Παζάρι Αγάπης

ναι εχει...
εχει και σιτε ειναι εταιρια εισαγωγης εντομοκτονων και αποπαρασιτικων και φαρμακων...οποτε αναγκαστηκα εχει και μια τεραστια αποθηκη που προμηθευιει πετ σοπ με αξεσουαρ....
www.ktiniatriki.gr (νομιζω αυτο ειναι το σιτε);)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οπότε μένει να μάθουμε ποιες ακριβώς είναι οι ανάγκες του Καταφυγίου σε τέτοια είδη...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μάθω περισσότερα σχετικά με τα αποπαρασιτικά κ' τι ανάγκες υπάρχουν κ' θα σας πω.
Στα σίγουρα όμως ξέρω ότι υπάρχει άμεση ανάγκη από κολάρα κ' λουράκια περιπάτου.
Νομίζω ότι καμιά 20αριά σε μεσαίο κ' μεγάλο μέγεθοςείναι αρκετά, ώστε όποιος εθελοντής πηγαίνει να μπορεί να βγάζει βολτίτσα κάποια σκυλάκια.

Κ' κάτι ακόμη για να μην υπάρχουν λάθος πληροφορίες.Κατά λάθος γράφτηκε ότι στο καταφύγιο υπάρχουν 100 γάτες.Ευτυχώς οι γατούλες που ζούνε εκεί είναι περίπου 20,
κάποιες σε περιορισμένο χώρο κ' άλλες που τριγυρίζουν ελεύθερες μέσα στο κτήμα κ' είναι κ' οι τυχερές.

108 για την ακριβεια και το εγραψα εγω συμφωνα με τα λεγομενα της κυριας μαρινας....
δεν ειχα σκοπο να μεγαλοποιησω τα πραγματα προς θεου.!!!:P

Κολλαρα και λουρακια περιπατου.. δε μπορει, καπου θα μπορουμε να τα βρουμε σε "χονδρικη τιμη". Μηπως καποιο μελος γνωριζει κατι σχετικο ????

Πραγματικα αξιζει..

Πρεπει να σας πω οτι επειδη ξερω προσωπικα την κυρια Μαρινα ειναι εξερετικος ανθρωπος και εχει δωσει ολη της την περιουσια για αυτα τα ζωα. Νομοιζω οτι θα την βοηθουσε και αν βαζαμε αφισες για το παζαρι στα pet shop και ξερω οτι εχει αναγκη απο βοηθεια στο παζαρι για να μην την κλεβουν.

Drusilia, Havana, Kiseki καλησπέρα !

Ας μάθουμε πόσα ακριβώς είναι τα σκυλιά στο καταφύγιο και ας πάρουμε τιμή για μια μαζική αγορά για αντιπαρασιτικά + λουράκια περιπάτου.
Αν ξέρουμε ακριβώς το ποσόν, είναι πιο εύκολο να κάνουμε τις ανάλογες κινήσεις "μεγαλοψυχίας" μέσα από το site.
Aς βάλουμε ένα χρονοδιάγραμμα μέχρι το Πάσχα . Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε αρκεί να υπάρξει σωστή ενημέρωση.

χονδρικα ειναι 300, το σαββατοκυριακο ειναι μερες απογραφης θα παμε να καταγραψουμε ενα νενα τα σκυλακια ,οποτε δευτερα θα ξερουμε τον ακριβη αριθμο , ποσα μεγαλα ,ποσα μεσαιου μεγεθους κτλ, πηρα μια προσφορα σημερα απο την www.ktiniatriki.gr μια αποθηκη χονδρικης αλλα αν και ηταν χονδρικη τιμη το ποσο μου φανηκε κραυγαλεο, οποιος ενδιαφερετε μπορω να του τη στειλω με πμ δεν την αναρτω εδω γιατι θα απογοητευτουμε ομαδικος..
θελει υπομονη
καλη διαθεση και αποθεματα μεγαλοψυχιας
γιατι ο αριθμος των σκυλιων ειναι μεγαλος.:/:

20 λουρακια περιπατου
20 οδηγοι
αυτο ξερουμε στα σιγουρα μεχρι στιγμης.(γιατι δεν μπορουν να βγαινουν ταυτοχρονα περισσοτερα σκυλια)
βρηκα νυλον κολαρα 45Χ1.9 στα 1.90 ευρο
και νυλον οδηγους στα 1.80 ευρο 1μχ 1,5

καλησπερα!!!
αρχικα θα ηθελα να ευχαρηστησω τη φρου φρου για την αμεση ανταποκριση της και τη σημαντικοτατη οικονομικη ενισχυση της.

μεσα στο σκ τα σκυλακια θα εχουν οδηγους για βολτουλες:P.

φρου φρου σε ευχαριστουμε;)
μετα την καταμετρηση του σαββατοκυριακου ευχο
μαι να επιτευθειι και ο δευτερος μεγαλος μας στοχος , τα αποπαρασιτικα λουρακια...
ελπιζω να καταφερω να βγαλω καμια φωτο....και να την επισυναψω :)

ε βεβαια κισεκι!!!!που θα σε εβρισκα......στα του αγιου φραγκισκου....ας τηλεφωνηθουμε καποια στιγμη που θα μπορεις να τα πουμε,κ τωρα ακομη....

