημερα αυτο ηταν το πιο ομορφο και το πιο ελπιδοφορο μηνυμα της βραδιας,
απλα φαναζομαι με ποση αγαπη εστειλε η ραισα τα πραγατα...:up::up::up: και συγκινουμαι...

Ευχαριστουμε Ραισα!
Εγώ ε΄χω ετοιμάσει αφισούλες, δυστυχώς ασπρόμαυρες γιατι νόμιζα οτι ειναι την άλλη κυριακη (:redface:) και δεν πρόλαβα φωτοτυπεία ανοιχτά.

καλημερα, εγω δεν πηγα στο παζαρι , πριν λιγο ξυπνησα και ακομη το σκεφτομαι μηπως φυγω εκδρομη αλλα ο καιρος δεν με εμπνεει, ωστοσο θα περιμενω τα κοριτσια να γυρισουν και να μας γραψουν, κι εχω μια αγωνια για το κουταβι.......:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back