Παιδιά, βοήθεια

χριστινα

Διάσημο μέλος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
Εχω αφήσει 17 καλεσμένους σπίτι κ το φαγητο στη μεση. Εχω 10 λεπτα για οποιαδηποτε βοηθεια
Δυα γατακια, σε καδο, τα πηρα, ειχαν ανοιξει τα ματια τους, πήρα εισικό γάλα, τα εχω μια εβδομαδα, το ένα μάλλον παθαίνει. Γιατί; Τι να κάνω. Δεν θέλει φαγητο. Να το ζορίσω; Γιατρο δεν βρηκα πουθενα. Παιδια καμια ιδεα!;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρατα το πολυ ζεστο.Εχει ενεργηθει;Ποτε εφαγε τελευταια φορα;Δυστυχως δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω,ειναι μεγαλο το ποσοστο θνησιμοτητας σε αυτη την ηλικια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω αφήσει 17 καλεσμένους σπίτι κ το φαγητο στη μεση. Εχω 10 λεπτα για οποιαδηποτε βοηθεια
Δυα γατακια, σε καδο, τα πηρα, ειχαν ανοιξει τα ματια τους, πήρα εισικό γάλα, τα εχω μια εβδομαδα, το ένα μάλλον παθαίνει. Γιατί; Τι να κάνω. Δεν θέλει φαγητο. Να το ζορίσω; Γιατρο δεν βρηκα πουθενα. Παιδια καμια ιδεα!;;;
:( Όπως σου είπε η Δώρα, βάλ'το σε μία κουβερτούλα και μείνε, αν μπορείς, κοντά του, χαϊδεύοντάς το. Δεν μπορείς να κάνεις πολλά, αλλά ίσως έτσι το σώσεις. Καλή τύχη στην ψυχούλα και κουράγιο.

Έχει κάνει κακάκια του? Τρίψε το ποπουδάκι του. Αν το ζόριζες λίγο να φάει?

Καλημερα,χρονια πολλα.
Τι εγινε τελικα με το μωρο;

Καλημερα και χρόνια πολλά.
Βρηκα γιατρό που δεχτηκε να πάει στο ιατρείο του, γαστρεντερίτιδα είχε το μικρό και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Πέθανε τα χαράματα. :(
Επρεπε κι εγώ να το έχω καταλάβει, από τη Παρασκευή έκανε νούμερα με το φαγητο του. Κι επειδή επέμενα να του δίνω γαλατάκι, χειρότερα τα έκανα. Δεν έπρεπε. Ζωμό ήθελε με ρυζάκι αλλά όταν το έδωσα ήταν αργά. Το αδερφάκι του καλά είναι ακόμη κι εύχομαι να τα καταφέρει έστω εκείνο. Τρωει και είναι ζωηρό.
Ελπίζω να έρθει το μηνυμα έχω πρόβλημα με τη σύνδεση σπίτι, δεν ξέρω γιατί...
Ευχαριστώ παιδιά

Καλημερα και χρόνια πολλά.
Βρηκα γιατρό που δεχτηκε να πάει στο ιατρείο του, γαστρεντερίτιδα είχε το μικρό και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Πέθανε τα χαράματα. :(
Επρεπε κι εγώ να το έχω καταλάβει, από τη Παρασκευή έκανε νούμερα με το φαγητο του. Κι επειδή επέμενα να του δίνω γαλατάκι, χειρότερα τα έκανα. Δεν έπρεπε. Ζωμό ήθελε με ρυζάκι αλλά όταν το έδωσα ήταν αργά. Το αδερφάκι του καλά είναι ακόμη κι εύχομαι να τα καταφέρει έστω εκείνο. Τρωει και είναι ζωηρό.
Ελπίζω να έρθει το μηνυμα έχω πρόβλημα με τη σύνδεση σπίτι, δεν ξέρω γιατί...
Ευχαριστώ παιδιά

Nα είσαι πάντα καλά και αυτό που έκανες σίγουρα θα σε ανταμείψει από κάπου. Δεν είναι πολλοί που θα θυσίαζαν την βολή τους για να σώσουν αυτές τις ψυχούλες. Χρόνια σου πολλά και Χριστός Ανέστη.

