Hollyman79
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Όμως θα πω κάτι για να το έχεις υπόψην σου.Ποτέ δεν πάμε σε πετ σοπ για προβλήματα υγείας.Δεν είναι γιατροι,έμποροι είναι.Επίσης ΔΕΝ επιτρεπεται κανονικά να πουλάνε φάρμακα εκτός αν έχουν άδεια για κτηνιατρικό φαρμακείο κάτι που πολύ λίγα πετ την έχουν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hollyman79
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εσύ βέβαια,κάνε όπως νομίζεις.
Και πάλι εύχομαι να πάνε όλα καλά.Μακάρι να την γλυτώσει το μικρό.
endorama
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω τι θα μπορούσες να κάνεις αυτή τη στιγμη.Αν είσαι αθήνα ή θεσσαλονίκη,πηγαινε το οπωσδήποτε σε νοσοκομείο ζώων,αν έχεις βέβαια αυτήν την δυνατότητα.Δες εδω για αθήνα και εδω για θεσ/κη .Αλλίως, αν ζει μέχρι άυριο θα πρέπει ΑΜΕΣΩΣ να το πας σε γιατρο..
Όμως θα πω κάτι για να το έχεις υπόψην σου.Ποτέ δεν πάμε σε πετ σοπ για προβλήματα υγείας.Δεν είναι γιατροι,έμποροι είναι.Επίσης ΔΕΝ επιτρεπεται κανονικά να πουλάνε φάρμακα εκτός αν έχουν άδεια για κτηνιατρικό φαρμακείο κάτι που πολύ λίγα πετ την έχουν.
Αν του δωσει αντιβίωση λέτε να σωθεί?
Καλύτερα να το πάει σε κτηνίατρο αλλά αν δεν υπάρχει δυνατότητα....
Μήπως θα σωζόταν με λίγο αμοξιλ σιρόπι σε συριγγα??
Φαντάζομαι πως θα θέλει πολύ λίγο, ίσως το 1/10 της δόσης που θα έδινε κανείς σε ένα μωρό
Αν έχεις τηλ κτηνιάτρου όμως πιο καλά να τον ρωτήσεις πρώτα!
Αυτά τα λέω όχι γιατί τα βγαλα από το κεφαλι μου.....
ήμουν διακοπές όταν μάζεψα τη Μουντζουρίτσα μου, νεογέννητη κι ετοιμοθάνατη
Δεν υπήρχαν εκεί κτηνιατρικά φάρμακα
Ετσι πήρα τηλ το γιατρό, που μου σύστησε να της δίνω με μικρή σύριγγα αμοξίλ ανά 8ωρο (μου έδωσε ακριβή ποσότητα αλλά δε θυμάμαι πόσο) νουλάκ σχεδόν αδιάλυτο με μεγάλη σύριγγα και κολλύριο!
Η μικρη σωθηκε, την έχω εδώ και 11 χρόνια!
Hollyman79
Νεοφερμένο μέλος
virgo
Νεοφερμένο μέλος
..Ήταν πολύ μικρό για να αντέξει..Μπράβο σου που το φρόντισες.(Κοίταξα μόλις τις οδηγίες χρήσεως του banmith και γράφει χορήγηση την 4η εβδομάδα..όπως φαίνεται δεν γνωρίζουν για το προϊόν που πουλάνε..)
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
(Κοίταξα μόλις τις οδηγίες χρήσεως του banmith και γράφει χορήγηση την 4η εβδομάδα..όπως φαίνεται δεν γνωρίζουν για το προϊόν που πουλάνε..)
Να εισαι σιγουρη οτι στην συντριπτικη πλειοψηφια ετσι συμβαινει.Αυτα που λεω,δεν τα εχω βγαλει απο το μυαλο μου.Εχω ψαξει και εχω ρωτησει και κτηνιατρους.Για να δωσει καποιος φαρμακα σε πετ σοπ,πρεπει να ειναι ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ,οχι υπαλληλος ή πετσοπας.Και πρεπει να εχει αδεια για κτηνιατρικο φαρμακειο.
Λυπαμαι παρα πολυ για το γατακι.Δυστυχως πληρωσε αυτο,την ανευθηνοτητα του πετσοπα.
Παντως ας ειμαστε και εμεις λιγο πιο ψαγμενοι.Ποτε σε πετ σοπ για προβληματα υγειας,εκτος και αν ξερουμε σιγουρα οτι το πετ εχει αδεια κτηνιατρικου φαρμακειου,αρα και κτηνιατρο που δινει τα φαρμακα και τις συμβουλες.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Έφη συμφωνώ απόλυτα, αλλά ξέρεις τι γίνεται? Νομίζω ότι όταν βρίσκεις ενα πλασματάκι σε τέτοια κατάσταση και κυρίως, δεν έχεις εμπειρία, φυσικό είναι εκείνη την ώρα να ακούσεις σχεδόν οποιοδήποτε... πόσο μάλλον κάποιον που η πλειοψηφία του κόσμου θεωρεί ότι έχει σχέση με ζώα και δεν πουλάει απλά προϊόντα για ζώα.
Σαφέστατα,και δεν τα λέω αυτά για τον φίλο μας εδω.Μιλάω πάντα γενικά να το έχουμε στον νου μας αυτό.

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
έκανες όμως ό,τι μπορούσεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool