Παζάρι Αγάπης

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
To σωματιο αδεσποτων ζωων αγιος φραγκισκος της ασίζης
που φιλιξενει αυτη τη στιγμη 322 σκυλους και 108 γατες (οποιος θελει μπορει να υιοθετησει εχουν και μικροσωμα και ρατσες κλπ)
θα πραγματοποιησει ενα παζαρι για την ενισχυση των τροφων και των εμβολιασμων των ζωων που φιλοξενει/
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 10.30-16.00
ΜΟΜΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 9-11
ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
πολουνται αντικειμενα απο 1 ευρο που εχουν χαρισει η φτιαξει εθελοντες, επισης μπορειτε να προσφερετε και τροφες που ειναι η μεγαλητερη αναγκη τους η και κρεατα (αποφαγια αρκει να μην ειναι πρασινα!)
να γνωριστειτε μαζι τους και να συζητησετε!
προσθετη πληροφορια ολα τους τα ζωακια ειναι στειρωμενα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αβάνα, γιατι δεν μας δίνουν φωτογραφίες να βγάλουμε καμιά αγγελία για τα ζωάκια; Κάνουν κάτι για να τα προωθήσουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Drussila, μια φίλη του site, η kisseki (η οποία μου έμαθε και το mycat) νομίζω ότι είναι ενεργό μέλος στο σωματείο αυτό.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της σχετικά με τις υιοθεσίες.

Drussila, μια φίλη του site, η kisseki (η οποία μου έμαθε και το mycat) νομίζω ότι είναι ενεργό μέλος στο σωματείο αυτό.
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της σχετικά με τις υιοθεσίες.

Το ήξερα αυτό... :redface: :up::up: Τρέχει συνέχεια....

Απλά σαν γκέισσα δεν το συνδίασα... :|

ΕΡΕ Γειτώνισσα!!!!!! :up::up:
Έρχετε βοήθεια... :)

Μπράβο μας, 5 άνθρωποι και 0 επικοινωνία...:D

Αντε βρε παιδια, να φανούν λιγο κι αυτοι οι σύλλογοι και τα ζωάκια τους. Κοσμος που ψάχνει για ζωάκια να μην καταλήγει στα πετ σοπ τουλάχιστον...

Επίσης να συμπληρώσω ότι πολύ συχνά δημοσιεύει φωτο σκυλιών και γατιών που είναι προς υιοθεσία.

Νομίζω ότι εκτός από την συμμετοχή που βλέπω για το ΚΑΖ, η επόμενη κίνησή μας πρέπει να το παζάρι αγάπης.

Σουπερ!
Συμφωνώ κι εγώ Βουλα οτι καλό θα ήταν να στηρίξουμε το παζάρι αυτο αλλά και να στηρίξουμε με οποιο τρόπο μπορούμε τον σύλλογο.
Αν ομως θέλουμε να πάμε τροφές τις πάμε εκει; Η καλύτερα σε συνεννοήση με την Κισέκι;

Παζάρι Αγάπης..

Ας μας πει η Kiseki αν πρεπει να παμε τροφές ή όχι. Άσχετα με αυτό, στο παζαρι μπορούμε να συνεισφέρουμε όλοι προσφέροντας δικά μας πράγματα που δεν μας χρειάζονται πια (π.χ. ρούχα σε καλή κατάσταση, κοσμήματα κλπ). Τουλάχιστον εκει θα πιάσουν τόπο .

Αβάνα, γιατι δεν μας δίνουν φωτογραφίες να βγάλουμε καμιά αγγελία για τα ζωάκια; Κάνουν κάτι για να τα προωθήσουν;
αποτι ξερω οτι προωθουν απο αγγελιες το κανου απο τη ζω]οφιλια , αλλα θελω κι εγω να τους προτεινω κατι αντοιστοιχο αλλα απο κοντα που θα παω να τους γνωρισω!!!!

ενα αυτο σχετικα με τροφες ναι τις παμε στο παζαρι ! αν καποιος φτιαχνει ζουζουνομπιχλιμπιδια μπορει να δωσει και φυσικα αλλα παλια αντικειμενα...

Νομίζω ότι εκτός από την συμμετοχή που βλέπω για το ΚΑΖ, η επόμενη κίνησή μας πρέπει να το παζάρι αγάπης.[/quote]

Εννοείται:)

Λοιπόν κορίτσια μακάρι να οργανωθούμε κ' βοηθήσουμε όπως μπορεί η καθεμία κ' αυτά τα ζωάκια.Στο παζάρι (το οποίο οργανώνεται κάθε μήνα) όντως υπάρχουν διάφορα πράγματα από ρούχα κ' κοσμήματα μέχρι βιβλία κ' αντικείμενα για το σπίτι.Επίσης αν κάποια πεινάσει ψάχνοντας,υπάρχουν σπιτικά φαγητά κ' γλυκά.
Αν κάποια από σας θέλει να προσφέρει οτιδήποτε δεν της χρειάζεται πια, ας μου στείλει πμ.
για να κανονίσουμε που να τα φέρει κ' πότε.:)

μμμμμμ ενδιαφερον ακουγετε

Αν φερουμε τροφες υπάρχει κάποια συγκεκριμένη προτίμηση σε μάρκα; Γενικά τι άλλο να φέρουμε;

Ναι κι εγώ θα ήθελα να μάθω περισ΄ότερες λεπτομέρειες για τροφές κλπ!

Απ'ότι ξέρω μεγαλύτερο πρόβλημα υπάρχει σε αντιπαρασιτικά λουράκια
κ΄χάπια drontal.Από τροφές δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια συγκεκριμένη μάρκα.
Μπορώ όμως να ρωτήσω κ' σας λέω.

ΟΚ, εγώ θα φέρω λουράκια και χάπια λοιπον, ειναι και πιο εύκολα στο κουβάλημα! :)

Ημερομηνία;

ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 10.30-16.00
ΜΟΜΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ 9-11
ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ
quote]

Παιδιά μια διευκρίνηση. Το Σαββατο έχουμε 23. 24 Φλεβάρη είναι Κυριακή, ποια από τις 2 μέρες γίνεται το παζάρι (ή μήπως και τις 2)
Και εγώ μάλλον κανένα λουράκι και drontal θα φέρω αν έρθω (που μάλλον θα έρθω γιατί είναι κοντά):D

Άντε, να οργανωθούμε να πάμε όλες μαζί! :)

α λα μπρατσετο τι καλα!!!!:P

Καλέ πείτε????????!!! Σαββατο ή Κυριακή 24 είναι τελικά???? ποιος θα ρωτήσει?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back