Nα είσαι πάντα καλά και αυτό που έκανες σίγουρα θα σε ανταμείψει από κάπου. Δεν είναι πολλοί που θα θυσίαζαν την βολή τους για να σώσουν αυτές τις ψυχούλες. Χρόνια σου πολλά και Χριστός Ανέστη.
Καλησπέρα, Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Ράνια. Χριστίνα, είσαι αξιέπαινη. Μπράβο σου. Η ψυχούλα που έφυγε σίγουρα θα σε κοιτάει από ψηλά. Έκανες ό,τι μπορούσες και με το παραπάνω. Να είσαι πάντα καλά!

Καλησπέρα παιδιά και σορι που δεν έγραψα νωρίτερα. Δεν ξέρω γιατί αλλά με το laptop στο σπίτι δεν με αφήνει να δω να νεα μηνύματα ΄και πολλές φορές ενω βάζω κωδικό κλπ μου λεει πως δεν μπορω να συνδεθώ
:mad::confused: Ισως να φταίει πως έχω vista;; Δεν ξερω. Οχι τίποτα άλλο δλδ αλλά είχα πρόβλημα και με το άλλο γατί και δεν γινόταν να συνδεθώ.....
Anyway και το άλλο γατάκι αρρώστησε αλλά έδρασα πιο άμεσα και μάλλον έγινε καλά. Στο θεμα ζέστης πήρα ηλεκτρική θερμοφόρα και βάζω μια πάνα από πάνω κι έτσι είναι πάντα ζεστό :up: Στο παρα τρίχα τη γλύτωσε πάντως το πιτσιρίκι.
Γάλα δεν του δίνω ακόμη αλλά περάσαμε από το ζωμό κοτόπουλου σε κονσερβα που τη δίνω με σύριγγα και του αρέσει πολύ. Συν κάποια ενισχυτικά και ένα για αποκατάσταση των ηλεκτρολυτών. Καλά πάμε.... Σε 2,3 ημέρες θα νίωσω αρκετα πιο σίγουρη.
Όσο για το ότι τα μάζεψα, θα ήταν αδιανόητο να τα αφήσω. Δικαιούνται μιας ευκαιρίας στη ζωη. Όταν μεγαλώσει αρκετα θα πάει στο χτήμα του πατέρα μου (εγώ έχω ήδη 3 και δεν με παίρνει για άλλο στο σπίτι) Τουλάχιστον εκεί θα έχει φαγάκι κ ασφάλεια. Αλλά είναι νωρλις ακόμη.
Ευχαριστώ όλους για υη βοηθεια παιδιά, ειλικρινά.
Επίσης αν κανείς έχει καμια ιδέα τι φταίει με το laptop ας στειλει μηνυμα (σε απλά ελληνικά, δεν είναι η τεχνολογία το δυνατό σημείο μου :redface:)

Τα vista τα αποφεύγω σαν τον διάολο το λιβάνι... δεν ξέρω αν φταίνε αυτά, στο συγκεκριμένο θέμα... αλλά εγω χωρις vista, δεν έχω κανένα πρόβλημα με το φορουμ.

Κι εγώ με vista, αλλά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.

Τι να πω.... Σπαστικό είναι. Και στη δουλειά δεν προλαβαίνω να μπω....

Παιδια να ρωτήσω και κάτι ακόμη, αν ξέρετε....
Το μικρό πρέπει να είναι περίπου 25 ημερών κ βλέπει αρκετα καλά εδώ και 2,3 μέρες. Εστάζει δλδ. Αλλά στο περπάτημα μου τα χαλάει λίγο. Κάνει 5,6 βήματα ερχόμενο προς τα εμένα κ μετα πέφτει. Ξανασηκώνεται βέβεια αλλά τον μπερδεύουν λίγο χέρια - πόδια. Είναι φυσιολογικό; Κι επίσης πότε περίπου θα μπορούσα να δοκιμάσω να φάει μόνο του;

Φυσιολογικό είναι το περπάτημα, ειδικά αν έχει μεγάλη κοιλίτσα.:P

Τώρα για το φαί.. εμένα κάτι μικρά έφαγαν μόνα τους απο 18 ημερών... αλλά παίζει στο γατί. Δοκίμασε με κονσέρβα ανακατεμένη με το γαλατάκι τους, θα πέσουν μέσα φυσικά, και θα γλύφουν στην αρχή, αλλά έτσι είναι.:)

25 ημερών λογικά τρώνε και παρατρώνε.