Πολλά ευχαριστώ κ' από μένα Fru-Fru!!:)
Havana με πρόλαβες στα ευχαριστήρια. Είναι πολύ σημαντικό γι' αυτά τα ζωάκια να μπορούν να βγαίνουν κάποιες μικρές βολτίτσες πρώτα για την ψυχική τους υγεία αλλά ώστε να είναι κ' πιο εύκολη η προσαρμογή τους αφού υιοθετηθούν.
Havana εκτός από φωτ. μηχανή, άρχισε να σκέφτεσαι κ' ονόματα γιατί πρέπει να βαφτίσουμε πολλά απ' αυτά κατά την απογραφή τους.:P

το χω το χω με τα ονοματα μη μασατε!!!!!!!:up::up::up:

μακαρι να μπορουσα να κανω και περισσοτερα...:redface:
ποτε λετε να πατε ???:hmm:

μακαρι να μπορουσα να κανω και περισσοτερα...:redface:
ποτε λετε να πατε ???:hmm:

fru_fru????
Θα σου αποκαλύψω το "παρατσούκλι" που σου έχω βγάλει...... :redface::redface:
"Η καλή Νεράϊδα" :happy::happy::happy:

Ναι, κατι σε Ματζικα Ντε Σπελλ ενα πραγμα :P:P:P:P:P

Κοριτσια, ο,τι ιδέες μπορείτε να σκεφτείτε χρήσιμες ειναι.
Εγώ ας πουμε έδωσα αφισούλες και για γατάκια και για σκυλάκια σε ένα πετ σοπ που ψωνίζω στην καισαριανή και μου ειπαν οτι υπήρξε ενδιαφέρον και πιθανόν και ο ιδιοκτήτης του πετ σοπ να υιοθετήσει κάποιο μου ειπε. :)
Πολλοί τον ρωτάνε για να αγοράσουν και ο άνθρωπος τους λεει "γιατι δεν παίρνετε κάποιο απο αυτά που χαρίζονται;" :)
Είμαστε τοσοι πολλοί άνθρωποι στο φόρουμ αυτο, που και μια μικρή κίνηση να κάνει ο καθένας μας για να βοηθήσει μπορούμε ολοι μαζί να κάνουμε κάτι σημαντικό.

Βρε Βιβή τον Αποστόλη λες που είναι στην Φιλοζωική?

εχουμε δρομο μπροστα μας

Σημερα ηταν μια μερα πρωτης επαφης , και μιας μικρης απογραφης:)
ευτυχως δεν ηταν χαοτικο και δεν ηταν καταθλιπτικο, απο την αποψη οτι τα ζωακια ηταν ολα τους καλοταισμενα.
το στεναχωρο ηταν οτι ηξερα μεσα μου πως τα περισσοτερα θα γερασουν και θα πεθανουν εκει στα αζητητα ....:( ειναι παρα πολλα 347 μετρησα εγω απο αυτα που ειδα, στα πρωτα 77 καταφεραμε να βαφτισουμε και , παει λεγοντας! το αλλο σκ θα καταγραψουμε και τα υπολοιπα...

υπαρχουν 2 ανθρωποι που μενουν εκει και εχουν αφιερωθει στα ζωακια, ειναι το επαγγελμα τους πλεον , :happy: οποτε τα ζωακια εχου συνηθισει την ανθρωπινη παρουσια , ηταν ολα μα ολα φιλικα εκτος απο ενα φοβισμενο:confused:.και οσο καθομασταν εκει τοσο μας αποδεχονταν.

καλα νεα .
Ετυχως η στεγη απο την αρχη του ετους ξεκινησε να "ακουγεται" οτι υπαρχει , υφισταται και προσφερει στεγη και τροφη στα αδεσποτα , σημερα λοιπον κατευθανσαν κατι μαστορες προκειμενου να φτιαξουν στεγες για τις εξωτερικες πτεριγες ( με την ευγενικη χορηγια του cawf)

κακα νεα
αν και ειναι καλοτασιμενα τα σκυλακια , υστερουν απο ιατρικη φροντιδα και δυστηχως σε τοσο μεγαλο πληθυσμο η τριχα μπορει να γινει τριχια αν δεν προληφθει. Μια μικρη πλυγιτσα στο αυτι μπορει να εξαπλωθει σε μολυνση με αποτελεσμα να εξαπλωθει και στους συγκατοικους του κλουβιου, ενα αλλο θεμα ζωτικης σημασιας ειναι οι στειρωσεις , ειναι περιπου 47 ζωακια που χρηζουν αμεσης στειρωσης.
οπτε η αναγκη για εθελοντες κτηνατρους , οι φιλικους προς τη στεγη κτηνιατρους ειναι αμεση, ζητημα ζωης και θανατου που λενε.

Η εκπληξη
Δε θα το πιστεψετε αλλα την ωρα που φωτογραφιζα την μικρη Μπελα εκεινη αρχισε να γενναει!:lol:
Πρωτη φορα βλεπω νεογεννητα σκυλακια και live γεννα , !! υπολογιζουμε οτι θα κανει πανω απο 10 (:/:)

συνοψιζοντας!
οι αναγκες σε αγαθα ,
αντιπαρασιτικα λουρακια xl (340 τεμαχια)
μια μηχανη κουρεματος

αναγκες σε υπηρεσιες
κτηνιατρικη παρακολουθηση (πχ 4 εθελοντες απο 1 φορα το μηνα ο καθενας)
στειρωσεις
ανθρωποι να πηγαινουν για ενα χαδι μια βολτα για να συνιθιζουν σε κοσμο!

ολη τη θετικη σας σκεψη και αγαπη για να μπορεσουν να βρουν σπιτακια και να ζησουν μια ομορφη ζωωουλα σε αληθινες οικογενειες!

Ηavana σε ποιά περιοχή είναι τα ζωάκια?

Ουρανια, απ το στομα μου το πηρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back