Καμιά φορά μερικά αργούν να πάρουν μπροστά, ειδικά αν έχουν ταλαιπωρηθεί ή δεν είναι πολύ δυνατά. Θα δεις πώς πάει και αναλόγως πράττεις! Είχα κάποτε ένα μικρούλι που βρήκα 10 ημερών, το οποίο ενώ τα αδερφάκια του μεγάλωσαν και έτρωγαν κανονικά, αυτό είχε μείνει πίσω και έτρωγε μόνο γάλα με μπιμπερό μέχρι σχεδόν 2 μηνών και ήταν μόλις 300 γραμμάρια. Ο γιατρός κάθε φορά μας έλεγε ότι δε βγάζει τη νύχτα, γιατί έπεφτε και σε κώμα κάθε τρεις και λίγο! Τελικά μια μέρα που έτρωγα τυρόπιτα, του μύρισε και νιαούρισε και άρχισε να τρώει και έγινε ένας γάταρος τεράστιος και τσαμπουκάς! :) Μερικές φορές αξίζει να το πολεμάμε, ακόμα και όταν οι πιθανότητες είναι εναντίον μας!

Κι εγώ με vista, αλλά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα.

me too:)

Χριστιάνα και πάλι μπράβο που το παλεύεις. Απλά να σου πω αντί να το αφήσεις στο κτήμα μήπως θα ήταν καλύτερα να το βάλεις για υιοθεσία? Εκτός αν είναι προστατευμένο:)

:):)
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Οπότε να μην ανησυχώ.... Καλά είναι κ σήμερα. Μόνο που μετα το φαγητό συνήθως τα κάνει κι όλας, σαν ανθρώπινο μωράκι. Τουλαχιστον τωρα περιμένω να τα κάνει και μετα το καθαρίζω και το βαζψ στο καθαρό κουτάκι του
Στο χτήμα είναι απόλυτα προστατευμένα. Πάει κ ο μπαμπας 2 φορές την ημέρα. Σκυλάκια δεν έχει. Μόνο άλλα 2 γατάκια που τα πάνε καλά με άλλα ζώα. Φαγάκι θα έχει άφθονο, νομίζω θα είναι καλα

Tέλεια :up:. Ξανά μπράβο. Όσο για τα κακάκια του να χαίρεσαι όταν τα βλέπεις. Σημαίνει ότι ο οργανισμούλης του δουλεύει σωστά:)

Πάλι θα χρειαστώ τα φώτα σας και σορι αν σας κουράζω..... :redface:
Βρε παιδιά πόσες φορές πάει στη τουαλέτα ένα γατάκι κ πόσο "σχηματοποιημένα" κόπρανα πρέπει να έχουν;;; Δεν έχει κλείσει μήνα λογικά, αλλά σχεδόν κάθε φορά που το ταίζω πάει κ στη τουαλέτα. Του δίνω κονσέρβα που μου έδωσε ο κτηνίατρος που την διαλύω σε ζωμό από ρύζι γιατί νομίζω έχει διάρροια. Για γάλα δεν τολμάω κ ας είναι ειδικό για μωρά ανησυχώ πως δεν θα κάνει άλλη δουλειά σε σχέση με τη τουαλέτα. Επίσης μήπως χρειάζεται αποπαρασίτωση;

γειά σου, τα δικά μου γύρω 25ημερών, που όμως έχουν δυσκολία με τα κακά, όταν τα κάνουν είναι κομπάκια όπως και της μεγάλης γάτας αλλά σε μικρό μέγεθος.
ο δικός μου γιατρός όσον αφορά την αποπαρασίτωση βέβαια θα πρέπει να γίνει αλλά για να υπάρχει και εφικτή δοσολογία μου είπε να περιμένω να αποκτήσουν βάρος τουλάχιστον 500γρ και να δώσω σιρόπι vermox 0,5 ml x 3μέρες. αφού τελειώσει επανάληψη σε 10μέρες για ένα τριήμερο 0,8ml η κάθε δόση.(εφ όσον θα έχουν πάρει κάποι επιπλεον βάρος)
αφού όμως το πας στο γιατρό θα σου πει συγκεκριμένα για την περίπτωσή του.
να σου πανε όλα καλά με το γατάκι σου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back